Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy szükségem lenne rá, elõre is köszönöm a segítséget(ha egyéltalán ír nekem valaki)!
😊
Eldorado: 64 Force Glaive ^^
Én még viszonylag új vagyok sims ügyileg és azt szeretném kérdezni, hogy neten találtam külön packokat, amikben kiegészítõ bútorok, lámpák, mindenféle ökörség van. Ezeket leszedtem zip formátumban, majd a sim2 mappán belül a downloadsba, illetve a collection mappába kicsomagoltam, de nem mindegyik jelent meg a játékban....kellenne hozzá vmi mesh is... vagy mi. Tudtok ebben segíteni, hogy mi ez, és honnan tudom megszerezni?
Elõre is köszönöm!!
Erika
Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?
Segítségre lenne szükségem. Feltelepítettem a gépemre a Sims 2-t.
Szépen indul,betölt mindent. Viszont az embereknél nem látszanak a ruhák sem a hajak.
Illetve ha új családot akarok csinálni és belép abba a bodyshopba v mibe jön a hiba üzenet hogy valami végzetes hiba történt és egybõl kilép a játékból!
Mit tegyek? Valaki tudna segíteni?
Elõre is köszi a választ!
Aki ír nekem, annak elõr is nagyon szépen köszönöm!😊
Eldorado: 64 Force Glaive ^^
Vagy nem erre gondoltál?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Erre mire megdörzsöltem a lámpát elöbújt a dzsinn ! És 3-at kivánhatam !
1 a gazdagság 10 ezer dolcsi kaptam ! 2 verje át a kaszást ! 3 legyen sokkal szebb és hosszú életû !
Poénból kipróbáltam a feltámasztást is ugyanis bárkit fel lehetett támasztani aki elhunyt a családban ! Gondoltam feltámasztom az elhunyt feleségemet akit nemrég nyirtam ki mondanom se kell a feltámasztás rosszul sült el ugyanis a feltámadni feltámadt csak hát ZOMBI sims lett belöle !! És ahogy kinézett az nagyon durva volt !! Vérvörös szemek szürke véres arcbõr !! <#hehe>#hehe><#nyes>#nyes>
Na dehogy a dzsinnel azt kivántam hogy verje át a kaszást ! Lett egy halhatatlan sims-em !! <#hehe>#hehe><#vigyor1>#vigyor1> Ugyanis 2x-szer próbáltam kinyirni de csak nem sikerült mert a játékban mindig nyert a halállal szemben és sohasem veszit !
Bár ha jobban belegondolok, ezt azért még én se tapasztaltam ki annyira...
Igen, csak ha törlöd a sírt, vagy át-teleportálod más közösségi telekre, vagy ha egyszerûen beteszed a sírkövet az egyik élõ sim inventoryjába.
van egy szellmem és egyfolytába bevizel :\
igy tele van a lakás pisivel, a kert meg dudvával..
csak ugy tudom ezt elkerülni, hogyha elszálíttatom a sírt ?
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet kiküszöbölni azt, hogy telelegyen láthatatlan gazzal a lakás, amitõl a sim nem tud mozdulni?
Ez bug? vagy mi lehet ennek az oka?
Elõre is köszi!
akkor-ha van rá mód-inkább jobb vasat lök alá.😊)
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Click OK and a window called Registry Editor will appear.
Click the + symbol next to each of the following:
1. HKEY_LOCAL_MACHINE
2. SOFTWARE
3. EA GAMES
4. The Sims 2
5. 1.0
and you'll see something like this:
On the right hand side you'll probably see four things. We only need to worry about two of them: Language and Language name.
Double click on Language. That will bring up the following:
Change the Value data to the number corresponding to the language you want from this list:
1. American English
2. French
3. German
4. Italian
5. Spanish
6. Swedish
7. Finnish
8. Dutch
9. Danish
10. None
11. Japanese
12. Chinese
13. British English
14. Polish
15. Thai
16. Norwegian
17. Portuguese
Click OK.
After changing the Language, double click on the LanguageName and change the text to whichever language you chose. It doesn't actually makes a difference to the game, but it's best to keep everything in sync.
Every part of the game will now be in the language you chose.
Megszereztem a sims2 erotic dreams játékot, egybõl kiderült hogy orosz, jó lenne ha valaki tudna hozzá küldeni angol nyelvi fájlokat.
proci vagy inkább grafkártya?
vagy vegyek még egy 7600GT-t és kössem SLI-be?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nem tudna nekem valaki küldeni angol nyelvi fájlokat a Sims2 erotic dreams -hez? Megszereztem a játékot, aztán kiderült, hogy orosz. Elég necces így játszani vele. Ha valaki küldene, akkor pmben küldöm a mail címet.
Köszi
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nekiáll vibrálni a monitor, és csak a reestart segíthet rajta, háttérbe hallani hiba hangot, újraindítást lehet csak tenni, de azután windows valami hibát javított, de akkor se kellene kikapcsolnia
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB