32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Flora2
    Jajaja, és meg lehet venni a Spore-t meg a Tiberium Wars-t, meg még a FIFA 08-at is? is a boltban. (A közösségi telki szoftver-állványoknál.)
  • Legend Killer
    Ja azt nem tudtam, sry :). De nagy ötlet tőlük.
  • martini12
    nem látod hogy warez téma?ne kérdezd honnan lehet leszedni!!
  • rage
    Gamestar értékelés a Konyhai cuccok kiegészítőről :

Kiváló konyhai kiegészítő, tökéletes poháralátétnek.
    Korrekt :-)
  • Pepsi Twist

Nem jelenik meg a cheat (csalás) ablak!
    A cheat ablakot a ctrl+shit+c billenty?kombinációval hívhatod el?! Ha így sem sikerülne, akkor valószin?leg van a gépedre telepítve valamilyen egér (cursor) áttállító program (pl: CursorXP). Ezt a programot kapcsold ki, tilsd le, vagy uninstalláld és akkor meg fog jelenni a cheat ablak!
    Oldal tetejére

• Shiwo
    pontosabban a szabadidő kieg óta van benne
  • Legend Killer
    lol, a Sims 2ben a tévén játszható játékoknál ott van a Sims 3 loál.
  • Mike
    milyen kis ablak? a felbontás ugyanakkora max nem torzit
    "lépek csajomhoz" ez mekkora duma :)
  • Olcsy
    Köszi, am tom, csak nem szeretek kis ablakban játszani, mert akk egyszerre csak a szükségleteket, vagy az életcélokat lehet megnézni.xD Nah lépek csajomhoz, aztán haza.
  • Mike
    hazsnálj cracket
  • remus500
    És akkor most mit csináljak ?
  • Shiwo
    én találkoztam már olyan gémmel is, ami a 2. olvasómra azt hitte, hogy virtuális meghajtó -.-
  • remus500
    Újra elindítom és most meg ezt írja ki :
    Emulátorprogrammal való ütközés észlelése.
    OK

Semmi clone cd , alchohol nincs fenn,csak a daemon tools V4.08HE as progi ! amikor letöltöttem a Freetime.ot , kicsomagoltam és volt a mappába egy YASU nevezetű progi ! belemásoltam a daemon főkönyvtárába,->utánna elindítom-> benyomom rajta azt a gombot hogy CLOACK->és akkor is az emulátor programmal való ütközést írja ki ! mi lehet a baja ?

• Flora2
    Nekem is egy csomószor ezt írja ki, amikor elindítom a játékot (a Jó Utat óta ezt csinálja), de ha Újrát nyomok, akkor simán elindul. Én se értem, miért kell kétszer elindítanom a játékot ahhoz, hogy elkezdjen betöltődni. Ja, és eredeti, boltban vett lemez.
    Összefügghet ez a Securom-mal? Vagy azzal a launcher indítóval, amit asszem az Évszakokkal vezettek be? Vagy a dvd meghajtóm a hibás?
  • remus500
    Hali ! feltettem a Sims 2 Szabadidő(Freetime)-ot és mikor indítanám ezt írja ki :

Nem sikerült hitelesíteni az eredeti lemezt az idokorláton belül.

Újra próbálja?

Újra Mégsem
  • Legend Killer
    grat
  • Mike at home
    jó lesz
  • Shiwo

• Legend Killer
    oks thanks, amúgy fent van összes kieg plusz mini cucc :D.
  • Shiwo
    Érdemes lehet, csak nem az alap sims 2 kiegjei, hanem önnálló sims-ek, egy kis történettel..szóval nem kell hozzájuk a sims 2, mennek magukban
  • Legend Killer
    A hajótöröttes bizbazos kiegek jók, érdemes leszedni?
  • Shiwo
    mondjuk egy kép, amelyre rázsúfolom a kiegek lógóit
  • Mike
    esetleg a kicsikről lehetne egyben egy kép
  • Mike
    jaja, szerintem is elég a nagy kieg
  • Shiwo
    jelentem elkezdtem összefarigcsáni a bannerből még hiányzó részeket (hobby, tini stuff, konyha stuff), de a stuff-os dolgokhoz kevés használható kép van..legyen azért belőlük, vagy egyszerüsítsük a bannerképet, s csak a nagy kiegeket jelenítsük meg ?
  • Legend Killer
    amúgy az a buzi tehén annyira idegesít, hogy mind a két simemmel megpróbáltam megverni :D... először sikerült JTG-vel, utána kikapott kéccer, gyúrtam rá sokat és elvertem kéccer a tehenet :D... Shadnek nem jött össze a győzelem. És van a pomponos csaj, meg egy másik tehén... a két tehén összeveszett a házamban és elverte egymást :D, de az nyert, amelyiket én levertem késöbb... és a csaj meg közben nyomta az üdvrivalgást és őt soha nem verték el :D.
    Izé, szakmai verekedés, ki a jobb, ki van a csúcsony, ki nyomhatja az üdvrivalgást :D, biztos ezért bunyóztak, de poén volt :D.
  • Legend Killer
    Hogy ennyit jácottam a Sims 2 Szabadidővel eddig, mióta rájöttem, hogy ez is megy az xfire-n :D... és ez pár napja volt :S.
    Ami epdig a Haulint és a BF1942-t illeti, nemértem mé van ott, ha má minimum1éve nem jácottam vele :S.

Grat amúgy, akkor te csajozós mester vagy a Sims 2ben :D.
  • Mike at home
    és ezt mivel méred?
  • Mike at home
    az egyetem kiváló a csajozásra
    utolsó egyetemi kiruccanást két fickóval csináltam, akik gyerekkori jó haverok voltak, no a koleszban szinte mindegyik csaj megvolt, mindkettőnek, kellett némi szervezés, mivel a simek valamiért rettentő féltékenyek
  • Legend Killer
    Amúgy ez tök hülyeség... Haulinnal má évek óta nem jáccom és BF 1942el sem és mégis ott van :S :S.
  • Legend Killer
    Ja és Xfire:

Game Past 7 Days Total v
    Call of Duty 2 Multiplayer Call of Duty 2 Multiplayer 2 hours 39 hours
    18 Wheels of Steel Haulin 18 Wheels of Steel Haulin - 12 hours
    Battlefield 1942 Battlefield 1942 - 10 hours
    The Sims 2 FreeTime The Sims 2 FreeTime 8 hours 8 hours
    The Sims 2 Pets The Sims 2 Pets - 7 hours

Haladok :).
  • Legend Killer
    :)

Az egyik simem a lenti ház lakóiból elment szakácskodni, mer híres szakács akar lenni. Sirályul megy a biznisz, mer má csak1skill kell a főzésnél és maxra tunningoltam vele :)). Név szerint JTG, pankrációból vettem egy valós személytől a nevet :D. Shad - szintén valós személy, pankráció :D -, ő professzionális party arc akar lenni :), de ahhoz nincs kedvem, sem energiám és ezért a hadsereghez ment :D. Elsőként Elit alakulat volt a munka köre, vagy mi, jót röhögtem :D.
    A film miatt :).
    "Ez nem spagetti, hanem hadi núdli ketchuppal." :DDDDDDDD... mondták a filmben az első részben... talán perkonté v ki a franc? :D Nemtom :)... és az idézet se biztos, h pontos :S.
    Lényeg a lényeg, h az arcok jól haladnak :). JTG Casanova, v Rómeó, amit akartok, mer egyetemen megtömött két csajt és most volt a harmadik nem sokkal a költözés után. Egyébként az a ház is full olyan, mint az egyetemi, király, laknék ilyenben, mondom én :DD. Most rápályázott a katona puncira, ha szabad így fogalmaznom és az én szavam járását használni tisztelt Mike házigazda :D... vagy katona muff :D... mármint a sim, akit kinéztem vele... ő lesz a negyedik és az ötödik is egy katona csaj és így teljesülne a vágya, hogy öt különböző simmel bújon ágyba :D... három má megvolt :)... az is vágy volt, szal nem lehetetlen.
    Shad meg most ööööööö... nemtom miafeladata... jahhde... repülőtiszt asszem :D.

Gondoltam elmesélem csak úgy :).
  • Mike at home
    az inkonnál tulajdonságok/properties és ott az exe után beírod:

exe" "-w"
  • Mike at home
    tévedtem, csak 1600x900 van

• Mike at home
    játsz vele ablakban, ahogy én is
    sokkal könnyebb vele így dunmpolni is, alt+printscreen, aztán paintban beilleszt
    egyébként van 1680x1050-es felbontás is
  • Mike at home
    nem így van
    a Nieghborhoods alatt keresd a snapshotban
  • Mike at home
    hehe, mondtam :)
  • Mike at home
    :) az ember általában olyan házat épít amiben ő is szívesen ellakna, legalábbis én biztos
  • Mike at home
    ebben rengeteget kell gyalogolni
  • Olcsy
    Aham...Ehhez én hülye vok...XD De am nem is jó a simsnél a képernyőm felbontása, mert nem lehet 1680 * 1050-re állítani...Szal ilyen széthúzott képpel kell játszanom...Tök szar.:S