32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike
    a játék bármikor meghibásodhat, ha éppen ehhez van kedve
  • Balli
    "community lot"- az mi? hogy lehet oda jutni?
  • Sipocz
    Azt így nem lehet előre megjósolni, ha a cumó echte Maxis kicsi a kockázat, de ahogyan a fanok belendülnek a saját cuccaikkal az megnő. A sims1-hez a Maxis csinált is egy ellenőrző progit amit publikált is ingyért és ezen akkor rengeteg textura és vortex megbukott.
  • Mike
    elmész a boltba és veszel másikat
  • Sipocz
    200 simó/db egységáron lehet ruhát venni a community lot-okon és a vásárlás után ez megjelenik odahaza a ruhásszekrényben, a szekrényre bökve kapsz egy opcit hogy plan outfit (vagy ilyen) és ott megtervezheted az új rucit, aztán már csak change .... és kész.
  • Devids Pro
    Mikor jön ki ez a helovín pack? ha kell feltolom majd a vip-be (mérettől függően)
  • Devids Pro
    miért?
    doiman reg is lesz?
    segíthetek majd az oldal szerkesztésében?
  • Balli
    Thx
    Egyébként még mindig lefagy sajna a game, na mindegy már kezdem megszokni. De amikor felraktam azt a patch-et amivel eltűnik a kikockázás akkor mindig ugyanabban a pontban (a család betöltésénél) fagyott le a játék mindig (vagy tízszer próbáltam) azért ilyet előtte sose csinált, így installálhattam újra a játékot azóta minden jó (természetesen nem raktam fel a patch-t, ugy látszik valamiért nem szerette a gépem. Hogy lehet ez?

Ha a ruhákat, s egyéb kiegészítő kellékeket rakok a játékban akkor nem fordulhat elő ugyanez??? -vagy akkor is megvan rá az esély hogy meghibásodik a játék?
  • Sipocz
    Ja meg annyi, hogy a felsőtől függ a "barátság" jelzés, az alsótól meg a "jó barátság" jelzés. Előadódhat hogy valaki már nem barátod, de még jóbarátod:)), kicsinység érdekes:))
  • Sipocz
    Felszintezel oda ahol a felesleges padló van, felveszel kurzorba egy db akármilyen padlót és a ctrl nyomvatartása mellett kiradírozod.
    A felső csik az un. napi barátság szintje, tehát egy rövid időszak alatt elért hozzáállás, az alsó az ismerettségetek teljes tartamának hozzáállását mutatja. A felső dinamikája nagy, az alsó lassan változik; a felső és az alsó közötti különbség átlaga fogja változtatni az alsót, amig a felső csik interakciók hiányában naponta meghatározott intenzitással csökken. (szoktam mondogatni, hogy az eltérés "alábukik" mint a töltöttkáposztára öntött kisüsti pálinka:)))
  • Balli
    Értem, köszi

A barátnőmnek már természetesen nem tetszik a ruhája amit az elején választott :) Van valami mód arra hogy játék közben kicseréljük?
  • Mike
    a felső csík a rövidtávú, az alsó a hosszútávú kapcsolat

a háznál nem baj, ha van még egy emelet, nevetségesen kevés a sims2-ben a rezsi. a rezsit a postás által hozott csekkel kell befizetni.

ha a padlót automatikusan rakta le, akkor ezt nem tudod felszedni, ha te raktad le, akkor egy padlóelem + ctrl tudzs törölni
  • Sipocz
    Király! sapira fel:))!
  • Mike
    de ez már a karakter készítésénél is látszik, amikor kiválasztod az alap ruhákat

• Balli
    HELP!!! Építettem egy házat, s véletlen a tetejét 'lepadlóztattam'- azaz valami mintat rakott a lapos tetőre ezzel jelezve hogy lesz még egy emelet. S nem birtam kitörölni, hogy kell? Igy végül ugyan raktam rá tetőt, de ugy látja a játék hogy alatta van még egy szint: kettő szintet jelez a játékba. Remélem érthető voltam.. Hogy lehet kitörölni? Igy többe kerül a rezsi, vagy egyáltalán van olyan? Tényleg hó végén vannak fizetési kötelezettségünk ha igen kb. mennyi?

2.) Amikor baratkozok valakivel, s rakattintok arra az info-ra, hogy kivel milyen barátsgba vagyok, akkor kettő csík van. A felső gondolom az hogy milyen barátságba vagyunk folyamatosan nő beszélgetés közben, de akkor az alatta lévő csík az mit jelöl?
  • Mike
    természetesen nem
  • Coolfire
    bocs ez nem neked ment..elnyomtam..:)
  • Coolfire
    na lassan ébredeznek az amcsik...pár óra és csak feltolják valahova..:)
  • Adri
    semmi:(
  • rayman2003
    Mi a künbség DVD-s és a Cd-s verzió között?
  • Etelkozi Vata
    Abból kiindulva, hogy pl. a noodleshooter is állandóan a fejükön van, még alvás, zuhanyzás közben is (talán még dugáskor sem veszik le), szerintem igen.
  • Sipocz
    Kérdés: figyelgetem ezeket a Haloween képeket és feltünő a kalapos férfi, ehhez kapcsolódna->A fejfedőt viselő sim az minden tevékenységében viseli a fejfedőt? (so, uszás, fürdés, tisztálkodás, wh:))? Zsigerből nem szoktam ilyesmit választani mert a sim1-ben olyan nagyon hülyén jött ki a kalapban úszkálás meg ilyesmi....
  • Sipocz
    Az ismeretek szétszórása (bárhonnan is jöttek azok és bárki is szerezte őket) soha nem lehet próbléma és általában sokszorozza a szumma tudást, arra meg már volt példa sok-sok sajnálatos következménnyel amikor bárki, bármit kisajátított magának.:)
  • TopGun
    OK! Hagyjuk! ne kapd fel te IS! mindjart a vizet! nem regisztralsz es kesz! ok? ne vitazzunk ezen! en mar tul leptem rajta, nem sertesbol mondtam!
  • Mike
    terveimben szerepel majd egy sims2 fan site kreálása, oda szándékomban áll átvenni a faq-t is (plusz kiegészítésekkel persze) de csak az engedélyetekkel

de az még kb. másfél hétmíg meglesz a domain reg.

azt mindfenképpen szeretném elkerülni, hogy ezt vki lenyúlásnak érezné
  • Sipocz
    Még a csillagjegyekhez illetve inkább a statisztikai pontok átrendezéséhez az utódok esetén: Van ugye ez az encourage opció, sőt egyes szülők esetében want is egyben. Nem forszíroztam magam, de elvileg ha úgy intézed hogy előbb a gyerek "veszítsen" el egy stat pontot akkor ezt egy másik jellemzőjére szintén eféle "bátorításban" ráteheti. Nem próbáltam magam!
  • Sipocz
    Minden ami kapcsolódik és elérhető az nagyszerű! Nemtom a FAQ tárolóra ráfér-é (esetleg lehet rotációzni is úgy hogy itt meghirdetitek 1-2 nappal előtte és a régi tartalom mehet a sülyesztőbe, aki addig nem vitte majd leszedi p2p-be a haveroktól).
  • TopGun
    Ez jo! Kiraly vagy! :)
  • Mike
    www.gamefaqs.com
  • Sipocz
    Vannak a csillagjegyhez default adatok amelyek bizonyos határok között kissé átrendezhetők. Nem találom értelmét, hogy 1000l ragaszkodjunk a csillagjegyekhez, esetleg ahhoz az "illesztő táblázathoz" amire itt Cool is hivatkozott az imént. Inkább rakj ki magad egy karaktert a lehetőségeken belül az Általad kívánt statisztikával és az hogy miféle a csillagjegye már roppant nem érdekes. Ezzel együtt soha ne ess abba a hibába hogy minden simed ugyanolyan (ugye nagyon könnyen kijön a rák (ez igencsak jellegtelen) és a vízöntő (ez meg a legtündéribb pasas) karakter). Tervezz merészen, hangsúlyozz egy-egy jellemzőt és máris sokkal élvezetesebbek és viccesebbek az interakciók és a magán tevékenység is. Óriási LOL-ok jönnek abból ha egy ilyen pengére készített/sikerült karaktert programozol épp kedvenc vagy épp útált tevékenységre.
  • bumbi
    Egy kicsit magyarul, és lehet h tudok segiteni.
    Az az elvezet, amikor a pasi mar a halalan van, es akkor a még fiatal
    asszonnyal a jakuzziba akciozni 1 kölköt. Az az igaz élvezet
  • Mike
    jó eséllyel lesz karácsonyi kieg is ezek szerint. nagyszerű
  • Coolfire
    az rendben is volna,de a játék alatt érdekelne..
  • Coolfire
    Nem tudok még rá tippeket,odáig én sem jutottam el..,és ez a haloween pack,hogy teccik?szedjük?:)
  • Coolfire
    hehhe...én küldtem ami a faq-n van,az én és a te írásodat kombinálva..egész jó lett,nem?:))de akkor nem is bajlódom a worddel tovább akkor majd kiszedegeti innen..
  • Sipocz
    Nemtom! DevidsPro jelezte, hogy rendszeresen ollózgat innen és talán erre kellen hagyatkozni, láttam a FAQ-ban hogy Te is szerkesztgeted. Más, én személyesen még nem tapasztaltam mert az elixir of life mindig visszatölti simjeim napjait, de nagyon szivesen vennék egy az elder korról szóló leírást. Naccerű lenne, ha már az első "öregjeim" napjait "be tudnám aranyozni".
  • bumbi
    A karaktergenerálásnál, pl ha felnőttel kezdesz, minden csillagjegynek mások a tulajdonságai. vmiből+, vmiből-
  • Coolfire
    egyáltalán a csillagjegyeknek van vmi jelentősége?
  • bumbi
    Hali!

Az EA hivatalos Sims 2 honlapján FENNT VAN a 4 emeletes, dupla jakuzzis ház, amit RIANA CSINÁLT!!!!
    A cím thesims2.ea.com
  • Coolfire
    Na mi legyen?Befejezzük a tippes dolgot?Télleg a zodiákus táblát még nem szemlélted meg?:)