32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#7688 tévedés -
#7687 Persze szived joga! csak így mégsem az igazi. Olyan azért mint a mi valóságunk, ők is utódjaikban élnek tovább, igy nyomják pofán a sorsot. -
#7686 különben akik nőt índítanak, hogy tudnának házasodni? meg kellene várniuk, amig a gép megkéri a kezüket? -
#7685 szerintem simán -
#7684 jaja, a kölök nálam sem bírta a plusz melót, pedig akarta :) -
#7683 nahát én nem hagyom őket meghalni :)))
max a klónjaikat egy másik helyen -
#7682 Aztán még volt 2 ilyen menet és azokban egysem volt bukta, az egyik ugyanazzal a sráccal, a másik a barátnővel. De ezek után már elég volt neki a "go out" a csajossal és ugye abban nincs ekkora kockázat, igaz nem is ér csak 1000 pontot. -
#7681 tuti a lebukás vagy van esély rá hogy nem buknak le? -
#7680 Bizony! a zsaruk. Első simtinim egyik akciója volt hogy kölyökkoruk óta nagy haverjával (a nejem simje) kilógjanak éjszakára. No meg is dumálták a bulit és jött 1-ra a srác egy akkor limóval, hogy alig fért el az utcán, aztán srácok el és 2000 aspi.bont begyüjt.... közben a szülők aluszkálnak egyszer csak kijön a szimuláció a 3 seb.fokozatból és villogóval+szirénával beparkol a zsarukocsi, szállnak ki 1 rendőr+a gyerek (ő hátratett kézzel, bilincs??) és a zsaru megy befujni a dolgot a papának (-1000 aspi a lebukásért és -1500 aspi a zsaru-afférért= nettó -500 aspi, de a buli cool volt:)))!) -
#7679 kinn lesz faq oldalon nemsoká:)
csak még most eppecs munka van vele.. -
#7678 Sajnos vannak nagyon mélyen rögzülő kívánságok. Az említett overachiever dolog kezdetben mindkét szülő első gondolata és vágya volt, aztán a családcentrikus anya már elfeledte azóta, de a teljesítmény és pénzcentrikus papa még mindig odavan érte, pedig a srác már elhasznált 4 napot és nála meg sem jelent hogy bármiféle karrier érdekelné (inkább a legelső csók, az engedélyezett kimaradás és az engedély nélküli kimaradás izgatja:))). -
#7677 Koszi.
Sipocz: esetleg elkuldened nekem is? Ha igen, akkor a admin - kukac - gumininjahq.hu cimre johet. Ha nem, akkor nem ;] -
#7676 "Hogy johetnek a rendorok a kepbe?" : igen ha kilóg éjjel és elkapják éjszaka
Nem csak hetero család modell van:) -
#7675 A kinvansagokat es felelmeket elvileg lehet lockolni, ezek megmaradnak addig, amig nem teljesited oket. A tobbi egy-egy nagyobb alvas utan "re-generalodik". Ezzel nem lehet "kijatszani" ezeket a felelmeket?
Kerdes: van olyan hogy fel a lanyom, hogy nehogy elkapjak a rendorok? Hogy johetnek a rendorok a kepbe? Kilog este es akkor? vagy hogy? -
#7674 (...) -
#7673 Hulye kerdesnek tunhet, de csak hetero csaladmodel van a jatekban? ;] -
#7672 Hát az érdekes lesz:D
köszi megkaptam a mailed:) -
#7671 Úratyám! ezek szerint a családnevet a férfijuh tudja csak örökíteni. Tele lesz a falu azonos családnevekkel, hogyan lehet majd eligazodni? pl. a Kovácsék meghivják vendégségbe a Kovácsékat akik magukkal hozzák a Kovácsékat is és még jó hogy a Kovács-nagyszülők is akkor tesznek látogatást:))! -
#7670 nem, a nő nem -
#7669 pff ezt elírtam:D
ott csak 1 @ van:)
[email protected] -
#7668 Kérdés: a Sims2-ben a nő megkérheti-e a férfiember kezét? -
#7667 No adatbányásztam egyet:). Az overachiever (túlteljesítő) az a tini aki amellett hogy A+ a suliban még munkát is vállal és abban eléri a legmagasabb (itt csak 3) fokozatot. Megvannak ezek buggyanva, szegény srác már 13-kor is úgy jön meg mint egy facsart citrom és alig tudom összelapátolni frankóra estig, ráadásul saját ambiciója sem mutat semmiféle ilyesmire. Azszem a szülők csendben lemondhatnak a superman vágyaikról:)! Főleg a kedves papa lesz csalódott mert ő meg anyagias beállítottságu.:)) -
#7666 oks akkor: devids.pro@@freemail.hu
köszi -
#7665 Hú ez az overarchiever engem is érdekelne, mer apucinak ez az egyik wants-a :)) -
#7664 Olyan meglepetés ért amikor egyik este gamáltam és az első simpárom első fia felnőtt korúvá vált. Az anyja mint családcentrikus egyén eladdig elsődleges és 13000 aspi.pontot érő kívánsága az volt hogy új gyereket szeretne. Amikor ez az esemény bekövetkezett akkor az elsőszámu félelméve vált egy új gyerek -8000 aspi.pontra, kiváncsi vagyok hogy ez csak egy átmeneti kedélyállapot volt nála vagy tényleg egy programozott érzelem amit a gyerek felnövése indított el.
A második fiuk nem sokkal ez után vált tinivé. Minden simcsaládomban az egyik tag legalább családelvü egyén, no a leosztás szerint ez a gyerek is az lett. A szülők első és azota is rögeszmés gondolata hogy a srác un. overachiver legyen. No ez micsoda?? -
zizzenet #7663 Nincs túl sok időm játszani, ezért én még mindig az első párocskámmal nyomulok. Rajtuk keresztül tanulom a játékot, ezért aztán elég későn lett gyerekecske, azt meg elvitte a szociszolg. Most sírna-rínak, de gyerek az már több nem lehet, mert lassan az öregkorba lépnek, szóval az első családom, úgy néz ki, az első generációjával ki is hal.
És nekem is valahogy a szívemhez nőtt a két Sim. Sajnálom, hogy megöregszenek, és ahogy most nézegetem őket (alszanak, csillagvizsgálnak, beszélgetnek, nyafognak, alapjában véve kicsit letargikusak), kicsit fáj a szívem, hogy így elcsesztem az életük... jajistenem, ez már beteges...
Igen, a játék hangulata egyedülálló. "Hagyni kell meghalni..." - ez már lassan nem szappanopera, hanem valami romantikus regény lesz. -
#7662 Semmi akadálya word-os doc-ban vannak, zip-ben jó lesz-e és persze adj cimet. -
#7661 A Sims1 a változatlanság világa volt, 5-6 éve már hogy először játszottam vele és szükség is volt hogy aztán beszerezzem a kiegeket szépen sorban mert így is olykor kitört az unalom. A Sims2 elsőre megriasztott a dinamizmusa miatt, olyan pánikban voltam hogy ki is kapcsoltam az öregedést, bevallom most is megteszem néha-néha hogy úgymond "rendezzem a sorokat". El sem tudom képzelni hogy minként lesz az amikor az első simem meghal, valószinü úgy fog érinteni mint egy jó ismerős távozása. Főleg ha úgy tekintem hogy ezeket az őssimeket igazándiból a Sims1-ből helyeztem át (persze csak vonalakban és a nevük azonos csupán) és már ott is megszoktam őket. Rá kellet jönnöm hogy el kell őket engednem, hagyni meghalni. Telitődtek, már szinte terhes nekik az simélet; kipróbáltak már sokféle dolgot, a skilljeik maxin, legalább 1 karriert végigfutottak, már unokájuk van. A hivatalos site bbs-én olvastam, hogy a simhalálnak is vannak változatai, hát én szeretném ha a Kaszás hawai tánconők kiséretében jönne el értük. -
#7660 Majd kiprobalom en is, az mindegy melyik faluban vagy? vagy az ufos faluban kell lakni hozza? -
#7659 király eltudod küldeni valahogy? mailbe mondjuk? -
#7658 Ha segit bármit, de mivel nincs nálam a bölcsek köve ellenőrizgessétek amit leírok ha lehet! Cool kérte hogy fordítsak le pár táblát a gamához eddig kész van a kajákról meg a karrierekről a magyaritás. -
#7657 o body shopban van valami klónozási lehetőség -
#7656 szerinted egyébként lehet klónozni vhogy a simeket? pl. őspárt betenném új helyre IS, (tök új faluba, ahol nem lakik senki, aztán szaporodjanak) -
#7655 Ezeket engedélyeddel beraknám a faq-ba! Beleegyezel?:) -
#7654 klónok támadása? :)))) -
#7653 es ha leirnad ide is, nem lenne egyszerubb? -
#7652 a férfim kukkoljha az eget!
-
#7651 igen naná 4 cdsmountolt még amini imageizé sekelett hozzá -
#7650 Tehát az alap az hogy semmiféle premade simet akár falusi letelepedett akár un. townie nem vonunk be a szaporodásba (szvsz. az egész premade letelepedett népesség (Pleasantview) eszelős szívatás, bár nagyon szép kihivás annak aki szeretné őket boldogságra jutattni, egyelőre még az tartja őket e helyükön hogy mint protkós haver kellenek. Ide tartozik még az is hogy nálunk a családnak (nejem, lányom és én) a sims1-ben is volt egy szép harmónikus faluközösségben élő 21 darab családja, ezek tele un. kedvenc simekkel, ezek most szépen átöröklődnek a sims2-be).
Nem szeretnénk a vérfertőzésnek még a sim változatát sem, pl.unokatestvérek (közös nagyszülő) nem házasodhatnak össze.
Nálam pl. vannak testvérek és oly mértékben hasonlítanak egymáshoz hogy kénytelen vagyok hajszin és hajfazon/szakál/bajusz viselettel kölönbséget tenni. Namost egyenkinézetü falura nem vagyok kíváncsi. -
Kaleb222 #7649 Akit érdekel hogy lehet a játék zenéit kicsomagolni
és mp3-ba játékon kivül hallgatni az irjon privit
mert találtam rá megoldást! üdv
kaleb