32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
MagyaR #12667 Töröld ki a jatekkal kapcsolatos összes mappát. Max a mentést hagyd meg.
Azt ahogy mondtad a registrybe keress rá és törölj ki minden találatot. -
emeseemese #12664 Sziasztok, hátha tudja valaki, hogyan lehet windows újratelepítés nélkül megoldani: az university telepítése közben mindenféle hiba történt, most nem idul sem a sims2, sem az uninstall, sem semmi, ami a sims2 -vel kapcsolatos. Újra sem tudom telepíteni. Le lehet valahogy pucolni a játékot úgy, hogy az uninstall nem működik? Biztos, hogy valahogy a registryből is ki kell törölni. KÖszi! -
#12663 Olvass vissza! -
#12662 ez ilyen
a sims1 is szaggat még ma is -
zizzenet #12661 Ha friss windows-nál is ezt csinálja, akkor tényleg érdemes körülnézni a taskok háza tájékán (Ctrl+Shift+ESC -> az ablakban pedig a "Folyamatok" fül). Elképzelhető, hogy beszippantasz egy csomó vírust meg trójait, azok foglalják le szépen a rendszered. Nem biztos, hogy ez az oka - a játék amúgy rettenetesen processzorigényes és memóriazabáló. Ugyanakkor mindenképp érdemes megpróbálni. -
#12660 És képzeld a Kiegészítőjénél is ezt csinálja!Úgyhogy foggalmam sincs hogy miért szaggat. -
#12659 Nem nekem az angol van meg.Egyébként friss Windowsnál is ezt csinálja csak nem ennyire! -
zizzenet #12658 Abból, hogy feltetted az update-et, sejtem, neked nem a magyar van meg. Sajnos a Sims 2 igen nagy gépigénnyel rendelkezik. Nézd meg, tényleg, hogy minden háttérfolyamatot, vírusirtót stb. bezártál-e. Egyébként nekem is ilyen videókártyám van. Az angol egész jól futott update után, csak a közösségi telkeken, nagy sim-létszám esetén szaggatott. Mindezt produkálta úgy, hogy mindent max.-ra téve játszottam, közepes élsimítással. Szerintem be lehet lőni a te géped is normális futtatásra.
Ha magyar van neked, akkor ne csodálkozz, többek között ettől szenvednek a szerencsétlen, jóhiszemű játékosok. -
#12657 Angyalka: Itta pénzkód: Motherlode - Plus 50.000 in sim Pénz
-
#12656 Hi.Miért szaggat a Sims 2?Ilyen gépem van: 2500+-os proci 1Gb memória Ati Radeon 9800Pro videókártya Abi AN7-es alaplap.Minden hónapban frissítem az Ati Catalystet de akkor is szaggat.Akkor feltettem a legújabb javítást is az sem segített.Már nem tudom hogy mi lehet a balya.Kérem aki tudja a választ az segítsen!Előre is köszi! -
#12655 readme -
#12654 mi a pénz kód?? de nem az amelyik csak 1$ ad! HAnem a másik??
-
#12653 nah végre sikerült felszenvedni a university-t, de folyamatosan cd-t kér...melyik image-et mountoljam be? egyik se jó neki
esetleg van vmi krekkes exe vagy mini image fájl? -
zizzenet #12652 -
#12651 "magyarításban olyan félrefordítások és elírások és hanyagságok vannak, hogy az már tényleg kiábrándító"
bevallom, ettől féltem
nyugi, pár év, és jó lesz :) -
#12650 lényeg, hogy a meglévő mellé -
#12649 ennél részletesebben kell a kifagyásról irni
senki nem látnok -
#12648 ettől nem fog hamarabb válaszolni senki, ellenben a hsz-eid repülnek a kukába
másrészről azért is repül, mert talán mielött kérdezel, vissza kéne olvasni, vagy a faq-t megnézni, vagy használni a fórum keresőt -
zizzenet #12647 SZerintem nem lesz hunpatch, mert ez már elvileg eleve patch-elt játék (és nem fognak egy "balkáni" nemzet miatt újragondolni semmit). Vérlázító, hogy volt képe az EA-nak és az EA hungary-nak kiadni ezt a magyar játékot. -
Coolfire #12646 Nálam se a dirty joke-ot sem a backrubot nem tudják,ez kimarad a repertoáromból,ja meg néha kegyetlenül beakad az animálás,ha egyszeree sok interakciót akarok csináltatni velük..:)Igaz ezen University is van.Summa summarum inkább másra költöttem volna azt a 14 ropit.De azért reménykedjünk,hátha kapunk egy hunpeccset,hamár ennyi zsét kiköhögtünk. -
zizzenet #12645 Nekem kezd végleg betelni a pohár a magyar Sims 2-vel. Annyira szar és bugos, hogy az már a pofátlanság határát súrolja.
Úgy tűnt, az angol patch-elt játékhoz képest végre javítottak a lépcső használatán. Korábban képtelen volt egyszerre két sim egy irányban közlekedni rajta. A magyarban ez végre működött. Mostanáig. Ugyanis megint elkezdtek nyavalyogni, ha valamelyik másik sim éppen abban az irányban ment a lépcsőn, amerre ők akartak. Olyannyira releváns ez a probléma, hogy már eleve el sem indulnak a céljuk felé, ha valaki éppen akkor az út felénél lévő lépcsőn van. Azért röhej, hogy egy darabig bármely telken működött, aztán egyszer csak mindenhol elromlott ez a lépcsőhasználat.
Sokszor a kisded pelenkázása hiányzik a programból. Kiemeli a bébit, az megnyugszik (tehát megtisztul), de nincs meg a pelenkázás animációja, de még a koszos pelena sem jelenik meg.
A magyarításban olyan félrefordítások és elírások és hanyagságok vannak, hogy az már tényleg kiábrándító. Ha valaki a magyar alapján ismerkedik a játékkal, igen nehéz dolga van.
És szaggat, döcög, még egy egyszerű zoomolásnál is.
Sikerült elérnie az EA-nak, hogy kezdjek besokallni, és hajlani arra, hogy hanyagoljam a játékot. Pedig példaértékű programnak tartottam eleddig. -
#12644 nekem tök jó az angol is csak menjen mind2 játék -
Coolfire #12643 De lehet a ctrl+alt+del megoldást is választani,de én azt inkább nem ajánlom. -
Coolfire #12642 Jah az angol régiókód,amit elfogad a peccs:MX08004261.Ennyi elég is.:)De,mondom:angolul fog beszélni. -
Coolfire #12641 Mert ez a szaros patch a régió kódra megy(en-us),ha nem azt talál kiakad,és uninstallálja az Univet.Elvileg,ha felrakod magyarul,elindítod rajta az Universityt(hun)és míg kéri a 2 cd.-t gyorsan átírod a regkódot,akkor felpeccseli.Persze ehhez kell a dvd is.Én mondjuk a régi warezes 4.-es cédét adtam neki.:) -
Coolfire #12640 Nekem így néz ki:
-
#12639 ...és hogyan? -
Zildi #12638 Valaki megtudná nekem mondani, hogy a Sims2 Universityt pontosan hova kell telepíteni? -
Zildi #12637 Feltelepítettem a Universityt, és nem tudom miért, de uninstalálta még az eredeti Sims2-t is. Tudja valaki, hogy miért? -
#12636 az nembaj...ha angolul rakom fel akkor is ezt hozza, hol kell még átírni? -
Coolfire #12635 Ezért kell a régiókódot átírni a registryben,akkor felmegy,de újra angol lesz. -
#12634 viszont most megpróbáltam felrakni a university-t, de az meg spanyolul beszél és nem tudja az update-et végrehajtani ezért törli a telepítést -
#12633 vki megmondaná nekem, hogy a legújabb, peccselt exe-nek mi a verziószáma? -
Coolfire #12632 Hát ne sikerült,az a rohadt peccs elkúrta.:(Pedig szépen felment magyarul,a registryben is ott virít a magyar bejegyzés,de angol.Hiába hunpatch kell neki.Egyébként hagyjátok a patchet.Ha rá akarjátok rakni az Universityt akkor vissza kell állítani a legelső verzát.Még jó hogy a 4cd-s megvolt azzal szenvedtem mostanáig,feladom. -
Coolfire #12631 Jah,ez nagy kibäszás velünk,eredeti tulajokkal.Egyébként sorry,hogy nem tartottam be amit ígértem(hun filek),de nem voltam itthon és megelőztek.:)Már két napja görcsölök,hogy az Universityt működőképesre bírjam.Ezzel azt érte el az EA,hogy aki megvette,az nem tudja a multilangot használni,csak az itthon kiadottat.Hacsak eszembe nem jut vmi jó megoldás.:) -
Zildi #12630 Elindul a játék, és lefagy. Szerintetek mitől lehet ez? Már kezdtem örülni, hogy jó lesz a játék. Aki tud, kérem segítsen! -
#12627 Olvassel
The Sims(TM) 2
MAXIS(TM) 8/3/04
Verzió 1.0
nah ez a gondom...mégse peccselt -
#12621 semmi, már megvan :)
namég1 kérdés :D
eredeti sims2 mellett elmegy a nem eredeti sims2 university? -
#12620 faq amúgy merre van? -
#12619 még1 kérdés...a régi, 4 cd-s verziómat sem tudtam update-elni, az is alapból peccselt volt? (nem hinném)
ugyanezt a francia baromságot hozta