32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• kucsi08
    és akkor frankón menni fog minden?
  • Mike at home
    pontosabban letöltötted
    felmész a simPE oldalára (google)
    ott van egy olyan menüpont, hogy CEP
    azt is töltsd le
  • kucsi08
    mit?
  • Mike at home
    CEP-et leszedted?
  • kucsi08
    PLS segitsetek.
    letöltöttem hozzá pár cuccot de nem müködnek pedig a megfelelő helyre raktam be mindent még patcheltem is némelyik ilyen cucc kifagyasztja némeik nem de azokat nem találom sehol a game-ben.
    mit lehet ezzel csinálni? vagy kell hozzá valami? és ha igen akkor mi és honnan lehet leszedni??
    előre is kössz
  • Mike at home
    az EA-nak köszönhető
    meg azoknak, akik megvették
    így van értlme a hoosításnak
    a sims 3 engem annyira nem érdekel, a grafikája jelenleg nem tetszik, és megint csak az alapdolgokat lehet csinálni majd benne, mig meg nem jelenik hozzá 4-5 kieg
  • Legend Killer
    "...elküldöd őket dugni."

:DDDD, ok, kösz. Igen, tom, h van a Sims 3nak topikja, nézegettem is az info morzsákat, de erről nem láttam semmit, gondoltam hátha te. Ha ugyanaz a hm.... nemistom.... leányvállalat? :D csinálja, mint a 2t, akko magyar lesz tuti, mer ugye nekik köszönhető, h magyar a sims kiegek.
  • Mike at home
    semmit nem tudok erről, de valszeg igen, mert miért is ne
    de van a sims 3-nak is topikja...
  • Mike at home
    80-100 környékén egyikre rákattintva elküldöd őket dugni
    kell hozzá egy zárt állatházikó, mondjuk kutyaól
  • Legend Killer
    Jahh és remélem Sims 3 magyar lesz :).
    Tudsz vmit erről Mike?
  • Legend Killer
    Hogy van a párzás a Sims 2ben állatok közt? Megnéztem játéktippben és van két cicám, valami cé betűs a fajtája... Cocalio? :S Lényegtelen, egy hím, egy nőstény, ez a lényeg, a viszonyuknál az alig ismerem ezt az állatot szöveg látható. Szerintem folyamatosan nő a kapcsolat köztük, jól elvannak egymással.
    Azt olvastam, hogy kiválasztom az állatot és kölyök nemzés opcióra klikk, de nekem nincs oooolllyyaaannnn :S :S.
  • Mike at home
    néztétek hogy van már a konyhabútoros kiskieggel is kompatiblis simPE? CEP-ről se feledkezzetek el!
  • Legend Killer
    :D, okés, thanks for all.
  • Mike
    ez általában nem is arról szól, hogy mindent felteszel maxra, hanem, hogy szituációkat hozol létre

simPE? google a te barátod
  • Mike
    köze nincs hogy eredeti-e vagy sem
  • Gólya #30451
    esetleg felkeresheted az InSIMenator.net oldalt - kellemes meglepetések érhetnek:)
  • Legend Killer
    egyébként kösz és merre is van ez a Sim PE.
    Nem akarom maxra feltenni a skilleket, mint főzés, takarítás, etc, csak szeretnék1olyan családot, akiknek van.... kevéske skilljük.
  • Legend Killer
    Tudom nem lehet warezolni, de most mégse tom elkerülni sry... és a nem eredeti játékoknál is működik ez?
  • Mike
    programon belül

testingcheatsenabled = true
    aztán shift-et nyomvatartva huzogatod a csícsokat

programon kivül:
    simPE
    itt szinte mindent beállíthatsz, megváltoztathatsz
  • Legend Killer
    Hogy lehet a sims 2ben olyan simet gyártani, amelyik bizonyos skillekkel rendelkezik, mint pl a tárolóban a családok? Body shopban, ha ott, akkor hogyan? Ha meg nem, akkor...? :S
  • Mike
    jaja, egyik legjobb
  • FZoleee
    Hali! Megéri feltenni a vár az üzlet kiegészítőt? :)
  • Shiwo
    hát ha én szülinapomra 200k-t kaptam volna..nah de elég az offból..

banner ügyben keresek olyan embert, aki a meglévő képekből csinál 1 mozgót és jól letudja tömöríteni (nekem már a múltkor is jó nagyra sikerült mindig összehozni)
  • Legend Killer
    jahh képzeljétek el, Popomundo-n - ez1rpg oldal - lecsukták a karim graffiti festésért loooooooáááááááállll..... a vicc az, h LA-ben looooooool.
    Mer LA-nél az ilyet le se szarják az életben :)... nyomattam 3-4 falfrikát, az uccsót a metró állomáson és elkaptak :D. Én vok most 50 Cent :D, havernak is mondtam és 50ről jutott eszembe a drog, mer ő azzal kezdte.
  • Legend Killer
    de nem keresek jól :D, viszont lesz szülinapom, amin azé reményei mszerint aratni fogok :D. pénzzel.

Hm, menjek drogot árulni? :DDDDDDDDD
  • Shiwo
    ha qrva jól keresel, akkor lesz "csak" 2 hónap.. egy izomgép megvan 150-200k vígan
  • Mike at home
    figy, tehetsz bele 8-at is, ha jól emlékszem a 64 bites XP már kezeli, csak nem tudom azon fut-e a sims
    más kédés, hogy a 32 bites xp ugyan 4 mega fizikai memória megcímzésére képes, de egy processz max 2-t használ
  • Legend Killer
    :DD, okés, akko4giga.... tom, kell vidi kari, meg mittoménmi, ehhez nem értek, de nem két hét lesz mire összekaparom rá a zsét, hanem minimum két hónap :(, tehát ráér...
  • Shiwo
    nem csak memórián múlik a dolog..de ha valaminek nem elég az elkövetkezendő 1 éven bellül a 4 giga ram, annak a játéknak a készítői mennyenek el melegebb éghajlatra..
  • downnola92
    Hy!
    nekem lenne egy olyan problémám hogy a Sims 2 Jó utat kiegben nem tudok várost választani. Csak olyan lehetőség van hogy én magam csinálok egy várost. Fennt van még mellette a Free Time és az jól működik.
  • Legend Killer
    :O.... nemááááááááá.... és azzal fut minden új géjm, ha 4lesz neki? Mer én olyan ütős gépet akarok, h hajjajj... :D.
  • Mike
    az alá meg 5giga memória minek
    4-et tud kezelni max
  • Legend Killer
    oké :)... amúgy xp alá :P.
  • Mike
    vista alá?

jól fut, igen
    kivéve az üdülőhelyen, de csak a freetime felinstallálása után
    azt is vedd figyelembe, hogy 2 gigányi letöltött cuccom is van
  • Legend Killer
    Én mindet krekkeltem és megy :D.
  • Legend Killer
    Látom a konfigod Mike. Két gigával már jól fut a Sims 2? Bár mind1, mer én majd öt gigát pakolok az új gépbe minimum :DD.
  • kas123
    szvsz semmi bonyolult nincs a sims2 + kiegek telepítésében
    tegnap raktam fel bnőmnél, és ment mint a karikacsapás, ahogy jöttek a kiegészítők úgy raktam fel szépen sorba őket (néhányat kihagytam) és az uccsót crackeltem, és müxik...
  • Mike
    hogy csinálod, hgogy mident felinstallál
  • Mike
    na előszedtem a simset újra
    most már az üzleti negyedben is van tengerpart közös telek, szépen le lehet ott is barnulni :)

meg jó lenne akrá kiköltözni is a tengetrpartra

érdekes még, hogy nyaraló helyszíneken kivül sehol sem szaggat nekme a játék, de ott nagyon, és amikor a rendelt kaját 5 óra laatt sem hozták ki, szépen haza is mentek a simjeim
  • janos666 #30427
    Épp most raktam ki torrentre egy repackot amit telepiteni se kell csak kicsomagolod és bennevan az összes létező Sims 2 kiegésztő (alapjátékostól). Csak egy DVD9 az egész, kibontot, setup és játszik. Ha gondolod majd húzd le azt...
    (Én is sokat szoptam a telepitessel, azért gondoltam csinálok egy ilyen backupot magamnak, aztán ha már kész volt mondom miert ne tegyem köztkinccsé :D)