32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike
    otthonról

le is lehet majd tölteni
  • Mike
    lehet, hogy asztal irányával van a gond
  • Mike
    le tudom rajzolni
    de kép csak otthonról
  • Mike
    young adult már tud woohoozni? hoppá!

kössz az infot
  • TopGun
    Kepet tudsz berakni rola?
  • Mike
    a program readme-jében is benne van.
    nem kell kötőjel és jó lesz

nekem elleneben az allow45degree.. nem igazán megy
    egészen pontosan nem történik semmi
  • Mike
    Simán be lehet költöztetni. Majd küld az ügynökség másik takarítót. Sajnos a újságos csajt nem lehet beköltöztetni, mert ő tini, pedig biztos sok embert ismer
    de még lehet próbálkozni a postással és a kertésszel is

pl. anyus otthon ül, kölkök suliba, apus melózik, aztán delelőtt ugye megy a woohoo a postással :)
  • Mike
    nekem majdnem összejött, de a 3. muksó egyszerüen eltünt
    és így kicsit nehéz volt :))

kezdek rájönni a dolgokra, már nem olyan strapás
    a két tesóval elköltöztem, így most csak kettőt kell irányítanom, mivel elég jól tanulnak, nem kell tól sok feladatot megoldani, főleg ha egy délutánt rászán az emeber a tern papir legyártására

rockzenekart akarok
    igaz avval az a baj, hogy kevés hozzá 2 emeber
  • Mike
    dormba kell költöznöd
  • Mike
    én olyan luxuskoleszt építettem csekély 6 és fél óra :) alatt, hogy az első csekk 2800-ról szólt

azt hiszem vagy a költözés vagy a kaching vár a srácokra

más
    mit szívtam a billiárdasztallal, nem elég neki plusz egy hely, kettő kell
    másik fura, hogy egy átlós fal mellé letettem egy asztalt, a fal mellé két székkel (háromszög). 2 ilyen asztal van abban a szobában, az egyiknél simán el tudnak a szék támlája mögött menni, a másiknál nem, tehát ha a fal feláé áll fel, egyik esetben beszorul, a másik esetben nem
  • Brash
    1. Meglévő kolesz telek szerkesztése
    Meglévő kolesz szerkesztése esetén írd be az alábbi csalást:

boolprop dormspecific-toolsdisabled false

Ezek után a szokásos Build és Buy eszköztárakkal módosítsd a telket. A különbség annyi lesz, hogy specifikus eszközök/tárgyak is elérhetővé válnak. Ha készen vagy, mentsd el.

Ez nekem akkor sem működik, akár hogy próbálom ... nem érhető el a fal építés vagy az ajtó/ablak berakás.
  • Brash
    Vagy ha beköltözöl az egyik üres házba. Mondjuk az sem valami nagy.
  • TopGun
    Szerintem sajat hazad ugy lehet ha epitkezel mint az alap simben nem?
  • TopGun
    HUH!! koszi a segitseget mindenkinek!! igy mar konyebb lesz "uzemeltetni" a simet :)
  • Brash
    Állítólag lehet saját házad a kollégium környékén és onnan is bejárhatsz, mondjuk én még nem próbáltam.
  • Gary
    Valahol olvastam, hogy automatikusan elindul, ha nincs lerobbanva (vagy mi) vagy ha nem szakítod meg. Egyébként rákattintva menüből is kiválaszthatod... Elgyalogol a terep szélére majd elpárolog :)

2. kérdésre is igen a válasz! Ugyan úgy műxik mint az alap játékban. A Sim tudja, bár, ha valamibe belemelegszik, lehet, hogy kis "rugdosás" kell neki.
    Amúgy nem kell mindig bejárni, növekszik az előremenetel ha megcsinálod a (házi)feladatot (ahányszor akarod), kutatást végzel (könyvespolc), számítógépen megcsinálod a "nagyfeladatot" (ALIEN típusú gépen NEM lehet elérni ezt az opciót!).

"Én" összejöttem az egyik prof csajjal (muszály volt albérletbe menni, mert a kollégiumi szobába nem fért be a dupla ágy, azaz csak az fért be), egy másik NPC csajnál meg kijött a try for baby miközben birkóztunk az ágyon...

A Green-es dolog tényleg valami "titkos" társaság lehet, nekem is megadta az opciót a telefonnál. Több lehetőségem is volt (a legrosszabbat választottam ), úgy rémlik, hogy az albérletet akarták bulihelységnek. Ez nem tetszett. Beálltam közéjük, ekkor eljött 3 csaj tóga szerűségben, sikoltoztak, rohangáltak, majd elmentek. Utána telefon és ott volt a move in, sajnos rányomtam, pedig ismertem az alap játékból, de itt hirtelen azt hittem, hogy így tudok átmenni hozzájuk, hát nem. Beköltöztem a csajokhoz. 3 nap alatt itt tartok, még van 4 félév, ha nem "halasztok"
  • Brash
    Egyébként a számitógépen lehet választani a Simednek szakot.
  • Brash
    Simán elindul magátol csak le kell húzni előtte mindent amit csinálsz vele, amikor menni akar akkor saját magára gondol, vagyis az ő feje van ott. De amúgy azthiszem, hogy rákattintasz a Simedre ott a "College" menüre és utána arra, hogy menje be órára "Go To Class" ha jól tudom. Egyébként gyalog megy. Ott lehet elküldeni ahol a házifeladatot veszed elő.
  • TopGun
    Nekem egy olyan egyszeru kerdesem van, hogy hogy megyek orara? mert a progi kozolte, hogy 1 ora mulva oram lesz, de en az alap jatekban megszoktam, hogy jon a busz es akkor mehetek a suliba, viszont itt hiaba vartam, nem jott a busz :( A masik kerdesem az albira vonatkozik: ha van egy lakasom az egyetem korzeteben, akkor en onnan is be tudok jarni suliban ugyanugy mintha koleszban laknek?
  • TopGun
    Hi! itt valahol az oldalon le van irva egy egesz hosszu forditasban, hogy hogy mukodik a cheat, mind kesz koli atepites, min uj koli epites szintjen, olvass vissza.
  • Creator
    THX! De nekem igy se megy, mindenképp fel kell rakni azt a nyomi pach-ot, ehez vagy tört pach kell ami nem kéri a 4.CD/DVD-t, vagy tényleg eredeti kell. Ha tényleg megjelenik magyarul akkor megveszem.
  • zizzenet
    Köszönöm a takarítóscsaj beszervezésének tárgykörében közölt segítségeket, bevállaltam a stuffot, van neki szép nagy családos aspija, lesz majd utánpótlás, ha minden igaz, mivelhogy csilingelt a sors a célirányos kufirc után.
  • berczy #12051
    Olyan mint, ha olyan file-t keresne ami nincsen is ott a CD-n. Meg a könyvtárai sem!
  • berczy #12050
    Okés ez rendben van. de ugyanugy elszáll a 4-es CD-vel mint a University patchelése.
    Mi lehet a baj?
  • Brash
    Tudom, hogy a FAQ-ban benne van, de ott is csak a kód és semmi több.
  • Brash
    Valakinek működik a kész kollégium szerkesztése? Állítólag a "boolprop dormspecific-toolsdisabled false" kóddal érhető el, de nekem sehogy sem működik, ha valakinek sikerült, az segítsen. Köszönöm!
  • Coolfire
    Jó ötlet.
  • Coolfire
    Nem,minden okés lesz.Én fénykoromban a postás kiscsajt vettem el,és kaptam új postást,öregedett etc..:)
  • Devids Pro
    Igen nekem is ez volt. Töröld le sims2-t majd rakd fel újra és úgy rá a kidegészítőt!
  • rage
    Jó lenne, ha mindenki előbb feltenné a Sims2 legutolsó javítását külön. Igen, a négyes CD kelleni fog hozzá, de legalább a University nem fog patchelni, 4-es lemezt kérni, stb

Sims2 CD patch

Sims2 DVD patch
  • berczy #12043
    Én elindotottam a University telepitöt. kilöttem a patchelést, majd start, de amikor elkezd betölteni akkor kilép a francba. valami ötlet?
  • Devids Pro
    NA senki nem akar segíteni?

zizzenet: beköltöztetheted, azt hiszem új takarítónőd lesz és a tied munkanélkülivé válik és öregszik majd rendesen
  • zizzenet
    Nosztalgikus lámakérdés. Pasim (mármint a Sims 2-beli egyik hímnemű karakterem) kezd jóban lenni a házvezetőnővel, azzal a default csajszival, valami Kaileena a neve (nem az, de valami hasonló, bocs, de egy PoP WW tortúra után ez már "szakmai ártalom"). Namost filózom, hogy a pasi filózzon-e a beköltöztetésén. A hölgy, ugye, egy NPC. Mi van, ha beköltözik? Lesz másik bejárónő? Nem lesz másik, ő fog továbbra is takarítani? Avagy kifagy a program és telepíthetem újra? Vagy beköltözik, de soha meg nem öregszik? Most más nem jut eszembe. Szóval, tehet ilyet egy sim a Simsben?
  • Coolfire
    3 csajjal kellett volna összehaverkodni 5 v. 6 perc alatt,de nem jött össze.:)
  • Devids Pro
    De sok embernek nem megy fel a patch látod! Péládul nekem sem!
  • Captain Sparrow
    milyen titkos társaság? :D
  • Coolfire
    Ja, ma meghívattam magam egy titkos társaságba,csak nem vettek be.:)
  • Coolfire
    Nekem telepakolja mindig,de legalább arra ügyel,hogy egyszerre ne mindenki legyen kint a szobájából.Ugyanis elég harmatos a gépem, 2-3 simtől nem bír többet.:)
  • Captain Sparrow
    ja hát nekem ugyvolt hogy beraktam egy embert a 10szobás koleszbe és ő volt ott egydül..nemcsinálthozzá a gép
  • Coolfire
    Egyet beköltöztetsz,a többit megcsinálja a progi(attól függ hány szobás koliba mégy).De mehecc albiba is ha van elég kesss..