32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#12618 akkor köszönöm :) -
zizzenet #12617 megvan a játék eredeti, dvd verzióban, de peccs nem megy rá (dvd peccs of korsz)
vmi buzi francia nyelven kiír vmit és el sem indul...tud vki segíteni?
Azt írja ki franciául, hogy először telepítened kell a Sims 2 -t a patch installálásához. Ez azért van, mert a magyar játék termékkódja különbözik valamennyi előtte forgalomba került játék termékkódjától (három ilyen volt, a DVD, CD és az európai verzió). Ugyanakkor a magyar játék eleve úgy települ, hogy azt a patch-et tartalmazza, sőt annál valamivel frissebb verzió (a DVD tartalmának összeállításakor a legújabb verziót vették alapul). -
#12616 akkor ne -
#12615 hogy franciaul irkal, az normalis -
#12614 olvass vissza
vagy faq -
#12613 megvan a játék eredeti, dvd verzióban, de peccs nem megy rá (dvd peccs of korsz)
vmi buzi francia nyelven kiír vmit és el sem indul...tud vki segíteni? -
#12612 Hi!
régebben olvastam sims2 uni-rol egy ujsagban. berakom ide hátha érdekel vkit. érdekes dolgokat találtam a leirásban, h mennyi minden hiányzik a universityiböl...
http://mrage.uw.hu/sims2.jpg -
Norelle #12610 Helló!
az a gondom hogy hijába építek egyetemet (university) csak háznak írja be és emberrel nem tok belépni mert nem egyetem hanem ház szóval.....mit kell csinálni??nem értem.....írj gyorsan plíz -
#12609 The Runs With Scissors Playset -
#12608 THX! :) -
#12607 simmetria.tk -
#12606 halihó! Az alapjátékban, meglévő házhoz (neg amúgy is)hogy kell pincét építeni?
Próbálkoztam náhányszor, de... -
#12605 ?? :O szimplán lövöldözök :D baj ? /mer ha igen akkor nem fofogok :((/ -
#12604 es akkor miert kell loni? -
#12603 Nekem müxik :)) -
#12602 Érdekes. Más tapasztalat esetleg? A registry bejegyzést hozzáadtad? (a telepítés végén kérdezi) ÉS jó helyre telepítetted? Oda ahol a sims2-d van? -
#12601 Azert koszi... -
#12600 nem igérek semmit -
#12599 Ertem ok. esetleg holnap? -
#12598 otthon ül a gépen a file -
#12597 Nem tudod elkuldeni mint a multkor? -
#12596 miheklyt elérhető lesz a neten, szólok -
#12595 Kösz Mike!
Szerintem az ajtókkal lesz a baj, közvetítem az infot. -
#12594 ok. es mikor kuldod el? -
#12593 ha sikerült dorm-ra átállítani a telket, és vannak kolesz ajtók is, amit le lehet stoppolni, akkor annak jónak kell lennie
az, hopgy jó, azonnal kiderül, mivel nem árt igyekezni a stipistopival, mert a sáskák mindent befoglalnak, igaz némi átépítéssel (ajtócsere) ki lehet paterolni bárkit a szobájából -
#12592 szerintem úgy fogod tudni letőlteni, mint a múltkor -
#12591 Helló Népek!
Mizujs?
A nejem kérdezteti általam (a tisztelet hangján:)):
Készített egy kollégiumot a srácainak, betartva a szükséges formaságokat (nincs a telek igazán tullihegve és a zónája dorm) csupán azért mert a Maxis-made alapkolik igencsak rosszul sikeredtek (szerinte:)). Igen ám, csakhogy elmarad az az effekt amit valahol olvastam (vagy félreolvastam??) miszerint a férőhelykapacitás erejéig a játék a szabad helyeket feltölti townie karakterekkel (persze itt gondolom az univ.towniekkal). Üzem közben jönnek olyan üzenetek, hogy persze az ebbe a kollégiumba vágyó diákok jönni is fognak csak még összekészítik a holmijukat. Mi lehet a hiba?
Több röhejes effektust láttam a játékban:
-zongorázó vendégtehén, akiről zuhanyozáskor derül ki hogy egy hótranda (vszinü orángután félvér) veres fazon
-meztelen szaladgáló exhibicik
-egy l'amore kellős közepén az ágy mellett megjelenő és ott lelkesítően buzdító pompomlány:)))) -
#12590 Esetleg ide a FAQ-ba nem toltened fel a letoltesek koze? talan innen le tudom huzni... -
#12589 Hát nekem csak a tiszta Sims2 van fent és igy tettem rá, de igy is minden angol maradt -
#12588 Véleményem szerint, nem éri meg a játékot hackelni,
pláne, hogy ez a maszek magyar verzió csak a Sims 2 alá
íródott, a University alatt nem megy.
Annyira nem egetverő, hogy angolul kell játszani,
feleslegesnek tűnik elcseszni, főleg ismerve a Sims
híres stabilitását ...
Örüljetek, ha jól működik angolul.
Aki meg megveszi mindkettőt magyarul, az persze más kérdés,
az legalább gyárilag lesz magyar, s még működni is fog
(Bár, amiket zizzenet írt ... nem biztos..) -
#12587 Nemtudom, nekem fenn van university úgyhogy nemtudom megmondani. Nekem maradt minden angol, de ez sztem univsersitynek köszönhető, mivel azt indítom. -
#12586 A menütöl kezdve mindennek magyarnak kéne lennie? -
#12585 Április elején. Valahogy 8.-a felé. -
#12584 Felért a Sims2 HUN Patch! Ki is van linkelve! Lehet tötleni! Akinek az University fel van téve annak nem ajánlom! Nem lesz magyar tőle az angol university miatt! Úgyhogy ajánlott megvárni a magyar university-t hozzá! Az mikor is jön ki? -
#12583 feltegyem most?
de te a game miatt nem tudsz tolteni, ejhaj -
#12582 Es mikor lesz toltheto? -
#12581 de -
#12580 Ja -
#12579 Es nem teszed kozkinccse oket? a be nem fejezettel egyutt? -
#12578 azóta építettem még egyet :)))
mert a csicsás 4 emberrel nagyon szaggatott