Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bezony-bezony, túrótorta=ikrek 😄😄 azt hittem ez köztudomású 😊) nem baj, én bírom az ikreket, egy terhességgel vanmeg a kettõ gyerek.
wesker24
Nem mondod !! <#wow1><#wow1> Amugy a csaj tényleg evett 1-2 tányér túrótortát !! Na bakker akkor nincs mit tenni nehéz napok várnak a simekre !! nem is tudtam hogy a túrótortától ikrek lesznek !!

Mivel sosem csináltam olyat mert nem volt elég magas a fõzés skill !!

nah-nah, véletlen nem lehet gyerek 😊 ahhoz a gyereknemzésre kell nyomni 😊
nem ettél elõtte véletlen túrótortát? akkor garantált az ikerszülés 😄 10bõl 10x.
wesker24
ÁHHH JAJ NEEEE !!! MUUUMMMYYYY !

Kellett nekem etyepetyezézni !! Erre tessék IKREK születtek !! Egy fiú és egy lány !!<#hehe><#nyes>

Nem elég hogy egy újszülöttel is alig lehet boldogulni erre tessék rögtön 2 lesz !!

Asszem nehéz idõszak vár rám !!<#vigyor1>
Mike at home
off

lassan egy éves leszel, ideje kitölteni az adatlapodat

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hát
fejleszteni kéne a gépet
a simshez rengeteg memória kell
2 giga alatt erõsen ajánlott
meg egy jó gyors vinyó

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ha nem swappolgatna állandóan😄

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

Azám

Mike at home
velõs vélemény

Ez egy szar me szaggat

Mike at home
felesleges az aging off, mert csak meghülyül tõle a program
aki meg nem bír 15 nap alatt 33 ezer pontot összegyûjteni az újabb üveg elixirre, az haljon csak meg

12346
nem próbáltad??😊 én pl mindig is úgy toltam a sims 2-t. ugyanazokkal a karakterekkel csak, míg meg nem untam a játékot. esetleg néha megnéztem, milyen, ha gyerekük lesz.
egyébként 6 gyerek-et lehet, hogy csak így lehet megoldani normálisnak mondott életvitel mellett.

rotator
Az egyik karakteremnek az az életcélja, hogy 6(!!!) gyerekét kiházasítsa. Namost, én egy ideje már aging off mellett játszom, gondolom, ott gyereknemzés/nevelés se nagyon létezik, de 6 gyerekre amúgy se lenne idõ. Ezt csak folyamatos életelixírezéssel lehet akkor megcsinálni (azt még sose próbáltam)?

Lehet rosszul fogalmaztam és nem bugos csak ...rosszul kitalált. Tetszik a kieg, de az (új) pedál-medállokat nagyon nehezen adja meg, és az állandó telefonálgatás meg személyes megkeresés a klubboktól elég idegesítõ.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Carlos
xp, vista fos.

Þór vígi þessi rúnar

12346
azért sokaknak összejött a balhézás, mígnem direktbe össze nem haverkodtattam õket a melóhelyen való elõrelépés érdekében^^ gyerek meg nincs a városkámban, szal x😊 viszont jó lenne, ha tényleg ilyen könnyû lenne megélni, és elõrejutni😄 én is rég cadillac-ekkel, meg mecikkel rontanám a levegõt.

Mike
winxp vagy vista alatt?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Carlos
Nálam sincs semmi gond vele.

Þór vígi þessi rúnar

wesker24
Nem tudom mi bajotok a szabadidõvel nekem semmi gond nincs vele !!

Már nagyon régóta játszok vele !! És eddig egyetlen bug sem volt !!

Régebben csináltam egy férfi simset és már azóta 3 fiatalitó elixirt is megittam az elsõ feleségtõl született egy gyerek azóta az már tinédzser
az elsõ feleséget kinyirtam azóta már van egy másik feleségem aki ismét terhes !! Szóval nálam semmi bug nem volt eddig !!
rotator
A Szabadidõt nem biztos, hogy érdemes felrakni, mert nagyon bugos szegényke. Jó utat + patch!

rage
Mindegy a sorrend
A Szabadidõvel indítsd majd a játékot.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

toysoldier
Hali

megvan a(z):
- Egyetem
- Házikedvencek
- Mesés Díszletek
- Bulis Cuccok
- Christmas Party Pack
- Évszakok
- Glamour Life Stuff
- Happy Holiday Stuff
- HM Fashion Stuff
- Jó Utat
- Szabadidõ
- Megnyitottunk - Vár az üzlet!
- Éjszakák

milyen sorrendben kell felrakni õket? ez az összes kiegészítõ? ha nem akkor melyik hiányzik?

elõre is köszi ^^

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Mike
ja, köynnü barátkozni nehéz jól összeveszni
pl. kisgyerekek nem is nagyon tudnak, persze simPe-vel lehet -100-as kapcsolta, állandóan verekedtek 😊))))

12346
"ja és máig nem tudtam reprodukáltatni vele ezt a nézést 😄"
nem is baj😄

nekem egész plezentvjúv nõtt úgymond a szívemhez. onnan gyomlálom ki a gyári népeket és ültetek be sajátokat, letöltötteket, aztán több-kevesebb sikerrel haverkodnak egymással. akartam olyat, hogy bizonyos családok szarul élnek, mások jobban, + az egymás szomszédságában élõ feka, és skin csóka ne szeressék egymást, erre most kb mindenhol teljes béke van, és jólét:c

Mike
aha
szerintem aranyos, saját nevelés
meg a személyisége miatt is kedvelem
fura, hogy végül is az ember úgy tekint rájuk mintha élõlények lennének

ja és máig nem tudtam reprodukáltatni vele ezt a nézést 😄

12346
jaj, köszi😄
nem is azért sokkol, mert depis lenne^^ azon a közeli arcképen aaaannyira durván tenyérbemászóan irritáló feje van <#vigyor3>

Mike
akkor hetente berakom hogy örüjjé' 😊))
egyébként meg csak a haja olyan, egyáltalán nem egy depis fajta

12346
ááá ez az emo gyerek... mindig sokkol, akárhányszor teszed be...😄

kem001
Én is ezt szoktam 😊
Amúgy a Sims Online még üzemel?:S

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Mike
én ezt úgy szoktam kiküszöbölni, hogy a telek betöltése után pause, aztán végigmegyek a házon, minden szinten, és így mindent betölt, és többet már nem kell menet közben

jah, megvan <#idiota> boccs

A Sims 2 Hajótöröttek-be hogy lehet teljes képernyõre állítani?? thx

Nekem még fontos lenne az is, hogy ne töltsön 1000 évig. Ha már betöltõdött töbnyire jó, bár ha nagyon forgatom a játékteret beszaggat (a nagy, jól berendezett ház(ak)ban legalábbis).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mike
hát nemtom

gyári:

nem olyan rossz ez, szerintem, ma sem csúnya

nem gyári:

és már a szeme sem 2d-s

nekem ez szint már megfelelne, csak kicsit több poligon kellene, a füle orra ne legyen szögletes és mozoghatna a szemük

a test is legyen jobban kidolgozva, láb, lábfej, és ha benagyitok ne háromszög végü legyenek az ujjaik

meg esetleg jó lenne, ha a ruha nem lenne statikus, hanem mozgás közben az is mozogna, elcsúszna, lecsúszna, rendesen öltözzön, ne pörögjön, hízás-fogyás szintén, lehetne a sim illetve a ruhája egyre koszosabb, nem csak bûzzel és hasonlók
ja és végre eltûnhetne a négyzetrács

egyébként meg legyen egy jó alapséma, aztán a userek úgyis megcsinálják úgy, hogy jól is nézzen ki

hát igen, mondjuk ez enyém is életszerûbb ennél, de csak azért mert netrõl töltött .. az alap simek valljuk be elég béna fejûek...
Mike at home
tök kaka, az a bajom vele, a mostani simjeim jobban néznek ki

Én abban reménykedem, hogy ez még egy nagyon alpha változat, a simek külsejét csak úgy nagyjából csapták még össze, és fognak még rajta finomítani, ha a mozgásuk/mûködésük már kész lesz. Nekem egyelõre olyan mûanyag-baba arcuk van, nem tetszik, de ez szubjektív vélemény...
Ha viszont tényleg megszûnik a különálló telkek rendszere és az egész város 3D bejárható lesz, és bekopoghat a simem a szomszéd házba, betöltési képernyõk nélkül, az nagyon welcome!

Számomra is kicsit plasztikusnak tûnik a grafika, de látni kéne mozgás közben.

mi a baj a grafikával, ránézésre is jobb mint a mostani, részletesebb. a csajok arca is egész jó lett...
Mike
nagyon remélem hogy nem marad a grafika ilyen

Hát az öreg szimek nagyon gázul néznek ki. Mint egy beöltözött fiatal szim. Mindenki továbbra is egyen magas, de a dagadt az végre tényleg dagadt.

Mike
ha ilyen marad a grafika, mint a cikkben, hát akkor az ritka ocsmány lesz

rage
Nem baj 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Mike
van sims3 topik
és ott már be is linkelték

rage

sikerb!
kicsit lentebb, ha visszaolvastál még képet is vágtam belõle, nekem is ez volt a problémám. A Freetime okozza! ez már 100%, mert leszedtem a kieget tegna, most az évszakok az utolsó nekem, és kutya baja... órákat játszottam a hibaüzenet nélkül. tehát várj patch-re (hátha megjavítja) vagy szedd le te is a kieget, csak sajna a mostani mentés nem jó az elõzõ kieghez, ha a freetime elõtt nem csináltán biztonsági mentést, akkor elveszett a mostani családod.. én is most csináltam újra mindent.
tehát nem a plusz letöltések, elõször én is arra tippeltem, le is töröltem egy csomót, de a freetime leszedésével megoldódott a probléma, javaslom neked is...
Igen,bár attól tartok, hogy ez a netrõl letöltött plusszoktól van, amíg a freetime nem volt fenn, nem írt ki ilyesmit, és a plusz letöltések, akkor is megvoltak, ráadásul ugyan azok.
Most már akkor végképp nem tudom mi lehet a baj.
Xp van fenn és nem volt eddig probléma. A daemontools sem semmi nem ütközött.
Kodlovag
Azok számára, akiknek fagy a játék. Nem tudom, hogy az õ konkrét esetükben ez-e a probléma, de egy próbát megér. Idézet a hivatalos veboldalról:

For those who get either the random DOS "blue screen of death" crash, the "nv4_disp" infinite loop message, or unexplainable crashes to an in-game blue screen lockup with skipping audio, this is for you.

This latest news on the "nVidia crash" has a short version and a long version.

The short version: Make sure your anti-virus program(s) are disabled/turned off before playing The Sims 2. Especially those who have any Norton product installed. Games and Anti-Virus programs both like using a large amount of your system's paged memory. Even if your game did not crash you would probably see a reduction in your performance. For some reason when The Sims 2 is running with Norton Internet Security, the Anti-Virus is not releasing some of the memory which eventually leads to the system running out of memory.

Röviden és magyarul. A Sims2 + nVidia videokari + Norton egy halálos kombináció, mindenféle fagyásokat okoz. De ha elég sok memória van a gépedben, lehet hogy sosem tapasztalod a problémát.
Megoldás: Norton antivirust és egyébként bármilyen antivírus terméket kikapcsolni, amíg játszol a Sims2-vel. Videokártyától függetlenül megfontolandó tanács.

Carlos
GYanitom egyébként, hogy ez valami windows cucc lehet és nem sims2.
Ugyanis nekem még egyszer sem dobott ki igy.
Viszont a haversrác megvette barátnõjének eredetiben az alapot és azis csinálja.
Nekem 64 bites windows xp-m van patchelve, up to date, nem csinált ilyesmit még.
Viszont régebben a warez 32-es windoz-ommal elõfordult. (most akkor a kérdés az az, hogy a windows eredetisége vagy a 32/64 bit-e a probléma forrása)

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok!

Lenne egy problémám, és már megpróbáltam a faq-ban kiírtakat követni, de nem jó.
Mióta a Freetime-ot felraktam,és elkezdek vele játszani, egy ideig megy, és aztán kiírja az egyik általános problémát, hogy az alkalmazás hibát észlelt, ezért leáll.Vannak olyan cuccok is amiket internetrõl töltöttem le, de ez régebben nem volt probléma. A daemont hiába cserélem régi verzióra, azzal se megy.Remélem tud valaki segíteni, és elõre is köszönöm!