32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#7728 ok akkor megpróbálüm én is -
#7727 Ő vagy rosszúl vagy nem jó cuccot tett be. Mert nekem jó volt. -
#7726 es ha ezt berakom nem lesz olyan mint Csocsesznak hogy nem leszne simjeim? nekem kellenének bazeg -
Matheus #7725 pontosan itt: itttttt -
Matheus #7724 igen, de igazából ez a csomag tartalmazza a Deamon-Tools 3.47-et, az a mini imaget és a nocenzort jah és az eredeti exet ... szal műxik, leszedni inenn lehet: Ittenvane -
#7723 És működőképes CD-hez? -
Matheus #7722 az az "új" krekk ... :D -
#7721 Melyik az a DT-s? -
#7720 Kattints rá jobb gombbal a tálcán lévő ikonra,majd emuláció,és kapcsold be az összeset.Ezután kattints legfölülre és keresd ki a mini img fájlt,majd JÓ JÁTÉKOT! -
#7719 bocsi de nem értem. mit csináljak ezután? -
#7718 Azt nem tudom. -
GDI #7717 DVD verzionál is müxik a mini image file? -
#7716 Olvasd el a FAQ-ban a 3.pontot -
#7715 na az mdf fájlt be moutóltam és elindítottam a játékot egy 14 megás crackel. nem lehet építeni. beraktam az eredeti cracket de az meg indítja a játékot. van egyébb crack?
-
#7714 Az én női karakterem 4 nővel is hempergett az ágyban,meg a Jacuzziban is,aztán mikor meghívtam őket buliba jól összevesztek,volt pofozkodás,sírás,azóta nehezen tudok velük bánni.Bár már 1 hete nemjátszottam:-( -
#7713 Akkor most melyik cd-t kell beraknom? vagy mit tegyek?
-
#7712 a mini image fájlt letöltöttem és csináltam egy i meg egy j meghajtót is, de most tök elakadtam az egyikhez behejeztem a mini imaget de most nem tudom mit kell tennem. előre is köszi
-
#7711 letöltöttem
-
#7710 Azzal próbáld meg daemon toolsal elindítani! -
#7709 A mini image fájlt letöltötted?? -
#7708 Nekem volt egy öreg nőm meg a takarítónő...... -
#7707 Elolvastam, a d-toolsal hogy tudok variálni? nem értem
-
#7706 igen? a játékba? nekem sose engedte:/
hmmm -
#7705 Olvasd el a Leggyakrabban előforduló kérdéseket! -
#7704 Van egy problémám.
Nem tudok építkezni, visszaraktam az eredeti crcket de így meg nem indítja a játékot. Pedig berakom az 1-es cd-t. -
#7703 alapértelmezett sims könyvtár : dokumentumok/ea games/the sims 2/Neighborhoods asszem
nincs olyan program
Adri: nem működik egy crack sem vagyis az sem! -
#7702 A leszbik is tudnak szeretkezni! -
NiGhTy #7701 Köszi, mostmár szuperál. Továbbra is kérdés viszont hogy mi az alapértelmezett save könyvtár a "the sims 2"-n belül meg, hogy van e olyan program amivel lehet tervezni új berendezési tárgyakat vagy olyan hely ahonnan rengeteg újat lehet leszedni a már említetteken kívűl... -
#7700 asszem telefonon a 'Transportation'-t utana pedig az 'Invite a Sim to a community lot'-ot kell nyomni, éjszaka. -
#7699 neten találtam olyan sims2-őt, ami ugyan úgy 4-cd-s verzió de letőlteve cue/bin, nem ccd és a krekk az eggyes cd-n van! a kérdésem csak annyi lenne hogy találkozott-e már vele valaki aki kipróbálta ezt a verziót??! mert ha nem jó ez se feleslegesen nem tőlteném le!! -
#7698 hogy lehet tinivel ellogni bulizni?
-
#7697 leszbik is lehetnek csak szeretkezni nem tudnak de pl az én csajom az összes bejáronővel kikezdett már amig a férje dolgozik:D -
#7696 de megkérheti! az enyémek igy házasodtak és az ürge ugrott a nő ölébe:D
-
#7695 aha ufofaluban pasi kukkolja azeget a drága távcsövel minden éjszaka
hátha végre elrabolják és lehet ari zöld ufogyerekem de nemsikerül:( nem akarják elvinni
már az összes logicpontot megkapta
néha a földre is lefektetem hogy bámulja ugy a csillagokat hátha...
-
GDI #7694 Hi nekem a clone cd 5-höz kellene crack mert nem tom anélkül inditani a sims 2.Letöltöttem a clone cd 5öst de a z a gond hogy nemtom inditani a clone cd trayt mert ez csak proba verzio.Van más lehetöség is elinditani dvdröl?thx -
#7693 tehát amikor szomszéd módban vagy (faluképernyő) akkor van ott egy olyan gomb, hogy move in. ekkor kiköltöznek, a család felkerükl a beköltézésre várok listáján, ott alul. de annyi pénzük lesz, mint amennyit még akkor a vagyonukra kiirt, mikor még vhol laktak. Nohát és most simán beköltözteted oda őket, ahová akarod, meg amire pénzük is van :) -
#7692 mondjuk valahol kiirhatná, hány nap telt el a játékben, mert igaz ugyan, hogy a 7 meg 15 meg 30 napokat keveslem, de mondjuk ezek 10x-erese már tetszene -
#7691 Az utódok mindenképp megérik a kiegeket és majd akkor elmondhatják: Óh ha ezt az üknagyapám megérhette volna!!!:))))
Tényleg! gondoljatok bele hogy a kiegek mennyi új want-fear eseményt hozhatnak majd be! Ilyenek pl.: elmenni vendéglőbe és enni egy 100 simos menüt, vagy elhúzni a barátnővel a tengerpartra.......hú rágondolni is eszméletlen! Mert azért remélem Maxisék ennél nem adják alább!! -
NiGhTy #7690 Hát rámentem a find own place-re az egész 2 fős családommal :D, kimentem neighborhood módba és a családomat csak "move in" ként láttam és akkor nem tudtam beköltözni az új házba? Hogy költözzek ki ? Hogy érhetem el, hogy lássam őket a családok között ? -
#7689 jaj, csak nem mindegy, hogy megérik-e a következő kieg.-eket
szal majd öregednek később