Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TopGun
Ronaldo07 nem vagy meg itt?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Honnan kell letolteni?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

es innen tud vki letolteni??

"Wavy Blonde Streak" Haj kene nagyon 😊
TopGun
Sims2 guide
Itt egy angol nyelvu leiras a jatekhoz.

TopGun
Nincs meg itt aki tud letolteni a hivatalos oldalrol?

TopGun
Sajnos nalunk tiltott az olyan url amiben a jatek vagy a games szerepel! 😞( leirod mi van ezen az oldalon?

angello

Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.

TopGun
Milyen testreszeket lehet letolteni? es honnan?

Lehet, hogy már tudtok róla, de létezik egy GameExtractor nevezetû Javas progi. Az ismeri a The Sims 2 *.package fájljait és lehet buherálni. Én ezzel szedtem ki a zenéket.

de mi nem is vagyunk európában!
(legalábbis a kiadók szerint...)

Gerygrey
Lesz magyarítás... Amint megtaláljuk rá a módot, hogy hogyan buheráljunk bele a .package fájlokba. Jelenleg ez akadályozza a magyarítás elkészítését. Egyébként szörnyû, hogy szinte az összes európai nyelven telepíthetõ a Sims2 a magyart leszámítva :-(
TopGun
Mi a fenenek ehhez multi? itt nem kell megolni senkit! epp ellenkezoleg! egyedul kell megoldanod a problemaid! ha multizni akarsz akkor told a MOHAAT!!

angello
uj berendezési tárgyakat még nem lehet letölteni csak ruhát meg testrészeket?

Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.

Mike at home
ha nem irtam volna mar le tegnap-tegnapelott, mit hasznalj, akkor azt mondanam ok, hgy megkerded, de igy?

56.64 detonator win98se alatt
es ne hajtsd tul se a kartyat, se a procit

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
olvass vissza

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
a sim1-ben el kellett adni az urnat, vagy sirkovet. valszeg itt is

Help:
Ha a lány mondjuk elköltözek mert már unja a mutert meg fatert akkor miért csak 20000 pízt visz magával amikor a muterrel már összegüriztem 500000???

Danecay
Hi!
Biztos volt már róla szó de nem találtam, magyarítás lesz a játékhoz?

Valami fõnök lettem talán?... kaptam +50000 pénzt

takraj
#7362???

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Adri
Kaching = + 1000 in sim money.
motherlode = + 50000 in sim money

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

angello
és ha egyedül élt akkor is visszajön kisérteni vajon?

hi. tud valaki pénz-cheatot a sims2 hoz? elõre is htx.
Gerygrey
Ha valaki megpurcan a családban, miért jön vissza a szelleme hogy úgy megijessze az életben maradt családtagokat, hogy azok is elpusztuljanak? Tök idegesítõ, volt egy tinicsaj az anyjával, az anya megmurdelt, mondom akkor éldegél majd a kiscsaj egyedül, de egy frászt, az anya szelleme úgy ráijesztett hogy már jött is érte a Kaszás... Be sem merek költöztetni senkit a helyükre, pedig nagy szép házat építettem :-(

Más: a .package fájlokat mivel lehet kicsomagolni?
angello
sims tud interneten kaját rendelni tök jó

CSOCSO
HELP!! sims2 guru kerestetik lenne egy ket kerdesem:
1)csinaltam egy familit.. papastul mamastul mind a ket fohosomnek.. tehat hirtelen vagyunk 6 an.. hogyan lehetne kitorolni az osoket.. esetleg rabirni oket hogy koltozzenek el 1-1 kulon hazba???

bementem a hazba lattam semmi nincs.. oke nekem kell vasarolgatni..de tudtam mas hazakat is epitgetni..

most akkor nekem kell az osszes hazat beepitenem..esetleg minden szomszedot megteremtenem?

keretik a guru priviben keressen meg!! koszike!!!
cement
jaja, én is gecisok kis idegesítõ bugot találtam már! bahhh

respect to the man in the ice cream van

Dave000
ezt nem szerettem vona mondani, de tapasztalataim szerint kezd bug-tenyészetté válni a game... Sajnos, remélem egy pöcs majd megoldja...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

cement
ehh mindig ezt csinalja, hiaba mentek meg minden. amugy szerintem ez egyszeru gamebug, a tervezok 1 emberre szamitottak csak a helikopter eseteben, es mivel 3-4 emberke is utazik vele, így bebugol. kurvajo mondthatom, most mi a faszt csinaljak? munkam gyumolcse a napi §2100 fejenként helyett egy fitying se...

Dave000
ezért kell sûrûn menteni😄D Bizonyos FPS-eknél tanultam meg bár ott más okból, de itt is érdemes alkalmazni 😄

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Tojesz
Milyen vid. kártyád van?
Nekem gef4 TI4200,és akármilyen driverrel próbálkozom,pöttyözõdik,lefagy,meg ilyen csúnyaságokat csinál a game....
Idegesítõ mikor felépíted az új házat,és kezdheted elölrõl mert kifagy!

Tojesz
Hááááát ez érdekes....
Szerintem próbálj vmi új drivert vagy vmi ehhez hasonlót a bug kiküszöbölésére.

cement
kösz.

a #7364 -re nem tud valaki valamit válaszolni?

akyyy
várjál egy picit....

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Iori
vki nem tudja hogy hogyan lehet elõvarázsolni a "sztárokat"? Vagy várhatunk exp. packra?

I love this game!

Hmm.ez nagyon érdekes.Elvileg a DT-re nem izgul az SD3.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

ZsZso
CTRL - SHIFT - C és oda

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

cement
hogy kell azt a moveobject on-t beirni? hova?
amugy a tököm nagyon kivan, már nagyon de nagyon. van 4 emberkém, mind a négy a karrierje csúcsány van. 2 Business Tycoon csaj, egy Major(polgármester csávó), és egy Chief Of Staff(Orvoskongesszusi elnök csajszi). Na most helikopter jön értük, nade a helikopter bugos a munkából hazajövet, ugyanis a 4 emberke nem egymás után száll ki belõle, hanem egyszerûen eltûnik a helikopter, és ottmarad a 4 emberkém, és nem kapom meg a fizetésüket!! már kezd fogyni a pénzem (13ezer van most) de nem kapnak fizetést, ami pedig elég nagy summa lenne... mi a fasz van ilyenkor? másnak is ilyen?

cement
hogy kell azt a csitsort vagymit

takraj
A DVD-s verzióban télleg vannak extrák? Extra videók, hogyan készítsünk filmet?, stb....

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

angello
az mds problémát hivatalos warez oldalon írták mint fontos figyelmeztetést a lényeg hogy ha nem megy nem is fog az

CS@
Sajna a CDs verziót már jó ideje letöröltem a DVDnél meg nincs mds.
Az a vicces ,hogy egy barátom MediaM-ben dolgozik és õ is említette ,hogy nem egyet vittek már vissza hozzájuk ugyanezzel a problémával.
Majd lehet bepróbálom ismét a CDs verziót. Nagyon köszi a segítséget !

angello
van egy olyan hogy a cd image 2-es mds fileját át kell nevezni 3-asra mert a 2-es hibás

CS@
Akkor ha netán tudod a megoldást akkor légyszí ismételd magad.
Mert nagyjából átfutottam az elmúlt 10oldalon található hozzászólásaidat ,de megoldást nem találtam bennük.
Hacsak nem az ,hogy valami rossz verziót szedtél le DCrõl.
Ja és hozzászólásom elõtt a Leggyakrabban elõforduló kérdéseket is megnéztem.

angello
nekem is ez volt hogy abbahagyta és nem folytatta a telepítést csak ismételni tudom önmagam

hm, oké, kösz szépen mindenkinek! Majd megpróbálom

CS@
Üdv!
Néhány ezer hozzászólással ezelõtt a CDs verzió megjelenésekor leírtam a gondom :
Installnál az 1esCD befejeztével(KB23%)nem kérte be a 2es CDt hanem abbahagyta mint aki jól végezte dolgát.
Akkor nem sikerült megoldást találnom erre és gondoltam tojni rá majd ha megjelenik a DVDs verzió ott nem lesz ilyen gondom.
Na most ,hogy megvan ez is szinte tök ugyanaz történik : megy az install pár másodpercig majd abbamarad és jön az ablak ,hogy Play ,ReadMeSTB.
Tehát tökéletesen abban a hitben van a játék ,hogy frankón feltelepült miközben ehhez semmi köze sincs.
Próbáltam a legújabb Daemonal ,alcohollal és most a CloneCD oldaláról leszedhetõ DVDemulátorral is ,de mindig ugyanaz.
AMD1300, 512/266RAM ,FX5600XT(61.76) ,WinME, DX9.0c.
Esetleg valakinek 5lete ? Elõre is köszi.

angello
az volt a gond hogy a dc++ os progi eggyik verziója hibákat rakott bele 2x 3x kellet levennem egy cd-t mire nem irt ki hibát aztán levettem egy másik verziot avval egyböl levette a
cd képeket

Hentes Bill
ja, kiegben biztos. és az is, hogy fizetõs lesz 😛

Boldog Karácsonyt!

Milyen verzióju a DaemonToolsod? Mert állítólag a 347-el már mûxik, bár csak most fogom kipróbálni. A Régebbivel nekem sem ment...