Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
jaja, van rajta interju a keszitokkel. meg ugye egy dvd olcsobb mint 4 cd
de ha kiirod az image-ket dvd-re, ugyanott vagy

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

TopGun
Azt tudom! es semmi mas kulonbseg nincsen? mert mintha azt irtak volna valahol, hogy par extra cucc lesz a DVD-n.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Ertem, azert erdekelne vegre a kulonbseg, ha valaki leirna, hogy van-e?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Mike at home
DVD sokkal nagyobb, tobb heleyet foglal amikor bemountolod

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Termeszetesen az eredeti is produkalja. Mondjam azt, hogy ezert nem erdemes vadi uj jatekot venni? olvasgasd az ea forumait, akik oda irnak, annak mind eredeti.

es hadd ne meseljem el, hogy hany eredetivel szivtam mar, tobbet mint a warez cuccokkal, van pl. olyan amit az egyik itthoni gepen sem sikerult elinditani, csak a munkahelyi sokkal rosszabb parameterekkel rendelkezo pc-n.

A sims-rol meg csak annyit, ha olvastad volna a forumot regebben is, akkor tudnad, hogy igenis meg akartam venni, meg aprilisban, most meg DVD-n, csakhogy Kanadabol rendelve 18k az ara, szal ugy dontottem, inkabb varok fel evet, es megveszem az elso kieggel egyutt.

szal nem tudom mire ez a gunyos hang, nem mindenkinek van 13k-ja (mert mondjuk akarta, de nem ugy jott ki a lepes) egy betateszt alatt levo jatekra.

bon
Még nem töltöttem le, csak a cracket. Az jónak tünik. Bár csak az építkezést próbáltam ki.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

TopGun
Nem kell a crack! van a mini image kb 2MB es 1000%-osan mukodik! lehet epitkezni, koltozni - ki/be, furni, faragni, asni, amit csak akarsz!

TopGun
Igen! te letoltotted mar? mert kivancsi lennek vegre mi a kulonbseg a CD-s es a DVD-s kozott?

bon
Remélem tényleg jó a crack

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Megjelent egy ilyen: The Sims 2 (c) Maxis *DVD* MONEY 45x50 MB

Hi!
Az lenne a kérdésem, hogy mi a külömbség a Crush és a Love
között? Nekem csak Crush-sal sikerült férfit és nõt összehozni, és ezen a házasság sem segített. Mit kéne csinálnom, hogy igazi Piros szives LOVE legyen köztük?
Vagy lehet, hogy ez a csillagjegyeiktõl is függ?
A Snooty Sims oldalon le van írva melyik jegyhez mi passzol,
a karik létrehozásakor ezt nem néztem.

PiszkosFred
Városi nézeten kiválasztod a házat ahol laknak a simek, majd "kipakolod" onnan, és kiválasztod az új házat.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Hát most mondd meg, milyen az élet, én hiszek a mesékben. Én balga, vagyok olyan mocsok es hitvány, hogy megvettem a játékot(illetve közösen az asszonnyal, de a lényeg ua.). És megvan az a marharossz tulajdonságom is, hogy kiváncsi vagyok. Kövezzetek meg érte eheh. Kiváncsi lettem volna rá, hogy az általad emlitett hibajelenséget az eredeti játék is produkálja e, vagy csak a feltört változatok. És mivel a kommentek nagy resze a daemontools-szal es a vele kapcsolatos nyavajgással van tele, valószínûsíthetõ hogy a többség letöltött verzióval játszik.

És én alávaló gazember, szerettem volna erre az apró kérdésre választ kapni azáltal, hogy félve bár, de feltettem a költõi kérdést: "megvetted vagy letöltötted?".

Na ennyi köze van a kérdésemnek ahhoz, hogy mûködik e vagy sem. Egyéb kérdés?

hogy tudok új házba költözni?
Mike at home
keress olyat, akinek image van dvd-n

Mike at home
tolem kerdezed? es ennek mi koze ahhoz, mukodik-e vagy sem?
vagy te meg hiszel a mesekben?

Riana
Olyan béna lett de ebbe a keskeny csikba nemfér be semmi normális gif😊

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

tetszik a logód Riana 😊

Riana
mert azokat csak abba a házba rakhatod le ahol szerzed ha elköltözöl elveszik és kezdheted elõrõl

Rage47
jaja
Mikor lehet kapni olyan különleges tárgyat a simem karrierjénél, mint pl. az emelvény vagy mi a politikusnál? Mert ugy jártam, hogy egyik hazban megvolt már a kémikusomnak az a gyogyszerkeverö izé; kiköltöztem vele, és a másik házban nem tudtam larakni:/
PiszkosFred
balfék-ra gondoltam természetesen...

PiszkosFred
Vagy éppen fordítva, nincs idõ a fórumra annyira belejött mindenki. Nomeg a sok balf** is sikeresen felrakta a krekkcsodákat, és játszanak kifulladásig eheh

takraj
Hé, többiek.... meguntátok a simsezést????

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Riana
már megijedtem hogy elromlott a forum😄

takraj
jól lezuhant a téma.... 😊

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

rage
Ok, építkezzél vele

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Devids Pro
ment privi
Riana
ha megmondod hogy kell akkor szivesen

Riana
hát õ ott nem enged be a jelszavammal és nem emlékszem hogy melyik mélem a mélem itt van vmi tulajdonságok ahol meg tudom nézni miket irtam be adatoknak? valamint ahol a nevem helyére képet rakhatokm eg alulra aláirást?

Devids Pro
akkor nem akarsz feltölteni valami dolgokat az oldalra?😊
Riana
sõt én az összes sims2s oldalon átrágtam magam ami ingyenesen letölthetõ😊

Riana
átát😊

Devids Pro
ja igen azok onnan vannak😉 majd szedek máshonnan is dolgokat
te áttrágtad magad mind a 252 oldalon?
Riana
bocs vak vagyok.)

Riana
aham nos a packek a német sims2s oldalrol voltak vegyesen
és én onnan már kiválogattam ami tetszett ugyhogy ez egy vesztett kör volt.)

Devids Pro
konkrét linket plz
és a requestet az ottani fórumba ha lehet ne ezt csesszük szétt vele😊 (ottani forum)
Devids Pro
le lehet..
olvasd már el az oldal tetején írt kis szösszenetet😊
jobb klikk cél mentése másként aztán ha lejött visszanevezed a fájlt .Sims2Pack -ra
Riana
Count Dracula

ezt a skint le tudná szedni nekem vki? meg ha van egyébb hegyesfülüeket is
köszy

Riana
a fiona skint a wipbõl miért nem lehet leszedni?

Devids Pro
jóak😊
Riana
kösszenet
és nagyjábol milyenek?

Devids Pro
kicsomagolod és belemásolod a fájlokat a dokumentumok/ea games/the sims 2/downloads/ mappájába
Riana
marad a jogázás.)

Riana
az érdekelne még hogy a vipben lévõ ruhapackokat hogy kell betenni a játékba

angelo
ok szóval ha nem vagyok orvo akkor nem lehet gyógyszergyárto gép? akkor ez elég szar ügy

jó vagyok a sexben politikában üzletben !!!

Riana
ha beteg vagy jogázni kell sokat pihenni és kivenbni szabit

vagy megvenni a gyogyszerkészitõ masinát és gyogyszert gyártani

de ehez orvosi pályán el kell érned bizonyos szintet

angelo
bemountolod a mini image-t és az eredeti exe-t elinditod nem
a mini imig-est és akkor elindul

angelo
van olyan hogy gyógyszerek vagy orvos betegség esetére?
ha van írjátok már le lécci hogy lehet elérni

Hello.lehet hogy le volt már irva de elmagyarázná nekem vki hogy miért nem megy az épitkezés.elolvastam faq-ot de az nekem magas.letöltöttem onnan azt a mini imaget de nem tom hogy kellene hasznaálni
Riana
akkor lehet az én hütös gondom is ilyen
plusz még olyan gondom is van hogy ha kész házba költöznek akkor azt nemlehet átépiteni!
némelyik padlodarab ottmarad nem engedi semmivel se törölni a 2.emeleten meg pár kocka hiányos lesz hiába raksz rá vmit nem tud odalépni mert ugy érzékeli nincs ott semmi