32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Sipocz
    A 8751-ben is írtam, hogy csak a pénzben kifejezett összeget viheti magával.
    A kiakadás vszinü oka hogy a hw túl van terhelve, dobjál ki minden más tárrezidenst és szolgáltatást a memóriából, a gama beállításait meg vedd kisebbre.
  • Balli
    S ha elköltözünk majd vihetjük a cuccunkat?

XP, SP1 alatt játszuk- az XP teljesen friss tegnap lett reintallálva- ugyhogy ez nem lehet a gond.
    Semmi pluszt nem tettünk bele, csak simán feltelepítettük és inditottuk is.
    Hogy mennyi ideg működik változó valamikor 5 perc után behal, valamikor egy óráig bírja- tehát össze-vissza. A haveromnak akit leirtam a game-t hibátlanul fut.
    Miért csinálja ezt?
  • Sipocz
    Az ingatlan és ingó vagyontárgyak (sajnos ezek pillanatnyi értéke az idő előrehaladtával csökken) és a kp. a simek összvagyona, ennek pénzértéke vihető át egyik telekről a másikra. Az új helyen mindent kezdeni kell előlről, ha telket veszel csupán akkor még a ház felépítését is. Sajnos költözéskor elvesznek az addig kiváltott karrier ajándékok. Feltétlen ajánlom az építkezés kipróbálását, sokkal praktikusabb és szebb házak készíthetők mint az ugyanannyiba kerülő Maxis premade-ek. Javaslom továbbá, hogy az üres telekre kerülő házat a sim(ek) allokálása előtt építsd fel mert pár száz vagy akár ezer simoval így kevesebbe kerül majd.
  • Mike at home
    nem tettetek bele vmi pluszt?
    mi alatt jatszotok?
    mmennyi ideig mukodik?

tudod boviteni, meg el si tudsz koltozni
  • Balli
    Sziasztok!

A játék néha-néha gondol egyet s egy hibaüzenettel lefagy s kilép. Volt már valakinek hasonló problemje? Crack-kelni kellene?
    + Most kezdtük a game-t s megvettük a legolcsóbb házat. Nagyon kicsi alig tudunk benne pakolni. Majd ha lesz több zsénk akkor majd eltudunk költözni vagy csak a házt tudjuk bővíteni? Ha eltudunk költözni akkor a bútorokat/cuccokat is tudjuk magunkal vinni?
  • Sipocz
    Helló Népek!
    (sajnálom, hogy bárki(k)nek egynémely fórumozás fedőnév alatt elkövetett idétlenkedése és ramaty stílusa miatt bárkinek is elmegy a kedve ettől a remek gamától, megértem meg nem is:(()
    -helló Cool jön a folyt. a tinikről
    A tinikor hosszú időszak: 15 nap min. és mivel ekkor már lehetősége nyílik a gyereknek az aspi.rewardok használatára ez az időtartam akár sok-sok nappal meghosszabítható. Folytatódik az iskola és továbbra is ez a legfontosabb napi tennivalója a tinisimnek hál'isten két órával rövidebb is ez az elfoglaltság. Az iskola teljesítménykövetelményei telejesen hasonlóak a kölyök koréhoz és az aspirációs kapcsolatok is azonosak (A+ minősítés, elkészített házifeladatok). Új szinfolt a teljesítményekben a tinimunka vállalás lehetősége, ennek sokféle haszna lehet->1. a gyereknek lehet belső motivációja karrierépítés és pénzszerzés (jellemző a fortune és knowledge igazításu tiniknél) 2.a szülők némelyikének rögeszméje, hogy az ő gyereke "túlteljesítő" legyen és az A+ minősítésü tanulás mellé a gyerek elérje a tinimunka-karrierben a legmagasabb (itt 3.) zsarzsifokozatot.
    (-Cool itt Te jösz mert nekem még csak most nő az első olyan tinisimem aki egyáltalán motivált a tinimelóban, az eddigi 4 db egyén semmi módon nem kívánta-)
    (rögtön jövök vissza csak körbevizslatok:))
  • PiszkosFred
    Nezd vegig az osszes adatfilet, es figyeld a letrehozas datumat. Hatha az alapjan megtalalod. Mas otletem nincs, nem skineltem eddig.
  • Coolfire
    Hali!Most speciel Strangetownban indultam újra,és rögtön egy ufócsajt vettem feleségül.Született is egy szép ikerpárom(kétpetéjű 1 fiú,1 lány),de egyik sem zöld.Ugye most a manusz génjei lettek a dominánsak.Több gyereket nem akarok csinálni ezzel a párral.Viszont,ha nagyon komoly genetikai program van benne,akkor a törvények alapján a 2 gyerek közül valamelyiknek már csak lesz szép zöld gyereke,nem?
  • Riana

okés olyan gondom van hooogy:

skineztem bodyshopba
    visszaimportáltam
    és meg is jelent
    de!
    mégsemtetszett
    ezért töröltem
    a projektből is
    és a loadnál is kukába dobtam
    ujrainditottam
    ujra elinditottama bodyshopot
    és még mindig benne volt az amit töröltem!

kérdés hogy lehet body shopbolugy törölni hogy az végérvényesen kitörlödjön mindenhonnan?

hova teszi mégbe a projekten kivül?mert ha onnan is és bsből is töröltem valahonnan még vissza kell töltenie ha egyszer ott van

honnan töröljem még ki? segitsetek mert csomo ott van most a bsbe és emiatt a játékba is amit nemszeretnék hogy benne legyen
  • Riana
    Nekem az nem tetszik a sims2ben hogy eddig ha bepakoltam külön volt ruha házés smink most egybe kell mindent pakolniés ha valamit törölni akarok akkor az 5ezer fájlbol nem tudom melyik az
  • Drbluess
    Köszi ezt már én is megtaláltam csak sajna nem tudtam betenni ugy hogy müködöképes is legyen :(
    de azért köszi :)
  • Devids Pro
    majd privbe megbeszéljük holnap jó?:)
  • Devids Pro
    sry de hirtelen evvel tudtam megcsinálni majd áttalakítom!
  • Kodlovag
    Tetszik a faq oldal, csak igy tovabb. Csinaltam nehany hazat, felkerulhetnek oda valahogy? Szerintem egesz jok lettek... Csak azt nem tudom, hogy szedjem ki oket a jatekbol. A package lot erre valo, vagy mashogy kell?
  • Coolfire
    Ha nem crackkel játszol,akkor menteni is kellene tudni.
  • Coolfire
    Ja..már csak a zodiákus tábla hiányzik,azt kéne még megcsinálni.
  • PiszkosFred
    A faq egesz jo, grat ofkorsz, de kellett jo par perc mire letoltotte a tablazatokat. Szerencsere Sipocz korabban elkuldte, igy csak kivancsisagbol neztem.
  • Seat
    :( thx

ha lúd legyen kövér :)
    - épitek és nem tudom elmenteni :(
    ez az ominozus "nem lehet épiteni" problema vagy van vmi savemegoldás a játékkonzoljában is?
    köszi
  • Coolfire
    nekem is modemem van....igaz kábel..:))
  • Coolfire
    Package fileokban van,nem tudom mivel lehetne kibontani.
  • Coolfire
    mér?sztem tök jó lett a faq..
  • Seat
    sziasztok!
    1 kérdésem lenne - biztos tudjátok rá a választ:
    a játék zenéjét hogyan lehet "lecserélni"?
    nem nagyon jön be... :)
    thx a helpet előre is!
  • PiszkosFred
    (...csak ha nem worddel mented el htmlbe, akkor nem 800k lenne egy tablazat. Node hiaba, a modemesekre manapsag mar a kutya sem figyel ;])
  • Devids Pro
    akinek oylan kérédése van hogy melyik munkába ki mennyit keers blabla akkor anézze meg a faq oldalt mert már felkerült a táblázat!
  • Help17
    Eddig észre se vettem. Akkor kicsit megnyugodtam. Mondjuk szerite nem szép a kisportolt csaj de hát ez a magánvéleményem:)
  • Riana
    ha a simsednek tökéletesen kisportolt teste van szó szerint döglenek utána a csajok vag a pasik!
    fütyülnek utána vagyájuldoznak
    nagyonpoén
    nekema dögös kisportolt pasisimsem végigment az utcán és mindenki ájuldozott még a 80 éves mamika is bezsongott:D

viszont ha a simsed dagadt akkor utálkoznak

• Help17
    nem kónak hanem jónak. mennyire jóképű mennyire szexy. Mennyire szép.
  • Help17
    nekem a hapsim az MVP atléta volt és "csak" 900-at keresett.
  • Help17
    Nem a belső tulajdonságokra gondolok. A játékban nincsen külső tulajdonság. te beállíthatod az arcot hogy neked úgy melyik a szimptikus de a gép nem tesz külömbséget mondjuk Catherine Zeta-Jones külső és Tóth Vera között.
  • Mike
    az atléta keresi a legtöbbet
  • Mike
    mi az a kó?

akinek nice meg outgoing magas, plusz jókedve van, azután döglenek

vagy mire gondolsz?
  • Help17
    hát akkor a doki tényleg nagyon megéri. Az én férfi tagom mindig atléta lesz.
  • The Sims 2 fan
    Olyan 1400 körül van a fizetése a katonának.De szerintem jobban megéri mad doctornak lenni mert az 3 napot dolgozik és egy nap csak 4 órát és így kap 2300 körüli lóvét.
  • Help17
    Engem két dolog zavar a Simsben. Az egyiker már mondtam hogy a többi lakos nem öregszik a másik meg az hogy nincsen valamiféle skála a csajodról vagy pasidról hogy az mennyire számít kónak. Szóval hogy dglenek-e utána a csajok vagy a fiuk. Ezt hiányolom.
  • Magic Boy
    A katonainak mennyi a csúcskeresete?
  • ent
    Hm, hm, hm...
  • Mike
    miért kell éppen aktuális dialógusokba beletörölni? milért nem lehet várni fél órát, hm?
  • ent
    Felébredtem!!!
  • Mike
    nincs még
  • Mike
    ez a neved :)