Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkJedi
Ja nálam a férfi lett terhes, mert mindig az nézegette a csillagokat 😊

Riana
ujabb érdekesség ha anõ naplot ir arra megy a férj a nõ magához szoritja a füzetet hogy ne lássa a férj hogy mit irés amint elmegy a férj mindenféle másik hapsirol irkál a naploba😄

a kajagonddal továbbra isküzdök!
Nemmüködika hütömmit csináljak?
plusz ujab bug!
nekem
be szokott ragadni a munkába vivõ autonak a hangja!
hallom hogy berreg közbe rég elment.)
ha elmegyek városba és hazajövök megszünik.

plusz az interestet nemlehet maxra felvinni mert 3mindig üres és a többibõl nyulle pontokat😞

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

Riana
add nekem én az istennek se birok zöld kölyköket tenyészteni😄

Riana
a férfi lesz terhes és az fog szülni?!

Tojesz
Hali!
Most van egy újabb problémám......
Egyszerûen nem akar elindulni a game.A bevezetõ video után,mikor elkezd tölteni kiküld egy hibaüzenettel!
Szerintetek mit csináljak??
Csak azért érdekes ez mert 6 napig bírtam játszani most meg hirtelen már nem

DarkJedi
Hát ezt épp most tapasztaltam.. 😄D
Csávó logic skilljét mindig a stargaz-el fejlesztettem, és épp elérte volna a 10-es szintet, mikor jött az anim, hogy elvitték, aztán mikor visszahozták, elkezdett nõni a hasa, és pár nap múlva szült ilyen zöld bébit..
Most micsináljak az ufógyerekkel? Mikben különbözik a normális emberektõl? Van valami über képessége? 😊

Devids Pro
telepíts egy sima hapit és nézz vele éjszaka sokat teleszkóppal! majd elrabolják és aférfi terhes elsz és zöld gyereket fog szülni!
PiszkosFred

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hali

Van egy kis gondom nem tudok építkezni a játékban se falat
se emeletet nem tudok építeni.
Tud valaki sigíteni?
Elõre is köszi.

Riana
szoval továbbra is szeretnék ufógyereket összehozni miért nem megy?szült már vki zöld bébit?
Vki mondta hogy a fõufocsaládba jön gyerek de nekem ott se sikerült

Riana
namindegy szal továbbra is van ahûtõgöndom plusz a zöld nagyufo apolitechizé terméketlen egyszerüen nemtud gyereket csinálni nincsgyerekcsinálásiopcio wohovan gyereknincs elõszõr azt hittem azért mert már tehres a felesége(de mégsem volt az) de aztán mig a feleség dolgozott megwohozott egy másik csajtés a feleség sajna pont akkor jött haza amikor még javában hancuroztak ugyhogy a feleség 100%a rögtön leesett -20ra felpofozta a férjet felbontotta az eljegyzést majd elköltözött a lányával együtt.

Gondoltam nembaj ugyis 4 nap mulva öreg nyanya lett volna belõle.
De az uj fiatal pipiknek se tud gyereket csinálni.

Ugyhogy lehet selejt a fõufo?

Riana
grt😄 chetalej pénzt

Riana
baz ne nézz már hülyének! maximumon van az összes tudománya

egyszerüen nem müködik a hütö ha ujat veszek akkor se

PiszkosFred
Dehogy, ragógumiért...

vagyis a File Planet pack ... 😄
kira, megvan a IGN Pack, igen yo ...
angello
pénzért vetted?

Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.

PiszkosFred
Vettem egy telket, felepitettem ra egy takaros kis hazat, es szinte teljesen elfogyott a penz. Na mondom sebaj, majd megyek melozni, es aprankent visszajon, ahogy regebben. Erre a mikroban felejtettem a kajat (ramcsongetett egy csinos szomszed, es ugye egyedulallo apakent muszaj szivelyesen udvozolni az ilyen szomszedot - csak az asszony meg ne tudja;]), az meg/ki gyuladt, majdnem leegett miatta az egesz konyha. Mire sikerult eloltani, rajottem, hogy en marha nem csinaltam zuhanyzot - a tuzoltastol e, vagy nem, nemtudom, de ahogy sikerult eloltani a tuzet, utana egybol jott a kivansag es az effekt, hogy jo lenne megmosdani. Ezt tukrozte a szomszedasszony arckifejezese is eheh ;]

Es most szegeny simsem ott all a lakasajtoban, nagyonbudosen, es varja haza az egy szem lanyat az iskolabol - aki komplett pszihopata egyebirant (azzal szorakozik szabadidejeben, hogy a konyhaban megall a huto elott, es rangatja mint valami elmehaborodott - hiaba, az en kislanyom sniff..sniff..😄D) -, es azon gondolkodik, mit kellene eladni, hogy legyen valami tisztalkodoberendezes.

Egyszoval reszemrol eddig nem csalodtam a masodik reszben, megerte a penzt.

Rage47
akkor jo. nekem még csak fiu:/ de legalább van remény. azt kezdtem hinni hogy bug...
Ige'.

Elsõre.
Aztán meg fiú is.

Rage47
Hi!
született már vkinél lány baby?
bp
SOS!

Van 4 .mdf -em. Nincs .nfo fájlom.
Please insert correct CD-ROM.
Nem találtam a lemezeken krekkes könyvtárat, segítsetek, mi kell még hozzá a telepítés után??

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

akkor, SP2-n fut vagy nem? (mer a faqba azt írják, hogyha sp2-m van akkor nem indul) de ez télleg igaz?
Tojesz
Ja,egybõl mglátszik, már a bevezetõ videóban is

Slayerboy
Meg kell tanítani a simet fõzni.Vannak azok a szekrények, azokon lehet study cooking-ot nyomni.

Voltam zárás előtt. _______________

Riana
ne marháskodjatok már éhendöglik a simsem me nemtud fõzni mi lehet a gond?!
a pizza nem elég jo neki

mármint a mentéseket?

Hova menti a simset?

az ugye nem igaz, hogy SP2-n nem fut, mondjátok azt .. 😞
thx
CSOCSO
en meg utana nezek ennek a kajatlansagnak...lehet hogy a muter valamit rosszul csinalt es azert nincs kajaja😊
CSOCSO
te is ot vagy ahol gyogyszereket lehet csinalni???? mert akkor ugy nez ki az altalanos hiba.. ninc smeg valaki abban a hulye kokastelyban vagy miban?
Riana
user: faqsg
pass: faqdown

Mike at home
pl. nem kell a 7466-oshoz hasonlo hulyesegeket kerdezni 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ne viccesekedjunk!

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
mert a crackes verzioval nem lehet
nem visszaolvasni kell, hanem a faq-t nezegetni

Mike at home
akkor vmelyik win98-as drivered nem jo

mer biztos yo dolgok vannak ott ...
ebbe a V.I.P részlegbe hogy lehet kódot kérni?
Riana
én passzlom nézz körbe a faqban

Riana
ja! a vip részlegben hova is lettek a ruhák feltéve? mert én nemláttam...

figyuzzatok, az nagy baj haver nekem nem 4xesen írta ki a Sims 2-t cd-re? szal úgyis fog mûködni?
Riana
feltöltöttem elõszõr fullosra de nem tudok semmit se csinálni csak dobálni a flakonokat. meg megnézni a hütõ állapotát.
Le is cseréltem ujra mert nem birtam vele semmit se kezdeni.Aztán a konyhaberendezéseket is hogy héátha befagyott vmi de az se volt a gond.Kérdés miért nem müködik a hütõ ha vadi uj?

De vki tényleg helpeljen, mert apizza nem nagyon lakatja jol és nagyon fogy a kajaszintje és folyton éhes. És semmilyen kaját se tudok csinálni.A fõzésem meg maxon van.

A gyogyszerkészitõ masinánál
a gogyszereket hova teszi? ha beteg vagyok attol meggyogyulok?és hogyan?És hogy tudomeladni?
És a növénytermesztõs cserepes álvány mire jo?
Ugy néz ki mintha kokaincserjéket nevelgetne😄

Továbbra is a nagy probléma nekem
sikerült e már valakineknem gépáltal kreált hanemsaját ufokat születnie?
Tehát hogy te hozod össze vmelyik ufogyereket fehérnéppel és gyerekeznek és olyanbol született már vkinek zöld bébije?

Riana
azért mert nem fizetted ki a számlát és ilyenkor elrabol a számláért cserébe tárgyakat.a simsed utánameg bõghogy hiányoznak a tárgyak!

Rage47
Minden rendesen müxik... tök jol elszáll a heli😊 a pénzt is megkaptam.
Rage47
Képzeljétek, bejött egy Repo Man nevü ficko a simjeim házába, és a fegyverével eccerüen felszippantotta az egyik könyvespolcot.😄 volt már vkivel ilyen? miért csinálta?😊)
Feltettél hozzá egy crack et! Nincs hozzá még normális crack! Szal telepísd ujra a játékot és daemon tools ba kapcsold be az összes emulation-t és indisd a játékot! (Alcohol Clone os a sims ed?)
Valaki?
ZsZso
Új hûtõ is van, meg rendeltél bele zõcséget is ? Akkor 5lettelen vagyok sajna. Ha el tudod adni, akkor még az se lehet, hogy a játék szerint "használja" vki ... szóval télleg abszolút passz ...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

CSOCSO
UGYAN EZ a problematikam!! valaki segijjen mar!!!! mar ketszer kerdtem a segitsegeteket..