32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike
    - jóeséllyel nem kompatibilisek, utána kell nézni mit írnak ott, ahonnan leszedted
    - nem tűnnek el, sőt iskolai szerelmünk utánunk is jöhet (beköltözés), de akkor felnő ő is (vendégeskedés esetén még nem)
    gondolom vmilyen karrier hatása van
    az előmenetelnek is
    egyébként szvsz az egyetem jó hosszú, 72 óra 9x, vagyis 27 nap, plusz ha egyszer kétszer megbukunk az is plusz nap
    a következőkben a 6 napos gyerekkort kéne még kihúzni majd valahogy, mert az meg így nagyon rövid
    a simet tini kora legelső napján is el lehet küldeni az egyetemre, kérdés, hogy minek (mert ugye pl. a tini élete végteleníthető, ugyanis 30k aspi pontot 15 nap alatt össze lehet hozni simán)
    azonban ha már egyszer elküldtük, akkor fix, hogy fiatal felnőtt lesz, a sikeres végzés után meg felnőtt
    azt nem tudom, hogy azzal mi van, aki idő előtt kibukik
    - a végén lehet kapni oklevelet, vmire biztos jó az is
  • zizzenet
    Igen, ez az első nagy problémám...
  • Mike
    nem olyan nehéz
    tessék szépen gyakorolni a Photoshop használatát
  • zizzenet
    Visszajött a mester! ÉLejn, éljen. Támogatnám a Helló Népek! Mizujs? beköszönést Sipocz kolléga számára való kopirájtozását.
  • Sipocz
    (kedves vagy, köszönöm:))
    Sajnos még csak éppen feltettem a progit és annyi időm volt csupán, hogy meggyőződjek a stabil működésről. Odahaza a nők a pillanatban elhajtottak a gép elől, mindkettőnek számos tinikoru simje van és már alig várták az "oktatási reformot" (úgy legyen hogy a MAXIS tartsa ezt a bővítési ütemet!:)).
    Néhány kérdésem máris lenne:
    -a Maxis-made tárgyak és független interakciók oda-vissza teljesen kompatibilisek-e az alap és a kieg. között? (mert arról szóltatok már hogy a fan-made cumók itt-ott nem illeszkednek tökéletesen, ez a tárgyakon túl egyéb modokra is igaz? [mert nálam fent van két "viselkedés mod"])
    -végsősoron a sim sorsában az egyetemen töltött időszaknak van-e meghatározó karrier és szociális hatása, az itt szerzett kapcsolatok öröklődnek-e az alapjátékban zajló életútra (azt láttam hogy a nejem egyébként is "pászított" tinipárjánál már az egyetemi időszak alatt megjelent az eljegyzés közös vágya:))
    -a kollégiumban töltött időszak független az alapjáték tinikoru élettartamától vagy abból vonódik le?
    -vannak-e speciális aspirációs reward-ok, amelyek csak egyetemisták számára elérhetők?
  • zizzenet
    Jaj, ezzel köteleztem magam hupikék és bárányhimlő bőrszínek készítésére? Ha ezt előre tudom... Csak úgy beírtam ezt a kettőt. Szívesen megcsinálnám (a hupikék talán még menne is), de a rajztehetségem gépen és kézzel vetekszik egymással, annyira szar. Pedig lehet, király volna.
  • Mike
    VÉGRE

CSAKHOGY ELŐKERÜLTÉL

MÁR NAGYON HIÁNYOZTÁL!

(komolyan)

[örül]
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Rátúrtam az alapra az EP1-et, szép és jó, semmi baj vele:)! Köszönet Mike-nak és Zizzenet-nek a hasznos infókért! Látom épülget a FAQ idevonatkozó része is, naccerű lenne egy-egy átfogó technológiai leirás a felmerülő problémákban, olyan mint Zizzenet-é a kollégium építéséről. Vidám simsogást mindenkinek!
  • Gaba9
    :)
  • Mike
    tapasztalataim alapján, a program nem keveri a kreált dolgokat
    szal vagy hupikék, vagy bárányhimlős
    de hupikék bárányhimlős nem

mikor lesz kész?
  • Mike
    nem tudsz most játszani vele? vagy a magyar nyelvüség ekkora elementáris változást fog előidézni neked a játék élvezetében?
  • zizzenet
    Ha csinálok két bőrszínt, mondjuk egy hupikéket és egy bárányhimlőset, és van egy párom, egyik ilyen, másik olyan, akkor a gyerekük milyen lesz?
  • zizzenet
    holnap 25, kár ilyen destruktivnak lenni

április elején pedig jön a kieg is magyarul

Nem az alapjátékról, hanem a kiegészítőről beszéltem. Ami pedig nem jön ki ápilis elején, hanem csak a végén, 25-én.
    Továbbá nem destruktív vagyok, legfeljebb türelmetlen, de jogosan :))
  • Mike
    no akkor jön az ész osztás:

- A Bodyshopban lehet börmintát, és minden mást megváltoztatni, de a legfontosabb kitétel az, hogy CSAK textúrát, 3D-s modellt NEM
    erre vannak más programok, tessék rákeresni a google-ben.
    - Ha a letőltött tárgyak kékek, akkor az a tárgy nem kompatibilis az Universityvel. Vagy letőltöd újra (ha a készítője frissítette) vagy a SimPE-vel te megcsinálod, ahogy tudod, én nem tudom, hogy kell, szal itt is külföldi fórumokat kell olvasgatni
    - a játékban van: dob, gitár, és első nézézsre nagybögő vagy chello, mindenestre vmi húros hangszer, aztán lehet, hogy én beszélek zöldségeket
    áruk úgy 3k körül mozog/darab
  • Mike
    Riana, ha kicsit visszaolvasnál, tudnád mitől kék
  • Mike
    már ha valakinek az a becsípődése, hogy játszani csak magyar nyelven tud
  • Mike
    holnap 25, kár ilyen destruktivnak lenni

április elején pedig jön a kieg is magyarul
  • TopGun
    En ugy emlekszem, hogy a BodyShop-al lehet hajmintat, bormintat modositani, de nem 100 :(
  • zizzenet
    Na, kollégák. Kicsit érdeklődtem a University-ben szereplő nyelvek felől a hivatalos fórumon. Egyelőre így fest az eredmény (ez volt a várható).
    Valószínűleg az amerikai verzióban csak az angol és a spanyol a választható nyelv. Ugyanakkor írták, hogy az európai verzióban telepítéskor egy halom nyelv közül lehet választani. Mivel a szerencsés játékosoknak nem biznisze a magyar nyelv, konkrétan nem tudják, benne van-e a listában, de feltehetőleg igen. Én azt mondom, a józan paraszti ész azt modja, benne van, hiszen a magyar nyelv már éppúgy a hivatalos fordítások közé tartozik, mint a többi.
    Namost. A késlekedés ezek után végképp érthetetlen. Azon gondolkodom, hogy beszélek valamelyik ismerősömmel, aki megy külföldre, elég mondjuk Ausztriába vagy más szomszédos államba mennie, és hozatok vele egy kiegészítőt. Itthon meg magyarul feltelepítem. Az EA hungary pedig csessze meg. Szerintem, akinek lehetősége van külföldről beszerezni, és gondolt is a megvásárlására, lehet, megéri hasonlóan cselekedni, és rövid időn belül játszhat a stuffal. Ha barát/rokon hozza be, semmivel sem lesz drágább. Akkor meg nem mindegy? Nnnnya.
  • zizzenet
    Akkor a puding próbája lesz a válasz.
  • TopGun
    Na ezt meg en nem tudom pontosan :(
  • zizzenet
    Na, ezzel a dologgal nem vagyok tisztában: a BodyShop támogatja a hajminták és a bőrszín/minta módosítását is, vagy ezek amolyan hackelt dolgok?
  • TopGun
    Ilyen hajra gondoltal?

• Duddits
    1. Csak nálad ilyen, nálam rendesen működik.
    2. Nemtudom.
    3. SimsPE.
  • Riana
    csak nálam változott meg az university után a kameramozgatása? eddig ha lenyomtam az egérgombot meg tudtam forgatni ateret most egyszerűen nem tudom csak jobbra balra és előre hátra körbe nem de miért?
    plusz amit tárgyat eddig átszineztem most kék és nem kompatibilis az universityvel. tud vki olyan progit amivel ugy lehet designolni hogy kompatibilis legyen?
    plusz sokan csinálnak saját egyedi butort milyen progival lehet kilopni a tárgyak testét?
    és vki pls tud nekem férfi hosszuhajat?
  • Captain Sparrow
    bemész a buyba...aztán ott abba a sakkfejszarba (hobbies) és ott a kreativitás résznél megtalálod
  • Ville Valo
    Van basszus vagy nincs a dob és a gitár mennyi drága?
  • Riana
    de reagáltam rá ugyhogy ugy látszik te nem figyeltél de most nem a konyh aérdekel hanem a PASI HOSSZU HAJ:)
  • Fox44
    van basszus gitár vagy nincs?koszi a valaszokat!!

• Mike
    az nem gitár
  • Captain Sparrow
    elmentetted és ha ujra belépsz bemész ugyanabba a házba akkor az lesz ott utojjára amit mentettél..
    nincs külön load
  • Captain Sparrow
    van basszus gitár is
  • Barthez
    Hogyan lehet játékállást betölteni? Menteni már sikerült.
  • Mike
    1 féle van
    buy mod-ban megveszed, aztán használják
  • Fox44
    Udv! Lehet benne giatrozni es ha lehet akkor hany fele gitar van! Esetleg venni gitart a jatekban?
  • TopGun
    En reagaltam az uveg konyhadra oda se bagoztal ra :((
  • Riana
    Vki a hajasra reagáljon plsplspls
  • zizzenet
    Nem, csak a University része lesz magyar.
  • cenobite
    Hi all!

Sims2-t eddig a 4cd-s verzióval játszottam gond nélkül, de a cd-k elkallódtak, mexereztem a dvd-s verziót és az nem indul.
    Install, crack, aztán meg kéri a helyes cd-t.
    Utánanéztem a faq-ban, de nem találtam megoldást. Tud valaki tippet? Előre is köszi!
  • Mike
    biztos meg lehet oldani vmi berheléssel, reistall nélkül is