Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Vannak hianyerzetek a jatekkal, de csupan csak azert, mert tisztaban vagyunk vele hogy a sims1 kapcsan a vege fele mar a boseg zavaraval kuzkodtunk. Es ezert a mostani s2 picit puritan es egyszerubbNEK TUNIK. De nem az, csak nem szabad tulzasba vinni mert akkor tenyleg hamar unalmassa valhat.
...az elso kiegeszitoig ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
[/cserf][/fülünyúl]
A Sims egyedisége a hablaty nyelv. A karakterek gondolatfelhõibõl és a hangsúlyukból úgyis megérted mirõl és hogyan karattyolnak. Sõt, így a világon mindenki megérti.
[/cserf][/fülünyúl]
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
football without ultras is nothing
hát változatosabb lessz tõle te!
ez is hozzátartozik az élethez és ez az életrõl szól
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

http://pecsbynite.atw.hu ..::PecsByNite::.. nem csak pécsieknek!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
jo ejszakat es mely eggyütterzest kivanok mindenkinek!
bumbi voltam, kiszállok

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
felvetnék 1 érdekes témát, a neve: Ki mit hianyol a jatekbol?
Én pl a temetöket es a templomokat.
várom az egyéb véleményeket.

hu, geci de ram jött a szarhatnek. Aszem L is huzok kullantani.
hali

és nem hittem milyen idegesizö tud lenni ez, mer u gondoltam sok nagyképû fasz, de nem igy van😊 és ennek öszinten örülök😊
no censor patch
semmi crack, csak a setup után ezt az egyes cd-t kell bemountolni daemon tools 3.47ben!!!!!
http://dchelpdesk.fw.hu
Ez az oldalam, oda minden világosan le van írva! Mini image-dzsel és anélkül is

leszeded a 4cd-t mdf,mds fileokat bebaszod vmi mappába
DaemonTools-al bemountolod õket. setup (ha kell, akkor directX9.0c-t is) ezután semmi crack meg semmi
csak
unmount all drive
aztán miniimage bemount
sims2 indít és kész
az exet nem kell buzergálni
ennyi a mese
(ha van CloneCD-d vagy Alcoholod akkor azokast nem árt leszedni)
Kell lufi, svédasztal, meg bárpult, és "bérelni" kell Bartender csókát is, utána mehet a 'Throw Party' .
Huh..Lenne egy par kerdesem...
Eloszor is
Ugye van tobb fele ruha..minden napi, furdoruha , olyan amiben sportolnak..
de a "formal" vagy is amikor kioltoznek , az mire kell? El lehet ilyen partikra menni vagy valahova ahova ki kell öltözniük?
Masik kerdes... Partit ugyebar ugy lehet rendezni h ramegyek a telefonra, aztan ott h thow party vagy mi. Ha arra rakattintok akkor ott meg h "House Party". De a házi buliba csak ket embert lehet meghivni.. Miert?
vagy mas "féle" bulit is lehet rendezni nem csak hazi bulit? Tudom is én.. szulinapi vagy eljegyzesi , eskuvoi.. De nalam csak a House Partyt irja ki...
Hogy tudnek pl. eskuvoi partyt rendezni?
Ti csinaltatok ilyet? A bulin vette el egymast a ket sim vagy elotte?
Masik kerdes... A katonai szakmaban dolgozom és eloleptettek ilyen junior officernek vagy minek... Azt irja h mar az "officer club"ba vagy hova is hivatalos vagyok... namarmost azt hol talalom? Vagy oda nem is lehet elmenni?
Remelem tudtok segiteni...
Elore is koszi:
McCartman
Valaki igért nekem a beépítheõ fájlvédelemrõl infot.
Vagy valakinek van errõl valami okoskodása?
Megköszönném!
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
Pontosabban:
"Elixir csak a napjaid szamat hosszabitja meg az eppen aktualis emberi korban - csecsemo, gyerek, tini, felnott es oreg."
Elixir csak a napjaidat hosszabitja meg, de nem fiatalit. Gyerekbol nem lesz csecsemo, felnottbol nem lesz tini, es a te esetedben "idos"-bol nem lesz felnott. Hamarabb kellett volna itatni vele...
Sza'l alapallapotban "aging ON" a helyzet. Ha az aktualisan iranyitott szimcsaladnal kiadod az OFF parancsot, akkor a csalad nem oregszik mindaddig, amig ujra nem engedelyezed az ON-nal. Kozben lehet restart, ki-be lepes, mindegy, a lenyeg hogy ezzel a paramterrel menti el a csaladot kilepeskor. Azt, hogy ha exportalod es ugy viszed at a csaladot egy masik gepre, "ugy marad e", nemtudom. Nem probaltam, sot, mostansag mar nem is hasznalom. Eleinte jo volt beletanulni a dolgokba, aztan odafigyelessel annyi Elixir ihato, hogy a szegeny sim fulen folyik ki. Nagyobb csaladnal persze mas a helyzet, ott osztozkodni kell ;]
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet egy megöregedett csajt vissszahozni felnõtt korba, mert az elixir már addig nem viszi vissza.
THX
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Na AZT kell elolvasni! Ott minden le van írva!
Akit érdekel Itt nézzen körül (Belohnungsobjekte, Autos, hier, hier, Kollektion)
A community lot-oknál lehet ágyat ,hûtõt , stb.... venni, és az összes aspi és munka tárgyat is. Van még egy pack, azzal a community lot-on lehet temetõt csinálni. A szellemlátáshoz ideális
azt még nem tudom hogy a játék számára mennyire biztonságos,mégis csak béta verziójú dolgok. Dehát aki akar kisérletezhet.