32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Boyz
    hy all kéne egy cdkód!!!
  • Mike
    de ha elmész a fiúval egyetemre, oda már hívhatod a lányt
  • David01
    Kár, a másik baromság szerintem hogy: Pl.: Van egy tini fium szerelmes egy lányba a lány és őbelé minden mutató a maxon és nagyon boldogok. De ha a fiu felnő a lány nem nő fel mellé hanem át kell mennem a másik családhoz és ott felnevelnem.

Én jobban szeretek egy családdal játszani. Aki többel játszik annak nincs ilyen problémája de engem ez nagyon zavar.
  • Mike
    kár, hogy amelyik simet a játékban hozod létre, nem lehet külön elmenteni, hogy utána benne legyen a választható listában
  • David01
    Nekem volt egy olyanom hogy nagyon jól nézett ki a csaj a játékban. És legalább három palack elixirt megitattam vele hogy ne hogy meghaljon. Persze a férje már vén oregember volt de a WooHoo még tökéletesen ment neki. :)))
  • Mike
    én összevissza
    van akivel itatok, másikkal meg nem
    van olyan ahol apuka iszik, anyuka nem, hogy legyen második feleség is

máshol meg a tinédzserkölök is iszik, lassan mindenkinél öregebb lesz, de még mindig engedélyt kell kérnie, ha el akar menni bulizni este :))))
  • David01
    Hát az első családommal folyton itattam. Igaz ami igaz nagyon sokáig éltem. Megvárom még felnőttek lesznek. És addig itatom még az egyik gyerekük tini vagy felnőtt lessz. Azután hagyom őket. Igy mindig van felnőtt a családban amivel lehet pénzt keresni. És te?
  • Mike
    és szoktál velül életelixirt itatni? vagy hagyod, minden menjen a maga útján?
  • David01
    Hát lehet. Én elkezdetem építeni egy plázát de a 5 emelet megépítése és az ablakok felrakása után meguntam :) Azóta ott áll uresen :)
  • Mike
    hát, kinek mi tetszik
    van aki abban éli ki a kreativitását
  • Mike
    mert serdülnek :)

nem csak kenni szokták, nyomkodni is :)
  • David01
    Egyébként én nemszeretek házat építeni, túlságosan unalmas.
  • David01
    Hát nekem is mászkálnak szellemek. Most a kedvencem az amikor a tini fiamon folyton pattanasok jönnek ki és mindig a tükör előtt áll és kenegeti az arcát.
    A pattanások egyébként mitől vannak? Eddig még senkin sem jöttek ki pedig már a 3 generációt nevelem.
  • Mike
    egyébként sztorizhatnátok it is
    már annyit kérdeztetek

vagy mindenki csak installál, meg házat épít?
  • Mike
    akkor nem felet veszek, hanewm 1-et
    de nem most, mert a bicó jobban kell
  • David01
    Ha tudod tedd bele mert ha kijon még pár kiegészítő és egyre több cuccot fog betölteni a játék legalább neked nem kell paráznod hogy belassul. Meg elbb utobb ugyis fog kelleni ha akarsz új játékokkal is játszani.
  • zizzenet
    Mindenképp. Az XP-hez eleve érdemes. Talán a játék is begyorsul kicsit. De azért csodákra ne számíts.
  • Mike
    na akkor te idális vagy a kérdésemhez? megéri beletenni azt a + fél gigát?
  • zizzenet
    1 GB RAM-om van. Két 512 MB DDR400-as modul Dual-Channelben.
  • Mike
    mennyi memória van a gépben?

nekem csak fél giga, gondoltam ha veszek még felet azs egíthez a szaggatás csökkentésében

(persze ebből sem lesz semmi, mert a Magellan polaris most jobban kell)
  • zizzenet
    Nekem rendszeresen átlátszóak a simek, ugyanakkor nem akarnak a szobájukba gubózni, inkább egy halom sim van kint, amitől belassul a játék... :))
  • Mike
    nekem egyszer volt ilyen, de megjavult

engem a koleszokban az is szokott zavarni, hogy mindenki begubódzik a szük kis szobájába, és ott szinte semmit nem lehet csinálni, csak ordibálnak, hogy nem férnek el, ha meghívok egy tanárt, akkor az is rohan be vmelyik szzobába, és ott eltűnik, tehát kihívni sem lehet, ezért azt szoktam csinálni, hogy saját simet kiküldöm a ház elé, aztán moveobjects-vel kirakom mellé azt akivel vmit csinálni szeretne (a program ettől megkattan és a delikvens jó ideig nem megy vissza a házba)

aztán volt olyan is, aki eljött vendégségbe (sima falu) és napokon át gitározott, de aztán szerencsére elment (mondjuk ilyenkor a moveobjects segít, igaz a használt tárgy mehet a kukába)
  • Mike
    Ja és a nő kikezdett a takarító mukival is, a változatosság kedvéért

szeretem bonyolítani a dolgokat :)))

aztán ott van egy srác, aki summa cum laude végezte el az egyetemet, elvileg jófej meg minden, de már magára haragította a fél falut a hülye vicceivel
    eljön vendégségbe és mást se csinál
  • Mike
    hehe, tegnap előszedtenm kicsit a sims-et és játszogattam az egyik családdal, ahol van apuka, meg a tinidzser koru klónja
    apukát kiküldtem hadd szórakozzon a kertben az ollóval, erre nem meghalt? (nem láttam mi történt) A kölke kiment sirni, aztánn mondtam neki, hogy könyörögjön a halálnak apuka életéért, a kaszás játszott vele "melyik kezemben van"-t, és a srác nyert (nagyon büszke volt magára). Tehát ezt sikeresen megúsztuk.
    Ugyanezen a napon napközben, apuka nője (aki odaköltözött hozzá, holott egy másik pasi felesége - tényleg válás nincs?) gyártott némi pénzt, de a nyomógép kigyulladt, szerencsére a nőnek volt annyi lélekjelenléte, hogy eloltsa a tüzet. Ezek után pedig a kész kaja kapott lángra, amit kivett a sütőből, igaz azt már nem ő oltota el, mert a konyhában volt tűzjelző.
  • zizzenet
    Bakker, koleszban már egyszerre három NPC sim is félig átlátszóként flangál, és természetesen elérhetetlenek akció szempontjából.
    Én nem érte néha a játékfejlesztőket. Sokszor olyan hibák maradnak a programban, ami könnyen fölfedezhető. Ez a bug senkinek nem tűnt fel a bő fél éves fejlesztési idő alatt? A játékosok, a recenzorok néhány óra játék után ráakadtak. Furcsa.
  • Ibron
    na,beköltöztem egy családdal,nagyon baró lett:)..de egész éjjel tartott az építése:D...3emelet lett.Plusz medence hátul

Ibron
  • Ibron
    aha Mike,thanks..de aztán csináltam egy sima falat és ha majd a csaj költözik a házból,mer hogy felnő,akkor oda megyek,ugyanis csak 10rongyba kerül a large lot-os telek:).Piedonepapa..:D...nem vagyunk vakok,legközelebb elég eccer beírnod a címet.

Ibron
  • Mike at home
    le tudsz tenni ures telkekekt

de a 10k-s is jo
    irj be magadnak sok penzt, aztan koltozz ki, de a falukepernyon
    ne torodj vele mit ir ki

• Mike at home
    4 cd
  • Ibron
    de egy sima telekre nem enged be,mindenképp kell valami cuccnak lenni..Vagy úgy érted,hogy szimpla 10 000 dolcsis házikóba és ott motherlodeozzak?Az má megvolt,de még nem próbáltam azt,hogy utána ki is szedem őket,mer akko el veszik a család mittoménmije.Szal amit kiír a játék.

Ibron
  • Angyalka
    Költözözz egy sima telekre azzal a családdal, és ott írjál be pénz kódót! (Motherlode- 50000$) Utána mentsd el és költöztesd ki a családodat arról a telekről! Aztán már sok pénzed lesz és bárhová költözhetsz!!!
  • Ibron
    ja és építettem egy 123 000 dolcsit érő "házikót":D,de hogyan költözzenek be a családok ebbe?mindenki 20 000-ről kezd még az is,aki külön költözik.Ha volt mittomén 50 000-re,akko is 20 000-t kap ilyenko.Mit tegyek?

Ibron
  • Ibron
    hmm....király,sikerült megcsinálnom ezt a részét egyedül is:).Most máshogy is lépbe a játékba.Kijön a logo vagy mi:D és úgy.Hogyan lehet falat meg ilyesmit töeölni,ha elcseszem?Meg lépcsőt se sikerült asszem,de az még nem biztos
    Amúgy:

nagyon,nagyon thanks sg.hu fórumozók!!!!!!Tök yo,h végre lehet építeni:))

Ibron
  • Ibron
    hmm...yo,még megfogom próbálni ezeket,thanks.Az mind1,h nekem cd-n,vagy dvdd-n van?mer fater mondta,h az ő munkatársainak egytől-egyig ez a mini image dolog nem működött.Azt mondták,h csaka dvd-s játékoknál oké,remélem azé itt yo lesz.

Ibron
  • Mike at home
    1. clone verzio - alcohol vagy daemnon tools
    2. megveszed
  • Coolfire
    Ezt nem hiszem el..Még egy megoldás van:lehet(biztos),hogy a crackelt sims2.exe kavar.Úgyhogy,ha van még ilyen szedd ki,és cseréld le a 4-es cédén fellelhető (compressed könyvtár) eredeti sims.exe-re.Utána mountold a mini imaget a DT-vel,és enjoy!:)
  • Ibron
    aha,de lehet,h meghagyom őket és a ház körül felállítom mind1iket majd:D,de thanks az infot.Ugyanis most nem zargat a kísértet..és meghalt a karakterem is..jött a kaszás,de nem akart menni,megparancsolta az ujjával,ő fejet hajtott és eltávozott:)

Amúgy van ötletetek,hogyan lehetne mégis megoldani ezt az építkezést?

Ibron
  • Mike at home
    build mod, delete gomb
  • Ibron
    Sims 2,ha nekem írtad.Jah,ha vissza viszem a házba,akko ismét úrna lesz és kilehet dobni?de emlékezetem szerint csak moum-olni lehet az úrnánál is,mint a sírkőnél.

Ibron
  • Mike at home
    sima sims vagy uni?