Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
ezen az oldalon találtam ezt:
Sims 2 Mods: Wetter, Autos und mehr
Freitag, 29. Oktober 2004, 17:11 Uhr - Fabian eMail | Forum
Bis Fans wirklich neue Objekte für Die Sims 2 erstellen können, wird sicher noch einige Zeit vergehen. Doch das, was Modder aus vorhandenen Dateien rausholen, kann sich jetzt schon sehen lassen. So haben sich zwei Experten darauf spezialisiert, Dateien in Form von Kollektionen "freizuschalten", die sonst nur das Spiel vergeben kann oder die sogar noch gar nicht verwendet wurden. Über die folgenden Links (allesamt Threads im ModTheSims2.com - Forum) findet ihr Belohnungsobjekte, Autos (als Dekoration für Gemeinschaftslots), Kollektionen für Wohnlots mit verschiedenen Regenstürmen und Blitzen, Mülleimer, Hausaufgaben uvm. (hier) sowie Grabsteinen, ausgebrannten Satelliten und kleinen Accesoires (hier) und eine weitere Kollektion für Gemeinschaftslots, die neben den Wetterdateien vor allem Objekte enthält, die sonst nur auf Wohnlots zur Verfügung stehen.
Alle Kollektionen werden im "Eigene Dateien"-Unterordner "EA Games\Die Sims 2\" unter "Collections" abgelegt. Zuvor sollten dieses Verzeichnis sowie "Neighboorhoods" aber komplett kopiert werden, um im Notfall den alten Spielstand durch Löschen der Originale und Umbennenen der Kopien wiederherstellen zu können. Viele Objekte - vor allem die Wettereffekte - sollten außerdem nur ohne Abspeichern benutzt werden, da sonst schwerwiegende Probleme auftreten können!
megnézné valaki aki érti is mirõl van szó?
Én csak annyit bírtam kivenni belõle hogy letölthetõ tárgyakról van szó. Köszi

Valaki megtenné ,hogy elmondja ,hogy hol lehet?|►.:http://bubamester.uw.hu:.|► - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala
Valaki át tudná nekem küldeni (e-mailre) az eredeti Sims2.exét? Mert különben nem tudok építkezni..:S
Elõre is köszi
|►.:http://bubamester.uw.hu:.|► - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala
Ha újrarakom a Dokumentumokbol melyik fájlt kell meghagynom, hogy ott folytassam ahol abbahagytam. Kicsit kuszásan fogalmaztam. KÖSZI!
milyren volt a simed hangulata amikor kerdeztek tole?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
.\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(mizujs?)
Tegnap a szemét gama egy lutrikérdés után (amire már egy elõzõleg kipróbált és ott jól tejelõ választ adtam) a fõszakácsomból tányérmosogatót csinált, hogy a franc!
Amúgy a napok száma = évek száma, igen 😊
azt mondja, nagy élmény
a gyerekek tök jól elvannak egymással, megcsibnálják egymás leckéit is ha kell, együtt játszanak, stb
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
3-ig bébi
7-ig kisgyerek
15-ig gyerek
30-ig tini
60-ig felnõtt
70-nél kampeca
hát öa, mékse 😊
inkább így kéne
2-ig bébi 2
7-ig kisgyerek 5
12-ig gyerek 5
18-ig tini 6 vagy legyen csak 16-ig tini, aztán ifjú 25-ig de woohooval 😊
65-ig felnõtt 47
80-nél kampeca 15
persze ez függne attól õsei mikor haltak meg, meg aki halálra dolgozza magát, az mondjuk kapjon infarktust 40 évesen 😊
és a legszebb az lenne ha ezeket a számokat beszoroznánk 2-vel, hogy legyen idõ mindenre
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
ahol azért kell 1+2 ágy, legalább 3 fürdõszoba, 1 kanapé, asztal, frigó, tûzhely, meg vmi ricsajláda, persze ágyból a ygerekeknek a legdrágább, tûzhelybõl közepes, minden másból a legolcsóbb, és persze ki kell alakítani a pincét is, mert utána már nehézkes (mégha nincs is benne semmi, de a helye legyen meg
na most ez minimum 30k és akkor még semmiféle fa, és egyéb nincs pluszban, illetve a lakáson belül semmi dekoráció
mi lehet a probléma?
Juteszembe! Ez hogy van? Az egyik simcsalád nevel 3 gyereket, tehát a legidõsebb is csak tini. Amióta 3 gyerek van a szülõk nem kapnak try for baby opcit! Mi ez?, állami szaporulat-kontroll?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!