Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tojesz
Megvettem a havi PC Gurut,és adtak hozzá matricákat.Elõször nevettem rajta,de rájöttem nem is hülyeség!
Most Sims 2-es matrica díszeleg a monitoromon,és ez mindennél jobb!

Mike at home
siman

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Magic Boy
Lehet,hogy sokat verted õket ezért nem akartak hazamenni!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

angelo
egy sim lehet buzeráns ?mert az enyim csak a saját nem beliekkel beszélget

jó vagyok a sexben politikában üzletben !!!

Mike at home
probalj visszalepni a falu kepernyore, majd ujra a hazba

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem

angelo
az öreg sim is tud gyereket csinálni?

jó vagyok a sexben politikában üzletben !!!

Lanamaci
Szörnyûség történt, 6 tagu családomból (anya, apa, + 4 gyerek) nem akar a sulibuszról leszállni a 4 gyerek! Most mit tegyek??😞

Imádok élni, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni De szép az élet de jó, hogy élek, imádok adni imádok kapni imádok tiszta szívvel boldogan kacagni.De szép az élet de jó, hogy élek.

Mike at home
es mi a helyzet az adoptaltakkal?

cement
hu. bele csak elfelejtettem hogy 😄

respect to the man in the ice cream van

Help17
saját zenét belehet rakni?

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Help17
köszi!

cement
Control+Shift+C

ha beirtad akkor nyomd meg az esc-et es kilep abbol a kis ablakbol

Help17
Mivel tudom a cheatet beírni? mit nyomjak le hogy beírhassam?

Sipocz
Azért azt mondom, hogy ez a 12-es nem hivatalos Maxis hír. A valóságban ami biztos, hogy 3. generációs rokonságu simeknél még csak family kiss és friendly hug a legkeményebb szex. El sem tudom képzelni hogyan fér majd el a family tree a képernyõn, ha a 12-es az igaz.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Nálam odahaza jelenleg a köv. felállás van 7 db. un. eredeti család, akiknek mindkét alapítója karigenerátorral készült. Két család az utódok közül úgy, hogy a család egyik tagja már a faluban született a másik viszont (éppen korasszinkronitás és azonos nemü (itt fiuk) utódok túltengése miatt) szintén karigenerátoros. Eddig nagyon pompás a családi kép, mert az unokánál a nagypapi vonásai már nem igazán dominálnak, holott az elsõ generációban még a két fivér egyikének szakált-bajuszt adtam a másiknak meg kissé kivörösitettem a haját (mindkét fazon az anyjuk barna haját örökölte, de volt indokom pirositani a papa hajszine alapján😊 hogy meg tudjam õket kapcsiból különböztetni.

Devids Pro
még 2 családdal sem fogod tudni😊
TopGun
De nem en csinaltam, mondom! csak letoltottem.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Aham, ertem.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Mike at home
na akkor
az osanya osapa felallas nem fog mukodni? szal ures terulketet 1 csalad nem fog benepesiteni ezek szerint?

es ket csalad?

Sipocz
Sehogy, a természet a legtutib karigenerátor😊!

PiszkosFred
Ok, sorry, felreertettem.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mike at home
nem erre a temaba gondoltam
nem azeredete erdekelt, hanem a 12 generacio vs Adam Eva

a tema meg azert kivankozik ide, mert most szandeklozom letrehozni egy ilyen felallast, egy vadi uj, lakatlan teruleten

cement
nemrossz bar a kulso festes lehetne fantaziadusabb!

PiszkosFred
Ezt te sem kivanhatod... Kar lenne ha elmenne a jatek topikja ilyen "emberiseg-eredet vita" iranyba. Nyiss egy topikot, hivd meg a Czeizelt es ott, felesleges itt.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mike at home
ugyan magyarazd meg akkor legyszi, hogyan szarmazhatunk Adamtol es Evatol?

Sipocz
Szvsz. ilyen lehetõségem kb. karácsony tájékán már esetleg lesz is. Itt a problémázgatásom mögött csupán az húzódik meg hogy miként népesitsük be nem premade by Maxis simekkel a falut. Nyilván egy ilyen mélységü rokonságvizsgálat sok-sok karigenerátorral készitett sim letelepítését igényelné és a kb. 20-30 eredeti, egymással semmiféle rokoni viszonyban nem álló család (persze lehetnek benne townie-k a postástól a takaritóig, ez nem kizárt, sõt van egy két jópofára sikerült townie) leszármazottai már kizárásmentesen keveredhetnének össze-vissza.

Mike at home
magyarul egy par nem tudja benepesiteni az egesz teruletet. ergo a Biblia skizo ebben is

CSOCSO
kicsit elmosolyogtatott... mikor eszembejutott hogy dolgozom fel nap.. kimerulten hazajovok .. majd beuloka gep ele.. es kuldom gurizni a simsjeimet.. tehat meg a pihi idoben is az a fontos hogy munka.. vicces..
TopGun
DEHOGY! csak letoltottem! en sajnos nem tudok epiteni! nem a crack miatt, hanem mert benazok! 😞(

Mike at home
ez igen! te epitetted?

TopGun
Ertem, erdekes lenne kiprobalni egy nem tul kozeli rokonok kozti hazassagot es gyerek csinalast.

Sipocz
Nemtom nincs-e tényleg adminisztratív gátja a dolognak, mert ha Maxisék tényleg így határozták meg a genetikai sokszinüséget akkor <12 generációs rokonság esetén komplett kizártak azok a szociális interakciók amelyek a Try for baby-ig vezetnének. Ha nincs kizárás akkor a közeli rokonok házassága sem jelenthet mást mint a mi valóságunkban: súlyos genetikai deformációkat.

TopGun
Aham, ertem ok. koszi!

Devids Pro
15-20 éven keresztül?😄D
Sipocz
Az baromi sok!! Nagyjából azt jelenti, hogy kb. 20-30 un. eredeti családot kell csinálni és lehetõleg kerülni kell a kettõnél több gyermek létrehozását, aztán meg játszani a Sims2-vel olyan 15-20 éven keresztül. Magam sem akarom elhinni😊!!

Ja mostmár igen.😊Tanulós típus(knowedge).Most készülök Strangetownban is indítani egy családot.Ja és magamhoz költöztettem a postáskisasszonyt.De nem hozott barátot és pénzt is alig(1000).És a foglalkozása sem maradt meg,pedig asszittem lesz egy valag haver,meg sok pénz.Na most az eladócsajokra megyek rá a ruhaboltban.😊Azóta már fiú postásom van.😊))

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

TopGun
Ez mit jelent egesz pontosan? es miben nyilvanul meg a verfertozes a jatekban?

Devids Pro
12?? Az kicsit sok nemde?😊
Sipocz
No! adatbányásztam:
Tegnap volt egy kérdésem a vérrokonok házasodását illetõen, miszerint hanyadik szintü közös õs esetén nem tiltott már a szexuális kapcsolat. Legfrisebb híreim szerint a Maxis a római katólikus doktrinát valósította meg, ami szerint 12 leszármazási szint kell a vérfertõzés elkerülésére. Én bárgyu azt gondoltam hogy 4 generációra megy csupán vissza a vizsgálódás😊)!

TopGun
Ertem, de az elejen mit valasztottal neki? romantika, politika? erted mire gondolok?

Nem,unemployed,csak a skilljei magasak.Ez ilyen otthon végezhetõ munka.😊

Devids Pro
nahát ez nagyon szemét dolog az ea-tól!
TopGun
En is arra gondoltam! 😞(

Duddits
Ez a Sims 1-hez cuccok.

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Sajnos ezek szerintem az elsõhöz vannak.De nagyon jól néznek ki.

TopGun
Milyen a simed? ugyertem tudos? vagy mi?

TopGun
Nekem is tetszenek, van meg ezen kivul 5 hasonlo!

Képzeljétek sikerült befejeznem az elsõ novellámat!Majdnem 3400 simit kaptam érte.Igaz több mint 2 napig,fullos kreativitással görcsölt vele a karim,ráadásul platina módban.Szerintetek a körtés sapi kihathat ezekre a dolgokra is?Festek is mint az állat,és 1 nap alatt megvan 1-1,5 kép,amit 550 simiért el lehet sózni,v. ha nagyon jól sikerül lakásom dísze lesz.Az én aspirációm knowledge,és állandóan az a vágya,hogy v. novella(8000 aspi-pont),v. egy jól sikerült festmény(6000aspi-pont) kerüljön ki a kezei közül.Egy szó,mint száz,ha jók a skillejeid,munkanélküliként is lehet tengõdni.😊Csak sajna ebben nincs szociális segély v. vmi hasonló.😊Gondolom a ledolgozott iadõ is számít,lehet,hogy még nyugdíjat sem fogok kapni?)