32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#30426 Nem, direkt nem vettem meg, mert sokan mondták, h tiszta bug az egész, úgy ahogy van. -
#30425 biztos a freetime miatt, nem? -
#30424 Már én sem tok rendesen simsezni... Egyik nap gondoltam, tolom egy kicsit, minden megvolt f*sza,(szereztem egy csomó lóvét, meg vagy 3* előléptették a simjeim) erre a játék hibát észlelt, ezért leállt...Azért meg nem fogok 5 percenként menteni, h tudjak simsezni, mert akk meg megtelik a gép...És nem olyan fontos a sims...:P
Mike:Nemsokára 20 leszek...:P már csak 7 év...xD -
#30423 warez :) -
#30422 de az a baj hogy fenn van a sima sims 2 az megy de ha felrakok rá bármilyen kieget nem megy... -
#30421 van vagy 5-6 nagy kieg
azokat
tedd fel mindet, aztán próbáld elindítani -
#30420 vagy valaki mondja meg milyen sorrendben tegyem fel:
- Sims2
- Csili vili cuccok
- Éjszakai élet
- Házikedvenc
- Mesés díszletek
- Télapós cuccok
- Divatos cuccok
- Konyhai és fürdőszobai cuccok
- Vár a munka
ezeket akarom felrakni... -
#30419 Az isten f*szát már nem tok erre mit mondani nem igaz... ahányszor rakom újra mindig máshol b*ssza meg a k*rva annyát ez a keci de utána ott mindig most ujra raktam akkor az intro elött ez elött csak a játék közepén az elött meg az intro után... nem hiszem el... valaki segítsen már...
senkinek nem volt ilyen baja? -
#30418 nemtom :S, sry. -
#30417 oks :) am még mindig hibát észlel... de mikor a sima sims 2 van fenn akkor minden faszán megy... miután felrakom bármelyik kieget nem megy am már 1x ez ment ugyan ezzel a géppel ugyan ezzel az eredeti játékkal... -
#30416 csaksegítenipróbáltam :PP. -
#30415 föl nem foghatom mi a baja régen teljesen jól ment... -
#30414 2 tényezőn mit keverjek? fenn van a sima sims2 meg az éjszakák ám a sima sims2 vel megy de miután felrakom az éjszakákat egyből nem megy... -
#30413 haveromtól jött eredeti szóval nála ment... a gépem nem szar az biztos és a vindózom is csak 1 hónapos... -
#30412 van codec pakkom akkor sztem leszedem azt megnézem mit reagál...
szerk.: Codecs pack leszedve... nem ér semmit... -
#30411 mindegyik külön mappában van... -
#30410 De ne azon belül legyen :). külön mindegyiknek :). Várj, figyelj, nekem így van. E-Games- Sims 2 alap és games mappában külön könyvtárban mindegyik kieg, mindegyikhez külön új mappa. Neked is, vagy te csak beyomtad az alapon belülre külön mappákba? :S -
#30409 nincs fenn vmi codecpack a gépeden? régen ez is okozott ilyen problémát -
#30408 próbáld keverni a kiegeket
ugyanis a sorrend mindegy -
#30407 na jólvan de akkor is aranyos volt
mennyi is vagy 12, 13? -
#30406 na de az a kis ablak lehet 1280x1024 méretü is, az pont kényelmesen elfér 1680x1050-es felbontáson -
#30405 esetleg vidd át valamely haverodhoz, nézzétek meg, ott is ezt csinálja-e..ha nem, akkor a géped a sz@r, lehet újrakéne telepíteni a winfost..ha igen, akkor viszont valami a játékkal van..akár az is lehet, hogy az alap sims 2-őd a mi sérült s ezért nem jóak vele a kiegek, de mondjuk olyan file-ja sérült meg, ami a játék futtatásához nem kell, s ezért tudsz vele játszani -
#30404 Nem, de régen az voltam...:D Am nekem régen törtben volt meg, aztán nekem is mindíg azt írta ki...Ezért vettem meg eredetiben. -
#30403 te sims kocka vagy nem? akkor plz segíccs :P -
#30402 Jól van, akk szóljál be!:P :D
Am vissza térve a simshez, kisablak, tod a -w -
#30401 Fail... most 6.-ra raktam újra ezt a szart... így Sims 2 és akkor ezen belül van a Sims2 mappa aztán a Sims2 Éjszakák mappa aztán a Sims 2 qrva anyád.... és akkor így sem tetszik neki... nincs crack, semmi olyan program ami bezavarná és így sem megy... -
#30400 ezesetben ha alap, próbáld crack nélkül -
#30399 alap hogy krekkelem mert nem fogok berakosgatni a DVD-t :D am nincs fenn a neronak a virutális meghajtója... -
#30398 ill neronak nincs telepítve virtuális meghajtója ? hátha arra érzékeny..vagy megpróbálhatod crackelni is..ha úgy sem jó, vszeg nem valami virtuális meghajtóv-szellemmel van a baja.. -
#30397 akár hogy teszem fel rossz csak a natúr sims2 a jó... -
#30396 úgy jó az elrendezés...ha nem teszed fel az éjszakákat, úgy is rossz amúgy ? -
#30395 úgy van hogy Sims2 aztán aztán azon belül van Sims2 Sima aztán Sims2 éjszakák mindegyiknek van külön saját könyvtára -
#30394 lehet hüle kérdésnek hangzik, de külön könyvtárba pakoltad őket (mondjuk ahova szeretnének települni) vagy 1 könyvtárat adtál meg mindnek ? utóbbi eset rossz választás, nem szabad őket 1be pakolni -
#30393 FÚ DE IDEGES VAGYOK!
most sikerült 1 olyan diagnózist össze hozni hogy ha csak a Sims2 van fenn akkor meg hiba nélkül ha már fenn van az éjszakák is kész kuka az egész végig megy az intro és kibasz a játékból fullra elegem van már ebből a szarból
-
#30392 a f*sz kivan ezzel... uninstallt nyomok a házikedvencnek azt letörli az egész mindent az eszem megáll ettől a szartól...
(most rakom 4.-re újra ezt a fost ha most sem fog menni akkor beperelem a köcsög EA-t f*szom) -
#30391 PLZ help!
már 3x raktam újra és mindig ezvan... van amikor ház csinálásnál csinálja ezt van amikor el sem indul a játék... FAQ-ban nem találtam semmit vagy ha benne van én vagyok a noob... vagyis annyit olvastam hogy a D-tools okozza de nekem nincs is fenn semmilyen virtuális meghajtó program...
Ezek vannak fenn:
-Sima játék.
-Éjszakák.
-Házikedvenc.
-Csili-vili cuccok.
-Mesés díszletek.
jah és még mielött warez lenne nem warez hanem eredeti... -
#30390 :DDDDD
az :D -
#30389 Full kemény :)... én csak a simjeimmel a lakásban vagyok, mer nem egy erőmű a gépem, de néha elviszem őket erre-arra. -
Flora2 #30388 Nem, sőt, azt hittem, hogy ezt már úgyis mindenki tudja, akinek megvan a Szabadidő kieg. -
#30387 Most ugye csak viccelsz... :)). *hitetlenkedve nézi Florát :D*