Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy nagy problémám!!
Ahhoz,hogy tudjak még nektek feltölteni cuccokat a játékhoz,ahhoz regisztrálnotok kéne ide és a referencia névhez írjátok oda,hogy bestwrz!!
Erre azért van szükség,hogy növekedjen a tárhelyem és minnél több cucc mehessen fel NEKTEK!!
Segítségeteket elõre is köszönöm!!
de ideges lettem a sims-re....ennek a hülyének a kedve tisszta piros,vettem play stationt,alig játszott vele,tv-zek,fél perc utána kikapcsolja,játszok a fürdöbe,alig megy fel és folyamtosan mgáll és ordít!lenne egy kérdésem,baby sittert lehet fogadni valahogy?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
a ... file?
Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ha azt akarod, hogy a szomszed is fizessen, jatsz azokkal is.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
http://thesims2.ea.com/sims2_userdata/89/49889/movie_The_Simatrix_wmv
képet a gépemrõl nem lehet betenni?
Idõjárást lehet csinálni?
És ufogyereket szült már vki?
ja amugy végre szült lányt asok fiu helyett el kelett mennie dolgozni a szemét nursm eg elment és vmi csaj elvitte a gyereket amig dolgoztam és nem tudtam semmit se csinálni.Az 1be legalább figyelmeztetett hogy el fogják vinni ha ez meg ez van itt meg csak ugy sütty elvitte
köcsögség!
Tudok padlót meg minden szart építeni, de hogyha ilyen Külsõ falat akarok építeni akkor egy ilyen hosszú nyíl jelenik meg
Mert nem akarnak a nyomorék simjeim lefeküdni az ágyba mert nincs fal és ajtó ezér állva aludnak😄
WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.
Idõjárást lehet csinálni?
És ufogyereket szült már vki?