32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• ent
    Valami jópofa berendezési tárgyakat tartalmazó (tömkelegét) honlapot tud valaki csak így fejből?
  • Mike
    Kedves Riana! Tegnap nekem pont ez volt a bajom, hogy nem tette be a ruhát amit csináltam. DE
    ha úgy mentem el, hogy felteszem egy simre, és utána azt a simet elmentem, akkor elérhető lesz a játékban is, mivel a sim2pack kiterjesztésű fájlokat már beteszi a játékba is.
    ennyi
    lehet, hogy meg lehet csinálni másképp is, nekem csak így sikerült
  • Riana
    nahjo a kérdés az:ha szerkesztek vmit bodyshopba hogy tudok belőle packaget csinálni sims nélkül tehát csak ruha csak haj stb

ent-VIP:

telefon-transportation

• Mike
    call taxi
  • ent
    Őlvasom lejebb, hogy mászkáltok a ruhásboltban meg stb.
    Hogy lehet a városba menni ilyen helyekre?
    Vagy csak félreértettem és sületlenségeket beszélek?
    Ha meg nem, akkor még hova lehet menni a falumban?
  • Mike
    :) azt kérdezted, hogy tudnád beletenni
    nekem ilyen módon sikerült
  • Riana
    de nem simmel együtt akarom packagelni csak simán hajat ruhát bőrt stb
  • Riana
    Vki kért olyan sims skint ahol van fütyi meg minden ime:
    http://www.adult-sims2.dk/Menu.asp
  • Mike
    ráteszed egy simre a cuccokat, utána a simet packing-eled
  • Mike
    te is tudsz törölni? és szerkeszteni?
  • Riana
    aki csinált már bodyshopban saját cuccost az be tudta packagelni? Nem az egész simset csak a ruhát vagy csak a hajat stb.
    Ha tudja hogy kellpls irja meg nekem akár privátban is
  • The Sims 2 fan
    Már tudom hogy a mad dr. az 3000 körül keres meg a katona kb.: 1400-at kap .A többit nem.
  • The Sims 2 fan
    Meg tudja valaki mondani melyik munkával mennyit lehet keresni a toppon?
  • Fanti
    HELLO! HELP ME!!!
    Valaki irja meg nekem emilben, hogy miért nem tudok hézakat építeni??? Nagyon jó a játék, de ez hiányzik!

Köszi! [email protected]
  • Amiga
    Ámen.
  • PiszkosFred
    OFF (es ezzel az utolso kommenttel vege is reszemrol)

Aki azzal kezdi, hogy minden olyan nikknek beanyazik - szo szerint - es vegig csak szid es mocskolodik alpari stilusban, az lehet hogy az eletben egy normalis ember, de ezektol a skizofren idiotaktol inkabb mentsem meg engem a sors ;] Nem az a baj hogy beugat, vagy ellentmond nekem, esetleg velemenyezi a munkamat. Nincs bajom a masik koraval, a ketto nem fugg ossze, lehetnek idiota fiatalok es idosek is. Sajnos talalkozni nap mint nap mindkettovel. A legnagyobb megdobbenes az altalam emlitett "buliban" az volt, hogy az a srac, aki vegig anyazott szinte mindenkit, es minden operator folyamatosan tiltotta es rugdosta, eljott a buliba eloben. Maig nem ertem miert, mert valahogy nem latom ezt esszerunek azok utan, amiket muvelt, es amiket muvel tovabbra is.

Utolso mondat ;] A lenyeg az, hogy semmi olyat sem szabad komolyan venni es mellreszivni, amelyet egy vadidegen nikk uzen es mond neked, mert nincs ertelme es csak sajat magadnak okozol vele problemat (es oromot a masik felnek, mert elerte a celjat - gyozott(az o felfogasaban))

Ennyi, reszemrol vege a temanak, ez a topik nem errol szol, es kar lenne azokkal az emberekkel kitolni, akik a jatek miatt jonnek ide, es cserebe egeszen mast talalnak. Emiatt sorry mindenkitol.

ON
  • sapkafej
    ha jól látom, készítettél egy magyarosítást, amit letöröltél pár homoszexuális miatt. legalább nekünk ideadhattad volna! :P
  • Amiga
    Semmi gond. Worldpeace pártiak vagyunk. Meg Sims pártiak is. :-)
  • legensy
    igazából semmi, csak ma volt a napja, hogy kiborult a bili és én, mint a "birkasült" receptjét, közzétettem itt mindenkinek "jóasszonymódra".
  • sapkafej
    Visszaolvastam, de nem értem pontosan. Most mi a baja legensynek?
  • Mike
    gondot
  • Mike
    mondom, nem okoztál kondot, hidd el.
    (nekem még a magyarítás törlésével sem)
  • legensy
    Amiga, Mike,
    mindkettőtöknek köszi, és bocsi, h gondot okoztam. :)
  • Mike
    nem szokásom haragudni :)
  • Amiga
    OFF:

Nem az volt a baj, hogy hány éves volt, hanem hogy mennyinek adta ki magát, ill. kit játszott el nekem. (A hangsúly a "nagyon kis vagány volt-on van). Ez félreérthető volt, elnézést kérek.

Ugyanakkor vitathatatlan, hogy az sg-n nagyon sok bunkó bejegyzés van, és ezek többségét tinik követik el. És tényleg csak vigasztalásnak szántam, bocsánatot kérek minden nem érintett fiatalkorútól.
  • Mike
    hamár szétoffoljuk a topikot:

azért mert valaki nagypofájú meg leugat, attól még a valós életben lejhet normális
    nézz körbe mi megy a gumin. egyszer engem majdnem bannoltak, mert elflejtettem, hogy enm a gumiban vagyok :))

szal van aki veszi a lapot, azzal jól el lehet marhulni, más meg hörög, igaz az nem bírja sokáig.
    szvsz ez csak egy játék, nem véresen komoly dolog. szemtől szemben meg ugye azért mégiscsak civilizált az ember, akinek van neveltetése, és eszébe sem jtut megtenni olyan dolgokat, amit a neten igen

pl. volt akivel nagyon csúnyán összevesztem, és ehhez képest azt mondtam, simán leülnék vele sörözni. eléggé csodálkozott

egy igazi sg-s tahó
    (elég elolvasni az aláíráást, JATACS, TFT - ami faszfejet jelent, és társai,. szal igazi hardcore sg-s paraszttal hozott össze benneteket a jósors, érdekes módon aitt tudtam viselkedni :)

ON
  • legensy
    én kérek bocsit, csak engem akart vígasztalni.
    és hogy másképp nézzek az ilyenekre, képzeljem el, hogy csak egy tini, és akkor felnőttként lehetne annyi eszem, hogy nem ugrok a beszólásaikra.
    ne haragudj.
  • Mike
    költözz el
  • Mike
    OFF!

"én cseteltem egy arccal, nagy komolyan, megbeszéltük, hogy eladok neki egy játékot (Heroes 3), nagyon kis vagány volt, aztán amikor találkoztunk, akkor láttam, hogy már majdnem 16 éves. LOL. Úgyhogy már a fikázást nem veszem komolyan, mert mögé képzelem a serdülőkori problémákkal küszködő tudatzavaros pubikat."

azért mert valaki 16 éves, még lehet normális
    ezzel a hsz-szel csak magadról állítottál ki szegénysáégi bizonyitványt már bocsánat

miért kell vkit lenézni a kora miatt? :(
  • Mike
    na ja, de úgy az istennek sem működött
    de már megoldottam
  • Coolfire
    Üzleti
  • Amiga
    Sorry, ez van. Marad a patch(?).
  • TopGun
    Az iparmagnas az melyik karrierbol lesz?
  • Mike
    nem szabad ilyen érzékenynek lenni
  • Mike
    Hát Amiga nem vált be a filmed, ellenben szépen fagyott tőle a program :)
    szal az ilyen irányú kisérlettezéssel felhagytam
  • Mike
    az lehet, de a sim így hal meg a legkorábban a sok dopping miatt :)
  • Coolfire
    Ebből is látszik,a sport karrier fizet a legjobban.
  • Coolfire
    Örökös bajnok §3.033
    Iparmágnás §2.100
    Nagyfőnök, bűnöző lángelme §1.925
    Nagyhírü szakács §2.170
  • Magic Boy
    Addig is mondhatnál párat!
  • Coolfire
    Ha Devids kolléga berakná végre a táblázatokat,nézelődhetnél..