Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ranGer2
lesz? 😛

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Hentes Bill
(még) nincs

Boldog Karácsonyt!

ranGer2
van multi?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Mike
Alcohol 120%

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Próbáld meg Alcohollal

dr Kotász
Elnézés a zavarásért, amatõr kérdés következik (viasszaolvastam pár oldalt, nem volt válasz). Fölraktam a cuccost dvd-rõl Daemon Tools-szal, indításkor jön a "CD/DVD emulation software detected ..." üzenet. Elolvastam a topic tetején a Leggyakrabban elõforduló kérdéseket, aszongya „Ez általában akkor fordul elõ,ha valamilyen cd másoló/készítõ vagy emuláló program fut a gépen.Na ezt nem szereti a SD3,tehát a DT-n kívül ajánlatos minden programot eltávolítani a géprõl.” Na de nekem pont a DT miatt jön az üzenet! Ha leszedem, nem lehet elindítani a cuccost. Ti hogy a répába oldottátok ezt meg?
Mike
ellenben a tûzhelybõl van a legócskább, az +1 a 650 az +4 és a 900-as +10, érdemes a legdrágábbat megvenni, és ahogy Sipöcz kolléga mondta, bármennyire nem illik stílusban a lakásba, érdemes megvenni a legdrágább ágyat

Mike
a hûtõszekrény itt és most mindegy
mindkét hûtõ 10-es, csak a drágább ad +3 enviromentet is

Sipocz
A hosszadalmas étkezés okai: gyenge minõségü hûtõszekrény és/vagy tûzhely valamint az alacsony cooking skill. Megoldás: 1.beruházás 2.tanulás (olvsással vagy a yummi-chanel mûsora a tv-ben).

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Mike
vedd meg a 900-as tûzhelyet

Mike
nálam nem így van
mondjuk már éleirtam de mindegy
szal nagyobbik kölök hazajön, hifi be, dance
(magától is csinálja, mert imádja)
pár óra elég
hazajön a kicsi, õ computerezik inkább
amig a kcsi computerezik a nagy megcsináálja a hf-jét egyedül, aztán segít a kicsinek is (vagy ha a nagy csajozni akar, akkor az apja segít a kicsinek)
szal a leckék pikk-pakk megvannak, du 5-6 óra van max, és még nem ettek (de nem is nagyon éhesek, ettek a suliban)
este vmelyik szülõ vag a nagyobbik fiú fõz vmit (vagy akár magának külön) de este 10-11-ig bõven van még ideje mindenkinek arra, amit éppen csinálni szeretne

Sipocz
Készülgetnek, csak ma kissé be voltam fogva. doc formátumban tudom elõadni, ha így jó.

Sipocz
Az elixir of life-ból csak akkor szabad innia a simnek ha legalább gold mode-ban van.
A fun felnyomása legintezívebben a közös játékokkal megy és nem is kell hozzá feltetlen beruházni. Én még a felnõtekkel is szoktam játszatni a "veres pecsenye" vagy a "bunyós" játékokat. Nagyon jók a tapasztalataim a darttal is. Ráadásul ezek még a szocit is pengetik felfelé.

Devids Pro
De megcsinálod a tippek és trükkök részt ugye?😊
valaki!ittam az életitalból,azt meghaltam!Ez miért volt?Aki meghalt azt visszalehet hozni?Mert a lelke ott kering mndig azt ijesztget! 😄

Devids Pro
na feltettem a megújult faq-t
Devids Pro
úgy tölts hogy jobb katt cél mentése másként utána meg vissza kell nevezni .Sims2Pack kiterjesztésüre (fontos a kis és nagy betü)
Hát hazajön...mondjuk 2 kor kb, legalább 2 órát eszik, mert mire tele lesz, vaz, az szörnyû, milyen lassan megy fel a hungerja! Pedig vettem jó hûtõt meg sutót😞
Aztán távcsövezek, azzal pár órát, hogy felmenjen a fun, utána tanulok, azt pisi kaki közben sokszor, és már este is van😞

Ha jól "nézegettem" a Sims hivatalos oldalát, ott csak néhány szám van fent. Ami nekem tetszik, azok közül jópár nem található ott meg.

Valami nem stimmel a VIP letöltésnél.Mindig csak XML file-okat szed le.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Nem fontos,javítgasd írj hozzá..mittomén..😊

Mikor jönnek az üzik telcsi,hogy ennyit,meg ennyit kaptál.

Devids Pro
Na akor megcsinálom a faq-t még mondjuk a játékba a tippeket azt csinálod Coolfire? az még gondolom nem lett késsz! azért ezt felteszem
Mike
nyisd egybe a nappalival 😊

Mike
mit szoktál vele csinálni du? meséld el
mivel viszed fel a fun-ját, mikor tanul, stb

Mike
mi az a pézes teló?

Na készülgetnek a táblázatok?😊

Ehh már válaszoltatok..

Az akkor szoktt lenni,mikor nappal távcsövel,magyarul kukkolsz.😊Este meg már csak csillagvizsgálásra jó.Hjaj semmi bajom ezzel a gameval,de nem tudom eccerûen megbocsájtani a Maxisnak,hogy a pézes telókat kihagyták.😊

Adri
Nem biztos, mert nekem még teleszkópom se volt csak éppen hogy beköltöztem az öreg átjött és lepofozott....

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Tojesz
Szerintem ez azért van mert távcsõvel kukkolod.....Szerintem...

Sipocz
Egy szép öltözõszekrény, némi cserepes virág, egy olcsó kép.....

Sipocz
Szerintem van valakinek a háznál teleszkópja és ha azt nappal használja akkor kisasolja, hogy az öreg Muarte mit csinál. Hogy az öreg erre miként jön rá?😊
A gyerek dolgaihoz: roppant fontos hogy a kölyök edzett fitness állapotban legyen mert ekkor kevésbé viseli meg a suli és szvsz. a magániskola kevésbé megterhelõ a kölyköknek.

ja és még: van egy elõszobám, oda mit tegyek? mindig ha kimennek oda, lemegy a környezetük. Van már nappali. Ide mit tegyek?

Sipocz
(nem szándékoztalak megsérteni)
Nálam ez a tipusu lassulás (így utólag visszarémlik) akkor következik be ha valami óhaj nem teljesül, vagy a kivitelezésbe hiba csúszott. Ez akkor is elõfordul ha az aspi.mod gold és egyben a prompt hangulatjelzõ kellemes magasságokban zöld. pl. a csavargós tinisimemet a zsaru igencsak jó állapotban (gold+fun+soci+comfort) kísérte haza, de amikor elzavartam aluszkálni úgy mászott fel az emeleti szobájába mint egy vert sereg, vagy egyízben a másik sim a bambaságom miatt zöld aspi.modban szedte le a "pénzfáját" és az 1$-in szomorkodott és lassult le.

TopGun
Nezegettem ezeket a ruhakat amiket le lehet tolteni bmp-ben, fotoshopban eleg korulmenyes atszinezni oket, mert pl. egy nadragnal a gyurodest is bele kell tenni, szoval szerintem mas modszerrel dolgoznak a "nagyok" akik a hivatalos oldalra teszik ki a cuccokat! 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Bakker, mostanában jön egy öreg fószer, és elekzdi ütni emg lökni mindenkit. Ez ki, és miért van itt?
Ja meg abból is elegem van, hogy hazajön pl a gyerek, és mire felviszem a funt meg mindent, addigra este van és aludhat. Micsináljak?

Mike
a sims hivatalos oldalát néha lehetne nézegetni

Mike
második nem próbáltam, de jól hagzik

Mike
semmiféle
ez afféle együttjárást jelent
ennyi
a csaj nem fog odaköltözni, és emiatt szvsz nem is fog öregedni, bár, tudod jól, én kikapcsolt öregedéssel játszom
a együttjárás mellett van vmi közös alvás féle is, illetve a srác elköltözhet a szülõktõl a csajjal
lehet, hogy ezek vmelyikét kéne meglépned

Mike
nem
csak végtelenül maradi
miaz, hogy útálod a pediofilokat 😄D

Tud valaki segíteni? Ki lehet csomagolni valahogy a Sims 2 zenéit? Esetleg letölteni valahonnan. Biztos kinevettek, de én egy-két számot nagyon kellemesnek tartok (bár a Sim City 4 zenéit unterolja).

Kedves Sipöcz! Én nem játszottam az elsõvel, azért, mert amikor észrevettem, hogy van (kicsit késõn), azt is láttam, hogy készül a második, és direkt kivártam (pont azokat hiányoltam az elsõbõl a leírások alapján, amik a kettõben benne vannak - szabadnap, generációk és más egyéb finomságok). Úgy érzem, tudom, milyen játékot szereztem be, és tartom magam annyira értelmesnek, hogy megítéljem, élvezem-e valójában a játékot vagy csak értetlenül állok a jelenséggel szemben és szenvedek tõle. Kijelenthetem: élvezem. A kérdésem mindössze egy megerõsítés igényét fogalmazta meg, a probléma okára vonatkozó feltételezésem pedig, amit írtam, egyezett a válaszok többségével.

Sipocz
Nagy kár😞(, marad akkor az hogy "megöregítem" a csajos családját. (bár 3-4 nap simben nagy idõ, kit tudja?😊))!

Ramires
Én csináltam "go steady"-t, de nem nõtt fel a csaj. Sajnos

Sipocz
Ha már volt-van tinisimetek és tudtnátok válaszolni:
A srácom és egy falubéli csaj piszkosmód egymásbazúgtak, a srác nagy álma a "go steady". Ez a dolog miféle elkötelezettséggel, elõnnyel-hátránnyal jár játéktechnikailag.
Még van a gyereknek kb.3-4 napja a felnõtté válásig, a csajjal lelkileg és fizikailag is roppant stimmolnak, arra gondoltam frigy lészen a vége. Nem-é együtt lépnének az adult korba, ha beajánlaná a srác a csajosnak a "go steady"-t. Mert ha nem akkor kicsit tolom a csajos családjával is, de ehhez nincs túl nagy kedvem😊)!
Más: leányszöktetést próbáltatok-é már ("go out with ...")? ez is eme gyermek ötlete meg az hogy a legjobb haverjával (aki egyébként az én asszonyom kedvenc simházaspárjának a simfia) esténként elszökjenek bulizni (sajnos eddig 2-bõl 2-szer a zsaru hozta haza és összesen bukott a dolgon 1000 aspi.pontot 2000-at kapott a kiruccanásért és -2500-at a lebukásért😊)!

Viszont lenne egy kérdésem amire tényleg nem találok infót. Szedtem le a netrõl egy "Female nude skins for sims 2.rar" file-t. Ez tartalmaz 3db .sims2skin kiterjesztésû állományt. Ezt hogy lehet "importálni" a játékba?

LSC
ja megtaláltam😊

LSC
helló all. Honnan tudok normális crack-et szerezni ami biztos jól mûködik? Thx.

Bocsi, megtaláltam, a kérdés nem kérdés már... 😊 Elõbb írtam mint gondolkodtam.