32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#12033 mert nekem sincs kedvem 10 embert irányitani -
#12032 ja de azt hogyan lehet megcsinálni hogy a kolesz tele legyen és én csak egyetr irányiccsak?? -
Coolfire #12031 Ettől egyszerűbb hagyni a peccset felmenni.:)Még most sem tudom,hogy miért nem sikerül. -
Coolfire #12030 Amennyit akarsz,annyit írányítol.Nekem elég egy ember,sőt néha még sok is.:) -
#12029 A kollégiumban az olyan hogy én irányitok mindenkit vagy csak egy embert és a többi meg csinál amit akar?? -
#12028 FAQ frissítve: CD-kulcsok + Kollégium szerkesztése, építése rész! -
#12027 milyen védelmi kódjait? esetleg leehtne olyat csinálni hogy valaki kimenti az új registry bejegyzéseket + az új fájlokat amiket a patch scinál és összerakjuk egy installerbe (én összerakom ha kell) és feltehetjük a faq oldalra! -
Coolfire #12026 Lehet,de akkor sem egészséges nem updatelni,előbb utóbb crashelni fog a game.Ráadásul a védelmi kódjait is a végén írja(TSBin). -
#12025 registry-be már előtte beírja az adatokat! Nekem rendesen fut a játék, nincs semmi probléma -
Norelle #12024 Hogy lehet letíltani az AutoRun -t?? -
#12023 akkor nekem lehet ezért nem megy? -
Coolfire #12022 Csak a végén-mikor csinálja az ikont-írkál ám becsülettel mindenhova,köztük a registrybe is.Úgyhogy elég gázos megszakítani olyankor. -
Coolfire #12021 Elmegy,de nem tökéletes megoldás.Pölö rengeteg felirat helyett "Memory Manager" olvasható,lehet tippelni,hogy mit fog csinálni.Ha magadra kattintol,hogy vegye elő a "házit" v. rappeljen v. a könyvespolcnál eltűnt a kutatás menü.Ráadásul az University szövegek sem teljesen magyarok. -
#12020 én is ezt csinálom de mikor játékot tölti be akkor hiba üzenet hang és kifagy -
#12019 Már lentebb írtuk hogy egyszerűen nem kell felpatchelni, ha nem megy! Mégpedig: Bemész feladatkezelőbe, ott is folyamatokhoz meg keresed az "AutoRun" folyamatot és leállítod utána már simán leállíthatod a patch telepítését nem fogja törölni az university-t és simán fog futni a játék, csak nem rakja ki ikonba de azt majd te megteszed ha akarod (játék indítása: .../The Sims 2 University/TSBin/Sims2EP1.exe ) -
#12018 #11985 ? -
Christian #12017 Hogylehet a már meglévő simseknek a tulajdonságait megváltoztatni? -
#12016 amugy ha valaki jó universityt akar leszedni az itt van
wanadoo.atw.hu
igazhogy smsweb de legalább nem hibás -
#12015 Nekem nem volt semmi gondom lehet azért mert én ujrafelraktam a sims2őt és utána egyből rá a universityt, semmi krekk meg pecs meg mentés..és jó lett -
#12014 A lényeg az hogyha fent van a pach, akkor nincs spanyol habracs és nem kéri a 4.-cdt/ DVD-t, gond nélkül felmegy, ha nincs fent a pach, akkor megpróbálja az university felrakni és itt reccsen meg a dolog. Nekem DVD-s verzió van fent, kiirt DVD-vel, és mini ISO-val ment eddig, de erre a pach-ot nem tudom sehogyse felrakni, a kiirt DVD-t leellenőrzi és leáll, a moontolt mini ISO-t egyszerüen nem fogadja el, nem is csoda mert abba csak a védelem van, file az nincs.
Namármost lehet-e a kirt lemezből ISO-t gyártani és valahogy ráhuzni a mini ISO védelmet? Eddig a winiso-t, az isobustert, az ultraiso-t próbáltam sikertelenül, ha valakinek van valami ötlete akkor ossza meg. Megoldáslenne egy tört pach is ami nem ellenőrizné le a 4.cd-t, DVD-t. -
Coolfire #12013 Ezt már sokanleírták:
1. Felmegy az alap-inkább cédéről v. dvd-ről(NO CRK!!!),mint mountolva-,ha csak mountolni tudod,arra mindig figyelj,hogy az előző képeket vedd ki a következő előtt(ez istenesen be tud kavarni sok játéknál).
2. Fel lehet rakni a "second edition" patchet,de nem kötelező.Install University,mikor kéri a 4.cd-t add neki oda,mert a patchvezérlő file ott van.Az meg senkit se zavarjon,hogy franciául és/vagy spanyolul köhög a progi,angol lesz.
3. A mentésekkel vigyázni kell,mert nem kompatibilisek egymással.Ez az ára a külön uninstallnak.
Ui:Az totál mindegy milyen meghajtóról telepíted(mondjuk ahonnan az alap ment,oda illik a 4 cd-t betenni).
-
Coolfire #12012 Remélem ilyen "egyszerű" lesz a magyar verzákból is kiberhelni a fileokat.:) -
Coolfire #12011 Én PcDome-os vagyok.:)De valszeg akkor náluk is csúszni fog.Pedig névnapi ajándéknak szántam,szakadjanak meg. -
#12010 morMI: Nekem is ugyan ez a gondom, mindent átírok már, meg ilyenek, de ugyanugy elszáll francia dumával a patchelés. Valaki nem tudna segíteni enneg a kis gondnak a megoldásában!
Előre is köszi! -
zizzenet #12009 Kérlek:
http://free.srv.hu/s/i/simmetria/forum_viewtopic.php?4.4765 -
#12008 Esetleg ehhez a fórumhoz van linked? -
zizzenet #12007 Bocs, úgyis helyett úgy is -
zizzenet #12006 Akik magyarul akarják a University-t, azoknak üzenem, hogy a simmetria fórumában van egy külön topic erre, amelyben le van írva, hogyan lehet a az anyagban valóban benne lévő magyarítást beüzemelni. Szóval a játék már magyarítva van, úgyis kerül mindenhol forgalomba - csak nálunk nem. Hehe. -
zizzenet #12005 13 nap és itt lesz az alap.
Ne éld bele magad. Mondom az okokat:
1. Az 576 weblapja le van maradva. Már régóta köztudott a 18., mégis bennhagyták a 8-i dátumot. Ugyanakkor az egyik szórolapjukban már azt írták, hogy márc. 25. után átvehető a magyar alapjáték.
2. CD Galaxis kezdettől fogva 18-át közölt megjelenési dátumként. Ma már ott is 25-e van. -
morMi #12004 Na uraim tudom hülye vagyok :) de nekem már t***m tele ezzel a fórum böngészéssel, egész nap erre kerestem megoldást: 4 cds verzió, felraktam és a francia szöveggel kilépett peccselés közben. Na most megpróbáltam már mindenhogy de valamiért mégis szar 10* újra raktam regbe átírtam. Mondjatok nekem valami összefoglalt izét mi a baja, mit csináljak. Előre is köszönöm! -
#12003 magyar nyelven?
Hogy lehet például párnacsatázni? És az a szamár vagy mi ami előjött nekem egyszer az micsoda? Vagy Miért jön elő? És ez a befolyás vagy mi?:)
Más: asszem majd holnap kibővítem kicsit a faq-ot university-sre :) -
Coolfire #12002 13 nap és itt lesz az alap.:) -
Coolfire #12001 Sajna nem lehet.Hiába tartalmazza a magyar fileokat,ahogy tanult kollégám is utalt rá,a full magyar alap nélkül sz@rt sem ér.De lehet,hogy tévedek.:)) -
Coolfire #12000 Ja és a szemeszterek utáni lóvékon kívül vmint a helyettesítésen kívül van más pénzszerzési lehetőség? -
Coolfire #11999 Hát azért annyira nem rossz.A való életben a professzorommal biztos nem párnacsatáztam volna.:)Az biztos,hogy rengeteget kell gürizni-skilleket gyűjteni,kutatni,megcsinálni a cuccost-és még a hangulatra is figyelni,de ezért jó!:)Ez a Join Greek valami,ez mi a fene?Még sehogy sem jött elő,pedig ez adna a legtöbb aspi és influ-t.Egyébként ez a befolyás jó is valamire?Pár óra gamelés után még nem derült ki. -
#11998 akkor már csak ez a kérdés hogy kell előhívni! Itt lentebb volt egy módszer azt próbálta már valaki? -
#11997 minek kell mindig tanulni? ezt azért kérdeztem mert ha nem akarsz ugyis lehet jáccani hogy nem tanulsz :) -
#11996 ajanlom figyelmedbe a jatek readme-jet
le vagyon ott irva
az mas kerdes, hogy nekem nem sikerult eddig semmit sem forgatni 45 fokban -
#11995 meg van aki az osszes vizsgan kituno eredmenyt akar elerni :) -
#11994 tudomen? mindig ott van, hogy csinaljak
meg az a vagyuk