Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tom3
"tini elköltözött"

Eltud költözni?Hogy?
Sipocz
Helló Népek!!
aging off-od nincs véletlenül?

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Duddits
Magyar boritót honnét tudok letölteni?

Nem tudom mással elõfordult már, de én elég kiakadtam. Szóval a családnál ahol játszom már van két gyerek, de mivel az anyuka családcentrikus gyereket akar. Gondoltam uccu nki, mivel már az öregkor határához közeledik, itt az utolsó alkalom, hogy megvalósítsa nagy álmát. Direkt nem adtam el az elõzõ gyerek holmiait, hogy minden készen várja a kicsit és már csak akciozni kellett. Nagy volt az öröm, mikor hallom a kis harangokat, és biztos voltam hogy sikerült, mivel reggel futott hányni és folyton kajás volt. Szóval tuti a dolog gondoltam. Föleg, hogy a try for baby el is tünt az akciók közül. Aztán várom, hogy nöjjön a pocak, de semmi. És egyszerüen azóta is semmi. Közben kinevezték, épiti a karriert siker, tini elköltözött stb. gyerek eltünt vagy mi??? Nem értem. Hányás is elmult ( és még mielött mondanátok nem volt beteg!). Szóval talán egy ujabb bug. Vagy nem?
Tom3
A #9841-en van valami idõjárásról szó?
Sziasztok!
Olvastam a fórumot, amióta megjelent a játék. Nagyon sok hasznos dolgot találtam itt, a leírások segítettek a sim gyerek nevelésében is. Köszi mindenkinek, akik a faq-ot készítették, meg akik itt írtak leírásokat.

Elõször nekem is gondom volt azzal, hogy nem jelentek meg a kis képek a simekrõl, videókártya driver csere segített (nvidia). Nekem a neigborhood-on se látszott a házam, csak egy nagy fekete folt volt, a képek sem látszottak amiket készítettem, a kép amit a sim festett az is csak egy nagy fekete paca volt.
Videólártya driver csere után hozzá kellett nyúlni a házhoz, az emberek haját meg kellett változtatni, és csak utána mûködött rendesen, de így is van egy két cselekvés, aminél a bal felsõ sarokban a kockában nem jelenik meg semmi, csak üres kocka van. Lehet hogy ezen meg egy újratelepítés segítene.

aging off kódot használtam az elején, nem itattam õket életelixírrel (vagy mi az).
Nagyon tetszik a játék, pár tárgy nekem is hiányzik, de majd a kiegészítõkben biztos lesz sok jó dolog.
További jó játékot mindenkinek!

Mike
grafkártyadriver nem jó

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

sziasztok! Valaki megtuná nekem mondani, hogy miért nem adja be azoknak az embereknek a képét játék közben ez a fránya Sims2, akiket én kreáltam?

Mike at home
crackes, installalos reszek kiirtva

(egy-ket hsz azert maradt, hogy ne kelljen szegenykeknek sokat visszaolvasni)

mod

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Talán mert crackelted...
ajánlom a http://dchelpdesk.fw.hu oldalt..
Tegyetek fel még frankó tárgyakat a VIP részlegbe ha lesz!
Devids Pro
cheat ja. Én nem használom, de hátha valakinek kell 😉
Hmm... az az energizer picture nem csalós egy kicsit? minden értéket maxra növel... leszedtem de nem biztos h felrakom.. olyan mint egy cheat vagy trainer.. nem ?
10000 és 1 <#hawaii>

Na megnézem a cuccot én is a vip részlegben 😊
Devids Pro
Beírod a jelszót! (használd a kersõt a lap alján avval hamar megtalálod)
(Ték!És megértük a 10000. hozzászólást<#taps>)
Help17
Hogy tudok belépni a vip oldalba?

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Devids Pro
A FAQ oldal vip részébe felment 4 tárgy, ha érdekel valakit!
Duddits
Szemét fejlesztõk! Pedig egy csomóan már csinálják. :-)

Sipocz
Nem lehet, a legkeményebb szex a make out. Értem is meg nem is a dolgot, szvsz. a legnagyobb problema a Maxis korfelosztási metódja (ami meg nyílván a mindenféle korosztályos érdekeket elõadó, egyébként csak a pofázás kivagyiságát reprezentáló szervezetek és gittegyletek hatása) mert ennél jobbat -mint azt korábban Mike-kal már egy értekezésben le is nyomtuk- közülünk bárki kapcsiból mondott volna. 15 napnyi "tiniség" baromi unalmas dolog szvsz.

Devids Pro
nem lehet wohoozni tini korban!
bmffm856
errõl jut eszembe! tinédzser korban már lehet woohoo-t, meg ilyneket? nem perverzió, csak érdekel...😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Sipocz
Nincs tinikori házasság. Ez nagyon szép konzervatív szokás, hiszen a házasság elsõdlegesen vagyoni közösség az utód(ok) érdekében. Szeretni meg bárkit, bármikor, bárhol, bárakármi ..... lehet.

még szerencse 😄

football without ultras is nothing

Tom3
Kösz mostmár szinte át alakitottam tinédzser gyerekem.
Az arcát valamennyire takarja a napszemüveg.

Tinédzser korban lehet már házasság?
Riana
Beépíthetõ fájlvédelem?Továbbra se senki?

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

Mike
nem ismerkedés végett kérdeztem

Sipocz
Ja, menete:
-veszel ruhásszekrényt
-betépsz az alkalmas comm.lot-re és ott a boltban veszel ruhát fontos hogy az alkalom (mindennapos, ünnepélyes, úszó....), az életszakasz és a nem pontos legyen
-otthon ráböksz szekrény és opcióban megjelenik a plan outfit, itt rakod össze az éppen szükséges ruházatot
-aztán már csak change... és kész.
Fejfedõt nem itt, hanem a tükör change appearance opciban.

A ruhásszekrényen "change outfit" vagy valami ilyesmi. De ahhoz vásárolni is kell ruhát az egyik comm. lotban.

Tom3
A simjeimnek lehet ruhát változtatni?
Sipocz
Ezek a elõrakott családok és simek a falvakban végsõsoron egy-egy "probléma megoldási" feladat a Maxistól. Minden premade simnek megvan a maga nagy feladata, kinek mi. A tárgyi család épp arról hiresült el hogy a máz alatt szédületes a széthúzás és a családon belüli gebasz. A környezetemben egyáltalán nem jellemzõ a premade simekkel való nyomulás, inkább azt látom mindenki szereti magát (esetleg az idealizált magát) megformálni a simjében/simcsaládjában.

Mike: Jaja, totál önszántából lépett le mindkét tini. Elõször az egyik, miután haza jött suliból, levágta a leckét és elszaladt. Másnap ugyan ezt csinálta a testvére is. Biztos összebeszéltek! 😊

Sipöcz: Hát, szerintem sem, de ez volt az elsõ (beépített) tini-s esetem és rögtön kettõ. Azóta már pár családdal nevelem a saját gyereküket, az remekül megy, igaz még nem tini egyik sem...
Nah, akkor majd visszaédesgetem õket valamelyik LOT-ból, ha már egyszer magániskolások lettek! 😊

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Sipocz
Private School: Bladder: -100 | Comfort: +50 | Energy: -175 | Fun: -200 | Hunger: -300| Hygiene: -50 | Social: +125 |

Public School: Bladder: -200 | Comfort: -75 | Energy: -175 | Fun: -300 | Hunger: -300 | Hygiene: -100 | Social:+50

ehol az összevetõ táblázat!

nem rajtam mulik 😊)))))

PiszkosFred
OFF
Ebbe azert Sipocz felesegenek is lesz beleszolasa szerintem ;]
ON

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sipocz
Hátha kell Neki egy kb. 100 kg. borostás kopasz hapsi akkor OK😊)))!

Sipocz
Hát, ha ran away akkor nem biztos hogy megkapod az érdemrendet a tinik kezelésére, ez kb. azt jelenti hogy szociálisan zoknik lettek, a gestapós egyén már nem jön értük mert tinik, de õk lelépnek ahogy csak tudnak.

#9964 miatt irta szvsz
de azér felszedheted 😉

Mike
te lány vagy??? <#wow1>

Sipocz
Hi!
Jumping-ra még mindig nincs patch, a Maxis barkácsmegoldása nem jó, ne használjátok, csakis a tisztességes körülszegett patch lesz rá jó!!!!
Az "eltünik a headmaster" egy másik idegelõs bug, a szerzõk tudnak róla és igérik ezt is javítani.
Megcsalni a szeretõt a feleséggel, ez jó😊)))!
Hú, nekem is felnõtt a hétvégén két simem tinivé és igazi körrekordot futott mindkettõ: már a következõ napon megvolt a first kiss és a go steady, dõlt és azóta is dõl az aspi 1000l😊)!
A magán suli/közösségi suli öszehasonlító táblázatát láttam valahol a neten, megpróbálom elõkaparni (kb. 4:0 a magánsuli javára!).

Mike
megszökik a gyerek? és magától? gyerek v. tini?

Mike
a tegnap esti törlés mára maradt

Én egy kicsit megkavartam Pleasantview életét. Szétrobbantottam a Pleasant családot, anyunak van új élettársa, aputól még nem vált el, viszont a két (iker) lány elszökött. Néha látom õket valamelyik Community Lot-ban, másik családból föl lehet hívni õket, át is jönnek, csak azt lenne jó tudni, hogy hová is telefonálok!😊
Otthon megmaradt az ikonjuk, de ott van a Ran Away mellette. Viszont sikerült hívni a magániskola dirijét. 130 ponttal szépen föl is vette õket és tájékoztatott, hogy másnaptól magániskolások. Szegény szökött lányok ezt vajon honnan tudják meg?
A rendõröknek belettek jelentve, de eddig még nem hozták haza õket. Lehet, hogy kéne egy olyan szerkezet is, ami jelzi, ha megszökik a kölök. Mint a betörõjelzõ, ott ugyan is elég gyorsan dolgoznak!😊

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

bmffm856
szaki! mail ment...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

A jumping bugra nincs megoldás azóta? Sajna belefutottam a hétvégén és roppant idegesítõ. 😊

De dicsekszem is egy kicsit. 😊 A simlányom már iskolás és sikerült a magániskolába is beiratni. A bizonyítványa A+ 😊 Még két nap és tinédzser lesz belõle.

Amúgy a magániskola igazgatója fura egy figura. Elõször nem sikerült elintézni, mert ahogy megérkezett elment a kertbe hintázni és ott hintázott 1 órán keresztül. Aztán ebédnél meg egyszercsak eltûnt. 😊 Ki kellett lépnem mentés nélkül és újrapróbálni. 99 pontot sikerült összeszedni.

A férj nõügyeit is sikerült úgy ahogy elintézni. Mivel szerelmes volt még két nõbe ezért azt a drasztikus megoldást választottam, hogy meghívtam õket a házba és a szemük láttára megcsókoltam az asszonyt. 😊 Nagy balhé lett belõle, de nagyjából rendezõdött a dolog. 😊

Rafaelo
ok

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

TopGun
Ha valakit erdekel van letoltheto Addams family...

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Sipocz
A szönyegekhez: a multkoriban javallottam megoldást a "nagyszõnyeghiány" megoldására. További ragozás-> (elsõsorban egyszinü, harmonizáló texturákkal mutat jól) Ha megvan a felület ahova szõnyegtextúrát kívánsz rakni akkor a "fence" építési lehetõséggel elõrajzolhatod a szõnyeg mintáját, ugyan csak hátomszögeket, ezekbõl is csak az egyenlõszáru derékszögüt használhatsz, de így is lehetséges elég bonyolult alakzatokat felrajzolni. Az elõrajzot töltsd fel aztán a kiválasztott textura csoporttal és aztán a fence elemeket egyzserûen töröld ki. Nagyon mutatós holmik jönnek elõ!😊

Rafaelo
olyan butuska nem lehetsz ha ide találtál

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Sipocz
Helló Népek!
(én egy kis butuska szöszilány vagyok😊)))))!
Mizujs?
A toddlerekhez szvsz.: sokkal valóságosabb és szórakoztatóbb a toddlerekkel való gama, ha a want-jait nem a szülõ (sajnos más családtaggal kapcsolatos want-jait a Maxis kizártnak tartja!?!?!😞() oldaláról közelíted, hanem a toddler ask for attention, ask for food opcióival indítod el (még így is sokkal több az a cselekvéssorozat amit ugyan a gyerek motivál, de abban mint passziv szereplõ müködik közre😞(). Ráadásként a gyerek eféle kommunikációja egy rakás szociál pontot is generál és azokkal a simekkel kapcsolatban (ezek nem csak szülõk és/vagy családtagok hanem akárki a közelben) jelentõsen felnyomja a hozzáállást.
Kérdés a hozzáállás pontokról: a hétvégén jött ki nagyon markánsan a dolog. Rettentõ aszinkronitást tapasztaltam egy adott kapcsolatban lévõ két sim egymáshoz való hozzáállásában. Az egyik oldalról látszott, hogy nagyon nagy az eltérés a hozzáállásban mert 90/60 körüli értékre a fazon nem hogy jó, mégcsak barát sem. Megvizslatva a másik oldalt látom hogy a hivatkozott sim kb. 45/25-ös. Mi a tapasztalatotok és hogyan lehetne ekkora eltérések nélkül alõadni? Ez ugye azt jelentette kb. hogy A sim rettentõen "bevágódott" B-nél (úgymond jópofa, aranyos meg roppant tájékozott pasas); A viszont B-t erõsen leértékelte (kispöcs, félhülye meg ilyesmi)😊.

PiszkosFred
Koszonjuk a kinyilatkoztatast, remelhetoleg ezutan mar konnyebb neked...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ez egy remek játék. 3 nap után megcáfoltam és letöröltem. ez a játék lányoknak való.

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]