32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#30466 és akkor frankón menni fog minden? -
#30465 pontosabban letöltötted
felmész a simPE oldalára (google)
ott van egy olyan menüpont, hogy CEP
azt is töltsd le -
#30464 mit? -
#30463 CEP-et leszedted? -
#30462 PLS segitsetek.
letöltöttem hozzá pár cuccot de nem müködnek pedig a megfelelő helyre raktam be mindent még patcheltem is némelyik ilyen cucc kifagyasztja némeik nem de azokat nem találom sehol a game-ben.
mit lehet ezzel csinálni? vagy kell hozzá valami? és ha igen akkor mi és honnan lehet leszedni??
előre is kössz -
#30461 az EA-nak köszönhető
meg azoknak, akik megvették
így van értlme a hoosításnak
a sims 3 engem annyira nem érdekel, a grafikája jelenleg nem tetszik, és megint csak az alapdolgokat lehet csinálni majd benne, mig meg nem jelenik hozzá 4-5 kieg -
#30460 "...elküldöd őket dugni."
:DDDD, ok, kösz. Igen, tom, h van a Sims 3nak topikja, nézegettem is az info morzsákat, de erről nem láttam semmit, gondoltam hátha te. Ha ugyanaz a hm.... nemistom.... leányvállalat? :D csinálja, mint a 2t, akko magyar lesz tuti, mer ugye nekik köszönhető, h magyar a sims kiegek. -
#30459 semmit nem tudok erről, de valszeg igen, mert miért is ne
de van a sims 3-nak is topikja... -
#30458 80-100 környékén egyikre rákattintva elküldöd őket dugni
kell hozzá egy zárt állatházikó, mondjuk kutyaól -
#30457 Jahh és remélem Sims 3 magyar lesz :).
Tudsz vmit erről Mike? -
#30456 Hogy van a párzás a Sims 2ben állatok közt? Megnéztem játéktippben és van két cicám, valami cé betűs a fajtája... Cocalio? :S Lényegtelen, egy hím, egy nőstény, ez a lényeg, a viszonyuknál az alig ismerem ezt az állatot szöveg látható. Szerintem folyamatosan nő a kapcsolat köztük, jól elvannak egymással.
Azt olvastam, hogy kiválasztom az állatot és kölyök nemzés opcióra klikk, de nekem nincs oooolllyyaaannnn :S :S. -
#30455 néztétek hogy van már a konyhabútoros kiskieggel is kompatiblis simPE? CEP-ről se feledkezzetek el! -
#30454 :D, okés, thanks for all. -
#30453 ez általában nem is arról szól, hogy mindent felteszel maxra, hanem, hogy szituációkat hozol létre
simPE? google a te barátod -
#30452 köze nincs hogy eredeti-e vagy sem
-
Gólya #30451 esetleg felkeresheted az InSIMenator.net oldalt - kellemes meglepetések érhetnek:) -
#30450 egyébként kösz és merre is van ez a Sim PE.
Nem akarom maxra feltenni a skilleket, mint főzés, takarítás, etc, csak szeretnék1olyan családot, akiknek van.... kevéske skilljük. -
#30449 Tudom nem lehet warezolni, de most mégse tom elkerülni sry... és a nem eredeti játékoknál is működik ez? -
#30448 programon belül
testingcheatsenabled = true
aztán shift-et nyomvatartva huzogatod a csícsokat
programon kivül:
simPE
itt szinte mindent beállíthatsz, megváltoztathatsz -
#30447 Hogy lehet a sims 2ben olyan simet gyártani, amelyik bizonyos skillekkel rendelkezik, mint pl a tárolóban a családok? Body shopban, ha ott, akkor hogyan? Ha meg nem, akkor...? :S -
#30446 jaja, egyik legjobb -
#30445 Hali! Megéri feltenni a vár az üzlet kiegészítőt? :) -
#30444 hát ha én szülinapomra 200k-t kaptam volna..nah de elég az offból..
banner ügyben keresek olyan embert, aki a meglévő képekből csinál 1 mozgót és jól letudja tömöríteni (nekem már a múltkor is jó nagyra sikerült mindig összehozni) -
#30443 jahh képzeljétek el, Popomundo-n - ez1rpg oldal - lecsukták a karim graffiti festésért loooooooáááááááállll..... a vicc az, h LA-ben looooooool.
Mer LA-nél az ilyet le se szarják az életben :)... nyomattam 3-4 falfrikát, az uccsót a metró állomáson és elkaptak :D. Én vok most 50 Cent :D, havernak is mondtam és 50ről jutott eszembe a drog, mer ő azzal kezdte. -
#30442 de nem keresek jól :D, viszont lesz szülinapom, amin azé reményei mszerint aratni fogok :D. pénzzel.
Hm, menjek drogot árulni? :DDDDDDDDD -
#30441 ha qrva jól keresel, akkor lesz "csak" 2 hónap.. egy izomgép megvan 150-200k vígan -
#30440 figy, tehetsz bele 8-at is, ha jól emlékszem a 64 bites XP már kezeli, csak nem tudom azon fut-e a sims
más kédés, hogy a 32 bites xp ugyan 4 mega fizikai memória megcímzésére képes, de egy processz max 2-t használ -
#30439 :DD, okés, akko4giga.... tom, kell vidi kari, meg mittoménmi, ehhez nem értek, de nem két hét lesz mire összekaparom rá a zsét, hanem minimum két hónap :(, tehát ráér... -
#30438 nem csak memórián múlik a dolog..de ha valaminek nem elég az elkövetkezendő 1 éven bellül a 4 giga ram, annak a játéknak a készítői mennyenek el melegebb éghajlatra.. -
downnola92 #30437 Hy!
nekem lenne egy olyan problémám hogy a Sims 2 Jó utat kiegben nem tudok várost választani. Csak olyan lehetőség van hogy én magam csinálok egy várost. Fennt van még mellette a Free Time és az jól működik. -
#30436 :O.... nemááááááááá.... és azzal fut minden új géjm, ha 4lesz neki? Mer én olyan ütős gépet akarok, h hajjajj... :D. -
#30435 az alá meg 5giga memória minek
4-et tud kezelni max -
#30434 oké :)... amúgy xp alá :P. -
#30433 vista alá?
jól fut, igen
kivéve az üdülőhelyen, de csak a freetime felinstallálása után
azt is vedd figyelembe, hogy 2 gigányi letöltött cuccom is van -
#30432 Én mindet krekkeltem és megy :D. -
#30431 Látom a konfigod Mike. Két gigával már jól fut a Sims 2? Bár mind1, mer én majd öt gigát pakolok az új gépbe minimum :DD. -
#30430 szvsz semmi bonyolult nincs a sims2 + kiegek telepítésében
tegnap raktam fel bnőmnél, és ment mint a karikacsapás, ahogy jöttek a kiegészítők úgy raktam fel szépen sorba őket (néhányat kihagytam) és az uccsót crackeltem, és müxik... -
#30429 hogy csinálod, hgogy mident felinstallál
-
#30428 na előszedtem a simset újra
most már az üzleti negyedben is van tengerpart közös telek, szépen le lehet ott is barnulni :)
meg jó lenne akrá kiköltözni is a tengetrpartra
érdekes még, hogy nyaraló helyszíneken kivül sehol sem szaggat nekme a játék, de ott nagyon, és amikor a rendelt kaját 5 óra laatt sem hozták ki, szépen haza is mentek a simjeim -
#30427 Épp most raktam ki torrentre egy repackot amit telepiteni se kell csak kicsomagolod és bennevan az összes létező Sims 2 kiegésztő (alapjátékostól). Csak egy DVD9 az egész, kibontot, setup és játszik. Ha gondolod majd húzd le azt...
(Én is sokat szoptam a telepitessel, azért gondoltam csinálok egy ilyen backupot magamnak, aztán ha már kész volt mondom miert ne tegyem köztkinccsé :D)