32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Nem látom még a táblázatokat.:)
  • Magic Boy
    Gyerekek minden Sim-em katona,mert az keres a legjobban(350/nap),de már kezdem unni!
    Mindanátok jólkereső jó munkabeosztásu szakmákat?
  • Lacee
    csak a címnél lévő linket kéne használni...

(gy.k. FAQ)
  • grizzly21
    Megvan a sims2, no cd crackes változat, de sajnos az építkezés nem megy. Ez nekem nagyon fontos, így kölcsönkértem egy eredetit, amiről installálás után kitűően men minden. Lemásoltam az eredeti cd1-et clone cd-vel, viszont a másolt verziónál már hibát írt ki indításnál...Sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy megvegyem a játékot, viszont az építkezés fontos lenne, így, aki ért hozzá, nagyon megköszönném, ha információt tudna adni a lehetőségekről. A mini image mire jó, hogy kell használni, honnan lehet letölteni? Előre is köszi a segítséget.
  • TopGun
    Rendben! koszi elore is!
  • Amiga
    Általában mindenre érvényes a játékon belül, hogy az aktuális aspirációs szint határozza meg a sim sorsát. Ezért halnak meg sokan az életelixír mellett pl. Tanulásnál az alacsony motiváltság gyengébb jegyet, munkahelyen lassabb előléptetést eredményez.
  • marcus13
    Honnan tudtok letölteni? Kösz!
  • TopGun
    Koszi a tanacsot! kiprobalom.
  • Devids Pro
    majd le:)
    sajnos nem én tudok letölteni úgyhogy igyekszem de kérdéses mikorra lesz meg!
  • PiszkosFred
    Természetesen Legensy-éknek írtam, csak már megint rossz helyen nyomtam meg a "válasz erre" gombot ;]
  • TopGun
    Ok! az oreg ruhak is elindult! es amit irtam a pirates lot-rol azt is leszeditek?
  • PiszkosFred
    Egyetértek. Egy XY nikk mögé bújt nagyszájú kötekedő miatt kár bármilyen lépést is tenni. Figyelmen kivül kell hagyni. Hasonló tapasztalatom volt évekkel ezelőtt a gyaloglon, amikor is a barátnőmmel - úgy adódott hogy több ezer kmre kerültünk egymástól egy évre - a cseten tartottuk a napi kapcsolatot. Eközben belekerültem egy csetes közösségbe, ahol voltak egész normális emberek - van akivel ma is tartom a kapcsolatot, és még munka kapcsán is kapóra jött az ismertsége - de voltak hasonló nagyszájú dumagépek. Ezek az illetők azzal élik ki a szükségleteiket, hogy mindenkibe belekötnek, sértegetnek, stb. Egy engem is megtalált. Pechére, ugyanis a sors pont úgy hozta, hogy akkor mentem el először a "szoba" által szervezett csetbuliba, amikor az illető is ott volt. Volt köztünk 10 év, az én javamra, ő ezzel és a korkülönbséggel járó "előnyökkel" akkor szembesült. Bemutatkoztam neki, és közöltem vele, hogy akkor most folytassuk a szokásos napi anyázó rutint itt helyben, egy sör mellett. Mindjárt eltűnt a nagyszájú arc, és csak egy megszeppent tÍzenéves ült veled szemben, egész este alatt. Mivel nem hiszek az erőszakban - az ilyen alkalmak során kialakulható pofonokban meg aztán pláne nem - nekem tökéletes elégtételt nyújtott a gyerek megszeppenése arra az estére. Aztán másnap folytatta ahol abbahagyta, igaz engem már elkerült.

Egy szó mint száz, nem szabad felvenni az arcnélküli "okos" emberek mondatait, zaklatásait. Itt a fórumokon az ilyen kötekedő emberek közül szinte egyik sem valódi, így kár így reagálni a dolgokra, és saját magadat megfosztani egy mindaddig szórakoztató (játék)élménytől. Mondhatnám azt is, hogy sz*rd le őket.

(cseteken és ircen erre tökéletes az ignore, itt a fórumon nincs rá mód, de ha szólsz bármelyik moderátornak vagy adminnak, hidd el, segítenek ezeket az idiótákat megszüntetni, esetleg eltávolítani)
  • Amiga
    Menjen úgy suliba, hogy az aspi szintje gold vagy platina. Nekem akkor romlik a jegy, ha tartósan gyenge a sim közérzete.
  • TopGun
    Szia! nekem van egy lanyom sajnos notorius "D" a kicsike! mit lehet csinalni, hogy javuljon? sot "A" legyen belole? a lecket mindig megiratom vele, a fuzet eltunik az asztalrol segitek neki, es neha o csinalja egyedul, mindennap jar suliba is.
  • Devids Pro
    javítva az is! kössz hogy szóltál!
  • marcus13
    HellÓ! Nem olvastam még el a hozzászólásokat, de nem tud valaki, valami oldalt, ahonnan patcheket lehetne leszedni? pl.: szkinek, bútorok, házak...

Kösz!

Marcus
  • Amiga
    Szia! Bocsánat, csak véletlenül töröltem. :-) No de tényleg, én cseteltem egy arccal, nagy komolyan, megbeszéltük, hogy eladok neki egy játékot (Heroes 3), nagyon kis vagány volt, aztán amikor találkoztunk, akkor láttam, hogy már majdnem 16 éves. LOL. Úgyhogy már a fikázást nem veszem komolyan, mert mögé képzelem a serdülőkori problémákkal küszködő tudatzavaros pubikat.

Mi a feleségemmel szintén stzeretünk Sims2-zni, elsősorban én, a gamet a megjelenés napján vettük meg. Elsőízben megcsináltuk a saját karakterünket, eléggé hasonlított is. Nemrég léptek öregkorba. Van két gyerek is, akiknek teljesen önhatalmúlag adtam neveket (Simon és Krisztina), feleségem jót nevetett rajta. Krisztina már felnőtt, most egy Kennedy Cox nevű férfival barátkozik, ha összejönnek, tuti politikust csinálok a sácból. Az apa (vagyis én) menő Theorist, lassan a karrierje csúcsára ér (most 60 napos).

A gyerekek nevelése nekem nem volt olyan izzasztó, mint ahogy sokan leírják, talán azért sem, mert hardcore gamer vagyok és a gyerekeket nem engedtem ki az ellenőrzésem alól. Krisztina ugyan volt egy idő, amikor nem volt A+-os, sőt B-re zuhant vissza, azok tényleg kemény idők voltak. :-)

Szerintem ne szívd mellre azokat a támadáskat, amelyek értek titeket. A TV-híradó is tele van mocsokkal, mégsem tudjuk a világot kidobni.
  • TopGun
    Ok! a hazak elindultak lefele, de az oreg ruhak pack az meg mindig 404 :(( ezt is meg tudnad nezni? es irtam a mult heten egy lot kerest is neked azt is feltudnatok tenni? egy pirates ship lot volt ha jol emlekszem! Koszi!
  • Gary
    Egy olyan image file, ami csak a védelmet tartalmazza, kb. 1,6 Mega az egész. Igaz, meg van a file lista is, meg a könyvtárszerkezet, de minden file üres. Kevesebb helyet foglal és lehet vele építeni is.
  • Rafaelo
    ne idegeskedj ilyeneken ez az sg itt ilyen a kultúra sajnos
  • dervis_
    Mi a szösz ez a mini image? Valami image file amivel az eredeti exe progit is át lehet vágni, nem kell crack? Mert ahogy ma olvastam csak olyan crack van amivel nem megy a build menü. Valaki leírná hogy mit érdemes róla tudni?
  • legensy
    nem haragszom :)
    de mit csináljak, ha már csak a rossz jut eszembe erről a játékról? nagyon csúnya üziket kaptam, jó igaz csak két embertől,de az nagyon csúnya. ezért nem kellett volna mindenkit büntetni, hogy kidobom a magyarosítást is.
    Csak valahogy nehezen viselem, ha igazságtalanul megbántanak. És ok, a játékot emiatt a topic miatt dobtam ki, ill. 2 ember miatt, meg mások veszekedése miatt.
    De a magyarosítást meg másik topic miatt, hogy beszóltak legensynek, ha ilyen vélménnyel van a magyarosításáról, akkor hogy képzeli, hogy szükség van rá a továbbiakban.
    Merthogy Leg azt írta oda, hogy tuti a fele rossz lett.
    De rögtön következő üziben azt is írta, hogy ellenőrizte (az akkor még csak 7 file volt éjjel) és tök jó lett, csak 3 hiba van benne.
    És én nagyon ideges lettem, hogy akkor a továbbiakban nincs szüksége senkinek a magyarosítására.
    Csak mert valakinek kevés az önbizalma, mert először csinált ilyet, azért ilyet írni?
    És tudom, ezzel nem azt az illetőt büntettem, mert tuti nem érdekli, hanem mindenki mást, aki várta :(
    de tele vagyok a sims vitákkal. miért tűnik el minden tisztelet bizonyos emberekből egy vacak játék miatt?
  • Devids Pro
    javítva a gond az volt hogy az első hivatkozásba hibásan írtam be és a többibe meg copyztam ezt a hibás linket:)
    Mostmár tölthetitek
  • Devids Pro
    igen?
    hmm nem láttam megnézem és íro ma fejleményeket:)

Magic boy: meglehet, nem lehurrogtam vagy szidtam csak sajnáltam hogy ezt tette
  • TopGun
    Szia! lattad amit irtunk tobben is, hogy a VIP-ben 404-et irnak ki az utolso hazak amiket tegnap tettetek fel? :(
  • TopGun
    Nagy kar, hogy a magyaritast is torolted es a jatekot is :( Szerintem igy csak magaddal toltal ki! magad buntetted, mivel ha "zaklatnak" itt, vagy priviben, egyszeruen mas neven regisztralod magad, vagy nem lepsz be a forumra, attol meg otthon egyedul siman jatszhattal volna nem? De ez mar a Te dolgod, ebbe en nem szolok bele!
  • Magic Boy
    Valahol meg lehet érteni,hogy miért tette!
    Te nem így gondolod?
  • Devids Pro
    kár hogy letörölted a magyarosítást azért azt nem kellett volna
  • Devids Pro
    ha nem ez a gondod akkor sry:)
  • Magic Boy
    Nem sok közöm van hozzá,de azért írok!
    Szerintem az ilyenek miatt nem kéne abahagynod a játékot!
    nem így kell felfogni a dolgokat,mert akkor előbb utóbb magadbarioskadsz vagy megőrülsz(saját tapasztalatbol mondom)az ilyeneknek szolni kell és,ha továbbra se hagyják abba akkor nem kell türődni velük és nem szabad laelacsonyodni az ő szintjükre!Azzal amit csinálnak csak saját magukat járatják le!
    Ne haragudj,hogy beleszóltam!
  • Devids Pro
    rakd fel a falat csak akkor látszik ;)
  • Devids Pro
    loál! ezt te kérdezed?:D
    hát akkor most elérkezett a csodálatos pillanat!!
    -> FAQ
    :D

amúgy bemásolod a downloads mappába úgy:)
  • Magic Boy
    Azt hogy lehet megoldani,hogy 100%-os barátságnál bejöjjön a csók menü(még baráti csókot se tudok neki adni)?
  • legensy
    hová tüntél? vip vagy? :) a neved sincs a válaszomnál. nem baj, lényeg, hogy időben elolvastam :)
  • legensy
    köszi, de már töröltem a játékot, és a magyarosítást is, amiről még nem is tud legensy :P
    tudod az a baj, hogy ezek az "ovisszintűek" nem tartják magukat annak és nagyképűen haverstilusban kapom a dolgokat. És megmaradok inkább nőnek, sims nélkül.
    De köszi, nagyon jól esett, amit írtál. :)
  • Gary
    Nem, egy másik partícióra. Nincs is író a gépben. Mivel "szűz" a rendszer, csak a Daemon van fönt, még író program sincs, mert a WinISO-t használom ha le akarok kapni egy CD-t image-be.
  • legensy
    Úgy összesen, gondolom tudod-ami volt, azóta van plusz, és másik fórumon is egy, ill. hogy nem hagytam szó nélkül és beolvastam ott nekik, azóta még kettő. tehát végülis 5.
    Én nem vagyok ehhez hozzászokva.
    És tudod, az ember tűr, évekig is tűr, aztán egyszercsak betelik a pohár. ennek most jött el az ideje.
    nem okolható személy szerint senki, csak összeadódtak a dolgok.
    És nem akarok senki "haverja" vagy "havernője" lenni tovább, mert én érzem magam annyira nőnek, a koromnál fogva is, hogy ne kelljen eltűrnöm ilyeneket.
  • Bandeeka
    ha vki tud dobjon már meg 1 pucér skinnel pls köszönöm
  • Mike
    nem CD-re mentetted véletlenül?
  • Mike
    már megoldottam
    abban a ruhában kell elmenteni a Simet, amit be akarsz tenni