32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike at home
    dobd ki az urnat
  • Ibron
    na emberek:nálam szart se ér a ti mini images cuccotok:D....megcsinálta a faterom,amit kellett,de semmi.Ilyenko mivan?

Ibron
  • Ibron
    Hmm..nekem még az építés kérdése megoldásra vár..remélem a fater össze hozza hétvégén.Mer nincs mini image program fent a gépen és azok,amiket leszedtem szart se érnek nélküle,vagy mi:D..szal várok hétvégéig,aztán ha összejön,építek egy olyat,h még a Buckhingam palotánál is nagyobb lesz,vagy minél:D

Amúgy azt hittem,hogy má nem tud újat mutatni a játék nekem,de igen:a mosogatógép bekrepált,én odahívtam az egyik csajt,h szerelje meg.megakarta,de halálra rázta az áram.Odajön a kaszás,tárcsáz,dumál és felküldi a menybe:D...na,ez nagy volt:)..legalábbis sztem,ugyanis eddig csak olyat láttam,h levágja azt,aki már túl öreg és meghal.Aztán már csak egy zavaró dolog van emberek ezután:a csaj szelleme esténként ott kísért a háznál és ha átsuhan a nappailba,bekapcsolódika tv,én meg oda tettem az ágyat:D...és ilyenko felébred a simem,kikapcsolja,a szellem visszajön,aztán bekapcsolódik amgátó.Kérdés:vannak szellemírtók a játékba????:DMer tök zavaró.Vagy egyéb megoldás,h ne kísértsen má itt,hanem maradjon a sírjába.

Ibron
  • CS@
    Ezt elsőre mért nem sikerült megoldanom azt nem tudom(me béna voltam).
    A lényeg ,hogy most műxik ,szorry a hülye kérdésem miatt.
    Nagyon köszönöm !
  • David01
    Pontosított Leggyakrabban kérdezett kérdések szór szerint :))
  • David01
    Milyen értelmes emberek vannak itt

Egyébként FAQ=Frequently Asked Questions=Gyarlan feltett kérdések.
  • GTi Gaga
    látod azt a nagy kék feliratott:

LEGGYAKRABBAN ELÖFORDULÓ KÉRDÉSEK!!!!

Ha arra rákattintasz bejön a faq!
  • Atkamon
    Mi az a faq és hol van? Mert azt olvastam régebbi hozzászólásokban, hogy a faq-t kell megnézni, és abból derül ki, hogy hogy lehet építeni. Szóval mi az és hol van?
  • Mike at home
    szerintem meg a kov inditasnal mar nem latszik
  • Mike at home
    szerintem sehogy

miert, mi baj van vele?
  • CS@
    Üdv !
    Kérdésem lenne ,ha volt már róla szó akkor elnézést ,de ennyi hozzászólást most nem volt kedvem átolvasni.
    Tehát letöltök valamit majd berakom a downloads könyvtárban ezután létrehozok egy saját Neighborhoods –t és azon felépítek egy házat amibe belekerül a letöltött tárgy is. Ezután a házat becsomagolom majd lebontom és a Neighborhoods –ot is törlöm. Majd választok egy másik Neighborhoods –t és ha ott megpróbálom a letöltött tárgyat törölni akkor nem engedi mondván ,hogy használatban van. Ha a Dokumentumok-at visszaállítom az „szűzen” installáltra akkor is. A kérdésem az lenne ,hogy ezt a letöltött tárgyat csak a játék teljes újrainstallálásával tudom eltávolítani ?
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Hogyan lehetne a szakács kajakészítési ütemezését átállítani? Nincs vmi cheat erre?
  • Mike
    nálam a konyhás is felgyulladt, de a automata tűzoltó azt is eloltotta
  • Mike
    hát nem, mert a tüzoltókészüléket ezek szerint nem jó helyre raktad :)
  • zizzenet
    Nos, egy koleszben tört ki a tűz. A simem aludt, a többiek meg egyenként mind odasereglettek és jajveszékeltek. Körülbelül hatan állták körbe az egyre terjedő tüzet, de csak visítoztak. Volt egy plafonról belógó tűzoltó zuhany, de az szinte semmit sem ért. Végül fel kellett keltenem az alvó és fáradt simem, hogy eloltassam vele a tüzet. Úgy látszik, még mindig nagyobb lélekjelenléttel és több ésszel rendelkezem, mint a simek. Nagy érdem :))
  • Ibron
    micsoda nem teccik és kinek?

Ibron
  • Mike at home
    nem
  • Mike at home
    igy is az, max neked nem tetszik
  • Ibron
    oks,majd megpróbálom azt az izét.zzzenet:D...nekem nem volt semmi ilyesmi bajom,csak a kilépésnél vacakol egy-két percet,meg amiko a sim elmegy ruhát venni meg hasonlók.Leparkol a taxi és várni kell,h vásárló üzemmódba álljon a játék,vagy mi.Amúgy tegyél a konyhába tűzriasztó cuccot,vagy hogy hívják és nem kell problémáznod a poroltóval,hanem kijön a tűzoltó.

Ibron
  • zizzenet
    Hehe. Kigyulladt a tűz, és amikor a poroltót beizzította a simem, kikockázásig beszaggatott a játék. Az egér tökéletesen simán működött közben, a kamera is forgott, de a kép iszonyatos diavetítés volt. Érdekes jelenség, annyi szent. Más is tapasztalt ilyet?
  • Faterx
    giga, pardon
  • Faterx
    Csinálj 2 mega fix virt. memet
  • Coolfire
    Nem tom...nekem most pikk-pakk betölt,fut,ment etc...de lehet,hogy azért mert egy "picit" feljavítottam a régi vasam.:)
  • Sanyix
    Hát pedig idegesítően sokat tölt, nekem 1 giga 400-as ddr-el, ezért nem jáccom, vele, mert elég gáz, hogy kilépés után is percekig törölgette ki a vinyóról a sok szemetet. A memóriakezelése katasztrófa. De azt sem értem, hogy ebbe a játékba mi több mint 2 giga? Nincs sok helyszín, nem olyan nagyon sok textúra, se sok videó, hát akkor mi ebben ekkora? Ráadásul, az egy vicc, hogy az összes mentés kezdésnek összesen 400 mega körüli helyet foglal! Egy mentés 400 megát, lol!
    Hát erre a gémre ráfért volna egy kis optimalizálás, az tuti, és akkor játszható lehettett volna.
  • David01
    Megtudja valaki adni honnan lehet hetölteni a teljes magyarisítást a Sims 2hez és az Egyetemhez. Amiket en talaltam azok vagy nem jottek le vagy nem voltak teljesek. Előre is köszi!
  • Mike
    i donno
  • Ibron
    Aha és merre található?Ez is itt a Leggyakrabban előforduló kérdésekben valahol?Vagy egészen máshol?

Ibron
  • Mike
    van erre vmi program, asszem, mintha ingyenes is lenne
  • Ibron
    ááááá!na.a Sims 2--ben először a saját családomat készítettem el:D.Aztán külön költöztem a karakteremmel és a már felszedett csajjal,most született kislány.Mivel a valósághoz ragszkodva magyar nevet adtam magamnak,ezért a kiscsajnak is azt kellett volna(sztem),de nem figyeltem és beírtam a Lara nevet:DD.Nos,tud valaki ötletet arra,hogy így utólag megváltoztassam a nevet?Vagy ezen már nem lehet segíteni?

Ibron
  • MECRATS
    Köszi a segítséget.
  • Ibron
    na yo,ez nem megy:DD..de majd este megkérem fatert,h próbálja meg..neki sztem menni fog.

Ibron
  • Coolfire
    Nm.:)Ez nehéz szülés volt.:)
  • Ibron
    Jaa,vagy úúgy.Thanks!

Ibron
  • Coolfire
    Egyébként tényleg kijavították a nyelvi hibákat?A simmetrián azt írják.
  • Coolfire
    Vááááá.....a mini imagét kell daemon toolssal emulálni,mert ez a cédé mini változata.Tehát ha bemountolod a dt-vel akkor el tudod indítani a gamet,és menni fog az építkezés.
  • Coolfire
    Nekem nincs:(El tudnád nekem küldeni mélbe mongyuk a magyar fileokat?Csak szigorúan tesztelésre.:)Először elég a Sims2EP1.exe.
  • Ibron
    és a mini image-nél lévő cuccokat melyik könyvtárba kell tenni,hogy lehessen építkezni?a többi má kész,csak ez nem.Nem találtam leírást róla,hogy hova tegyem be.Amúgy mikor beléptem,akkor meg már a karakterem ott feküdt az ágyon:D..nem kellett semmit se csinálnom.De azé thanks a tanácsokat.

Ibron
  • Duddits
    Kapható az 1. kiegészítő magyarúl!
  • Mike
    igaz én közösségi lotra csak akkor járok, ha nagyon muszály, a töltögetés miatt

(a koleszeimben üzletek is vannak)
  • Mike
    hát szerintem meg nem

kaját főz a személyzet
    kis rendetlenség meg kit zavar
    ha kizárod a többiket a szobádból, max a wc-t zuhanyzót kell levakarni, már ha van saját

nálam van 4 saját, plusz 12 npc-s kolesz is
    néha kicsit szaggat, de nem vészes

szvsz egyébként legjobb a 2 saját sim, főleg tesóként

de a faluból jött sok embert ismerők sem rosszak