32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike at home
    az alapjatekban mar kitapasztaltam, hogyha a gyerek A+ eleg minden masodik nap iskolaba menni, (B+ A+ lesz felvaltva, ami boven eleg, ugye meg ott a hetvege, szal egy heten 2-3x kell csak iskolaba menni, arrol nem beszelve, hogy mindig 9-re jarnak) szal volt idejuk mindenre, gondolom itt sem kene, minden nap, meg gondolom, ha nem uj emberkevel indit az ember, akkor annak mar vannak skilljei, nem is keves, meg baratai.

es ahogy elnezem, 3 ev (yikes!)
  • Captain Sparrow
    minek kell mindig tanulni? :DD
  • Mike at home
    Hat nemtom, de szerintem ez a kieg rettento unalmas, es monoton robot.
    Allandoan ehesek, budosek, wc-zni akarnak, vagy faradtak, rosszkedvuek. Minden nap suli, minden nap tanulas, alig marad ido masra
    4 emberket iranyitok egyszerre, mindegyik maskor megy iskolaba
    es mar nem sokaig birom
    ennel csak az ikerbebik voltak farasztobbak
  • Brash
    Semmi különös nincs az egészben, követni kell az utasitásokat. Nekem mindig írta, hogy melyik CD-t kéri, betettem neki Daemonba és szépen felrakta ... hiba nélkül fut a játék.
  • zeszti
    Hello!
    Lejött az University, próbálom felrakni. Amikor megjelenik a spanyol szöveg, nem tudom, mit csináljak, mert nálam az alap sims 2 is image-ről ment, tehát Daemonnnal. Próbáltam mountolni vele azt az image-t, amit eddig használtam, de úgy látom, nem az kell neki, mintha a DVD-t kérné...De nekem az nincs! Ugyanez van, ha második patch-et próbálom rárakni az alap játékra, az University installálása előtt. Valaki segítsen, mit csináljak???
    Előre is köszönöm!
  • Captain Sparrow
    minnyá kidobom a kukába...azaz letörlöm a gépről ezt a warezes szart :DD
  • Captain Sparrow
    4 embert nemtok normálisan jáccani de még 2nél is akad...aztán közbe az volt irva hogy a 256 a min és akkor is jó...már leveettem mindent lowra de még igyis
  • Captain Sparrow
    milyen egy szr....
    256RAM-nál ugy akadozik mint az állat :@@
  • Tom3 #11985
    beolvastam mini image mikor vége videónak és töltené be gamet vmi hiba üzi vel kivág de nem látom mivel HELP!
  • BBS
    én három különbözö patchet szedtem le hivatalos oldalakrol 2cd-s egy dvd-s és egyik sem ment csak a leírt megoldással és igy még az ep1-es patch is felment.
  • orgik
    Feltelepítettem a gépre a sims 2-öt,elindítom és kiírja hogy indítsam újra a játékot.
    Újraindítom és ugyan azt a szart írja ki.
    Az 1. cd-n van az .exe file gondolom azzal indulna el.
    patch kell, vagy valami crack?
    Egyik cd-n sincs fönn a crack.
    segítség!!!!!
  • zizzenet
    Nos, arról, hogy benne van-e a magyar nyelv a kiegben vagy sem. Valamelyik kolléga a simmetrián belenézett egynémely fájlba a SimPE segítségével. Íme egy kép:

http://rockchat.uw.hu/kep.jpg

• rage at work
    Nem arra gondoltam
    A Sim2-höz hivatalosan kiadtak két patchet

Először azt kéne feltenni
    (Elég a második, minden SIMS oldalon fent van)

Utána kell csak felpakolni a Universityt, ami utána nem
    akar majd patchelni, nem kéri a 4-es CD-t, satöbbi.
  • Gary
    A DVD-s verzióra (nem volt patch-elve, minden image-ből, Daemon-használatával ment) is simán települt! Igaz, kérte a DVD-t település után, arról másolgatott, majd bekérte a University 1-es CD-t és szépen futott. Hozzá kell tenni, hogy WinISO segítségével az .mdf-et és a.bin-t átkonvertáltam ISO-ba, erről telepítettem.

A játékról:
    Tegnap próbálam ki. Kreáltam egy új kölköt és Pleasantview egy 8 szobás kollégiumába költöztettem, saját számítógépes szobába... Az ifjú titán elment egy előadásra, majd nekiültettem valamilyen feladatmegoldásnak... egész éjszaka csapkodta a billentyűket, de reggelre - testileg, lelkileg meggyötörve, leamortizálva - végzett. Ezután válszthatott "szakirányt" - gondolom, mert nem értettem minden szót, szótárazni meg nem volt kedvem, mert csak kipróbálás szinten volt időm foglalkozni vele.
    Viszont furcsa, hogy a lakótársakat és a kiszolgáló személyzetet nem nagyon érdekelte, mikor véletlenül meztelenre vetkőztettem a fickót, az meg nem zavartatva magát, ott feltűnősködött közöttük... :)

Nah, majd ma folytatom... Sajnos ez is a tanulás rovására megy majd! Az meg senkit nem fog érdekelni, hogy a sim-em lediplomázik én meg nem...
  • Dienn
    Elindul nekem a jatek, de az intro utan kilep egy ures error hibauzenettel!
    Valaki tud segiteni?
  • berczy #11978
    Okés, de hogyan patcheljem meg, hogy ne a Universytinek kelljen és ne szálljon el tőle?
  • ThaFrost
    Na végre sikerült felraknom!!!!
    Elösször is teljesen uninstaláltam a sims2-t. (ez eddig nem ment mert nem találta az uninstall-t.) Aztán már simán felrakta a university-t. (nemtom hogy számít e de levettem a daemon-t csak 1 emulált meghajtóra és ottis kikapcsoltam az összes emulációt.)
  • berczy #11976
    Ez hol kell állítgatni?
  • BBS
    ami gyárilag a ep1-en van.
    sok embernek nehézséget okoz a felrakása.
  • berczy #11974
    Szia!

Milyen patch-re gondoltál, mert én még nem hallottam.,
  • BBS
    Patchelési mizériához egy két info:
    -----------------------------------
    Először is ha a patch nem akar rendesen lefutni mert kér valamilyen cd-s vagy dvd-s adat hordozót.
    1, Minig ugyan abba a meghajtóba kell tenni a lemezt , ahonnan felinstalláltuk anno.
    2, Elképzelhető , hogy a regio kód nem jó (ezt lentebb taglalom, ott megtalálhatod , hogy milyen verziód van és hogy hogy adj meg új regio kodot)
    3, Ezek ismerete után már biztosan le kell futnia a játékon lévő patch-nek (cd/dvd verzió egyben)

Lemez nevek (ellenőrizd, ha ez nem stimmel akkor gáz van)
    CD: Sims2_4
    DVD: Sims2

Region kódok megtalálása és átírása a megfelelőre.

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA GAMES\The Sims 2]
    "Region"="MX08004261DVD"

CD-s
    ------------
    EMW-4138
    14726
    14726TH
    14726SCCD
    14726EKRTCCD
    14883
    EMW-4138
    MX08004261

DVD-s
    -------------
    EMW-4138DVD
    14883SCDVD
    14883THDVD
    14883EKRTCDVD
    MX08004261DVD

Magyar nyelv:
    -------------
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA GAMES\The Sims 2 University\1.0]
    "Language"=dword:00000018
    "DisplayName"="The Sims 2 University"
    "LanguageName"="English US"

Elméletileg ettől magyarnak kellene lennie, mert a szövegek megtalálhatóak benne, de valószínülge ez csak akkor lesz, ha kiadják magyarul az alapot.
    19 nyelv igy is müxik,csak a megfelelő kodot kell a "Language" ba beírni, csak a magyar nem.
  • Zizi4
    boolProp allow45DegreeAngleOfRotation [true/false] Allows rotating any object in 45 degree increments
    setHighestAllowedLevel [level] Can build higher then 5 floors
    boolProp dormSpecificToolsDisabled [true/false] Enables build/buy mode tools in a dorm lot
    changeLotZoning [residential | community | greek | dorm | secretsociety] Changes the zoning type of the lot

Snooty Sims
  • Faterx
    Jólnapot kívánok
    Orig sims2-re ideiglenes univer kérek szépen tanácsot
  • Gerygrey
    Van ilyen cheat? Lehet vele 45 fokban forgatni hack nélkül? Mindjárt kipróbálom. False/true vagy on/off vagy ilyesmi nem kell a végére?
  • rage
    Szerintem, előbb mindenki tegye fel a patchet ,s ha az
    felment, csak úgy a Universityt
    Akkor már nem fog kérni 4-es CD-t
  • Mike at home
    valakinek megy a boolprop allow45degreeangleofrotation ?
  • Creator
    Nekem ugyanazt csinálja a DVD verzió is. Próbáltam a DVD mini ISO-val,a megirt dvd-vel, "Errore durante I'installazione..." hibával leáll és reinstall. Próbáltam másolatot késziteni és azt inditani, de az is hibával leáll az ujrainstalt javasolja.
  • berczy #11966
    Hello!

Nekem az a gondom, hogy amikor installom a játékot, akkor fogja és bekéri a sims2 4. cd-jét. itt elkezd kavarni valamit, majd valami error-t ir, de spanyolul. Asszem a következőknél: TSData\Res\Text\eCAS.package. Aztán szépen leinstallja az egészeT!

Mi lehet a gond?
  • Coolfire
    Már régen nyomulni kéne vele,nem az indítással szarakodni.
  • Coolfire
    A TSData/res/Text könyvtárba nézz be,ott kell lennie a cuccnak.
  • Devids Pro
    Hát én megnyitottam simpe-vel ezt a .../TSDATA/Res/Locale/hungarian/ui/ui.package fájlt hát csalódtam :( csak 4 képfájl van benne az egyetem lógója raja egy magyar felirattal de ezen kívül semmi szöveg állományt nem találtam..
  • Devids Pro
    de jó lesz szedd le mini imaget és ahova telepítetted ott a TSBIN/sims2ep1.exe-t indísd el és láss csodát menni fog..
  • Dienn
    Elindul nekem a jatek, de az intro utan kilep egy ures error hibauzenettel!
    Valaki tud segiteni?
  • ThaFrost
    Nálatok mi a fileok neve? Nekem:
    - Sims2EP1_1.mdf
    - vng-ts2u2.bin
  • Mike at home
    kicsit lejjebb le van irva Rage es az En es meg sokunk szajabol is, mit kell csinalni

nem bonyolult

daemon 1 2 cd
    install
    daemon 1
    jatszik
  • Tom3 #11958
    help vki ez így ne, lesz jó :/
  • Tom3 #11957
    érdekes be mountolom 1-es cd és installálni akarja
  • Tom3 #11956
    kell vmi crack hozzá?
  • Tom3 #11955