Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
mindkét hûtõ 10-es, csak a drágább ad +3 enviromentet is
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
mondjuk már éleirtam de mindegy
szal nagyobbik kölök hazajön, hifi be, dance
(magától is csinálja, mert imádja)
pár óra elég
hazajön a kicsi, õ computerezik inkább
amig a kcsi computerezik a nagy megcsináálja a hf-jét egyedül, aztán segít a kicsinek is (vagy ha a nagy csajozni akar, akkor az apja segít a kicsinek)
szal a leckék pikk-pakk megvannak, du 5-6 óra van max, és még nem ettek (de nem is nagyon éhesek, ettek a suliban)
este vmelyik szülõ vag a nagyobbik fiú fõz vmit (vagy akár magának külön) de este 10-11-ig bõven van még ideje mindenkinek arra, amit éppen csinálni szeretne
A fun felnyomása legintezívebben a közös játékokkal megy és nem is kell hozzá feltetlen beruházni. Én még a felnõtekkel is szoktam játszatni a "veres pecsenye" vagy a "bunyós" játékokat. Nagyon jók a tapasztalataim a darttal is. Ráadásul ezek még a szocit is pengetik felfelé.
Aztán távcsövezek, azzal pár órát, hogy felmenjen a fun, utána tanulok, azt pisi kaki közben sokszor, és már este is van😞
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
mivel viszed fel a fun-ját, mikor tanul, stb

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
A gyerek dolgaihoz: roppant fontos hogy a kölyök edzett fitness állapotban legyen mert ekkor kevésbé viseli meg a suli és szvsz. a magániskola kevésbé megterhelõ a kölyköknek.
Nálam ez a tipusu lassulás (így utólag visszarémlik) akkor következik be ha valami óhaj nem teljesül, vagy a kivitelezésbe hiba csúszott. Ez akkor is elõfordul ha az aspi.mod gold és egyben a prompt hangulatjelzõ kellemes magasságokban zöld. pl. a csavargós tinisimemet a zsaru igencsak jó állapotban (gold+fun+soci+comfort) kísérte haza, de amikor elzavartam aluszkálni úgy mászott fel az emeleti szobájába mint egy vert sereg, vagy egyízben a másik sim a bambaságom miatt zöld aspi.modban szedte le a "pénzfáját" és az 1$-in szomorkodott és lassult le.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Ja meg abból is elegem van, hogy hazajön pl a gyerek, és mire felviszem a funt meg mindent, addigra este van és aludhat. Micsináljak?
ez afféle együttjárást jelent
ennyi
a csaj nem fog odaköltözni, és emiatt szvsz nem is fog öregedni, bár, tudod jól, én kikapcsolt öregedéssel játszom
a együttjárás mellett van vmi közös alvás féle is, illetve a srác elköltözhet a szülõktõl a csajjal
lehet, hogy ezek vmelyikét kéne meglépned
csak végtelenül maradi
miaz, hogy útálod a pediofilokat 😄D
A srácom és egy falubéli csaj piszkosmód egymásbazúgtak, a srác nagy álma a "go steady". Ez a dolog miféle elkötelezettséggel, elõnnyel-hátránnyal jár játéktechnikailag.
Még van a gyereknek kb.3-4 napja a felnõtté válásig, a csajjal lelkileg és fizikailag is roppant stimmolnak, arra gondoltam frigy lészen a vége. Nem-é együtt lépnének az adult korba, ha beajánlaná a srác a csajosnak a "go steady"-t. Mert ha nem akkor kicsit tolom a csajos családjával is, de ehhez nincs túl nagy kedvem😊)!
Más: leányszöktetést próbáltatok-é már ("go out with ...")? ez is eme gyermek ötlete meg az hogy a legjobb haverjával (aki egyébként az én asszonyom kedvenc simházaspárjának a simfia) esténként elszökjenek bulizni (sajnos eddig 2-bõl 2-szer a zsaru hozta haza és összesen bukott a dolgon 1000 aspi.pontot 2000-at kapott a kiruccanásért és -2500-at a lebukásért😊)!