Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem romlik de nem is nõ semmijen szint közben akkor meg mire jo?
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
Thanks
Elég jól le van benne írva, hogy NINCS mûködõ crack
Alcohol van, meg Daemon Tools, meg mountolás
Nem segít rajta sem defrag, sem új driver, sõt a reinstall, meg a voodoo mágia sem.
Logika sincs benne, a Sims hivatalos oldalán kb 15 ezer hibáról szóló beírás van, pedig oda csak érvényes regisztrációs kód segítségével lehet beírni
Ráadásul Mike SIMS2-je nem crackelt
de ahogy elnezem a forumokat a csaladjaimnak lehet, hogy annyi
bar volt olyan is, akinek behalt, es azutan tobbe mar nem ment, meg formazas es win reinstall utan sem
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

kb ket napja kezdodott, eloszor csak rohadtul belassult, nem tudtam szinte kattintani sem (lehet, hogy ilyenkor nem szabad menteni?) ma mar ott tart, hogy 10 perc futas utan, sims2.exe crah, Visual C++ library error
szal nemtom mi lesz
amikor feltettem meg 10 orakat futott egyhuzamban gond nelkul
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Jó lenne egy peccs.
a Sim-jeim házfalához (a'la Kõmíves Kelemen) beköltözött két ürge. Az egyik a vegyesboltos a másik a bejárónõ.
Ott állnak a házfalnál egész nap, csak este jönnek el onnan, akkor is csak addig, míg felzabálják a kajakészletet és játszanak a videójátékkel és pancsolnak a fürdõben.
Abejárónõnek lehet pénzt adni (1-5-10-100$)és chat-elni vele, de kirúgni nem.
A zöldségessel még ennyit sem lehet. Telefonon/interneten nem is tudom feltölteni a hûtõt, mert a szerencsétlen flótás a falamban/nál tanyázik.
Mit csináljak ezen ingyenélõkkel?
Mas dolog: oreg hiba, de leirom hatha van meg a vilagon olyan figyelmetlen "idiota" mint en ;] Vettem fustjelzot a konyhaba, mert ugyebar senki sem kezd mesterszakacskent. Igen am, de nem figyeltem. A keszuleket a konyhafalra tettem, eddig oke, de nem belulre, hanem a kulso homlokzatra. Nem is vettem eszre mindaddig, amig tegnap le nem egett a suto es a mellette allo huto. Amikor kigyulladt, vartam a tuzoltokat, de nem jottek. Gyanus volt a dolog. EKkor elkezdtem oldani manualisan a lanyt meg gyorsan elzavartam a kertbe, nehogy megseruljon. Aztan amikor alig akart elaludni, es ha el is aludt a tuz, terjedt tovabb, a lannyal kihivtam a tuzoltokat, az apjaval meg oltottam a tuzet tovabb. 2 mp es kinn voltak a langlovagok;] ELoltottak, es mivel reggel 7-8 korul tortent, ugrott az aznapi melo + suli. Mikor elmentek a tuzoltok, megneztem hogy miert nem mukodott a riaszto. Es ekkor lattam, hogy en marha kivulre raktam a keszuleket.....grrr ;]
...de igy "a magas cleaning egyfajta pedánsabb viselkedést" mar azert jobban ertheto, hogy miert is van a skill is a kovetelmenyek kozott. Legalabbis jobban illik a viselkedes miatti kovetelmeny a kepbe, mint a wctakaritas soran szerzett tapasztalat szuksegessege ;]
-a magas body skill sokkal lasabb energiavesztést
-a magas logic gyorsabb tanulást
-a magas charisma rugalmasabb szociális érintkezést
-a magas cooking egyfajta népszerûséget (pl. a community lot-on és mindig grilleztetek a simeimmel, hát netudmeg mekkora a siker)
-a magas creativity kellemes pénzszerzési lehetõséget
-a magas mecha meg persze a kisebb javitások gyor elvégzését
-a magas cleaning egyfajta pedánsabb viselkedést
eredményez. Ha igaz amit megfigyeltem végre a skill szerzés nem csupán a karrierépítés szükséglete.
A jelenség a "fertõzött" karakter kötetlen beszélgetések eseményéhez tartozik, függetlenül attól hogy a beszélgetést ki kezdeményezte. Mivel ez az esemény egy átlagos cselekvéssor 60-70%-ban (talk-chat, étkezés, kávézás, áztatás a hottubban, tv-zés, relax(és innen befelé wh-ig)) benne foglaltatik sajnos a folyamatos gamálásnak annyi. Célszerû a karaktert (és persze családját) lehibernálni addig amig a Maxis nem patch-eli a dolgot. Vigyázni kell, hogy ha más simek a "fertõzöttel" szociális kapcsolatba kerülnek mellõzzék azokat az interakciókat amelyek vmilyen szinten tartalmazzák a kötetlen beszélgetést. Természetesen a "talk" menü egyéb pontjai korlátozás nélkul használhatók és a chat-en kivül is minden egyéb interakció.
Család és munka mellett nem sok idõm van játszani, esténként fél, max egy órácskákat ha sikerül leülnöm ezzel a céllal a gép elé, ezért lehet hogy másoknak triviális dolgokra jövök rá, de nekem még új. Minden napra van valami kis meglepetés ;]
Mindig illik a fontos fordulópontoknak (születésnap, házasság) a körítést megadni, ezeknek a rekvizítjei nagyon piti áron beszerezhetõk, az idõnek ura a játékos és arra ad lehetõséget a simnek amire csak akar!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
Lehet hogy nem új, de leírom:
A simet a saját karrierajándék kütyüjén a meghivott vendégbarát is tudja oktatni akkor ha a meghívott barát adott skillje a simehez képest magasabb. Nagyon hatékony módja a tanulásnak.(pl. nálam a falu doaenje, egy igazgató fõorvos tanítgatta háziorvos kollegáját a betegtrancsírozás mûvészetére)
A megbetegedett sim ápolásának nálam is bevált módja az, hogy miután rendbe rakattad vele a fizikai "need"-jeit (hunger, blader, higiene) relaxaltatod egy kényelmes ágyban, rakjál be neki rádiót és mehet az olvasás vagy az ábrándozás (az elsõ a funt-t a második a social-t ha nem is növeli, de legalább szinten tartja).
\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
Kellene egy kis segítség, nem írná le valaki magyarul, hogy ezt a mini Image fájlt, hogy kell használni?
Vagy ha esetleg volt róla szó hányas hozzászólás.
És még 1 hogy tudom megkérni valakinek a kezét, már dúl a love hemperegtünk is de, nem tudom, hogy kérjem meg a kezét az idõm, pedig egyre fogy
van! 😞(
respect to the man in the ice cream van
amugy meg a gyerek fejénél ha a zöld átmegy sárgába akkor nem árt már tisztába tenni és megetetni😊
annyi bõven elég nem kell mindig odarohangálni
ha gáz van ugyis odamegy a szülõ magától
Imádok élni, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni De szép az élet de jó, hogy élek, imádok adni imádok kapni imádok tiszta szívvel boldogan kacagni.De szép az élet de jó, hogy élek.
Imádok élni, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni De szép az élet de jó, hogy élek, imádok adni imádok kapni imádok tiszta szívvel boldogan kacagni.De szép az élet de jó, hogy élek.
sajnos a butorokat ujra meg kell venni