Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítséget szeretnék kérni a magyarítással kapcsolatban. Letöltöttem azt ami a magyaritasok portálon van. Feltelepítettem ahogy azt írta, és még sem lett magyar. Kb 10 szót láttam benne magyarul.
Aztán letöltöttem a faq oldalról a Sims2HUNPatchsetup.7z. nevezetü magyarítást. feltettem de ez után már el sem indult, mert kéri az egyetem lemezt.
Hogy tudom magyarrá tenni a játékot?
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
valszeg a csajszi jacuzziban ült és a buborék effekt hozzáragadt. hozzám egy idõben a csecsemõk ragadtak, bele a sim hasába... így egyszerre kettõt veszítettem el, mert nem lehetett mit kezdeni vele.
ötleteim mint lentebb...😊
szerintem örülj neki, hogy nem saját simeddel történt ilyen...
Válasz a 2-re:
A robotokat, azaz "szervókat" a robotkészítõ paddal csinálhatja egy olyan sim, akinek arany robotkészítõ pedál-medálja van. Utána üzembe helyezheti bárki férfiként vagy nõként, nevet kell adni neki és hasonlóan él a családban, mint egy sim. A képességei nagyon jók, állandóan házimunkát végez, de saját családot nem alapíthat. Aranyosak, érdekesek, érdemes beüzemelni egyet. Én kettõt vettem a családom mellé, de nagyon lelassították a betöltést - nem tudom miért - így elköltöztettem õket. Lehet õket használni háznál nyitott üzletben is pénztárosnak, árufeltöltõnek.
Az 1-es kérdéseddel kapcsolatban sok helyen találsz bõvebb leírást, pl. a játékban a tippek között is. A virágsimek a kertészkedéstõl/permetezéstõl keletkeznek, vámpírok az éjszakák kiegben egymás harapásától és vannak zombik is...
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Sajnos csak ez a 2 kép készült róla, mert vendég volt és hazament.
Néha az arca is elszürkül.
Itt a kép. Aki tudja miért áramlanak a buborékok, az kérem ossza meg...
2 kérdésem lenne:
1. Ha Simet csinálok, akkor az érzékeny pontoknál megjelenik a "Virágsimizmus". Gondolom ez olyan spec. Sim, mint a vámpír vagy a farkasember. Hogy lehet ilyet "csinálni" én mit tud? Ja, és mi a neve ennek a "fajnak"?
2. Ugyan itt megjelin a robotizmus is. Az aza robot, amirõl lentebb olvashattam, amely "lemásolja" a bekapcsolója tulajdonságait? Ezt ugye azzal a robotkészítõ asztallal, vagy mivel lehet csinálni.
Elõre is köszi, ha valaki válaszol...
amúgy gõzöm nincs, olyat még nem láttam 😊 (képet kérünk 😊 )
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
általában ha fentvan vmi újabb kieg, akkor már nem csinál ilyet..lehet rossz a telepítõd..
(Konyhai és fürdõszobai lakberendezési cuccok)
Torrenten már fent van.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
hát én is jártam így, vagy meghal, vagy átköltöztetni egy másik házba mindet, mert ha pár percen belül nem szabadul ki, utána nem sok esély van rá, és marha idegesítõ az állandó kiabálását hallgatni. nekem legalábbis kiabált 😊
Köszönöm
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
töröld le az egészet, és telepítsd újra az alapjátékot is. több ötletem nincs. vagy keress hozzá másik kieget.
Köszi!!
http://www.simshungary.hu/letoltes.php?letoltid=7438
ez az alappatch
ezután felmegy az egyetem, azt is javítani kell:
http://www.simshungary.hu/letoltes.php?letoltid=7437
Elöre is nagyon köszönöm!!<#worship>#worship><#conf>#conf><#conf>#conf>
engem meg nem zavar, ha lesz még egy nagy kieg
de neked nem kell felrakni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!