Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tök jó a háttér!

Devids Pro
na most megy fel az oldal új dizájnja még 5 perc és fennvan! Elõfordulhatnak egy kis fennakadások!
Devids Pro
barát? ott kiírja hány barátod van alatta meg zárójelbe hány kell még
Hogyan tudok a munkahelyemen elõrébb lépni. A skillek amik be vannak karikázva már megvannak.
Ronaldo07
Sziasztok!!
Lenne egy nagy problémám!!
Ahhoz,hogy tudjak még nektek feltölteni cuccokat a játékhoz,ahhoz regisztrálnotok kéne ide és a referencia névhez írjátok oda,hogy bestwrz!!
Erre azért van szükség,hogy növekedjen a tárhelyem és minnél több cucc mehessen fel NEKTEK!!
Segítségeteket elõre is köszönöm!!

Adri
telefon-service-nanny

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

ááá
de ideges lettem a sims-re....ennek a hülyének a kedve tisszta piros,vettem play stationt,alig játszott vele,tv-zek,fél perc utána kikapcsolja,játszok a fürdöbe,alig megy fel és folyamtosan mgáll és ordít!lenne egy kérdésem,baby sittert lehet fogadni valahogy?

JAHHH, szal ezt kell bemountolni, ÉRTEM 😄
most tudja valaki hogy hova kell írni a 4. CD-re az a kis ImageBackupot???
akyyy
bútor?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

HELLLPP
jah és olvastam a FAQ-ot, de az a kis ImageBackupot azt mien mappába kell írni a 4. cd-re?
angello
gondolhatod hogy nem a legrégebbi

Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.

Hy all! azt szeretném kérdezni hogy meik verzóját kell használni az Alcohol 120%-nak hogy ki tudjam írni a Sims 2-t? (pontos verziószám lenne jó..)
Mennyi van kész?És kb. miket írtál már hozzá?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

angello
crc hiba lehet az hogy telepítés közben kiirja hogy occured
a ... file?

Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.

Mike at home
en tudok figyelni, nem olyan nehez 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem lesz benne
ha azt akarod, hogy a szomszed is fizessen, jatsz azokkal is.

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
vegyel egy 160 gigas vinyot 😊

Mike at home
Latom megint nincs szinte egy darab ertelmes hsz, csak a crack meg a nem idnul a tema...

Mike at home
faq tema: nem ragaszkodom ahhoz, hogy egyedul irjam, mindenki irhat bele vmilyen temarol ami eszebe jut

Riana
képet géprõl nmeg ide

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

Riana
az agond hogy azzall játszok a gyerek felnõtt azt pároztatom márminden csajjal de senki se szül neki ufot😞

cement
hhiihihii 😄

respect to the man in the ice cream van

Találtam egy Matrix-os The sims 2 videót:
http://thesims2.ea.com/sims2_userdata/89/49889/movie_The_Simatrix_wmv

Idõjárás az nincs benne.(Szerintem!) Képet a gépedrõl, azt hova gondolod? Ufót szülés: alabból van egy család az eggyik késsz várrosban. Ott a családban az egyik embernek majdnem maxon van a "logic" pontja, azt éjszaka kell csillgvizsgálóztatni, és máris elviszik az ufók! Pár nap mulva az eggyik emberke szül a családban egy ufót! (Kb mikorra visszajön az ufóktol a másik!)

Riana
vki nekemis help pls!

képet a gépemrõl nem lehet betenni?
Idõjárást lehet csinálni?
És ufogyereket szült már vki?

ja amugy végre szült lányt asok fiu helyett el kelett mennie dolgozni a szemét nursm eg elment és vmi csaj elvitte a gyereket amig dolgoztam és nem tudtam semmit se csinálni.Az 1be legalább figyelmeztetett hogy el fogják vinni ha ez meg ez van itt meg csak ugy sütty elvitte
köcsögség!

Falat azt szó szerint fel kell húzni! (Hosszan nyomd a bal gombot, és húzd a megfelelõ irányba!) Falfestésre gondolsz?, azt külön kell!

Ajtót, azt tok berakni, de falnál, azt meg csak úgy kilehet választani, hogy milyet akarsz vagy hogy? Na mind1 megnézem

cement
nemrossz

respect to the man in the ice cream van

Nézd végik az ikonokat!

Pénzkódot írtem be pont ez esetben😄.
Tudok padlót meg minden szart építeni, de hogyha ilyen Külsõ falat akarok építeni akkor egy ilyen hosszú nyíl jelenik meg

Nem. Tok építkezni csak nemtom, hogy az építkezésen belül hol kell

jAsOn VoOrHeEs
állva alvás powaa !

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Cracket használsz?

hanem

Mármint nem külsõ hanme belsõ falat

Amúgy falat, azt, hogy lehet építeni?
Mert nem akarnak a nyomorék simjeim lefeküdni az ágyba mert nincs fal és ajtó ezér állva aludnak😄

Köszönöm szadomi

WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.

Riana
képet a gépemrõl nem lehet betenni?
Idõjárást lehet csinálni?
És ufogyereket szült már vki?

Írtam neked egy üzit szadomi! privbe!

THX!

Elinditod a játékot és késsz!

mit csináljak?

na és ha betettem?

Riana
szõnyeg nincs😊

megvan

de ha nincs downloads, csináljak?

Vagy elinditod v. beteszed a \Dokumentumok\EA Games\The Sims 2\Downloads\ mappába!

Még egy uccsó kérdés, a letõltött cuccokat hova kell bemásolni, hogy az a játékban fellelhetõ legyen?