32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Warez ON:
    Mike sztem arra gondolt,ha Starforce lesz rajta(3.5) v. nagyobb,akkor marad a bolti Éjszakák.Ugyanis azzal-egyelőre-nem bírnak a csapatok,és a Starforce nightmare,DT miniimage és serial sem segít rajta.De sztem nem lesz olyan boci az EA,hogy azt rakjon rá,elég a SafeDisc is neki(azt vígan lehet védelmestül együtt klónozni).Viszont a F.E.A.R-ért komolyan aggódom.
    Warez OFF
  • Devids Pro
    Jah mégse
    The Sims 2 University Expansion English 1.1 SafeDisc 4.00.001
  • Gary
    Fested a falra az ördögöt!
  • Devids Pro
    előzőeken is az volt nem?

Coolfire honnan veszed hogy 13-án jelenik meg? Én 15-öt olvastam külföldi oldalakon, de attól még lehet hogy neked van iagazad:)
  • Ibron
    Igen és?..még mindig nem vágom mit akarsz vele.
  • Mike
    starforce
  • Ibron
    ...nem értem mit akarsz.
  • Mike
    legközelebb nem irsz csúnyákat :)
  • Ibron
    Nehogy kitiltsál innen vazze!!!..azt nagyon nem szeretném.
  • Mike
    majd meglátod :)
  • ffxi
    HELP!!!! Hogyan kell megírni a bejegyzést a regisztrációs adatbázisba? Hogy ne kelljen állandóan installálni a gémet!!! THX!!!!

• Ibron
    Miért ne írjak utána ide?...szerintem fogok.
  • vg
    Ez bunkó dolog lenne, arról ne is beszéljünk, hogy hazudnom is kellene... kösz, de nem!
  • EqUiNoX
    Töröld le, és mondd hogy egy csúnya vírus miatt újra kellett tenni a rendszert. Az install cdket meg - mitadisten - pont tegnap ette meg a kutya/macska/vadászgörény/hugica/stb...
  • vg
    Nekem már a tököm kivan ezzel a játékkal. Egyszer feltettem otthon, hogy a barátnőm végre kussoljon már el egy kicsit. Azóta mikor nálam van mindig ezzel a szar játékkal játszik.
  • Gólya #14553
    Mint írtam, azért a többi közt is vannak használható dolgok. Mit gondolsz, nekem honnan vannak plusz dolgaim? Az amerikai nagybácsitól?
  • Mike
    4,5 dolcsi havonta
  • Mike
    ha ez bejön (starforce) Ibron, többet nem irsz ide, szal imádkozz
  • Mike
    most hogy újra elővettem a simset, rájöttem egy nagy logikai? hibájára:

a legmalacabb sim-et (ide vonatkozó pontszáma 0) is zavarja a mosatlan edények látványa, illetve képes jelenetet rendezni a fürdőszobai tócsák miatt

igaz el nem mossal, fel nem törli
  • Ibron
    Nem warezolunk?..és te is lököd itt a dumát,hogy "valószínű,hogy még aznap lesz clone változat.Remélem nem Starforce-ot raknak rá."....hát ez akkor,mi,ha nem warez?...de azért kösz.
  • Gólya #14548
    Egyébként a sims2.thesimsresource-n rengeteg dolog van. Persze az igazán szuper dolgok fizetősek, de a többi közt is van néhány használható.
  • Coolfire
    De lökött vagy...ennyi hülye kérdést feltenni.Itt nem warezolunk,megdumáltuk.:)Egyébként 13.-án jelenik meg,úgyhogy valószínű,hogy még aznap lesz clone változat.Remélem nem Starforce-ot raknak rá.
  • Ibron
    Már csak 6nap:D....6nap múlva fent lesznek a warez oldalakon és lehet már szedni?vagy csak azután fog oda kerülni olyan 3-4nap múlva?
  • Mike
    és?
  • bandika64
    Hello.

John vagyok a F.E.A.R. böl
  • EqUiNoX
    Értem. Azért kérdem, mert nálam talán ez az egyetlen folyamat, ami így néz ki a valóságban is - a telefonálás. Idejét nem tudom hogy munkát leszámítva mikor telefonáltam ülve :D
  • Gólya #14542
    Elolvastad amit írtam, vagy csak egyszer ránéztél?!
  • Gólya #14541
    Miért ne? Szeretem a kényelmet.
  • Mike at home
    a mesh egy 3D-s modell, amit texturazni kell

a gond ott szokott lenni, amikor mondjuk latsz egy marha jo hajat, butort, de nem tudod letolteni, mert csak a textura van meg, a mesh file, vagyis a modell mar nem elerheto

vagy pl. fogalmad nincs mit hasznalt az illeto
  • Devids Pro
    Nincsen, amúgy az pontosan mire jó? az tudom hogy új "formájú" "szerkezetű" (nem találtam hirtelen jobb szót) tárgyakat megy egyebeket lehet vele betenni a játékba, de azokat nem csak úgy lehet használni hogyha "húzol rá egy skint" szóval, hogy az csak egy szerkezeti fájl, de neked kell kiszinezned meg ilyesmi. Én valami iylesmire emlékszem, de ha nem akkor írd le hogy mi pontosan :)
  • Ibron
    Rám ne számíts..nem tudom mi az a mash és szerintem nincs olaynom,meg a gépekhez se értek nagyon:(...bocsi.
  • asfa
    akit érdekel itt leirja hogy hogy lehet bele esőt tenni
    http://simmetria.goldhosting.hu/news.php
  • Mike at home
    erdemben miert nem valaszol nekem senki? senkinek nincs egyetlen darab maesh file-ja sem? vagy ma front van?
  • PiszkosFred
    "Engem inkább az zavar, hogy a telefonáláshoz még mindig nem akarnak leülni."

Miért akarod leültetni őket? ;]
  • Mike
    rendelkezik vki kiterjedt mesh file gyüjteménnyel?
  • Devids Pro
    nem sajnos iylet nem lehet, max valami ügyeskedéssel simcity4-ben, de már beköltöztetett telket nemhiszem :/
    ezt én is nagyon hiányolom a játékból..
  • Mike
    nem lehet valahogy meglévő település úthálózatát átvariálni? elfogyott a sivatagos pályán a beépíthető hely
  • Mike
    ha porszívózni akarsz, akkor singles
  • Mike
    ja és a gyerek egy nyár alatt kamasz lesz
  • Gólya #14529
    Valahol láttam letölthető mosógépet - ne kérdezd, hol - csak nem tudom, lehet-e használni is?! Esőt is lehet kreálni,megpróbálok utánanézni, hol láttam, de lehet, hamarabb megtalálod. Engem inkább az zavar, hogy a telefonáláshoz még mindig nem akarnak leülni.Na meg lenne még nemkem is néhány ötletem, de egyáltalán nem biztos, hogy megvalósítható. Mindenesetre ilyen ház, ahol nem kell port törölni, porszívózni, nagyon jól jönne nálunk is.