32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Sanya52
    Az a tömörített fájlok ellenőrzését végzi, ha rákattintottam duplán ,leellenőrizte a letöltött rar fájlokat,és ha hiba van,akkor azt is kiírja.
  • Rambo 20
    NA akkor a Sims universityt ugy kell felrakni hogy felnyomom CDről utána meg mini imaggal meghajtom ugye?
  • Gerygrey
    Ha jó neted van, érdemes leszedni, a Simmetrián már jópáran írták hogy sikerült elindítani (most már én is ezt a tábort erősítem)

Először leszedtem Torrenttel, akkor teljesen tré volt az egész, utána megpróbáltam újra torrenttel, akkor az első CD image-e nem volt jó, de tegnap este elkezdtem SMS-webről leszedni (dox.uw.hu oldalról) abból a második CD image volt hibás, de végülis a kettőből össze tudtam hozni.
  • Gerygrey
    Na, miután 3 napig b@szkolódtam hogy normálisan hibanélkül letöltődjön a cucc, a telepítés ment mint az ágybavizelés. Bemountoltam Dameonnal az 1. CD image-t, majd amikor kérte a telepítő a másodikat, bemountoltam azt az első helyére. Amikor bejön a spanyol hablaty, benyomtam az alapjáték 4. CD-jét, majd mikor befejeződött a folyamat, újra bemountoltam a University 1. CD image-ét és pöccröff elindult. Csak rohadt lassú a játék a kollégiumban, a 256 RAM fika neki.
  • Devids Pro
    nem muszály.. Feladatkezelőből lődd ki az AutoRun-t (folyamatokból) utána megszakíthatod a patchelést nem törli le. És működik is énis úgy játszom!
  • Tom3 #11948
    muszály fpatchelni?
  • Brash
    Most van értelme leszedni? Mert elkezdtem, elég jól is jön, de ahogy látom mindenki csak szenved vele ... :(
  • Dienn
    Vagyunk, csak en majd du-n rakom fel. Nem tudok segiteni!
  • zizzenet
    De van, csak szólni se tud... :))
  • Tom3 #11944
    és pont nincs itt senki :(
  • Tom3 #11943
    leszedte egészet :(

van erre vmi?
  • Tom3 #11942
    áh hiba üzi jött be :(( és mintha most szedné vissza installt :(((((
  • Tom3 #11941
    patcheli vagy mit csinál
  • Tom3 #11940
    német vagy mien lett egész
  • Tom3 #11939
    ez mit akar update?
  • Tom3 #11938
    úgyhogy nem tom lesz-e még vmi amire várhatok
  • TopGun
    Pl. ugy, hogy rakattintasz :)
  • Tom3 #11936
    most installálom a játékot kell majd ezen kívül vmit csinálni mert ahogy látom sok a kérdés
  • Gerygrey
    Van SFV file, azt hogyan kell működésre bírni?
  • ThaFrost
    Valami hibát talált de mivel általam nem beszélt nyelven hablatyolt nem tudom mi volt a gond. A lényeg az hogy uninstalálta az egészet.
  • TopGun
    Koszi, de nekem nincs otthon netem es sajnos hetvegen nem jutok net kozelbe!:( azert koszi.
  • rage at work
    Na, majd este átteszem másik mappába.
  • Dienn
    Ki is probaltatok mar, vagy meg csak a telepitessel szorakoztok???
    Milyen????
  • TopGun
    Es ha teszteled a rar fileket az sem segit?
  • TopGun
    Hat ha nem games konyvtarban lenne nekem kellene, csak nalunk tiltott
    az az url amiben a games, jatek szerepel :((
  • rage at work
    SFV file-t nem töltöttél le a RAR mellé?
    Azzal le lehet ellenőrizni.
  • Gerygrey
    A WinRAR is csak annyit ír hogy CRC hiba a sims2EP1_1.mdf fájlban, de azt hogy a 45 rarból melyikben azt nem. A vinyóm lenne sz@r? 3 napja kínlódok ezzel a genyó universityvel, a fejem verem a falba (vagy a baltát a gépbe hamarosan)
  • Smuge
    Talán használj Winrart és még több mindent is megtudhatsz..
  • Gerygrey
    Valaki segítsen légyszi, ebből a hibából hogyan tudom meg, hogy melyik RAR a hibás?

• rage
    "Én reinstaláltam az alap sims2-t rányomtam a patchet, arra az universityt "

Itt mi történt? Miért nem volt elég ennyi?
  • ThaFrost
    Én reinstaláltam az alap sims2-t rányomtam a patchet, arra az universityt és kimásoltam a full sims2 mappát aztán mikor megint visszatörölte a gamet (hogy miért azt nemtom) visszamásoltam. Most me corrupted file-ra panaszkodoik. Valaki??
  • rage
    11914-es hozzászólásból letöltöd a mini image-et
    S bemountolod azt Daemon Tools-szal

Crack nincs, nem is kell!
  • Rambo 20
    Valaki meg tudna dobni egy crackkel?University Cracckel.
  • Devids Pro
    Na sikerült elindítanom :) Egy teljes reinstall kellet(sims2 le aztán fel + rá a university) Köszi mindenkinek aki segitett vagy segíteni próbált!
  • rage
    A TSData /Res / Locale -ban vannak ugyebár a különböző nyelvi package-ek. Van ott magyar, svéd, spanyol, minden.

Mivel installkor a spanyol választható, ha valakinek van
    kedve, ki lehetne próbálni, hogy a magyar package file-t bemásolva a Spanish mappába vajon mi történik ?
    :-)
  • Coolfire
    Na elkezdtem telepíteni,eddig magyar...
  • Coolfire
    Akinek van sims pe-je nyissa már meg,hogy van-e magyar szöveg benne.
  • rage
    A TSData / Res / TXT mappa minden file-ja
    (package-ek) tartalmazza a játékban látható kiírásokat.
  • Coolfire
    Valahogy át kellene írni a default.ini-t.
  • rage
    Hátha valakinek kellenek:

University mountolható mini image

University Nude Patch

University Money Trainer