32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Sipocz
    Szvsz. legjobb kolesz az 1-4 személyes kategória, inkább az 1 személyes. Nincs számla, a szocializálás meg úgygondolom az egyetemi városban nem nagy gond. Nálam vala egy 6 fős kolesz 2 saját simmel és 4 npc-vel. A 2 tag álta a maid és a többi szolgáltató pénzét és látta el kajával az egész bagázst, meg nem győzött rendetrakni a trehány npc-k után. Ezek alapján a továbbiakban csak a saját simeket költöztetem be az npc-k meg elegendőek a közösségi lot-okon.
  • Mike
    de elég odébtenni
  • Sipocz
    A megfelelő cheattel egyszerűen töröld a simet, asszem a "moveobjects on" (??). Nem kell megijedni, a simet visszarakja a postaláda (nullpont:)) környékére. (remélem nem emlékszem rosszul!!:)).
  • Sipocz
    Hello Népek!
    Mizujs?
    Igencsak ismerős a problémád:((, nálam is gyakran előfordult az alapjátékkal. A valószinüsíthető ok egyfajta "túltöltés", olyasmi hogy a sim számára fentartott leirók elfogynak (pl. túl sok barát, ismerős vagy családtag) és ilyenkor van úgy hogy a telefonregisztert képtelen elővenni. Az University pathcolja a a prücit!!
  • Ibron
    Hy all!

A karakterem megöregedett és elakartam menni vele játékot vásárolni a géphez,felveszi a kagylót és lefagyott:DD.Na most ilyenko mi van?Vártam,hadd fogyon le az energiája,lefogyott....de még mindig ott áll.Mit csináljak vele?

Ibron
  • zizzenet
    No, megvan a jó kis Egyetem kiegészítő. Nem azért mondom, de a koleszban igencsak be tud szaggatni. Pedig mindössze egy 8-fős koleszban járok. Ki sem merem próbálni a nagyobbakat.
  • Kata
    Barátnémnak biztonsági cödöje van, és próbálta ráinstallálni az university-t az alapjátékra. Aszonta, hogy végigmegy mind a két cédé installja, és a végén kéri ugye az alapjáték 4. lemezét. Ekkor elkezd telepíteni, aztán hertelen leáll egy olasz(!) nyelvű hibaüzenettel. Állítólag angolul telepített az első verzió, és angol a university-je is, ezt én is megkérdeztem.
    Sajna én nem tudtam segíteni neki, mert nekem gyári van, és efféle gondjaim nem voltak.
    Esetleg valaki hasonló cipőben járt-e?
  • MECRATS
    Hello emberek lenne egy problémám nem tudok bulit tartani, pedig eddig működött.
    A simet odaküldöm a telefonhoz rákattintok házibulira vagy
    bármely más bulira, nekiáll tárcsázni, ekkor mintha egy képkockát
    kivágtak volna, áll a telefon előtt, a kagyló visszakerül a helyére és ennyi.
    Akárhányszor próbálom mindig ez történik.
    Nem értem, miért van ez?
  • Coolfire
    Az a mini-image ami a safedisc3-at tartalmazza,ergo lehet a segítségével játszani(építkezni is),és nem kell crack(nincs is).
  • Coolfire
    Ezt már sokszor leírtam,nem szabad a sims2 gépigényét más játékokkal összehasonlítani(Doom3,HL2,NFSU2,Far Cry..etc)Mert ezek lehet,hogy mennek very mega high ultra brutál grafikával,a sims2 pedig nem fog.:)Ez a grafikus motor egészen más,igazán megtanulhatná már mindenki.:)Az én konfigom is megröccen,ha egy nagy buli kellős közepén vagyok.:)
  • Checkerboy
    Sziasztok kéne gyorsan egy serial number !!! Lécci vki gyorsan mert csak 10 ig van időm és már tök régóta keresem.
  • stain
    2.8 prescott 1G ram ati radeod 9550... pl. NFSU2 hasít full grafikával.
    Nem a játékra mondtam, hogy tré, hanem a programra, a programozók munkájára... na mind1, így végképp nem fogok játszani vele.

Amúgy nem is xp fut, hanem 2003 server, az is lehet az oka, bár nem hiszem, mert minden más megy rendesen.
  • Riana
    bátortalanul megkérdezem megvan emég az az emberkénk aki a hivatalos oldalrol szokott letölteni mert erre azota se kaptam választ.((
  • Ibron
    miniképet?mi van?

Ibron
  • Coolfire
    Neked is javaslom a fakúban található miniképet,azzal tudsz építeni.Az Universityhez sincs krekk,csak minikép,amit akármelyik crackekkel foglalkozó oldalról le lehet tölteni.
  • Ibron
    u.i:mármint az építésről van szó.remélem így már vágjátok.

Ibron
  • ISSU
    HUH!!!
    Látom, vannak némi nézeteltérések, nem akarok beleszolni.
    De volna 1 érdekesség amit meg szeretnék osztani veletek.
    Volt szó a WAREZ-röl letöltött UNIVERSITY CRACK-jéröl (CD-s verzio),
    az igaz hogy nincs CRACK-je, de van valami amivel tökéletesen futtatható.
    Mivel senkivel nem akarok összetűzésbe kerülni, ezért először megkérdezem.
    MEGOSZTHATOM?
    Ha nem.
    Akit érdekel küldjön üzit v. priv.
  • Coolfire
    Nem gyenge a géped hozzá?Vagy pedig tényleg az ikszpé szórakozik.Ha meg tré a program,akkor mi a fasznak akarsz vele játszani?Ez valahogy magas..:)Nincs ez szarul megírva,inkább a grafikus motor durva gépigényű egy cseppecskét.Nem hiába fejlesztették 4 évig majdnem.Nem volt már idő optimalizálni,mert az EA ott ült a nyakukon.
  • stain
    Hát én ezt a menést a nem menés kategóriájába sorolom akkor, mert ennél idegesítőbb dolog nincsen. Egyszerűen tré a program, bénán írták meg. Na mind1, úgysem kéne játszanom, annyi más dolgom van.
  • Mike at home
    inkabb a csillagok egyuttallasa kedvezotlen, vkinel igy mukodik, masnal el sem indul, nalam nem ment jol XP-n, ismerosnek rosszabb gepen, XP-n megy
  • stain
    Akkor engem is bántsatok, ha olyat kérdezek, amit tudom kéne... (pedig áttúrtam a topikot...)

Szóval nekem az a bánatom, hogy felraktam a programot, szépen fut minden, de időnként (kb. percenként) kapok egy kék képernyőt meg egy homokórát, és 15 percig semmi, aztán megy minden tovább. Ez a játék ilyen, vagy valami nem ok a gépemmel?
  • Kata
    Azért ne várd el senkitől, hogy lassan 13ezer hozzászólást visszaolvasson. Az emberek többsége jó ha az első oldalt végigolvassa.
  • Mike at home
    na jo, de mit?
  • Mike at home
    egyet vegyel figyelembe, Kata, ez a topic a simsbeli elmenyeid elmeselesere szolgal elsosorban, nem EA support

" amennyiben valaki crackot kér vagy a játék letöltési helyét keresi,
    nyugodtan töröld ki. "

csinalhatod te is, ha akarod, de akkor tarsd szem elott hogy senki nem akar az ezredszerre dfelmerulo techikai problemakrol olvasni, amikrol mar tobbszor volt, szo, csak az emberek tobbsege lusta visszaolvasni, mert egyszerubb megkerdezni

szal nincs crack, nincs letoltes, nincs olyan kerdes ami benne van a faq-ban, stb, nincs topik napokra sorsara hagyas, aztabn majd fel ev mulva ideirom mekkora egy kiskiraly vagy
  • Ibron
    Hy all!

A haverom kipróbálta az alapján,ami a FAQ-ba van írva,de így sincs semmi.Nem lehetne bővebben leírni?
  • Mike at home
    nagyon helyes
  • Kata
    Hol beszéltem én warezolásról?! Biztonsági másolatot akartam kölcsönkérni kipróbálásra. Ez nem illegális, nagyokos.
    Mellesleg már megvettem a gyárit.
  • Mike at home
    neked ez mainad
    meg veled sem voltam felsobbrendu, csak te hitted azt

es mar megbocsass a warezolas bizony maganugy, mivel buncselekmeny
    eppen ezert senki nem fog neked masolni, vagy fizetos ftp acc-ot megadni

a tobbit legyszi priviben
    mert nem hiszem, hogy a tobbieket ez erdekelne
  • Kata
    És te hogy jössz a lekezelő, felsőbbrendű hangnemhez?
  • Mike at home
    nem fogok miattad a topikban offolni, veszekedni meg plane nem, de nem hiszem hogy jogod lenne engem kisszivemnek nevezni, mar megbocsass, de hogy jossz te ehhez?
  • Kata
    Nem kisszívem, régóta olvasom a topikot. Csak nem kérdeztem, nem írtam, mert láttam miféle reakciókat szül.
  • Mike at home
    idaig kerdeztel 2x
    idejottel kb. egy hete, es mar nyomod az intrikat
    koszi, rendes vagy
  • Mike at home
    rendezkedjel csak ahhoz mindig is nagyon ertettel
  • Kata
    Kint a térképen az emberek ikonra kattintva oldal megjelenik egy embereket, és egy nyilat ábrázoló ikon, azzal ki lehet paterolni őket a házból. Visszakapják a teljes telek és ház árat, meg a bútorokat eladják valamivel olcsóbban, és bekerülnek a család-tárolóba, bárhova le lehet tenni őket utána, amire van pénzük.

Más. Mike elég türelmetlen, beképzelt és bunkó, régóta figyelem a fórumot, hogy játsza itt a kiscsászárt. Azt is látom, ezt már többen megjegyezték, észrevették. Az a helyzet, nem akarok ellene beszélni, de lehet szólni a moderátoroknak, hogy mi a pálya, mert ha sokáig folytatja ezt, el fogják venni tőle a topikot. Sokszor látom, hogy olyan kérdésért is lehurrog valakit, ami nincs a híres FAQ-jában. Én speciel már nem is kérdezek tőle, kérdéseimet a többiek felé szoktam irányozni inkább.
  • Devids Pro
    Nem az újságon vagy a számítógépen átt kel kiköltözni! A városban ahol a családok vannak talonban ott van egy ikon amivel ki tudsz költöztetni és megamarad a pénze is!
  • Ibron
    Hy all!

Én meg még mindig nem vágom,hogy költözéskor hogyan kerülhetek olyan házba,ami 20 000-nél többe kerül.A FAQ-ba se találtam meg rá a választ.

Ibron
  • Ibron
    :D...mi az a censor?nem sokat konyítok a géphez:)

Ibron
  • GTi Gaga
    Tsoki all!

Elöször nagyon örülök a magyar forditásnak, és nagy kö eset le a szivemröl, amikor a másolt game is megy vele hibátlanul, és még épitkezni is tudok!

egyetlen egy problémám van... nem müxik a no censor patch! leszedtem a faqról, a no censort, de nem megy mert az az eredeti exet patcheli, a magyarral nem megy mert nem stimmel a mérete. ijenkor mit tehetek? honan lehet leszedni no censort a magyar verziohoz?

elöre is köcce a segutséget!

ui: a wc forditás . Ürités egy picit meleg :)))))
  • Ibron
    aha,oks

Ibron
  • Mike at home
    a kep alatt a link