Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rafaelo
idõjárás? autók hmm

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

http://www.simszone.de/#newsitem1043051674,60266,
ezen az oldalon találtam ezt:
Sims 2 Mods: Wetter, Autos und mehr
Freitag, 29. Oktober 2004, 17:11 Uhr - Fabian eMail | Forum

Bis Fans wirklich neue Objekte für Die Sims 2 erstellen können, wird sicher noch einige Zeit vergehen. Doch das, was Modder aus vorhandenen Dateien rausholen, kann sich jetzt schon sehen lassen. So haben sich zwei Experten darauf spezialisiert, Dateien in Form von Kollektionen "freizuschalten", die sonst nur das Spiel vergeben kann oder die sogar noch gar nicht verwendet wurden. Über die folgenden Links (allesamt Threads im ModTheSims2.com - Forum) findet ihr Belohnungsobjekte, Autos (als Dekoration für Gemeinschaftslots), Kollektionen für Wohnlots mit verschiedenen Regenstürmen und Blitzen, Mülleimer, Hausaufgaben uvm. (hier) sowie Grabsteinen, ausgebrannten Satelliten und kleinen Accesoires (hier) und eine weitere Kollektion für Gemeinschaftslots, die neben den Wetterdateien vor allem Objekte enthält, die sonst nur auf Wohnlots zur Verfügung stehen.

Alle Kollektionen werden im "Eigene Dateien"-Unterordner "EA Games\Die Sims 2\" unter "Collections" abgelegt. Zuvor sollten dieses Verzeichnis sowie "Neighboorhoods" aber komplett kopiert werden, um im Notfall den alten Spielstand durch Löschen der Originale und Umbennenen der Kopien wiederherstellen zu können. Viele Objekte - vor allem die Wettereffekte - sollten außerdem nur ohne Abspeichern benutzt werden, da sonst schwerwiegende Probleme auftreten können!

megnézné valaki aki érti is mirõl van szó?
Én csak annyit bírtam kivenni belõle hogy letölthetõ tárgyakról van szó. Köszi

Könyörgöm legalább azt nézzétek meg nekem, hogy az elsõ CD-n a TSData\Control könyvtárban nektek is csak a control0 fájl van?
BubaMester
Köszi 😉 Már falat tudok építeni de padlót és tetõt nem... Valaki megtenné ,hogy elmondja ,hogy hol lehet?

|►.:http://bubamester.uw.hu:.|► - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala

Devids Pro
4.Cd a compressed.zip fájlban megtalálod!
BubaMester
Hello!
Valaki át tudná nekem küldeni (e-mailre) az eredeti Sims2.exét? Mert különben nem tudok építkezni..:S
Elõre is köszi

|►.:http://bubamester.uw.hu:.|► - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala

dronkZero
Öld meg az elsõ(néhány) feleséget, nem lesz pénzprobléma....

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Egy kerdes!!
Ha újrarakom a Dokumentumokbol melyik fájlt kell meghagynom, hogy ott folytassam ahol abbahagytam. Kicsit kuszásan fogalmaztam. KÖSZI!
Mike at home
szal layszik, hogy a kerdesekre nincs fix jo vlasz

milyren volt a simed hangulata amikor kerdeztek tole?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Duddits
http://sims2forditas.uw.hu

littleNorbi
Honnan lehet letölteni a magyarítást ????????

Sipocz
"Dolgoztasd" a papa want-jait, adj neki direktben egy sor utasítást az asszonyra vonatkozót. Ne csak egy sima wh. osztkész. Álandóan ott legyen a cselekedetei között.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Na, tegnap toddler lett a csecsemõbõl. 😊 Apukának az ex-csajai helyett új dolgok jelentek meg a wants-aiban (hú de magyaros volt ez 😊) Szóval jó sok aspi pontot lehet begyûjteni azzal, hogy megtanítjuk a kölköt járni, beszélni wc-zni. 😊 A kicsivel másfél nap alatt megtaníttattam ezeket. Nagyon okos gyerek. 😊 Most hagyom játszani, hadd jõjenek a skillek is nála. Dadát nem is fogadtam. Anyuci elintéz mindent otthon, apucinak is most van a 4 napos szünet a munkahelyén, szóval nem kell segítség. Csak az zavar, hogy a feleség sosem jelenik meg a férj wants-ai között... Pedig a másik két "szeretõvel" már egy hete nem is beszélt...

Úgy látszik az ilyen csapások után mindenki a bûnõzõi szakmába menekül. Az én abszolut rátermett pasimat csak ugy uk-muk-fuk kirugták a szépen ívelõ business pályájáról miután õ is a fenti szakmánál kötött ki. Na ez is elég jól megy neki bár nem semmi, hogy a zsernyák asszonynak nem tünik fel, hogy az ura éjszakánként félre nem érthetõ szerkóban eltünik "dolgozni" és csak reggel esik haza.
Sipocz
Hah! ez jó, mert szegény tányérmosogató hapsim jegyes-kedvese szintén bûnözõ bankjegyhamisító zsarzsiban és most õ tartja fent a családot, mert a számla momentán többrõl szól mint a leendõ férj 1.5 napi keresete. Szépen eltervezett esküvõ és nászút idõpontját kell most emiatt áthelyezni mert egy betegség meg egy amolyan idétlen szintlépés (tehát amikor félhótt állapotban kellett volna visszaküldenem melózni) miatt nincs felhasználható szabadnapjuk és természetesen az idõbeosztásuk tökéletesen asszinkron.

PiszkosFred
Ismerõs. Ezért is lett az akkori simem betörõ a szakácsszakmát hátrahagyva. Gondolatban legalább 10x kirabolta azt a nyomorult éttermet, ahol leépítették mosogatónak.. ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sipocz
Helló Népek!
(mizujs?)
Tegnap a szemét gama egy lutrikérdés után (amire már egy elõzõleg kipróbált és ott jól tejelõ választ adtam) a fõszakácsomból tányérmosogatót csinált, hogy a franc!

Lehet h olyan tiltás mint a meghívott vendégeknél, ilyen géptõl függõ dolog... De lehet h nem..

Amúgy a napok száma = évek száma, igen 😊
Sipocz
Ez jó!😊) és a fiuk nem suliban vannak, hanem a bányában dolgoznak LOL!

Mike
egyik ismerõsöm megcsinálta a Hóferké és a hét törpét. Hófehérke az anyuka, a többi mint gyerek!

azt mondja, nagy élmény
a gyerekek tök jól elvannak egymással, megcsibnálják egymás leckéit is ha kell, együtt játszanak, stb

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sipocz
Arra gondoltam a megjelenés elõtt, hogy a szerzõk "tolerálják" a családokat és nem családonként adnak 20k-t és kész, hanem figyelembe veszik a létszámot is az osztásnál. Sõt azt sem igazán látom, hogy a fizetendõ számlák összegébõl eltartott-arányosan elengedne egy kis lóvét, a Sims1-ben 6 gyereknél (csak kipróbáltuk mert ez márt azért eszelõsség lett volna) már nem kellett fizetni szinte semmit (10-15 simó az bagó).

Mike
szerintem a napok kb. az évnek felelnek meg
3-ig bébi
7-ig kisgyerek
15-ig gyerek
30-ig tini
60-ig felnõtt
70-nél kampeca

hát öa, mékse 😊
inkább így kéne
2-ig bébi 2
7-ig kisgyerek 5
12-ig gyerek 5
18-ig tini 6 vagy legyen csak 16-ig tini, aztán ifjú 25-ig de woohooval 😊
65-ig felnõtt 47
80-nél kampeca 15

persze ez függne attól õsei mikor haltak meg, meg aki halálra dolgozza magát, az mondjuk kapjon infarktust 40 évesen 😊

és a legszebb az lenne ha ezeket a számokat beszoroznánk 2-vel, hogy legyen idõ mindenre

Aha, akkor pont mint én...
TopGun
A gepet leszedtem, de mivel en is melozok, nem tudom megnezni, talan csak a hetvegen 😞(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Szerintem ezek a házak, már a legtöbbje nem azért készül, hogy praktikus otthonok legyenek a simek számára. Ezek a házak ugy készülnek, hogy vannak akik egyszerüen vérszemet kapnak vagy inkább ugy mondom, hogy elkapja õket az alkotói vágy. Ilyenkor nem számit sem pénz sem sim. Ilyenkor az ember szépen kimegy a családnélküli építésbe, hogy felszabaduljon a 20e simelion kötelékétõl, és szárnyal. Azért is olyan sikeres ez a játék, mert több játék igényt is kielégít. Láttam már olyat is akinek az okoz örömöt, hogy gyönyörûen megkomponált képeket készit a simsbõl.
Mike
na most gondold el 4 fõs simcsaládnál
ahol azért kell 1+2 ágy, legalább 3 fürdõszoba, 1 kanapé, asztal, frigó, tûzhely, meg vmi ricsajláda, persze ágyból a ygerekeknek a legdrágább, tûzhelybõl közepes, minden másból a legolcsóbb, és persze ki kell alakítani a pincét is, mert utána már nehézkes (mégha nincs is benne semmi, de a helye legyen meg

na most ez minimum 30k és akkor még semmiféle fa, és egyéb nincs pluszban, illetve a lakáson belül semmi dekoráció

Sipocz
A tini az elsõ aki korlátlanul rendelkezik az aspipontjai felett, de szvsz. nem érdemes ide rakni a felhasználásukat. A legtermékenyebb és legáldásosabb (mindeféle értelmezésben) az adult kor, szerintem ezt kell kinyújtani amennyire csak lehet. 15 tininap talán még sok is, elég lett volna 8 akár és a maradék 7-tel az adult idõszakot 36 napra lehetett volna meghatározni EoL nélkül is. Gondoljatok bele az asszony teherbeesésétõl a tini felnõtté válásáig 32-33 nap telik el: 2-3 teher+3 baby+4 toddler+8 child+15 tini. Ehhez képest a végig magára hagyott, tehát tök EoL-mentes sim élne kb. 70 napot, ami a mi idõrendünkben azt jelenti hogy 50 évesen kampeca😞((!

Devids Pro
megtudja inni
Azt még nem próbáltam, de a gyerekek tuti nem.
Mike
lehet 😊

Most végég néztem és tulajdonképen az összes kedvencem ott van a sim-Placement linkei között. Szóval nézz ott szét. A számítógépet sikerült leszedned? Tetszett?
Sipocz
Tökéletesen egyetértek! Ha nem lennének a "lutris" karrierpénzek jól néznénk ki! Hiába követem azt a stratégiát, hogy a leendõ párok kiköltöznek külön-külöm privátba és aztán move in, egy 40000 simós vagyonka is olykor kevés egy tisztes családi házra. Nem is beszélve az amortizációs ütemrõl, ami egyszerre nyomaszt mûszakilag (a 3. használat után már minden dolog elkezd elromlani) meg vagyonilag (az ifju beköltözig 20k-val és hiába melózik látástól-mikulásig mire kiköltözik legfeljebb van 20k-ja). Egy ízben volt olyan nálunk, hogy a fiatal simpár tényleg csak egy kis putriban nyomorgott, amikor elsõ próbálkozásra megjöttek az ikreik, amitõl a lányom félfrászt kapott és itt nem volt mese, kaching osztjóvan!

zoli80
sziasztok!felraktam a magyaritast de annyi az eredménye hogy nem indul a játék😞
mi lehet a probléma?

Egy tini is meg tudja inni az elixir of life-t? Most jutott eszembe, még nem volt alkalmam kipróbálni (ugyanis még csak csecsemõ a gyerkõc)

Sipocz
Amilyen hosszú a tinikor szétbonthatnák kicsitini meg nagytini szakaszra😊)(, természetesen a "try for baby"-t még a nagytiniknek sem engedném😊)!
Juteszembe! Ez hogy van? Az egyik simcsalád nevel 3 gyereket, tehát a legidõsebb is csak tini. Amióta 3 gyerek van a szülõk nem kapnak try for baby opcit! Mi ez?, állami szaporulat-kontroll?

Mike
mániám házat építeni, igaz képtelen vagyok 20e-bõl kijönni, a kis eblyuk is 30e, szal új családoknál mindig be kell csalnom plusz pénzt, mert különben nem tudják megvenni 😞(

Mike
tinik nem woohooznak 😊

TopGun
A wallsims-rol nem is lehet hazakat letolteni csak penzert? 😞(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Nekem is tetszik sok letölthetõ ház, de én úgy vagyok vele, hogy bármennyire is tetszik, nem szeretem pl. az emeletes házakat. Éppen azért építettem egy viszonylag nagy kiterjedésû, de földszinteset. Viszont minden megvan benne ami kell. 3 fürdõszoba (ha vendégek jönnének), gyerekszoba, háló, dolgozó, konditerem, nappali, konyha, stb. És tökéletesen mûködik. 😊 Engem kicsit zavar, ha váltogatni kell a szintek között. 😊

Sipocz
Nézegettem a hivatkozott oldalakat és persze máshol is látom-> Rengeteg nagyon-nagyon igényes kivitelü ház, sõt némelyik roppant hasonlit evilágbéli hivatkozott megfelelõjére is. Én magam soha nem foglalkoztam ezekkel sem letöltés sem gamálás szempontjából (legfeljebb egy-egy részletbõl nyerek ötletet vagy egy forma-szin megoldás jöhet), de kiváncsi lennék hogy 1. megvenni melyik sim(család) tudná a gamer által kreált/felnevelt csapatból (persze ilyenkor "Goth-ék" nem lehetnek mérvadóak!) 2.hogyan lehet lazán és könnyedén játszani ezeket a kérgliket. Mert a dolog nálam elsõ eseben csak csalással menne, a második esetben meg sehogy😞((!

TopGun
Ok. semmi baj! en is dolgozom! 😊 nem surgetni akartalak.

Sipocz
Szerintem Te party jogcimen elkövetett woohoo-ra hivatkozol!😊)) Nem rossz szocializálás az sem, kivált ha nem csak egy szimpla dugás. (bár 3 órán keresztül szvsz. egyetlen férfi sem bírná😊).

TopGun
Ha nem akarod terhelni a topicot szivesen fogadom a tovabbi cimeket priviben 😊)

Sipocz
Nomeg "jófejek" a wallsim kezelõi mert pénzt kérnek azért amit a snooty-rol induló linkekben (sajnos nemtom már melyikben) már láttam ingyen is (mondjuk éngem hidegenhagy, de azt a meztelen nõi skin-t már láttam máshol "kártya" nélkül tölthetõen😊)).

Sajnos közben dolgoznom is kell néha ;-)
WallSims Nem kell megijedni, nem minden fizetõs rajta, például a számítógép ingyenes és sok szuper ruha. A másik kedvencem a Sim-Placement Itt tuti házak vannak és szintén klassz ruhák. Meg még tudnék...
TopGun
Nem irod le a cimet? 😞

mármint az, hogy amit megszerettünk az elsõ részben, nem tették bele a másodikba.

Az állatkák nekem is nagyon hiányoznak. Megértem, hogy a pénz sokat számít a készítõknek és tervben vannak a kiegészítõk, de azért ez túlzás...

Mike
én a múltkor játszottam azzal is egy kicsit, mert hiányoztak az állatkák, meg sztárhapival elmentem kicsit melózni, meg sütkérezni a rajongók áhitatos körében