32098
![](\"http://shiwo.freeweb.hu/banner/sims_banner.gif\")
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Megvettem a havi PC Gurut,és adtak hozzá matricákat.Először nevettem rajta,de rájöttem nem is hülyeség!
Most Sims 2-es matrica díszeleg a monitoromon,és ez mindennél jobb! -
siman -
Lehet,hogy sokat verted őket ezért nem akartak hazamenni! -
egy sim lehet buzeráns ?mert az enyim csak a saját nem beliekkel beszélget -
probalj visszalepni a falu kepernyore, majd ujra a hazba -
nem -
az öreg sim is tud gyereket csinálni? -
Szörnyűség történt, 6 tagu családomból (anya, apa, + 4 gyerek) nem akar a sulibuszról leszállni a 4 gyerek! Most mit tegyek??:(
-
es mi a helyzet az adoptaltakkal? -
hu. bele csak elfelejtettem hogy :D -
saját zenét belehet rakni? -
köszi!
-
Control+Shift+C
ha beirtad akkor nyomd meg az esc-et es kilep abbol a kis ablakbol -
Mivel tudom a cheatet beírni? mit nyomjak le hogy beírhassam? -
Azért azt mondom, hogy ez a 12-es nem hivatalos Maxis hír. A valóságban ami biztos, hogy 3. generációs rokonságu simeknél még csak family kiss és friendly hug a legkeményebb szex. El sem tudom képzelni hogyan fér majd el a family tree a képernyőn, ha a 12-es az igaz. -
Nálam odahaza jelenleg a köv. felállás van 7 db. un. eredeti család, akiknek mindkét alapítója karigenerátorral készült. Két család az utódok közül úgy, hogy a család egyik tagja már a faluban született a másik viszont (éppen korasszinkronitás és azonos nemü (itt fiuk) utódok túltengése miatt) szintén karigenerátoros. Eddig nagyon pompás a családi kép, mert az unokánál a nagypapi vonásai már nem igazán dominálnak, holott az első generációban még a két fivér egyikének szakált-bajuszt adtam a másiknak meg kissé kivörösitettem a haját (mindkét fazon az anyjuk barna haját örökölte, de volt indokom pirositani a papa hajszine alapján:) hogy meg tudjam őket kapcsiból különböztetni. -
még 2 családdal sem fogod tudni:) -
De nem en csinaltam, mondom! csak letoltottem. -
Aham, ertem. -
na akkor
az osanya osapa felallas nem fog mukodni? szal ures terulketet 1 csalad nem fog benepesiteni ezek szerint?
es ket csalad? -
Sehogy, a természet a legtutib karigenerátor:)! -
Ok, sorry, felreertettem. -
nem erre a temaba gondoltam
nem azeredete erdekelt, hanem a 12 generacio vs Adam Eva
a tema meg azert kivankozik ide, mert most szandeklozom letrehozni egy ilyen felallast, egy vadi uj, lakatlan teruleten -
nemrossz bar a kulso festes lehetne fantaziadusabb! -
Ezt te sem kivanhatod... Kar lenne ha elmenne a jatek topikja ilyen "emberiseg-eredet vita" iranyba. Nyiss egy topikot, hivd meg a Czeizelt es ott, felesleges itt. -
ugyan magyarazd meg akkor legyszi, hogyan szarmazhatunk Adamtol es Evatol? -
Szvsz. ilyen lehetőségem kb. karácsony tájékán már esetleg lesz is. Itt a problémázgatásom mögött csupán az húzódik meg hogy miként népesitsük be nem premade by Maxis simekkel a falut. Nyilván egy ilyen mélységü rokonságvizsgálat sok-sok karigenerátorral készitett sim letelepítését igényelné és a kb. 20-30 eredeti, egymással semmiféle rokoni viszonyban nem álló család (persze lehetnek benne townie-k a postástól a takaritóig, ez nem kizárt, sőt van egy két jópofára sikerült townie) leszármazottai már kizárásmentesen keveredhetnének össze-vissza. -
magyarul egy par nem tudja benepesiteni az egesz teruletet. ergo a Biblia skizo ebben is -
kicsit elmosolyogtatott... mikor eszembejutott hogy dolgozom fel nap.. kimerulten hazajovok .. majd beuloka gep ele.. es kuldom gurizni a simsjeimet.. tehat meg a pihi idoben is az a fontos hogy munka.. vicces.. -
DEHOGY! csak letoltottem! en sajnos nem tudok epiteni! nem a crack miatt, hanem mert benazok! :(( -
ez igen! te epitetted? -
Ertem, erdekes lenne kiprobalni egy nem tul kozeli rokonok kozti hazassagot es gyerek csinalast. -
Nemtom nincs-e tényleg adminisztratív gátja a dolognak, mert ha Maxisék tényleg így határozták meg a genetikai sokszinüséget akkor <12 generációs rokonság esetén komplett kizártak azok a szociális interakciók amelyek a Try for baby-ig vezetnének. Ha nincs kizárás akkor a közeli rokonok házassága sem jelenthet mást mint a mi valóságunkban: súlyos genetikai deformációkat. -
Aham, ertem ok. koszi! -
15-20 éven keresztül?:DD -
Az baromi sok!! Nagyjából azt jelenti, hogy kb. 20-30 un. eredeti családot kell csinálni és lehetőleg kerülni kell a kettőnél több gyermek létrehozását, aztán meg játszani a Sims2-vel olyan 15-20 éven keresztül. Magam sem akarom elhinni:)!! -
Coolfire #7772 Ja mostmár igen.:)Tanulós típus(knowedge).Most készülök Strangetownban is indítani egy családot.Ja és magamhoz költöztettem a postáskisasszonyt.De nem hozott barátot és pénzt is alig(1000).És a foglalkozása sem maradt meg,pedig asszittem lesz egy valag haver,meg sok pénz.Na most az eladócsajokra megyek rá a ruhaboltban.:)Azóta már fiú postásom van.:))) -
Ez mit jelent egesz pontosan? es miben nyilvanul meg a verfertozes a jatekban? -
12?? Az kicsit sok nemde?:) -
No! adatbányásztam:
Tegnap volt egy kérdésem a vérrokonok házasodását illetően, miszerint hanyadik szintü közös ős esetén nem tiltott már a szexuális kapcsolat. Legfrisebb híreim szerint a Maxis a római katólikus doktrinát valósította meg, ami szerint 12 leszármazási szint kell a vérfertőzés elkerülésére. Én bárgyu azt gondoltam hogy 4 generációra megy csupán vissza a vizsgálódás:))!