Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hentes Bill
mi van hülyegyerek, már itt is betámadsz? 😛

Boldog Karácsonyt!

Dave000
ja, mindezt 3.44-el!!!!

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Dave000
Érdekes, nálam az összes emuláció ki van kapcsolva daemonba mégis felment, és játszok vele

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

akyyy
ahol ingyenes 😛

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Angolul mikor összeveszik valami az XP-vel serious problémával...bla bla
Davidka
DC++

bazza
Pontosan milyen hibaüzenetet dob ki?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Tatyla
A legjobb ha image-ben hagyva kiírjátk DVD-re!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nah kipróbáltam, de most meg hibaüzenettel elszáll.
Hát ennyit szívni ezzel a xarral...
Winyórol mûködik rendesen daemonnnal csak kiírva xarakodik.
Mindjárt kipróbálom...
dirty dogg
nagggyon szupi!!
gyerekek....mikor lesz valami jó iso "fajta" is belõle? mert ez a fizetek, hogy letöltsem és utánna még napokat buheráljam, h mûködjön ez nem jó vicc. dvd-n mikor várható a móka?

If it ain\'t broken, don\'t fix it.

bazza
Rakd be a cd íróba, mer ha nekem a dvd-ben van akkor lefagy, mint neked

Bázz valaki írja már le lépésrõl lépésre hogyan játszik cdrõl mert én kiírtam a legújabb alkohollal sefedisk 2/3al mind a 4 cdt fel is települt de amint berakom a cdt bejön hogy sims2 és nem tünik el a winyó lámpa meg csak ég folyamatosan.
Most akkor hogyan is kell jól kiírni?
MrSpock
Itt a lentieket olvasva félve töltöttem le,mi lesz ha nemmegy,sokaknak gondja van.
Mindenesetre leszedtem,,daemon,install és elinditom,és megy,semmi rosszalkodás vagy ilyesmi.
Hmm...kicsit csodálkoztam,nemszokott ez ilyen simán menni.
Na de örülök,igaz még nemjátszotam,nemmélyedtem bele,csak elinditottam,megnéztem milyen.
Frankó,hogy nemvolt az instivel gondom.

Go Jeff Go!!!!

akyyy
alig ment egész nap ma, reggel 62 % most meg 72 %.
miért ilyen lassú most

jah, és ebben vn az, hog yjátsdzok, egyszer csak kilép desktopra? mert lentebb olvasom Xp-n lefagya jáéték 😞😞

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Adam5
hobát=hibát

Adam5
Hi

az mitõl lehet hogy haverom ugyan azzal a cdkeyyel akarná felrakni de neki nem megy mert hobát ír? (neki cd-re van írva)

Sipocz
Hi!
Nálam mdf image-ban van és Deamon3.47 cd-síti emulation-ban all on beállással. Nemtom hogy képes-e innen a Clone CD cdfs-re jól kirakni vagy megy ki a cd-re image formában.
vonal-----
Mondjuk ha elfogadható ára lesz beszerzem "frankóban" és ott már gondtalan lesz az egész!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Rambo 20
He...
Látom bazzának senki sem válaszolt...
Én most a CLONE CD nevû progival próbálom megszelídíteni...
MAjd mindjá' megkérdem haverjaimat hátha tudják mert õk már nyomják...
Hé!!!!
Sipöcz!
ÁRuld lécci' el hogy hogy írtad ki!:'(!Alcohollal eddig én is próbáltam de nem megy...

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Rambo 20
Ja BAZZA jó kérdést tett fel!!!!
KÉRLEK pls!!!!!
Válaszoljatok nekünk ha tudjátok:'(

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Sipocz
Helló Cool!!
Lásd, ha történik vmi "érdemi" a Sims világában az újra lendületet adhat! Gyönyörû a grafikája és minden a megjelenítéssel kapcsolatos kezelés is "szinte adja magát", sajnos egyelõre ez csupán amit képes voltam megállapítani mert épp csak feltelepítettem. Aztán már a "nõi szakasz" kis is túrt a gép mellõl és igazán már õk tették fel ezt a kérdést nekem, én magam mint "fû" továbbítottam felétek. Ezek szerint ez a "wants-fears" egyik nagy újdonsága a Sims2-nek, a többi érdekességekrõl meg a T.Fórum Tagság hozzászólásaiból is kaphattam izelítõt. Remélem, hogy az idõ csak ez éppen fókuszban lévõ családban telik és hogy a gyors öregedés ellenére lesz azért alkalom sok-sok mindenre is. Annak idején a tavasz végén még Luc XXX-et (már nem emlékszem a Maxis-projectfõnök teljes nevére😞() is kérdeztük errõl az "öregedés miként lesz?" dologról és akkor ott õ azt nyilatkozta, hogy nem csupán a napok múlása miatt vált a sim életkori kategóriát; no úgy nézem ez maradt sima idõmúlás?
Ja igen még a "wants-fears"-höz, láttam hogy egy elemét e dolognak lock-olni lehet, ez azt jelentené hogy egyfajta rögeszmét adok a simnek? Meg itt van még az "emlékek sora", ez folytonosan változik és bõvül az idõ múlásával? Láttam hogy a fazonnak akivel túrtam nagy vágya hogy "Big Cheese" legyen (gondolom van még más "szint" is😊) ez miféle minõségben eredményez változást? Hogyan túrjátok, elõre gyártott néppel és/vagy épületekkel vagy már terveztek saját fazon és/vagy kéglit? A community lot-ok mennyiben hasonlítanak a Sims1 UL modulhoz? (no mos csak ennyit!😊))

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

PREMIERE1
Van szünnap. Heti két nap. Plusz van, hogy betelefonálsz, és nem kell melózni menni. 😊

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

bazza
Alcohollal hogyan lehet kiírni? Milyen beállításokkal?

TopGun
Nekem, egy kerdesem van: Hmuda es a tobbiek, aki el vannak melyedve a jatekban! A SimCity 4-bol es RH-bol lehet importalni varost? ha igen akkor fugg a munkahely minosege az ott levo gyarak, irodak minosegetol?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Hentes Bill
http://wandoo.try.hu/
http://bithumen.tx.hu/

Boldog Karácsonyt!

Írjatok plz címeket ahonnan le tudom húzni!
thx

bazza
Tud vki egy biztos kiírási módszert?

cenobite
üres vinyó? Nincs, sajnos, miért kellene?

gamertag: kenobita

Hentes Bill
na erre én is kíváncsi vagyok. én mindenesetre újra installáltam a gamet, és elmentettem a pályákat, hogyha vmi nagyon nagy gáz van, elõlrõl tudjam kezdeni õket

Boldog Karácsonyt!

Szewa!Rég "láttalak"😊Ezek a vágyak és félelmek fõleg az aspirációs beállítottságodtól függenek(romantikus,pénzéhes,társasági etc..😊A progi állandóan sorsolgat,ha egy vágy v. félelem teljesül ezért pontokat kapsz,amit a kis doboz ikonnál beválthatol vmilyen dísztárgyra.Ugyanilyen dolgokat a munkahelyi elõléptetésért is kaphatsz.Ha minden frankó-fõleg a vágyaid teljesednek be-akkor átlépsz platinum módba.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

ha csinalok egy csaladot es elmentem az hol tom visszatolteni??es a jatekot?
Mike
nincs egy üres vinyód?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
egyetértek. illetve most már viszonylag több idõ van, de a gyereknek pl. az átkozott hf miatt semmire sincs
pl. jó lenne, ha fel lehetne venni vkit a gyerek mellé, aki korrepetálja, ha szarul tanul

a felnõttekkel viszonylag nincs gond

az más kérdés, hogy szerintem az 1-esben jobb volt az, hogy bármikor be lehetett tenni egy szünnapot, tehát ha mondjuk elhúzódott az esti buli, másnap nem mentek melózni, itt meg max hétvége van, és ha mindketten dolgoznak, soxor nem is ugyanarra a napra esik, szal szerintem gáz

az is gáz, hogy alig van cucc, meg bútor, zavar, hogy a ház körüli dolgok javát kihagyták, hogy nincs kutyus, cicus, lehe, hogy elõkaparom az 1-et, kedvem lett azzal is játszani kicsit (szupersztár bácsi 4 csillagos anyukával 😊 sosem hittem volna, de hiányzik a lemezfelvétel, meg a jó kis házikóm)

cenobite
Hát ez az, hogy nekem 98 van, aztán mégis szivat. 😞

Hmmm, azért természetesen köszi a választ!

Devids Pro
csak te maradtál le 😄
na most telepítem a game-t most értem haza suliból, már tegnap este lenn volt maga a játék most csomagoltam ki hát már nagyon kiváncsi vagyok rá 😊
Sokkal jobb a 98 játékra mint az ikszpé,márcsak a memória miatt is.Csak sajnos egyre több új játéknál nem támogatott a 98.😞

Igen megy,csak kapcsold be a safedisc 2/3 opciót íráskor.Én is cédérõl játszom.

Mike
nálam XP alatt produkált ilyesmiket
illetve soxor úgy nézett ki, mint ami lefagyott, néha percekig állt
aztán egy mentésnél 5 perc után nem birtam, és nyomtam egy resetet.
Win98se alatt ellenben kitünõen mûködik nálam
(tom, a WinXP-m a rossz)

Adri
egy pár oldallal arréb írta valaki, hogy kaját lehet rendelni de azt tudtátok hogy el is lehet menni vásárolni!? vagy csak én maradtam le?

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

PTW
egyetlen bajom az egésszel (az 1-gyel is), hogy szerintem túl gyorsan megy az idõ. Semmire sem elég épphogy csinálnék valamit, már este van. kicsit lehetne lassab az egész játékmenet, sokkal élvezetesebb lenne úgy...

cenobite
Amúgy olyannal senki sem találkozott, mint amit lentebb írtam? Mármint, hogy elindul a játék és menet közben, mikor már a házban vagy pár perc után megáll, lefagy, stb...

Johnyy
Ahh, ez dermesztõ hanyadik válfalya????

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

gPROject
nekem nem rakta fel, de mind1, most már fent van

Mike
nincs csít? kérdõjel lemaradt

Mike
iskolai elõmenetelre nincs csít
nem szeretném, hohgy a nagy mûgonddal elkészített Pistikét elvigye a Gestapo

Mike
ja, de a homework móka megöl mindent

Mike
gef3, 512 ddr
játsz win98se alatt, ott a fél giga mem is elég

Adam5
LOL azt láttátok hogy ha van pc-tek akkor tudtok e-mail eznni másokkal meg másokkal akiket ismersz játszani 😄
nagyon fasza!

Mike
nvidiast természetesen