32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• zizzenet
    Mindazonáltal valahol egyetértek. Azaz inkább azzal, hogy engem senki ne gúnyoljon és nevessen ki, amiért megvettem a játékot és esetleg problémám van vele (gondolok itt többek között #12527-re).
  • zizzenet
    Nincs SimPE-m és nem is akarok olyat (nem is használok semmi hackelt dolgot). Ha jó, valahova megpróbálom azt a könyvtárat föltenni.... de hova...?
  • Mike at home
    akinek kell magyarul, vegye meg

vagy nem?

aki meg warezol, tanuljon meg minimalisan angolul

igaz 21k eleg borsos ar egy jatekert
  • Devids Pro
    TSData/Res/Text talán nézz beléjük ha van simpe-d ha maygaro kakkor azok azok elvileg:)
  • Duddits
    Segítsetek már neki a magyar nyelvhez!
  • rage
    Vedd meg a magyar Universityt is, majd az patcheli neked a magyar Sims2-t.
    :)
  • zizzenet
    Köszönöm. Még egy kérésem lenne. Tudna valaki hasonlóan egy termék verziószámot küldeni, aki már telepítette a University-t? Fontos lenne. (még egyszer: c:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2\TSBin\Sims2.exe - ott jobb katt és verzió fül)

A magyarítást összeszedem, csak segítsetek, mely könyvtárak és fájlok kellenek pontosan.
  • Devids Pro
    1.0.0.932 a régi nem patchelt verzió
  • Mike at home
    sww ellenben van
  • Mike at home
    ennel normalisabban nem megy :(
  • Mike at home
    szedd le a legfrisebbet a simpe oldalarol
  • Mike at home
    hm...

readme

a helyes forma:

changelotzoning dorm

altalanosan igaz minden kodnal, hogy egybe irando, nincs koztuk szokoz illetve kotojel

ha valaki kolessza tetel utan talal vmi hibat akkor a
    boolprop dormspecifictoolsdisabled false
    kod segitsegevel tud ujra epiteni
  • Mike at home
    stutu nevut en sem talalok
  • Riana
    vkipls egy normális hozzászólást reagáljon az unis bajomra pls megépitettem és nem tudom használni.(
  • Mike at home
    olvasd el a program readme-jet

egyebkent jo a kod, csak egybe kene irni

kicsit vissza kene olvasnod, par 100 hozzaszolast
  • Mike at home
    persze hogy nem, mert az uni-ban uj eletkor van
  • zizzenet
    Az baromi érdekes, mert nekem megvan a régi, patchelt exe-m a régi meghajtón, és ott nem ez a verziószám, hanem 1.0.0.972 vagy valami ilyesmi.
    Megjegyzés: a magyar fordítás néhol igencsak botrányos, látszik, hogy nem egy ember csinálta, és némelyik közülük túlontúl igénytelen volt, másrészt fél óra alatt kb. 4 helyet találtam, ahol az angol szöveg jelent meg (üzenetek, vágyak/félelmek). Szóval ez így gáz lesz.
  • Microcosmos
    1.0.0.1005 a peccselt nekem
  • zizzenet
    Bocs, a H meghajtó véletlen
  • zizzenet
    OK, akkor segítsetek, mely könyvtárakból mit kell kiszedni, és utána hova tegyem, hogy elérjétek.
    Ugyanakkor megtenné valaki olyan, aki NEM patchelte a Sims 2-t, hogy beírja a fájl és termékverziót? (H:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2\TSBin\Sims2.exe - ott jobb katt és verzió fül). Fontos lenne.

(Az is jó, ha a telepítő cd-ről lesitek ki ezeket az infókat.)
  • Microcosmos
    Ne peccseld, hanem szedd ki belőle nekünk a magyar nyelvet és tedd fel valahova! nekünk
  • zizzenet
    Uff, szerintem nem célszerű, mert nem a frissített package fájlok lennének - minthogy korábban írtam, a játékot nem lehet patchelni. Ha lehet (majd, a jó ég tudja, mikor), akkor megrpóbálhatom.
  • Duddits
    Jaja! zizzenet! Létszi szedd már ki a magyar nyelvet belőle!
  • Microcosmos
    pezázta = pecázta. sorry
  • Microcosmos
    A ma megjelent magyar sims2-böl nem pezázta még ki senki a magyar nyelvet?
  • zizzenet
    Kétlem, hogy patchelve lenne, a termékverzió: 1.0.0.1005 - márpedig emlékeim szerint ez volt az induló verzió. A jelenlegi 1.0.0.994 kéne legyen.
  • Devids Pro
    nem lehet patchelni? mert? mit ír ki? nemlehet hogy eleve patchelve adták ki?
  • zizzenet
    FENÉBE!!!!!! Nem lehet patchelni a magyar nyelvű Sims 2-t. NEM AKAROK JUMPING (és másféle) BUGOS SIMS 2-t ÚJBÓL!
  • Riana
    igen igen léci erre:) meg a koleszosra is vki irjon vmit mert 5 orán keresztül építettem és most meg nem működikT.T
    plusz hanyas verzioju simpe kompatibilis a kolesszal?
  • bmffm856
    hello! az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet koleszt építeni...megépítem, és utána beírom a kódot, amit a faq-ban olvastam, amely ez: "changelot zoning dorm" ezek után a cheat ablak összevissza elkezd kiírogatni mindenféle hibaüzenetet, majd pedig kiírja hogy cheat error. Ezzel mit kell csinálni? lehet, hogy nem jó a kód?Ű mit kell akkor beírni? lécci segítsetek. előre is köszi. hello. bmffm.
  • TopGun
    Bocsi, az elozo hibas lett! :(

• TopGun
    Erre gondolsz?

[img=http://pix.dox.hu/pix4/deead1d68157bc8e360bd1fc2f6e6e50-th.jpg][/URL]]kep
  • TopGun
    Spec ezt pont most toltottem le, kb 10 masodperce.
  • Riana
    a the simsresourcerol a darkpurple setet szeretném letölteni(nappali, bedroom,ajto -ablak) stutu csinálta de nem találom vki tudna helpelni?
  • Riana
    jaés egyébkéntm ike a szuperkoleszodat honnan lehet leszedni mert a letöltésbe meg a vipbe sincs
  • Riana
    a kollégiumoshoz csak 2 gondom van ha full üres városrészt veszek és ott akarok kialakitani házakat és koleszt. akkor a residental telket át lehet e valahogy alakítani kolesszé? changelot zoning dorm -al nem ment
    aztán elmentem az akademie le tour-ba és itt vettem üres telket és itt se ment ezzel a koddal a dormmá alakítás
  • Riana
    igen csak amit leszedtem ruhát uniba nem jelenik meg

uniban tartos kockamentesités létezik már?
  • Mike at home
    a ruhak bodyshopban keszultek, tehat azokkal incs problema

a targyaknal meg ott van, hogy university compatible

irjak is a TSR-en, hogy szedd le a targyakat ujra
  • Riana
    nemerre :) simsresourcen van
    honnanlehet leszedni uni kompatibilis ruhákat?
  • Riana
    spec pont erre gondoltam mert én is csak ezt az egyet láttam eddig a bibi csak az hogy nem lehet letölteni:(
    nekem legalábbis nem ment