Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel sosem csináltam olyat mert nem volt elég magas a fõzés skill !!
nem ettél elõtte véletlen túrótortát? akkor garantált az ikerszülés 😄 10bõl 10x.
Kellett nekem etyepetyezézni !! Erre tessék IKREK születtek !! Egy fiú és egy lány !!<#hehe>#hehe><#nyes>#nyes>
Nem elég hogy egy újszülöttel is alig lehet boldogulni erre tessék rögtön 2 lesz !!
Asszem nehéz idõszak vár rám !!<#vigyor1>#vigyor1>
lassan egy éves leszel, ideje kitölteni az adatlapodat
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
fejleszteni kéne a gépet
a simshez rengeteg memória kell
2 giga alatt erõsen ajánlott
meg egy jó gyors vinyó
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
aki meg nem bír 15 nap alatt 33 ezer pontot összegyûjteni az újabb üveg elixirre, az haljon csak meg
egyébként 6 gyerek-et lehet, hogy csak így lehet megoldani normálisnak mondott életvitel mellett.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Már nagyon régóta játszok vele !! És eddig egyetlen bug sem volt !!
Régebben csináltam egy férfi simset és már azóta 3 fiatalitó elixirt is megittam az elsõ feleségtõl született egy gyerek azóta az már tinédzser
az elsõ feleséget kinyirtam azóta már van egy másik feleségem aki ismét terhes !! Szóval nálam semmi bug nem volt eddig !!
A Szabadidõvel indítsd majd a játékot.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
megvan a(z):
- Egyetem
- Házikedvencek
- Mesés Díszletek
- Bulis Cuccok
- Christmas Party Pack
- Évszakok
- Glamour Life Stuff
- Happy Holiday Stuff
- HM Fashion Stuff
- Jó Utat
- Szabadidõ
- Megnyitottunk - Vár az üzlet!
- Éjszakák
milyen sorrendben kell felrakni õket? ez az összes kiegészítõ? ha nem akkor melyik hiányzik?
elõre is köszi ^^
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
pl. kisgyerekek nem is nagyon tudnak, persze simPe-vel lehet -100-as kapcsolta, állandóan verekedtek 😊))))
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
nem is baj😄
nekem egész plezentvjúv nõtt úgymond a szívemhez. onnan gyomlálom ki a gyári népeket és ültetek be sajátokat, letöltötteket, aztán több-kevesebb sikerrel haverkodnak egymással. akartam olyat, hogy bizonyos családok szarul élnek, mások jobban, + az egymás szomszédságában élõ feka, és skin csóka ne szeressék egymást, erre most kb mindenhol teljes béke van, és jólét:c
szerintem aranyos, saját nevelés
meg a személyisége miatt is kedvelem
fura, hogy végül is az ember úgy tekint rájuk mintha élõlények lennének
ja és máig nem tudtam reprodukáltatni vele ezt a nézést 😄
nem is azért sokkol, mert depis lenne^^ azon a közeli arcképen aaaannyira durván tenyérbemászóan irritáló feje van <#vigyor3>#vigyor3>
egyébként meg csak a haja olyan, egyáltalán nem egy depis fajta
Amúgy a Sims Online még üzemel?:S
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
gyári:
nem olyan rossz ez, szerintem, ma sem csúnya
nem gyári:
és már a szeme sem 2d-s
nekem ez szint már megfelelne, csak kicsit több poligon kellene, a füle orra ne legyen szögletes és mozoghatna a szemük
a test is legyen jobban kidolgozva, láb, lábfej, és ha benagyitok ne háromszög végü legyenek az ujjaik
meg esetleg jó lenne, ha a ruha nem lenne statikus, hanem mozgás közben az is mozogna, elcsúszna, lecsúszna, rendesen öltözzön, ne pörögjön, hízás-fogyás szintén, lehetne a sim illetve a ruhája egyre koszosabb, nem csak bûzzel és hasonlók
ja és végre eltûnhetne a négyzetrács
egyébként meg legyen egy jó alapséma, aztán a userek úgyis megcsinálják úgy, hogy jól is nézzen ki
Ha viszont tényleg megszûnik a különálló telkek rendszere és az egész város 3D bejárható lesz, és bekopoghat a simem a szomszéd házba, betöltési képernyõk nélkül, az nagyon welcome!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
kicsit lentebb, ha visszaolvastál még képet is vágtam belõle, nekem is ez volt a problémám. A Freetime okozza! ez már 100%, mert leszedtem a kieget tegna, most az évszakok az utolsó nekem, és kutya baja... órákat játszottam a hibaüzenet nélkül. tehát várj patch-re (hátha megjavítja) vagy szedd le te is a kieget, csak sajna a mostani mentés nem jó az elõzõ kieghez, ha a freetime elõtt nem csináltán biztonsági mentést, akkor elveszett a mostani családod.. én is most csináltam újra mindent.
tehát nem a plusz letöltések, elõször én is arra tippeltem, le is töröltem egy csomót, de a freetime leszedésével megoldódott a probléma, javaslom neked is...
Most már akkor végképp nem tudom mi lehet a baj.
Xp van fenn és nem volt eddig probléma. A daemontools sem semmi nem ütközött.
For those who get either the random DOS "blue screen of death" crash, the "nv4_disp" infinite loop message, or unexplainable crashes to an in-game blue screen lockup with skipping audio, this is for you.
This latest news on the "nVidia crash" has a short version and a long version.
The short version: Make sure your anti-virus program(s) are disabled/turned off before playing The Sims 2. Especially those who have any Norton product installed. Games and Anti-Virus programs both like using a large amount of your system's paged memory. Even if your game did not crash you would probably see a reduction in your performance. For some reason when The Sims 2 is running with Norton Internet Security, the Anti-Virus is not releasing some of the memory which eventually leads to the system running out of memory.
Röviden és magyarul. A Sims2 + nVidia videokari + Norton egy halálos kombináció, mindenféle fagyásokat okoz. De ha elég sok memória van a gépedben, lehet hogy sosem tapasztalod a problémát.
Megoldás: Norton antivirust és egyébként bármilyen antivírus terméket kikapcsolni, amíg játszol a Sims2-vel. Videokártyától függetlenül megfontolandó tanács.
Ugyanis nekem még egyszer sem dobott ki igy.
Viszont a haversrác megvette barátnõjének eredetiben az alapot és azis csinálja.
Nekem 64 bites windows xp-m van patchelve, up to date, nem csinált ilyesmit még.
Viszont régebben a warez 32-es windoz-ommal elõfordult. (most akkor a kérdés az az, hogy a windows eredetisége vagy a 32/64 bit-e a probléma forrása)
Þór vígi þessi rúnar
Lenne egy problémám, és már megpróbáltam a faq-ban kiírtakat követni, de nem jó.
Mióta a Freetime-ot felraktam,és elkezdek vele játszani, egy ideig megy, és aztán kiírja az egyik általános problémát, hogy az alkalmazás hibát észlelt, ezért leáll.Vannak olyan cuccok is amiket internetrõl töltöttem le, de ez régebben nem volt probléma. A daemont hiába cserélem régi verzióra, azzal se megy.Remélem tud valaki segíteni, és elõre is köszönöm!