32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#7768 Ertem, de az elejen mit valasztottal neki? romantika, politika? erted mire gondolok? -
Coolfire #7767 Nem,unemployed,csak a skilljei magasak.Ez ilyen otthon végezhető munka.:) -
#7766 nahát ez nagyon szemét dolog az ea-tól! -
#7765 En is arra gondoltam! :(( -
#7764 Ez a Sims 1-hez cuccok. -
#7763 -
Coolfire #7762 Sajnos ezek szerintem az elsőhöz vannak.De nagyon jól néznek ki. -
#7761 Milyen a simed? ugyertem tudos? vagy mi? -
#7760 Nekem is tetszenek, van meg ezen kivul 5 hasonlo! -
Coolfire #7759 Képzeljétek sikerült befejeznem az első novellámat!Majdnem 3400 simit kaptam érte.Igaz több mint 2 napig,fullos kreativitással görcsölt vele a karim,ráadásul platina módban.Szerintetek a körtés sapi kihathat ezekre a dolgokra is?Festek is mint az állat,és 1 nap alatt megvan 1-1,5 kép,amit 550 simiért el lehet sózni,v. ha nagyon jól sikerül lakásom dísze lesz.Az én aspirációm knowledge,és állandóan az a vágya,hogy v. novella(8000 aspi-pont),v. egy jól sikerült festmény(6000aspi-pont) kerüljön ki a kezei közül.Egy szó,mint száz,ha jók a skillejeid,munkanélküliként is lehet tengődni.:)Csak sajna ebben nincs szociális segély v. vmi hasonló.:)Gondolom a ledolgozott iadő is számít,lehet,hogy még nyugdíjat sem fogok kapni?) -
Coolfire #7758 Hmmm...pofás kis kecó. -
#7757 A hivatalos site bbs-én találtak szerin: esetleg néhány textura elérhető csak a fan fejlesztők részéről, mert a Maxis még nem adta ki a tervezőeszközeinek publikus változatát. Szvsz. hamarabb lesz Maxistól aféle Livin'Large mint ahogyan a szerkesztőkhöz a programok kikerülnek. Ez sima üzlet! -
#7756 svajci oldal es most jo? -
#7755 "Nem megjelenitheto lap" ;] -
#7754 http://www.isuisse.ifrance.com/simsantiquites/chambre8.htm ezt megtudnad nezni? szerintem eszmeletlenul szep! csak nem tudni, hogy sims1? vagy sims2-hoz van? -
#7753 Nem tudom mennyi az ara? mert nincs oda irva az oldalra, de nyilvan horribilis! :( azert leszedem oket hatha...Nem lett tul nagy a kep? nem tudom mivel tudnam lekicsinyiteni, hogy meg lathato legyen, a tobbit is feltennem? -
#7752 Uh. Az árát meg sem merem kérdezni. Szegény lányát egyedül nevelő rendőröm biztos nem tudná megfizetni ezt a kéglit eheh ;]]] -
#7751 Szerintem ez nagyon cool... szerintem...
-
#7750 Megprobalom, remelem kicsik maradnak, mert az oldalrol szedtem le oket! felrakok egyet es ha kicsi akkor a tobbit is! -
#7749 Nem rossz otlet, de inkabb csak thumbnaileket ;] -
#7748 Igen! en is epp erre gondoltam! viszont talaltam par olyan hazat, hogy csak tatottam a szam! ha erdekel valakit berakom a kepeket ide!? -
#7747 Hát nemtom. Találtam pár oldalt, de 90%ának a letöltési szekciója trailerekkel, képekkel és egyeb pregame stuffokkal volt tele. Ami persze nem csoda, nemrég van csak a piacon a játék, hagyni kell a "moddereket" (nemtok jobb szót rá) dolgozni, és gondolom hamarosan elönt minket minden földi jó;] de addig is, hátha van pár gyors emberke valahol, ahol már készítettek dolgokat.. -
#7746 Én is köszönöm a táblázatokat. Ha esetleg készül újabb, és nem nagy gond, elküldhetnéd újfent nekem is. Sokat segített. Most van 2-3hetem "játszani", aztán megint szorosabb időbeosztásom lesz, így most jobb így nekem offline figyelni a táblákat, mint várni hogy mikor kerül fel valahova. ;] Thx -
#7745 neten találtam olyan sims2-őt, ami ugyan úgy 4-cd-s verzió de letőlteve cue/bin, nem ccd és a krekk az eggyes cd-n van! a kérdésem csak annyi lenne hogy találkozott-e már vele valaki aki kipróbálta ezt a verziót??! mert ha nem jó ez se feleslegesen nem tőlteném le!!
seniki nem próbálta még?
-
#7744 Sziasztok!
Nem tudom feltelepíteni a játékot. Nem én írtam Cd-re, csak kaptam, így nem tudom, hogy milyen módszerrel lett írva. Olvastam a fenti linken a faq-t, de nem sikerül telepítenem, egyszerűen a setup.exe-re nem csinál semmit, vagyis feljön egy sima dos ablak, majd eltűnik. Próbálkoztam azzal a mini image-el is, de nem sikerült. A daemon 3.47 van fent, semmi más emuláló progi.
Mit tegyek, hogy egyáltalán feltudjam telepíteni? -
Coolfire #7743 Hát ez indulóoldalnak jó:http://snootysims.com/links.php.De,hogy itt miket lehet találni,arról lövésem sincs.:) -
Coolfire #7742 Megkaptam a táblázatokat,köszönöm.Délután már megpróbálom összehozni a béta verziót a tippek és trükkökből.A halálos részeket is megcsinálgatod?-persze,ha van időd és kedved.:)Egyébként nagyon jók az eddig elkészültek is. -
#7741 Ok! en szivesen keresgelek, csak tudni kellene kb. merrefele kutakodjak? -
#7740 Ha találsz, szólj. Objectek is jöhetnek, mert mindig hiányérzetem van ha vásárolni kell ;] -
#7739 Helló Népek!
No! az én legrégebbi simcsaládomat is utólérte és elfertőzte az un. "jumping bug". Írok róla ide jelenséget, hogy akinek még nincs meg ne lepődjön ha látja. Jellegzetesen sokat játszott adult koru simeknél jön elő elsődlegesen társas interekcióknál, de olykor egyszerűbb eseményeknél is. A sim elkezdi a cselekvést, de hirtelen megzsakítja azt, ugrásszerüen eltávolodik a cselekvés tárgyától (legyen az objektum vagy egy másik sim) és vigyázzálásban kimerevedik, a programozási sora letörlődik. A hiba nem függ sem hw-től sem op.rendszertől és beállításoktól. A tudósabb fejek a hivatalos lap bbs-én azt mondják valamilyen memóriaallokálási probléma és azt is hogy a Maxis nemsoká adja hozzá a patchot.
Más: nemtom figyeltétek-é a karrier ajándék berendezés használata picit hasonlít a házifeladat elkészítési interakciókhoz. A tárgyakat képesek használni a család más tagjai is és ha van az adott szakirányban nagy gyakorlattal rendelkező családtag (nálam az egész család papa, mama, felnőtt fiuk orvos és a papa 10-es mecha) akkor az 1.felajánlhatja hogy segit gyakorolni, 2.meg lehet kérni hogy segítsen gyakorolni a berendezésen. Az eredmény hasonlatos a házifeladatnál tapasztaltakhoz, nálam a mama a 6. mecha skillpontját a kedves férj útmutatásai szerint a gyakorló műtőasztalon nem egész 1 simóra alatt megszerezte.
-
#7738 Ertem, remeljuk, mar csak olyan oldalt kellene talalni, ahonnan karpitot es szonyegeket lehet letolteni, vagy olyan cumot amivel ezeket lehet csinalni, esetleg a sims1-bol atvenni! -
Coolfire #7737 Meg kéne nézni a FAQ-t.De ezzel próbáld meg:controlshiftcé és beírod,hogy moveObjects on:talán segít. -
#7736 Mit lehet tenni akkkor ha a szemét olyan helyre kerül ahol nem lehet feltakaritani? Megesett hogy a sim-em vitte a lépcsőn a szemetet és én adtam neki egy másik utasitást és leejtette a lépcső alá, ahonnan nem tudja kiszedni, erre elkezdett erjedni és megjelentek a csótányok, azt hittem hogy a csótányirtós megoldja a dolgot, de csak rövid időre tünnek el. A szemetet meg nem tudom eltüntetni, már a lépcső lebontásával is próbálkoztam, az összes pénzem csótányirtásra költöm. -
Coolfire #7735 Ezt sajnos nem tudom,de gondolom a sok apró grafikai bogárkát.:) -
#7734 Es lehet valami bovebbet tudni mi lesz a patch-ben? mit javitanak? -
#7733 FAQ!!! kb 1000x leirtak mit, mikor, miert, hova, es osszes is gyujtottek egy helyre! csak OLVASNI KELL A BANNER ALATT!! -
Coolfire #7732 Na jó reggelt!Úgy néz ki imáink meghallgatattak.:)
The Sims 2 - patch közeleg
[2004. október 04. @ 19:31 - Mantis]
A The Sims 2 hivatalos honlapjának fórumján megjelent üzenetek szerint a játékhoz hamarosan javítást adnak ki az EA Games háza-tájáról. A rajongók tehát lassan készíthetik a letöltődroidot, hamarosan javítás közeleg a kedvencükhöz.
(GameStar)
Remélem ehhez,már lesz egy működő update crack.:) -
#7731 hm, megint volna mit torolni... -
#7730 Akkor kéredeznék is rögtön:) Ha ruhákat, tárgyakat, vagy egyebeket töltök le, hová kell beraknom a játékba, hogy működjenek?:) -
#7729 Sziasztok SIMS2-zők, én is nagyon nyomulok a játékkal, remélem, jó tanácsokat adhatok és kaphatok tőletek!