32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Captain Sparrow
    mert nekem sincs kedvem 10 embert irányitani
  • Captain Sparrow
    ja de azt hogyan lehet megcsinálni hogy a kolesz tele legyen és én csak egyetr irányiccsak??
  • Coolfire
    Ettől egyszerűbb hagyni a peccset felmenni.:)Még most sem tudom,hogy miért nem sikerül.
  • Coolfire
    Amennyit akarsz,annyit írányítol.Nekem elég egy ember,sőt néha még sok is.:)
  • Captain Sparrow
    A kollégiumban az olyan hogy én irányitok mindenkit vagy csak egy embert és a többi meg csinál amit akar??
  • Devids Pro
    FAQ frissítve: CD-kulcsok + Kollégium szerkesztése, építése rész!
  • Devids Pro
    milyen védelmi kódjait? esetleg leehtne olyat csinálni hogy valaki kimenti az új registry bejegyzéseket + az új fájlokat amiket a patch scinál és összerakjuk egy installerbe (én összerakom ha kell) és feltehetjük a faq oldalra!
  • Coolfire
    Lehet,de akkor sem egészséges nem updatelni,előbb utóbb crashelni fog a game.Ráadásul a védelmi kódjait is a végén írja(TSBin).
  • Devids Pro
    registry-be már előtte beírja az adatokat! Nekem rendesen fut a játék, nincs semmi probléma
  • Norelle
    Hogy lehet letíltani az AutoRun -t??
  • Tom3 #12023
    akkor nekem lehet ezért nem megy?
  • Coolfire
    Csak a végén-mikor csinálja az ikont-írkál ám becsülettel mindenhova,köztük a registrybe is.Úgyhogy elég gázos megszakítani olyankor.
  • Coolfire
    Elmegy,de nem tökéletes megoldás.Pölö rengeteg felirat helyett "Memory Manager" olvasható,lehet tippelni,hogy mit fog csinálni.Ha magadra kattintol,hogy vegye elő a "házit" v. rappeljen v. a könyvespolcnál eltűnt a kutatás menü.Ráadásul az University szövegek sem teljesen magyarok.
  • Tom3 #12020
    én is ezt csinálom de mikor játékot tölti be akkor hiba üzenet hang és kifagy
  • Devids Pro
    Már lentebb írtuk hogy egyszerűen nem kell felpatchelni, ha nem megy! Mégpedig: Bemész feladatkezelőbe, ott is folyamatokhoz meg keresed az "AutoRun" folyamatot és leállítod utána már simán leállíthatod a patch telepítését nem fogja törölni az university-t és simán fog futni a játék, csak nem rakja ki ikonba de azt majd te megteszed ha akarod (játék indítása: .../The Sims 2 University/TSBin/Sims2EP1.exe )
  • Tom3 #12018
    #11985 ?
  • Christian
    Hogylehet a már meglévő simseknek a tulajdonságait megváltoztatni?
  • Captain Sparrow
    amugy ha valaki jó universityt akar leszedni az itt van
    wanadoo.atw.hu
    igazhogy smsweb de legalább nem hibás
  • Captain Sparrow
    Nekem nem volt semmi gondom lehet azért mert én ujrafelraktam a sims2őt és utána egyből rá a universityt, semmi krekk meg pecs meg mentés..és jó lett
  • Creator
    A lényeg az hogyha fent van a pach, akkor nincs spanyol habracs és nem kéri a 4.-cdt/ DVD-t, gond nélkül felmegy, ha nincs fent a pach, akkor megpróbálja az university felrakni és itt reccsen meg a dolog. Nekem DVD-s verzió van fent, kiirt DVD-vel, és mini ISO-val ment eddig, de erre a pach-ot nem tudom sehogyse felrakni, a kiirt DVD-t leellenőrzi és leáll, a moontolt mini ISO-t egyszerüen nem fogadja el, nem is csoda mert abba csak a védelem van, file az nincs.
    Namármost lehet-e a kirt lemezből ISO-t gyártani és valahogy ráhuzni a mini ISO védelmet? Eddig a winiso-t, az isobustert, az ultraiso-t próbáltam sikertelenül, ha valakinek van valami ötlete akkor ossza meg. Megoldáslenne egy tört pach is ami nem ellenőrizné le a 4.cd-t, DVD-t.
  • Coolfire
    Ezt már sokanleírták:
    1. Felmegy az alap-inkább cédéről v. dvd-ről(NO CRK!!!),mint mountolva-,ha csak mountolni tudod,arra mindig figyelj,hogy az előző képeket vedd ki a következő előtt(ez istenesen be tud kavarni sok játéknál).
    2. Fel lehet rakni a "second edition" patchet,de nem kötelező.Install University,mikor kéri a 4.cd-t add neki oda,mert a patchvezérlő file ott van.Az meg senkit se zavarjon,hogy franciául és/vagy spanyolul köhög a progi,angol lesz.
    3. A mentésekkel vigyázni kell,mert nem kompatibilisek egymással.Ez az ára a külön uninstallnak.

Ui:Az totál mindegy milyen meghajtóról telepíted(mondjuk ahonnan az alap ment,oda illik a 4 cd-t betenni).
  • Coolfire
    Remélem ilyen "egyszerű" lesz a magyar verzákból is kiberhelni a fileokat.:)
  • Coolfire
    Én PcDome-os vagyok.:)De valszeg akkor náluk is csúszni fog.Pedig névnapi ajándéknak szántam,szakadjanak meg.
  • berczy #12010
    morMI: Nekem is ugyan ez a gondom, mindent átírok már, meg ilyenek, de ugyanugy elszáll francia dumával a patchelés. Valaki nem tudna segíteni enneg a kis gondnak a megoldásában!

Előre is köszi!
  • zizzenet
    Kérlek:

http://free.srv.hu/s/i/simmetria/forum_viewtopic.php?4.4765
  • rage
    Esetleg ehhez a fórumhoz van linked?
  • zizzenet
    Bocs, úgyis helyett úgy is
  • zizzenet
    Akik magyarul akarják a University-t, azoknak üzenem, hogy a simmetria fórumában van egy külön topic erre, amelyben le van írva, hogyan lehet a az anyagban valóban benne lévő magyarítást beüzemelni. Szóval a játék már magyarítva van, úgyis kerül mindenhol forgalomba - csak nálunk nem. Hehe.
  • zizzenet
    13 nap és itt lesz az alap.

Ne éld bele magad. Mondom az okokat:

1. Az 576 weblapja le van maradva. Már régóta köztudott a 18., mégis bennhagyták a 8-i dátumot. Ugyanakkor az egyik szórolapjukban már azt írták, hogy márc. 25. után átvehető a magyar alapjáték.
    2. CD Galaxis kezdettől fogva 18-át közölt megjelenési dátumként. Ma már ott is 25-e van.
  • morMi
    Na uraim tudom hülye vagyok :) de nekem már t***m tele ezzel a fórum böngészéssel, egész nap erre kerestem megoldást: 4 cds verzió, felraktam és a francia szöveggel kilépett peccselés közben. Na most megpróbáltam már mindenhogy de valamiért mégis szar 10* újra raktam regbe átírtam. Mondjatok nekem valami összefoglalt izét mi a baja, mit csináljak. Előre is köszönöm!
  • Devids Pro
    magyar nyelven?
    Hogy lehet például párnacsatázni? És az a szamár vagy mi ami előjött nekem egyszer az micsoda? Vagy Miért jön elő? És ez a befolyás vagy mi?:)
    Más: asszem majd holnap kibővítem kicsit a faq-ot university-sre :)
  • Coolfire
    13 nap és itt lesz az alap.:)
  • Coolfire
    Sajna nem lehet.Hiába tartalmazza a magyar fileokat,ahogy tanult kollégám is utalt rá,a full magyar alap nélkül sz@rt sem ér.De lehet,hogy tévedek.:))
  • Coolfire
    Ja és a szemeszterek utáni lóvékon kívül vmint a helyettesítésen kívül van más pénzszerzési lehetőség?
  • Coolfire
    Hát azért annyira nem rossz.A való életben a professzorommal biztos nem párnacsatáztam volna.:)Az biztos,hogy rengeteget kell gürizni-skilleket gyűjteni,kutatni,megcsinálni a cuccost-és még a hangulatra is figyelni,de ezért jó!:)Ez a Join Greek valami,ez mi a fene?Még sehogy sem jött elő,pedig ez adna a legtöbb aspi és influ-t.Egyébként ez a befolyás jó is valamire?Pár óra gamelés után még nem derült ki.
  • Devids Pro
    akkor már csak ez a kérdés hogy kell előhívni! Itt lentebb volt egy módszer azt próbálta már valaki?
  • Captain Sparrow
    minek kell mindig tanulni? ezt azért kérdeztem mert ha nem akarsz ugyis lehet jáccani hogy nem tanulsz :)
  • Mike at home
    ajanlom figyelmedbe a jatek readme-jet
    le vagyon ott irva

az mas kerdes, hogy nekem nem sikerult eddig semmit sem forgatni 45 fokban
  • Mike at home
    meg van aki az osszes vizsgan kituno eredmenyt akar elerni :)
  • Mike at home
    tudomen? mindig ott van, hogy csinaljak
    meg az a vagyuk