Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvastam a fórumot, amióta megjelent a játék. Nagyon sok hasznos dolgot találtam itt, a leírások segítettek a sim gyerek nevelésében is. Köszi mindenkinek, akik a faq-ot készítették, meg akik itt írtak leírásokat.
Elõször nekem is gondom volt azzal, hogy nem jelentek meg a kis képek a simekrõl, videókártya driver csere segített (nvidia). Nekem a neigborhood-on se látszott a házam, csak egy nagy fekete folt volt, a képek sem látszottak amiket készítettem, a kép amit a sim festett az is csak egy nagy fekete paca volt.
Videólártya driver csere után hozzá kellett nyúlni a házhoz, az emberek haját meg kellett változtatni, és csak utána mûködött rendesen, de így is van egy két cselekvés, aminél a bal felsõ sarokban a kockában nem jelenik meg semmi, csak üres kocka van. Lehet hogy ezen meg egy újratelepítés segítene.
aging off kódot használtam az elején, nem itattam õket életelixírrel (vagy mi az).
Nagyon tetszik a játék, pár tárgy nekem is hiányzik, de majd a kiegészítõkben biztos lesz sok jó dolog.
További jó játékot mindenkinek!
(egy-ket hsz azert maradt, hogy ne kelljen szegenykeknek sokat visszaolvasni)
mod
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ajánlom a http://dchelpdesk.fw.hu oldalt..
Tegyetek fel még frankó tárgyakat a VIP részlegbe ha lesz!
Na megnézem a cuccot én is a vip részlegben 😊
(Ték!És megértük a 10000. hozzászólást<#taps>#taps>)
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
football without ultras is nothing
Az arcát valamennyire takarja a napszemüveg.
Tinédzser korban lehet már házasság?
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
-veszel ruhásszekrényt
-betépsz az alkalmas comm.lot-re és ott a boltban veszel ruhát fontos hogy az alkalom (mindennapos, ünnepélyes, úszó....), az életszakasz és a nem pontos legyen
-otthon ráböksz szekrény és opcióban megjelenik a plan outfit, itt rakod össze az éppen szükséges ruházatot
-aztán már csak change... és kész.
Fejfedõt nem itt, hanem a tükör change appearance opciban.
Sipöcz: Hát, szerintem sem, de ez volt az elsõ (beépített) tini-s esetem és rögtön kettõ. Azóta már pár családdal nevelem a saját gyereküket, az remekül megy, igaz még nem tini egyik sem...
Nah, akkor majd visszaédesgetem õket valamelyik LOT-ból, ha már egyszer magániskolások lettek! 😊
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Public School: Bladder: -200 | Comfort: -75 | Energy: -175 | Fun: -300 | Hunger: -300 | Hygiene: -100 | Social:+50
ehol az összevetõ táblázat!
Ebbe azert Sipocz felesegenek is lesz beleszolasa szerintem ;]
ON
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
de azér felszedheted 😉
Jumping-ra még mindig nincs patch, a Maxis barkácsmegoldása nem jó, ne használjátok, csakis a tisztességes körülszegett patch lesz rá jó!!!!
Az "eltünik a headmaster" egy másik idegelõs bug, a szerzõk tudnak róla és igérik ezt is javítani.
Megcsalni a szeretõt a feleséggel, ez jó😊)))!
Hú, nekem is felnõtt a hétvégén két simem tinivé és igazi körrekordot futott mindkettõ: már a következõ napon megvolt a first kiss és a go steady, dõlt és azóta is dõl az aspi 1000l😊)!
A magán suli/közösségi suli öszehasonlító táblázatát láttam valahol a neten, megpróbálom elõkaparni (kb. 4:0 a magánsuli javára!).
Otthon megmaradt az ikonjuk, de ott van a Ran Away mellette. Viszont sikerült hívni a magániskola dirijét. 130 ponttal szépen föl is vette õket és tájékoztatott, hogy másnaptól magániskolások. Szegény szökött lányok ezt vajon honnan tudják meg?
A rendõröknek belettek jelentve, de eddig még nem hozták haza õket. Lehet, hogy kéne egy olyan szerkezet is, ami jelzi, ha megszökik a kölök. Mint a betörõjelzõ, ott ugyan is elég gyorsan dolgoznak!😊
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
De dicsekszem is egy kicsit. 😊 A simlányom már iskolás és sikerült a magániskolába is beiratni. A bizonyítványa A+ 😊 Még két nap és tinédzser lesz belõle.
Amúgy a magániskola igazgatója fura egy figura. Elõször nem sikerült elintézni, mert ahogy megérkezett elment a kertbe hintázni és ott hintázott 1 órán keresztül. Aztán ebédnél meg egyszercsak eltûnt. 😊 Ki kellett lépnem mentés nélkül és újrapróbálni. 99 pontot sikerült összeszedni.
A férj nõügyeit is sikerült úgy ahogy elintézni. Mivel szerelmes volt még két nõbe ezért azt a drasztikus megoldást választottam, hogy meghívtam õket a házba és a szemük láttára megcsókoltam az asszonyt. 😊 Nagy balhé lett belõle, de nagyjából rendezõdött a dolog. 😊
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
(én egy kis butuska szöszilány vagyok😊)))))!
Mizujs?
A toddlerekhez szvsz.: sokkal valóságosabb és szórakoztatóbb a toddlerekkel való gama, ha a want-jait nem a szülõ (sajnos más családtaggal kapcsolatos want-jait a Maxis kizártnak tartja!?!?!😞() oldaláról közelíted, hanem a toddler ask for attention, ask for food opcióival indítod el (még így is sokkal több az a cselekvéssorozat amit ugyan a gyerek motivál, de abban mint passziv szereplõ müködik közre😞(). Ráadásként a gyerek eféle kommunikációja egy rakás szociál pontot is generál és azokkal a simekkel kapcsolatban (ezek nem csak szülõk és/vagy családtagok hanem akárki a közelben) jelentõsen felnyomja a hozzáállást.
Kérdés a hozzáállás pontokról: a hétvégén jött ki nagyon markánsan a dolog. Rettentõ aszinkronitást tapasztaltam egy adott kapcsolatban lévõ két sim egymáshoz való hozzáállásában. Az egyik oldalról látszott, hogy nagyon nagy az eltérés a hozzáállásban mert 90/60 körüli értékre a fazon nem hogy jó, mégcsak barát sem. Megvizslatva a másik oldalt látom hogy a hivatkozott sim kb. 45/25-ös. Mi a tapasztalatotok és hogyan lehetne ekkora eltérések nélkül alõadni? Ez ugye azt jelentette kb. hogy A sim rettentõen "bevágódott" B-nél (úgymond jópofa, aranyos meg roppant tájékozott pasas); A viszont B-t erõsen leértékelte (kispöcs, félhülye meg ilyesmi)😊.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]