32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    asszem ha nem akartam volna segíteni,szar sem lenne se a faq-ból se semmiből,de hagyjuk..
  • Sipocz
    Apro buta dolog, de lehet hogy van olyan akinek számít:
    taxi a community lot-ra->ingyenes+étkezés (saját sütésü) hotddog vagy hamburger community lot-on->ingyenes (so, emígyen lehet szabadnapokon, amikor nincs pénzkereset spórolni:)))))!
  • Coolfire
    a gamespotra?hogyne kellene..nem a regisztráció miatt aggódom,hanem a dlx kliens miatt..és úgy veszem nem is kértél semmit..
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Nézz be ide: http://snootysims.com/basement.php
  • bumbi
    ja, hogy lehet a pinceszintet létrehozni/beépíteni.
  • TopGun
    Oda regisztralni kell? :(( KAR! azt hittem itt TENYLEG segitenek az emberek egymasnak! na mind1 vedd ugy hogy nem kertem semmit! :((
  • Coolfire
    weheheee...én sem láttam még jobbat..:))nem mindnek van saját FAQ-ja..
  • bumbi
    Sikerült +oldani a dolgot, így mostantól remélem én is aktív részese lehetek a forumnak. Ja, és ez a legmüködökepesebb sims2 forum a magyar oldalakon.
  • bumbi
    Hali
  • Coolfire
    Bocsi,de nem megy.Azért a pár skinért nem fogok regisztrálni,és dlx-klienst leszedni.Esetleg akkor,ha a halloween pack is felkerül.Bocsika..
  • TopGun
    Tudom, hogy nem azok! olvastad amit beszurtam? nekem kellenenek azok, amik azon az oldalon vannak! el tudnad kuldeni nekem? legyszives!
  • Coolfire
    Hát nem ezek az biztos..:)Pár skin és egy házikó..
  • TopGun
    Ezek NAGYON COOOL-ok!! szeretnem!! kell!! :))
  • TopGun
    Ezt megtudnad nezni mi van itt? esetleg leszedni?miez? azt irja egy masik forum innen le lehet szedni valamit!? ezt irja roviden: "While we are on the subject of Halloween... how about some costumes? Okay, not really officially costumes but have you been wishing that you can dress your sim as your favorite NPCs? Maybe a cop, fireman, superhero, or even the reaper? Now you can! Gamespot has a skin pack that contains all of those and more."
  • Coolfire
    pff...belelendültem a szúrkálásba..:))
  • Coolfire
  • Coolfire
  • Coolfire
  • PiszkosFred
    Our secret Sims bureau chief reports that EA will be releasing some new Sims 2 downloads on Thursday October 14th. Accessible from the in-game browser, the new items should help your Sims get into the Halloween spirit.

Included in the pack are those giant inflatable Halloween yard decorations that are all the rage nowadays: A giant pumpkin, an inflatable black cat, and a bunch of monsters popping out of a cauldron. The decorations are not only animated -- they glow in the dark when the sun goes down.

The Sims in the screens shown here don't seem to know what to make of 'em. Looking for costumes? We've found everything from General Grant to Wonder Woman on the Sims 2 Website, which has led to some, uh, pretty wild parties. Here's some pics of the upcoming downloads (click for scary close-ups!):

http://www.gumininjahq.hu/sims2/001.jpg
    http://www.gumininjahq.hu/sims2/002.jpg
    http://www.gumininjahq.hu/sims2/003.jpg
    http://www.gumininjahq.hu/sims2/004.jpg
  • Coolfire
    láccik?
  • Coolfire
  • Coolfire
    A képek érdekelnek?4 db van össz-vissz mindenhol
  • TopGun
    Ok! de hol vannak ezek az elozetesek, amiket meg lehet nezni? mert a hivatalos oldal egy oraja meg zarva volt? mas helyet meg nem erek el amiben a games szerepel! :((
  • Coolfire
    De nagy az esélye sajna,hogy csak hivi oldalról lehet majd leszedni.Úgyhogy regszámosok készüljetek!:)))Kell a fekete macska.:)
  • Coolfire
    Megnézni?Csak még előzetesek vannak mindenhol.Ma töltik fel,csak azt nem tudom,hogy csak a hivatalos oldalról lesz-e elérhető,v. mindenhonnan.
  • TopGun
    Minden cumot elraktunk a kozelebol, meg a lampak keteselyesek, azt meg megnezzuk. a kiegeszitorol nem tudsz olyan helyet mondani megnezes celjabol, amiben nem szerepel a games szo? mert nalunk tiltott! :((
  • PiszkosFred
    Vagy bug, vagy esetleg a medenceben felejtettetek valami lampat, kiszallot, stbstb. Esetleg az is lehet, hogy a valami tereptargy van tul kozel a medencehez. De ha szinte csak a viz van mar, es korulotte semmi, akkor passzolok es lehet hogy tenyleg bogarka.
  • TopGun
    Hi! Nagyon ott vannak a hazak! En is megepitettem eletem elso hazat, nekem is kb 2 ora alatt jott ossze, bar kozel sem ilyen pofasak mint a tieid! gondolom egy valag penzbe kerulnek?! :) Gombolyu falat nem lehet epiteni, csak sokszogletut ugye? A masik kerdesem, hogy lehet torolni a medencet? Tudom, hogy ctrl+clikck, de igy nem torli ki :( azt irja nincs kapcsolata a fallal, Asszony csinalt egy kis medencet, csak keves volt a penze akkor, most, hogy tobb penze lett, el akarta bontani a kacsausztatot, de nem jott ossze! :( ez is bug lehet?
  • Coolfire
    De azért jópofák lesznek: http://pc.gamespy.com/pc/the-sims-2/556821p1.html?fromint=1
  • Coolfire
    A doksik/ea games/the sims 2/ elvileg a karik és a házak a neighborhoods részben vannak,de inkább az egész könyvtárat mentsd el kb. 300-350 MB,nem nagy.
  • Mike at home
    E.A.
  • Eszter
    Valaki megtudja mondani, hogy a játék mentések hol vannak a játékmenüben? Rendszert kell telepiteni és nem akarom hogy az eddigi munkám elszáljon.
    Köszi
  • PiszkosFred
    ...ami persze nem lesz igaz. Kapunk egy 10-20 megas kis pakkot, benne par tokfodo es egyeb helloween kelleket, es nem fogom a hajam tepni, mert modemmel is lejon hamar. De legalabb elkezdtek kifele adni a cuccokat. ;]
  • PiszkosFred
    Ja, de azt hittem csak viccel mindenki. De mar tobb oldalon is bejelentettek, ahol utananeznek a hireknek, igy tenyleg lehet benne valami. Szal jon az elso pack tele sok uj targgyal es finomsaggal ;] (remelem lesz egy cdnyi, abba sok jo belefer - igaz modemes leven a hajam fogom tepni, de sebaj eheh;])
  • Adri
    amikor a házra kattintassz előjön egy kis ablak ott van egy csillag nyillal/package lot/arra kell kattintani és elmenti ide:\Dokumentumok\EA Games\The Sims 2\PackagedLots
  • Serpa
    nemsoká jön a kiegészítés, teljesen ingyenes lesz . :)
    Halloween címmel.

okt.14 -re ígérik, vagyis holnapra.
    :D
  • Kodlovag
    Egy haz olyan 2-3 ora, neha csak masodik nekifutasra jon ossze. Egyebkent nem vagyok epitesz, sot nem is tartom magam tulsagosan fantaziadusnak. Csak tererzekem van, de fantazia nelkul az is csak sok egyforma hazban nyilvanul meg.
    Meg mindig nem tudom, hogy szedjem ki a hazakat. Igy nem tudom kozreadni oket. Segitseg...
  • Magic Boy
    Honnan látom,hogy használja-e a progi az újj dolgokat?
  • Magic Boy
    Csak a fájlokat rakjam bele vagy könyvtárastol?
  • Multimax
    Te épitész vagy?