32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
zizzenet #12532 Mindazonáltal valahol egyetértek. Azaz inkább azzal, hogy engem senki ne gúnyoljon és nevessen ki, amiért megvettem a játékot és esetleg problémám van vele (gondolok itt többek között #12527-re). -
zizzenet #12531 Nincs SimPE-m és nem is akarok olyat (nem is használok semmi hackelt dolgot). Ha jó, valahova megpróbálom azt a könyvtárat föltenni.... de hova...? -
#12530 akinek kell magyarul, vegye meg
vagy nem?
aki meg warezol, tanuljon meg minimalisan angolul
igaz 21k eleg borsos ar egy jatekert -
#12529 TSData/Res/Text talán nézz beléjük ha van simpe-d ha maygaro kakkor azok azok elvileg:) -
#12528 Segítsetek már neki a magyar nyelvhez! -
#12527 Vedd meg a magyar Universityt is, majd az patcheli neked a magyar Sims2-t.
:) -
zizzenet #12526 Köszönöm. Még egy kérésem lenne. Tudna valaki hasonlóan egy termék verziószámot küldeni, aki már telepítette a University-t? Fontos lenne. (még egyszer: c:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2\TSBin\Sims2.exe - ott jobb katt és verzió fül)
A magyarítást összeszedem, csak segítsetek, mely könyvtárak és fájlok kellenek pontosan. -
#12523 1.0.0.932 a régi nem patchelt verzió -
#12522 sww ellenben van -
#12521 ennel normalisabban nem megy :( -
#12520 szedd le a legfrisebbet a simpe oldalarol -
#12519 hm...
readme
a helyes forma:
changelotzoning dorm
altalanosan igaz minden kodnal, hogy egybe irando, nincs koztuk szokoz illetve kotojel
ha valaki kolessza tetel utan talal vmi hibat akkor a
boolprop dormspecifictoolsdisabled false
kod segitsegevel tud ujra epiteni -
#12518 stutu nevut en sem talalok -
#12517 vkipls egy normális hozzászólást reagáljon az unis bajomra pls megépitettem és nem tudom használni.( -
#12516 olvasd el a program readme-jet
egyebkent jo a kod, csak egybe kene irni
kicsit vissza kene olvasnod, par 100 hozzaszolast -
#12515 persze hogy nem, mert az uni-ban uj eletkor van -
zizzenet #12514 Az baromi érdekes, mert nekem megvan a régi, patchelt exe-m a régi meghajtón, és ott nem ez a verziószám, hanem 1.0.0.972 vagy valami ilyesmi.
Megjegyzés: a magyar fordítás néhol igencsak botrányos, látszik, hogy nem egy ember csinálta, és némelyik közülük túlontúl igénytelen volt, másrészt fél óra alatt kb. 4 helyet találtam, ahol az angol szöveg jelent meg (üzenetek, vágyak/félelmek). Szóval ez így gáz lesz. -
Microcosmos #12513 1.0.0.1005 a peccselt nekem -
zizzenet #12512 Bocs, a H meghajtó véletlen -
zizzenet #12511 OK, akkor segítsetek, mely könyvtárakból mit kell kiszedni, és utána hova tegyem, hogy elérjétek.
Ugyanakkor megtenné valaki olyan, aki NEM patchelte a Sims 2-t, hogy beírja a fájl és termékverziót? (H:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2\TSBin\Sims2.exe - ott jobb katt és verzió fül). Fontos lenne.
(Az is jó, ha a telepítő cd-ről lesitek ki ezeket az infókat.) -
Microcosmos #12510 Ne peccseld, hanem szedd ki belőle nekünk a magyar nyelvet és tedd fel valahova! nekünk -
zizzenet #12509 Uff, szerintem nem célszerű, mert nem a frissített package fájlok lennének - minthogy korábban írtam, a játékot nem lehet patchelni. Ha lehet (majd, a jó ég tudja, mikor), akkor megrpóbálhatom. -
#12508 Jaja! zizzenet! Létszi szedd már ki a magyar nyelvet belőle! -
Microcosmos #12507 pezázta = pecázta. sorry -
Microcosmos #12506 A ma megjelent magyar sims2-böl nem pezázta még ki senki a magyar nyelvet? -
zizzenet #12505 Kétlem, hogy patchelve lenne, a termékverzió: 1.0.0.1005 - márpedig emlékeim szerint ez volt az induló verzió. A jelenlegi 1.0.0.994 kéne legyen. -
#12504 nem lehet patchelni? mert? mit ír ki? nemlehet hogy eleve patchelve adták ki? -
zizzenet #12503 FENÉBE!!!!!! Nem lehet patchelni a magyar nyelvű Sims 2-t. NEM AKAROK JUMPING (és másféle) BUGOS SIMS 2-t ÚJBÓL! -
#12502 igen igen léci erre:) meg a koleszosra is vki irjon vmit mert 5 orán keresztül építettem és most meg nem működikT.T
plusz hanyas verzioju simpe kompatibilis a kolesszal?
-
#12501 hello! az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet koleszt építeni...megépítem, és utána beírom a kódot, amit a faq-ban olvastam, amely ez: "changelot zoning dorm" ezek után a cheat ablak összevissza elkezd kiírogatni mindenféle hibaüzenetet, majd pedig kiírja hogy cheat error. Ezzel mit kell csinálni? lehet, hogy nem jó a kód?Ű mit kell akkor beírni? lécci segítsetek. előre is köszi. hello. bmffm. -
#12500 Bocsi, az elozo hibas lett! :(
-
#12499 Erre gondolsz?
[img=http://pix.dox.hu/pix4/deead1d68157bc8e360bd1fc2f6e6e50-th.jpg][/URL]]kep -
#12498 Spec ezt pont most toltottem le, kb 10 masodperce. -
#12497 a the simsresourcerol a darkpurple setet szeretném letölteni(nappali, bedroom,ajto -ablak) stutu csinálta de nem találom vki tudna helpelni? -
#12496 jaés egyébkéntm ike a szuperkoleszodat honnan lehet leszedni mert a letöltésbe meg a vipbe sincs -
#12495 a kollégiumoshoz csak 2 gondom van ha full üres városrészt veszek és ott akarok kialakitani házakat és koleszt. akkor a residental telket át lehet e valahogy alakítani kolesszé? changelot zoning dorm -al nem ment
aztán elmentem az akademie le tour-ba és itt vettem üres telket és itt se ment ezzel a koddal a dormmá alakítás -
#12494 igen csak amit leszedtem ruhát uniba nem jelenik meg
uniban tartos kockamentesités létezik már? -
#12493 a ruhak bodyshopban keszultek, tehat azokkal incs problema
a targyaknal meg ott van, hogy university compatible
irjak is a TSR-en, hogy szedd le a targyakat ujra -
#12492 nemerre :) simsresourcen van
honnanlehet leszedni uni kompatibilis ruhákat? -
#12491 spec pont erre gondoltam mert én is csak ezt az egyet láttam eddig a bibi csak az hogy nem lehet letölteni:(
nekem legalábbis nem ment