32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#12577 Szuper kollegiumoddal meg mindig semmi hir? :( -
#12576 Ok. koszi. -
#12575 jah faq oldalra megy fel. Alap Sims2. -
#12574 már látom, hogy két hétig ez lesz a téma, hogy nem megy nektek a széthekkelt sims2 :)))
senki nem is játszik? -
#12573 A GYIK-ba toltod fel? es ez csak alap sims2? -
#12572 Csak azert kerdeztem igy, mert a letoltesi oldalon azt irja, hogy keri az university Cd-t eloszor, de utana elindul, ebbol gondoltam, hogy megy universityvel is? -
zizzenet #12571 Ah, kissé jobban odafigyelve létezik más interpretációja is kérdésednek, ez esetben ekszkuzálnom kell magam (de ronda ez így). A válasz azonban a háááát, ahogy Picur is mondaná. Nem tudom, mennyire vannak ellentmondásban pl. a University-s és az alapjátékban szereplő objects.package fájlok, és így tovább. Próbát megér talán, kellő körültekintéssel, backupolással. -
#12570 Már töltöm fel az installeres HUN patchet. De egy kis időbe beletelik mivel elég nagyocska:) -
zizzenet #12569 Nem nagyon néztem utána, de szerintem a Sims 2 HUN nem azt jelenti, hogy Sims 2 University HUN... -
#12568 Szoval, csak hogy jol ertem-e? Leszedem ezeket a fileket, felulirom az angol nyelvueket vele es a telepitett angol university-t tartalmazo sims2-m magyar nyelvu lesz? ha mindent ugy csinalok ahogy az oldalon le van irva? -
zizzenet #12567 Azért is mondom ezt, mert a magyar alapjáték build dátuma 2005.02.25, nem hiszem, hogy ez nagyban különbözne a University motorjától, tekintve, hogy az március elején már a boltokban volt. -
zizzenet #12566 Úgy értem, nyilván egy csomó minden nincs benne, ami a Universityben benne van (pl. a családok összeköltöztetése, a névkezelés, a storytelling képmentéseinek könyvtárakba csoportosítása stb.). Ellenben a motor, a memória-kezelés és egyéb finomságok szerintem már benne vannak a kiegészítőből. Na, ezt tartom kínosnak. -
#12565 milyen limitált motor? miért van nem limitált is? -
zizzenet #12564 100%-os hír: a magyar Sims 2 már tartalmazza a kiadott patcheket.
Szerintem ennél többet is tartalmaz (látható, hogy néhány a patch után fennmaradt hiba javítva lett, pl. a lépcsőn több, egy irányba haladó simek problémája). Mint azt más fórumon is írtam, meglehet, hogy a magyar Sims 2 a University limitált motorját kapta - ez viszont rossz hír, mert akkor a University is akadozni fog, és minden listát, ikonhalmazt baromi lassan fog betölteni. -
#12563 köszi szépen! sikerült! már van két működő koleszom! -
#12562 hello. az lenne a kérdésem, hogy ezzel a university is működni fog-e? -
#12561 ezt minek kellett ideirni? megy a kukába -
vizipok1 #12560 Aki még szeretné magyarul a The Sims 2 alapjátékot, kb egy hét múlva letöltheti a www.magyaritasok.hu oldalról a sims 2 játékra keresve sasa5671 fordítását. Próbáljátok ki! A teljes szöveg kb. 95%-a lesz kész. -
#12559 Köszönjük! -
Microcosmos #12558 http://www.simsim.atw.hu/ -
#12557 The Sims 2 EN --> The Sims 2 HUN
www.simsim.atw.hu -
#12556 nem kell neki valaszolni, mert nem is mondott semmit :) -
#12555 a sims topikban annyit horog, amennyit akar
neked meg jonapot -
#12554 nalam tegnap az universityben meg volt olyan kolesztars aki atlatszo volt, ugy ult le ebedelni, de estere szerencsere megjavult
mondjuk lehet, hogy azert volt, mert rakaptam arra, hogy a szobajukba elbujdokolo npc simeket a moveobjects on varazslattal kiteszem a haz ele, hogy lehessen veluk labdazni, beszelgetni, stb, mert a szobaban ezekre nincs hely, de ki nem mennenek, hanem csak nekiallnak obegatni, hogy mi mindentol nem fernek el
masik bug amit eszrevettem, hogy az npc-k sohasem hagyjak abba a kutatast, tehat szepen ki kell venni a kezukbol a konyvet, a fenti parancs segitsegevel. Ha igy sem lesz jo, akkor magat a simet is ki kell tenni a szekbol, a hasznalt szeket meg eladni, mert tovabb nem hasznalhato
ja es meg egy nagyon vicces moka: tanarokkal ki lehet kezdeni! -
Nincs #12553 Persze, de nem ér semmit amíg nem írunk át valamit a regystryben:
http://www.tar.hu/magyarsims2 -
#12552 magyar fájlokat megosztanád velünk is? -
Nincs #12551 Helló! Akinek megvan a magyar Sims 2 az légyszí küldje el a reg fájlait! (Csak 2 kb)
start-futtatás-regedit
Sajátgép\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\The Sims 2
-The Sims 2- fölött jobb klikk, exportálás lement egy valami.reg fájlt
címem: [email protected]
Előre is köszönöm!
(Már megvannak a magyar file-ok) -
zizzenet #12550 Hiába játszom angolul, ha egyszer úgy is bugos a játék, mert eleve bugos. Nem véletlenül cseréltem be magyarra, szóval nem szeretnék angolul játszani. -
zizzenet #12547 Azt hiszem, igazad van. Kipróbáltam, átírtam a registry-t, hogy angol nyelven induljon a játék. AZ ürgének eszébe sem jutott a kád, csinálta a dolgait szépen. Aztán visszaírtam magyarra, ekkor megint nekiállt marháskodni a pezsgőfürdőzéssel. Még ha most abba is hagyta egy idő után magától, akkor is bosszantó. -
#12546 Szerencsére én sem.
Azt nem igazán értem, hogy attól mert átírják a nyelvet,
miért kerül az AI néha végtelen ciklusba, de akkor
ezt a Maxis-tól kellene megkérdezni... -
zizzenet #12545 OK, félreértettem, elnézést.
A patch ügyében pedig az az észrevételem, hogy a magyar kiadás magasabb verziójú, mint a patch-elt amerikai - mégis több a bug benne, ráadásul lassan tölt be dolgokat, akadozik a kamera, holott ezeket korábban nem tapasztaltam. Ráadásul eddig nem látott bugok is megjelentek. A két legdurvább:
1. Sokszor a ház előtt elsétáló simek, amikor megállnak, idegbetegként rángatóznak. Ez persze valamiféle animálási/textúrázási bug.
2. Beléptem egy családba, ahol az öreg ürge full higiénián volt. Ott állt a kád mellett, és kitalálta, hogy pezsgőfürdőzik. Beszállt, majd szinte rögtön ki is ugrott, mivelhogy tök tiszta volt. Ekkor újra ezt találta ki, beszállt-kiugrott. Ezt ismételgette. Kiküldtem a fürdőszobából, ekkor magától leült egy ágyra. Azonban rövid időn belül újra fölállt, és ment a kádhoz ki-be ugrálni. Ha hagyom, élete végéig ezt csinálja. Végül elküldtem valami mást cselekedni, akkor helyrerázódott.
Aztán ugyanilyen jelenséget tapasztaltam máshol is. Egy hölgyemény befeküdt az ágyba pihenni, azon belül meg magától kiválasztotta, hogy olvasni akar, aztán rögtön elrakta a könyvet. Újra elővette a párna alól, újra elrakta. Ezt csinálta egyhuzamban.
Ilyenekkel nem nagyon találkoztam az angol verzióban.
-
#12544 Ebben semmi gúny nem volt.
A magyar nyelvű University fogja neked patchelni a játékot
Az amerikai verziójú patchek, kiegészítők nem fognak
rá felmenni.
Ennyi. -
Microcosmos #12543 a magyar nyelvet senki nem pecázta ki belölle? -
Ville Valo #12542 savedsims nevü konyvtár az?
-
#12540 Jó Tojást Kívánok!
Közérdekű!
Na szóval nekem orig (becserélt) Sims2 van. Vlasztható nyelvek: angol, magyar, cseh. Ebből kifolyólag a kiegészítő is csak a kiválasztott nyelvekre telepíthető. Tehát vagy valaki hoz Csehből egy Univert, vagy megvárja az ápr. 22-i hazai megjelenést... Szerintem ehhez cr nem lesz egy ideig. Persze ez csak a magyar nyelvűre vonatkozik! -
#12538 Dokumentumokba -
#12537 nem hiszem, hogy Rage kigunyolt volna -
#12536 Hasznald a SimPE-t nyugodtan, nekem semmi bajom nincs tole -
Ville Valo #12534 Nem tudjatok hova menti gép savegameket?
Köszi -
#12533 SimPE nem hack progi....