32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#8753 A 8751-ben is írtam, hogy csak a pénzben kifejezett összeget viheti magával.
A kiakadás vszinü oka hogy a hw túl van terhelve, dobjál ki minden más tárrezidenst és szolgáltatást a memóriából, a gama beállításait meg vedd kisebbre. -
Balli #8752 S ha elköltözünk majd vihetjük a cuccunkat?
XP, SP1 alatt játszuk- az XP teljesen friss tegnap lett reintallálva- ugyhogy ez nem lehet a gond.
Semmi pluszt nem tettünk bele, csak simán feltelepítettük és inditottuk is.
Hogy mennyi ideg működik változó valamikor 5 perc után behal, valamikor egy óráig bírja- tehát össze-vissza. A haveromnak akit leirtam a game-t hibátlanul fut.
Miért csinálja ezt? -
#8751 Az ingatlan és ingó vagyontárgyak (sajnos ezek pillanatnyi értéke az idő előrehaladtával csökken) és a kp. a simek összvagyona, ennek pénzértéke vihető át egyik telekről a másikra. Az új helyen mindent kezdeni kell előlről, ha telket veszel csupán akkor még a ház felépítését is. Sajnos költözéskor elvesznek az addig kiváltott karrier ajándékok. Feltétlen ajánlom az építkezés kipróbálását, sokkal praktikusabb és szebb házak készíthetők mint az ugyanannyiba kerülő Maxis premade-ek. Javaslom továbbá, hogy az üres telekre kerülő házat a sim(ek) allokálása előtt építsd fel mert pár száz vagy akár ezer simoval így kevesebbe kerül majd. -
#8750 nem tettetek bele vmi pluszt?
mi alatt jatszotok?
mmennyi ideig mukodik?
tudod boviteni, meg el si tudsz koltozni -
Balli #8749 Sziasztok!
A játék néha-néha gondol egyet s egy hibaüzenettel lefagy s kilép. Volt már valakinek hasonló problemje? Crack-kelni kellene?
+ Most kezdtük a game-t s megvettük a legolcsóbb házat. Nagyon kicsi alig tudunk benne pakolni. Majd ha lesz több zsénk akkor majd eltudunk költözni vagy csak a házt tudjuk bővíteni? Ha eltudunk költözni akkor a bútorokat/cuccokat is tudjuk magunkal vinni? -
#8748 Helló Népek!
(sajnálom, hogy bárki(k)nek egynémely fórumozás fedőnév alatt elkövetett idétlenkedése és ramaty stílusa miatt bárkinek is elmegy a kedve ettől a remek gamától, megértem meg nem is:(()
-helló Cool jön a folyt. a tinikről
A tinikor hosszú időszak: 15 nap min. és mivel ekkor már lehetősége nyílik a gyereknek az aspi.rewardok használatára ez az időtartam akár sok-sok nappal meghosszabítható. Folytatódik az iskola és továbbra is ez a legfontosabb napi tennivalója a tinisimnek hál'isten két órával rövidebb is ez az elfoglaltság. Az iskola teljesítménykövetelményei telejesen hasonlóak a kölyök koréhoz és az aspirációs kapcsolatok is azonosak (A+ minősítés, elkészített házifeladatok). Új szinfolt a teljesítményekben a tinimunka vállalás lehetősége, ennek sokféle haszna lehet->1. a gyereknek lehet belső motivációja karrierépítés és pénzszerzés (jellemző a fortune és knowledge igazításu tiniknél) 2.a szülők némelyikének rögeszméje, hogy az ő gyereke "túlteljesítő" legyen és az A+ minősítésü tanulás mellé a gyerek elérje a tinimunka-karrierben a legmagasabb (itt 3.) zsarzsifokozatot.
(-Cool itt Te jösz mert nekem még csak most nő az első olyan tinisimem aki egyáltalán motivált a tinimelóban, az eddigi 4 db egyén semmi módon nem kívánta-)
(rögtön jövök vissza csak körbevizslatok:)) -
#8747 Nezd vegig az osszes adatfilet, es figyeld a letrehozas datumat. Hatha az alapjan megtalalod. Mas otletem nincs, nem skineltem eddig. -
Coolfire #8746 Hali!Most speciel Strangetownban indultam újra,és rögtön egy ufócsajt vettem feleségül.Született is egy szép ikerpárom(kétpetéjű 1 fiú,1 lány),de egyik sem zöld.Ugye most a manusz génjei lettek a dominánsak.Több gyereket nem akarok csinálni ezzel a párral.Viszont,ha nagyon komoly genetikai program van benne,akkor a törvények alapján a 2 gyerek közül valamelyiknek már csak lesz szép zöld gyereke,nem? -
okés olyan gondom van hooogy:
skineztem bodyshopba
visszaimportáltam
és meg is jelent
de!
mégsemtetszett
ezért töröltem
a projektből is
és a loadnál is kukába dobtam
ujrainditottam
ujra elinditottama bodyshopot
és még mindig benne volt az amit töröltem!
kérdés hogy lehet body shopbolugy törölni hogy az végérvényesen kitörlödjön mindenhonnan?
hova teszi mégbe a projekten kivül?mert ha onnan is és bsből is töröltem valahonnan még vissza kell töltenie ha egyszer ott van
honnan töröljem még ki? segitsetek mert csomo ott van most a bsbe és emiatt a játékba is amit nemszeretnék hogy benne legyen
-
#8744 Nekem az nem tetszik a sims2ben hogy eddig ha bepakoltam külön volt ruha házés smink most egybe kell mindent pakolniés ha valamit törölni akarok akkor az 5ezer fájlbol nem tudom melyik az -
Drbluess #8743 Köszi ezt már én is megtaláltam csak sajna nem tudtam betenni ugy hogy müködöképes is legyen :(
de azért köszi :) -
#8742 majd privbe megbeszéljük holnap jó?:) -
#8741 sry de hirtelen evvel tudtam megcsinálni majd áttalakítom! -
#8740 Tetszik a faq oldal, csak igy tovabb. Csinaltam nehany hazat, felkerulhetnek oda valahogy? Szerintem egesz jok lettek... Csak azt nem tudom, hogy szedjem ki oket a jatekbol. A package lot erre valo, vagy mashogy kell? -
Coolfire #8739 Ha nem crackkel játszol,akkor menteni is kellene tudni. -
Coolfire #8738 Ja..már csak a zodiákus tábla hiányzik,azt kéne még megcsinálni. -
#8737 A faq egesz jo, grat ofkorsz, de kellett jo par perc mire letoltotte a tablazatokat. Szerencsere Sipocz korabban elkuldte, igy csak kivancsisagbol neztem. -
Seat #8736 :( thx
ha lúd legyen kövér :)
- épitek és nem tudom elmenteni :(
ez az ominozus "nem lehet épiteni" problema vagy van vmi savemegoldás a játékkonzoljában is?
köszi -
Coolfire #8735 nekem is modemem van....igaz kábel..:)) -
Coolfire #8734 Package fileokban van,nem tudom mivel lehetne kibontani. -
Coolfire #8733 mér?sztem tök jó lett a faq.. -
Seat #8732 sziasztok!
1 kérdésem lenne - biztos tudjátok rá a választ:
a játék zenéjét hogyan lehet "lecserélni"?
nem nagyon jön be... :)
thx a helpet előre is! -
#8731 (...csak ha nem worddel mented el htmlbe, akkor nem 800k lenne egy tablazat. Node hiaba, a modemesekre manapsag mar a kutya sem figyel ;]) -
#8730 akinek oylan kérédése van hogy melyik munkába ki mennyit keers blabla akkor anézze meg a faq oldalt mert már felkerült a táblázat! -
#8729 Eddig észre se vettem. Akkor kicsit megnyugodtam. Mondjuk szerite nem szép a kisportolt csaj de hát ez a magánvéleményem:) -
#8728 ha a simsednek tökéletesen kisportolt teste van szó szerint döglenek utána a csajok vag a pasik!
fütyülnek utána vagyájuldoznak
nagyonpoén
nekema dögös kisportolt pasisimsem végigment az utcán és mindenki ájuldozott még a 80 éves mamika is bezsongott:D
viszont ha a simsed dagadt akkor utálkoznak
-
#8727 nem kónak hanem jónak. mennyire jóképű mennyire szexy. Mennyire szép. -
#8726 nekem a hapsim az MVP atléta volt és "csak" 900-at keresett. -
#8725 Nem a belső tulajdonságokra gondolok. A játékban nincsen külső tulajdonság. te beállíthatod az arcot hogy neked úgy melyik a szimptikus de a gép nem tesz külömbséget mondjuk Catherine Zeta-Jones külső és Tóth Vera között. -
#8724 az atléta keresi a legtöbbet -
#8723 mi az a kó?
akinek nice meg outgoing magas, plusz jókedve van, azután döglenek
vagy mire gondolsz? -
#8722 hát akkor a doki tényleg nagyon megéri. Az én férfi tagom mindig atléta lesz.
-
The Sims 2 fan #8721 Olyan 1400 körül van a fizetése a katonának.De szerintem jobban megéri mad doctornak lenni mert az 3 napot dolgozik és egy nap csak 4 órát és így kap 2300 körüli lóvét. -
#8720 Engem két dolog zavar a Simsben. Az egyiker már mondtam hogy a többi lakos nem öregszik a másik meg az hogy nincsen valamiféle skála a csajodról vagy pasidról hogy az mennyire számít kónak. Szóval hogy dglenek-e utána a csajok vagy a fiuk. Ezt hiányolom. -
#8719 A katonainak mennyi a csúcskeresete? -
ent #8718 Hm, hm, hm... -
#8717 miért kell éppen aktuális dialógusokba beletörölni? milért nem lehet várni fél órát, hm? -
ent #8716 Felébredtem!!! -
#8715 nincs még
-
#8714 ez a neved :)