Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

edikee

A google csodákra képes..
FC9Z-DSYN-PSY8-FPAV-9MSR
Tessék

jack0101
Sziasztok, nekem meg pár CD Key kéne a The Sims 2 Free Time- hoz.

Nagy szükségem lenne rá, elõre is köszönöm a segítséget(ha egyéltalán ír nekem valaki)!

😊

Eldorado: 64 Force Glaive ^^

Sziasztok!
Én még viszonylag új vagyok sims ügyileg és azt szeretném kérdezni, hogy neten találtam külön packokat, amikben kiegészítõ bútorok, lámpák, mindenféle ökörség van. Ezeket leszedtem zip formátumban, majd a sim2 mappán belül a downloadsba, illetve a collection mappába kicsomagoltam, de nem mindegyik jelent meg a játékban....kellenne hozzá vmi mesh is... vagy mi. Tudtok ebben segíteni, hogy mi ez, és honnan tudom megszerezni?
Elõre is köszönöm!!
Erika

Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?

reinstall
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem. Feltelepítettem a gépemre a Sims 2-t.
Szépen indul,betölt mindent. Viszont az embereknél nem látszanak a ruhák sem a hajak.
Illetve ha új családot akarok csinálni és belép abba a bodyshopba v mibe jön a hiba üzenet hogy valami végzetes hiba történt és egybõl kilép a játékból!

Mit tegyek? Valaki tudna segíteni?
Elõre is köszi a választ!
jack0101
Valki tudna nekem CD key- eket írni a Sims 2 Free Time- hoz??

Aki ír nekem, annak elõr is nagyon szépen köszönöm!😊

Eldorado: 64 Force Glaive ^^

LeWyTy
Tess.
Vagy nem erre gondoltál?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Valaki meg tudja nekem mondani, hogy az alapot, hogy lehet bemélyíteni? Nagyon tetszik az alagsoros ház.

LeWyTy
Én meg mikor megvettem egy telket, egyszer csak úgy ottvolt 😄

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Sziasztok! Nézzétek meg! www.tsims2.mlap.hu

wesker24
Na ilyen se volt még !! Túrázás közben találtam egy csodalámpát !! <#hehe>

Erre mire megdörzsöltem a lámpát elöbújt a dzsinn ! És 3-at kivánhatam !

1 a gazdagság 10 ezer dolcsi kaptam ! 2 verje át a kaszást ! 3 legyen sokkal szebb és hosszú életû !

Poénból kipróbáltam a feltámasztást is ugyanis bárkit fel lehetett támasztani aki elhunyt a családban ! Gondoltam feltámasztom az elhunyt feleségemet akit nemrég nyirtam ki mondanom se kell a feltámasztás rosszul sült el ugyanis a feltámadni feltámadt csak hát ZOMBI sims lett belöle !! És ahogy kinézett az nagyon durva volt !! Vérvörös szemek szürke véres arcbõr !! <#hehe><#nyes>

Na dehogy a dzsinnel azt kivántam hogy verje át a kaszást ! Lett egy halhatatlan sims-em !! <#hehe><#vigyor1> Ugyanis 2x-szer próbáltam kinyirni de csak nem sikerült mert a játékban mindig nyert a halállal szemben és sohasem veszit !
wesker24
wesker24
Ez jó nem hiába ikreknek születtek !! <#vigyor>

Shiwo
az égési halott meg felgyújtja a házat ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

edikee
Igen szabadidõvel játszok, köszönöm.

Hosszútávú életcél szint? Ez azt jelenti, hogy fent van a Szabadidõ kieg, és aszerint játszol? Mert akkor logikus, hogy lassan emelkedik a szintje, hiszen a Szabadidõ-ben a hosszútávú izé szint csak akkor emelkedik egyet, ha valami korszakos esemény történik (elsõ csók, házasság, ilyesmi). A sima napi vágyak teljesítésétõl nem emelkedik (ez csak azt befolyásolja, hogy hetente egyszer megjelenik egy kis üzenet, hogy hogy telt a hét, mennyire sikeresen.)
Bár ha jobban belegondolok, ezt azért még én se tapasztaltam ki annyira...

Nem bevizel, hanem azért csinálja, mert vízbefúlástól halt meg. (Az éhenhalt simek szellemei pl. mindig a hûtõajtót nyitogatják.)
Igen, csak ha törlöd a sírt, vagy át-teleportálod más közösségi telekre, vagy ha egyszerûen beteszed a sírkövet az egyik élõ sim inventoryjába.

rotator
😄DDDDDDDDDDDDDDDD

edikee
Õõõ lenne még vmi.
van egy szellmem és egyfolytába bevizel :\
igy tele van a lakás pisivel, a kert meg dudvával..
csak ugy tudom ezt elkerülni, hogyha elszálíttatom a sírt ?

Shiwo
láthatatlan gaz ? öö..tettél te le padlót ?

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet kiküszöbölni azt, hogy telelegyen láthatatlan gazzal a lakás, amitõl a sim nem tud mozdulni?
Ez bug? vagy mi lehet ennek az oka?

Elõre is köszi!
edikee
miért van az, hogy hiába hajtom végre a vágyait a simejeimnek, és mégis nagyon lassan halad a hosszutávú életcél szint ? ||vagy mi az||<#confused>

12346
az igényekkel nincs para. sztem ne eröltessük már a minimumot egy amúgy sem a grafikájával hódító játéknál😊 addon cumók meg kellenek. ha nem volnának, nem is lenne már rég értelme a játéknak. legalábbis engem nem mozgatnak a "gyári", igénytelen, ámerikás redneck holmik sokasága.

Mike
így itt nem beszélünk!

hg

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Igen,csak ha az ember hozzászokik a hipermegaultraüberbrutál grafikához
akkor-ha van rá mód-inkább jobb vasat lök alá.😊)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Shiwo
nem a gépigénnyel van a baj, hanem az igényekkel..minimál grafon, letöltött cuccok nélkül kiegekkel is szépen megy gyenge gépen ,)

akko kapják be
Ez evidens,minél több a kieg,annál erõsebb gép kell neki.A hivatalos gépigény meg szart sem ér.Amúgy a játéknak óriási a gépigénye,még szerencse,hogy a motorja remekül hangolható.

Az biztos.Majdnem megöregedett a sim,mire egy életelixírt meg tudott venni.Az SLI az nem sokat segít a Simsnél,de egy duplamagos AMD proci annál inkább.A Fatal1ty még bírja,de az AMD-s gépben én is gondolkozok egy procicserén.Bár annyira nem szaggat,hogy zavaró lenne.

Van akinek nem mûködik ez a megoldás elõre szólok.De mi a fenének kell az Erotic Dreams?Ez egy orosz kalap [email protected] inkább a rendeshez szedj le cuccokat a sexysimsrõl v. honnan,bár én nem tudom,mert nekem az is elég,amit az életben látok.😊Egyébként ha van fent "rendes" Sims 2,akkor csak nagyon óvatosan.

Click the Start Menu and Run... and type in regedit:

Click OK and a window called Registry Editor will appear.

Click the + symbol next to each of the following:
1. HKEY_LOCAL_MACHINE
2. SOFTWARE
3. EA GAMES
4. The Sims 2
5. 1.0

and you'll see something like this:

On the right hand side you'll probably see four things. We only need to worry about two of them: Language and Language name.

Double click on Language. That will bring up the following:

Change the Value data to the number corresponding to the language you want from this list:

1. American English
2. French
3. German
4. Italian
5. Spanish
6. Swedish
7. Finnish
8. Dutch
9. Danish
10. None
11. Japanese
12. Chinese
13. British English
14. Polish
15. Thai
16. Norwegian
17. Portuguese

Click OK.

After changing the Language, double click on the LanguageName and change the text to whichever language you chose. It doesn't actually makes a difference to the game, but it's best to keep everything in sync.

Every part of the game will now be in the language you chose.

Hali
Megszereztem a sims2 erotic dreams játékot, egybõl kiderült hogy orosz, jó lenne ha valaki tudna hozzá küldeni angol nyelvi fájlokat.
rotator
Az egyik játékforgalmazó tavaszi katalógusában van 2 nem hivatalos kiegészítõ: Divat mánia és Stílus mánia. Ha jól vettem ki, akkor ezekkel ruhákat és hajakat lehet tervezni, de sehol nem találok róluk bõvebb információt a neten. Valaki esetleg tud többet?

rotator
Én a procira szavaznék.

Mike
az aláírásomban lévõ konfigon szerintetek miben változtatassak, hogy ne akadjon a sims?
proci vagy inkább grafkártya?
vagy vegyek még egy 7600GT-t és kössem SLI-be?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

12346
mondjuk így, hogy tudom mi után nézzek, így már megvan😊 asszem olvasgatok, köszi😛

jól van nah, csak annyi helyen leírják tényleg.. 😊
12346
aha bocs:c

Mike at home
attól, hogy te még nem tudsz róla, attól még a többiek igen - így köztudomású

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

12346
és ez mitõl lenne köztudomású, ha teljesen logikátlan?😛

Sziasztok!

Nem tudna nekem valaki küldeni angol nyelvi fájlokat a Sims2 erotic dreams -hez? Megszereztem a játékot, aztán kiderült, hogy orosz. Elég necces így játszani vele. Ha valaki küldene, akkor pmben küldöm a mail címet.

Köszi

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Pedig azokkal a jó
És sajnos a sok kieg mégjobban eszi a gépet:S
Mike at home
jaja, az alappal, mennyi meló volt 100 ezer aspi pontot összeszedni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Shiwo
kábé..autóban 2-3szor etyepetye 1 randi alatt, s már 14-21k pontnál van a sim.. 1 nap alatt simán összelehet hozni egy elixírre valót egy jólsikerült randival.. picit tán ez is a baj...a sok kieg sok új, jó dolgot tartalmaz, de én úgy vettem észre, hogy egyre könnyebbé is teszik a játékot..

játsz ablakos módban, akkor szokták bírni az eltérõ felbontást és hertzet is.
kem001
Semmit nem ír ki
Nekiáll vibrálni a monitor, és csak a reestart segíthet rajta, háttérbe hallani hiba hangot, újraindítást lehet csak tenni, de azután windows valami hibát javított, de akkor se kellene kikapcsolnia

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

vagy a felbontás vagy a hertz nem jó, legalábbis az én tft-m akkor szokott kikapcsolni mikor ezekkel van gond, de elõtte kiírja hogy mi a recommended, vagyis mi az ajánlott. ilyet nem ír ki elõtte neked?
kem001
Visszajött a problémám, megint kikapcsol játék közben a monitorom :S Valami tipp hogy mért teheti ezt?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB