32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike
    simPE

1. csinélsz egy tömörített mentést a arról a szomszédságról, amivel játszol Nxx stb
    2. simPE leinditva
    ott kiválasztod a szomszédságot, aztán sim browser
    kiválasztod a simet, és lám csomó mindent lehet nála szerkeszteni
    átírod, mented, kész

simPE nélkül
    szomszédság képernyőn
    ctrl+shift+c
    testingcheatsenabled true
    belépsz a családhoz
    egeret nyomvatartva huzigálod a csikokat

körülbelül
    lehet hogy kell egynelőjel, lehet hogy a shitftet is nyomni kell közben, nem emlékszem már pontosan
  • Mike
    a modthesims-en van pár dolog, de nem különösebben tetszik
  • Gólya #30544
    jutott még eszembe a http://www.tarox4sims2.de/, meg nézz szét olasz oldalakon - szerintem ott nagyobb az esély ilyenekre
  • Legend Killer
    Nem semmi ház.

Amúgy magyarázzátok el pls végre a Sims PE cuccot. Szeretnék némi skillt adni némelyik családnak induláskor, de nemtok.... má uncsi, hogy fel kell tunningolnom magamnak géjmben. És lehetne tök jó sztori is a szomszédgságban, de nem tudok csinálni, mer úgyse az lesz, amit én írok. Sims PE meg segítene sztem.... vagy Sim PE.
  • Gólya #30542
    passz
    kiszedtem szinte minden letöltött holmit, ami van, az padló, festék, egy hálógarnitúra, vagy két nappali
    semmi ruha, smink, ilyesmi nem maradt
    viszont nem is nagyon emlékszem, hogy láttam volna valahol ilyeneket

hmm...esetleg http://www.all-about-style.com/ - itt?
    bár nem tudom, rég jártam erre...
  • Mike
    Gólya nincs neked vmi autentikus római cuccod
    kellene tóga, meg épületek
  • Gólya #30540
    ha jól emlékszem, pont az MTS2-őn láttam olyan házat, ami egy négyzetnyivel van beljebb a telek szélétől, márpedig normál esetben nem enged falat húzni, csak két négyzetnyire a telekszéltől
    nem tudom, miféle kóddal vagy akármivel oldotta meg a készítője, mert amivel próbáltam ("szabad építkezés"), azzal nem lehet ilyet
  • Mike
    illetve az egészet megfogva 1-2 kockával odébb tenni
    vagy ha a telek széléig lehetne építkezni
  • Gólya #30538
    amit ma fölraktam, az saját...
    először úgy gondoltam, az eredetivel kezdek valamit, aztán mire jobban megnéztem, rájöttem, nagyon a telek közepén van, nem lesz jó (milyen jó lenne most, ha a házat magát a telektől függetlenül lehetne mozgatni...)

a lényeg, hogy Florence kisasszony úgy döntött, a városban óhajt élni, ezért szépen keresett magának egy házat - képek a galériában (folyt. még lesz - képekben)
    az eredeti ház az MTS2-őn van, kihívásnak remek:)
  • Gólya #30537
    van benne pár, ami letöltött ház saját szájíz szerint átalakítva (pl. a ferde ház), de saját kreáció is van közte
    elég sokat nézelődök itt-ott a házak között, nem olyan nehéz ötleteket gyűjteni:)
    az étterem lakótelken van, a pár saját maga üzemelteti, csak a szakács "gyári", a többi leosztás az övék - és így nyereséges, mert a szakácsnak így nem kell fizetni, no meg persze ők maguk sem tartják a markukat:)
  • Mike
    ezkete te magad épíyted?
    és nyereségesen tudsz üzemeltetni éttermmet? :o
    hogy csinálod?
  • Gólya #30535
    hogy a kíváncsi fórumozó ne unatkozzon - újabb képek a galériában
  • Mike
    hány éves vagy?
  • Gólya #30533
    de olvasni csak tud?
  • Mike
    biztos még kicsi
  • Gólya #30531
    hát nekem tökmindegy - engem nem hatnak meg az ilyen izomkolosszusok
    csak mintha nem értené a kedves fórumozó, amit írunk - vagy én értek félre valamit
  • Mike
    valszeg az izmos simek alap 3d-s modelljét cserélte le valéalii izmosabbra
  • Gólya #30529
    ez nem eredeti/nem eredeti és nem kieg. kérdése
    értsük már meg egymást: ha a "normál" játékban edzed a simet, nem lesz ilyen izmos - értem?
    milyen nyelven kellene még leírni?
  • 0246886420
    szerintem nem az a gond lehet, hogy eredeti sőt szerintem valami eredeti cd-je van, mert ő tényleg nem vágta össze a videót úgy lett olyan izmos az a sim. Azért szeretném, ha valakinek eredeti a simse vagy megvan ez a kieglészítő feltehetne egy képet róla. Jó lenne és elmondhatná, hogy, hogyan lett olyan.
    Köszi mindenkinek aki tud segíteni.
  • Gólya #30527
    nézz szét a snootyn, talán találsz valamit
    de szerintem is vágott dolog - én már csak hajtottam néha egyik-másik simet, mert szüksége volt pontra, de ilyen NEM lesz a játékban soha
    persze, vékony lesz, meg karcsú meg minden, de ez szerintem is bodymesh
  • Gólya #30526
    hát - nem tudok segíteni - ill. egyszer Kodlovag írt valami lehetőségről (lehet, az is SimPE?), de egyben azt is írta, ha jól emlékszem, hogy nem igazán biztonságos dolog, meg talán pár négyzetnyit lehet növelni csak
  • Gólya #30525
    ugyanott van a kerítés is - csak az előbb nem néztem pár sorral lejjebb:(
  • 0246886420
    Hello!
    Nem tudnál konzolparancsot adni akkor esetleg? Mert én nem találtam.
    És, ha tudsz akkor tényleg olyan izmos lehet a sim jó lenne, ha tudnál segíteni. Ja amúgy, hogyha kerestek a youtube-on ilyen videót akkor látszik, hogy tök izmos és akkor eddz és izmosabb lesz, szóval nem vágták össze, hanem valamit csináltak hozzá.
    Kösz! HA tudnál pár képet is mellékelni.Vagy valaki más.
  • Csori
    csak az alapjáték van feltelepítve nálam, szal ez kiesett. simpe állítólag tudná méretezni, de az + egyéb okok miatt nálam nem műxik, viszont azzal nincs is most kedvem bajlódni. gondoltam hátha van vlkinek 1 ijjesmi túlméretes telke amit el tud küldeni emilbe. picit már túlzásba vittem az építést, és 4-4 kocka maradt a ház mellett minden irányba :DD ezt akartam a továbbiakban elkerülni.
  • Gólya #30522
    na a link nem sikerült, de megtalálod - s még azt elfelejtettem, hogy ez nem áttűnő, de nagyon szuper (szerintem legalábbis)
  • Gólya #30521
    hm...tőlem kérded?
    ha igen: http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=249237 - ugyancsak az MTS2-őn van fehér színezése is, s valamelyik letöltött házzal jött hozzáillő kerítés/korlát, azt majd megnézem a játékban, honnan van
  • Gólya #30520
    nézd meg a nyaralótelkeket - azok elég nagyok, bár pontosan most nem tudom megmondani a méreteit
  • Mike at home
    honnan van ilyen frankó csigalépcsőd?
  • Csori
    nincs valakinek egy minimum 10x5 méretű beépíthető telke?
    10x5 és 10x10 között bármi jó lenne. lenne pár 5letem beépíteni :D
  • Gólya #30517
    pár képet újítottam megint
  • Shiwo
    hö ? :)
  • Mike at home
    ejha mekkora hodály konyha :)
  • Shiwo
    hálószoba 1

hálószoba 2

alsó szint

felsőszint
  • Mike
    1. a jós munka jutalomtárgya egy telefon, amivel felhívhatod a túlvlágot,beszélhetsz a halállal, és akkor visszakapod
    de legyél bőkezű, különben csak egy zombit kapsz vissza

2. ha éppen otthon vagy amikor a halál elviszi a simet, lehet neki rimánkodni, hogy ne vigye el
  • Mike
    no akkor a képek:

Jelenlegi házikóm:

balra a vendégeknek szánt helyiség (futópadok, meg kaja - ezt a két dolgot szsretik csinálni, érdekes módon zuhanyozni már nem szeretnek, inkább hazamennek ha már nagyon büdösek) a középső rész (a legkeskenyebb) a konyha meg némi előszoba, nappali, jobbra a garázs, abban laknak az állatok (2 kutya meg egy cica)
    ugyanez másik oldalról:

az emelet:

szintén jobb oldalon a közösségi terület, de a vendég simek nem szeretnek se kártyázni, se zongorázni (csak futni :) a terepasztal helyén régebben egy billiárdasztal állt, de a kutya nem használta, a terepasztalt meg nem volt hová tenni, szükségmegoldásként beszorult még a sarokba egy varrógép, meg a balattrúd? ha ez a neve... is
    ja és 6 sim lakik egy telken + 3 állat

másik oldalról is
    alukálás a padon:

van egy boltjuk is:
    így nézett ki régen:

és így most

a bár halva született ötlet volt, a kutyát nem érdekelte, a kártya igen
    most már szedek belépődijat is, igaz nagyon keveset, de így az üzletben néelődésért is fizetnek 10 simit óránként, no meg le is lehet zárni az üzletrészt, miközben zavartalanul kártyázhatnak
    a sarokban kint a kertben befigyel a sátor is abban már lehet aludni az üzletben is, egyébként a két uncsitesó simán lenyom egy hetet az üzletben némi kávéval és felváltva alvással, folyamatosan nyitvatartva, akár alkalmazottak nélkül is

és akkor két ráadás régi képekből:

a mozgást feigyeljétek :)

ez meg arra példa hogyan építsünk hatalamas, játszhatatlan házakat
  • Pedrobody
    Sziasztok!
    Meghalt a sim em sims2-be valahogy nem lehet ujraéleszteni?? már csak az urnája van.
    Köszi
    Bye
  • Gólya #30510
    no megoldottam a ház-gondot - két képet csináltam róla, a többit majd később
  • Mike at home
    és legyen egy-eyg kép szintenként, ahl az egész látszik

én is csinálok képet lakásról, boltról :)
  • Shiwo
    jah, hozzátenném a dologhoz, hogy nincs 1 letöltött cuccom sem és cheatet sem használtam, mindenre a simem szedte össze a manit
  • Shiwo
    nah, pár kép tőlem is..

az állatok (1 kutya és 1 macska) szobája és a kajahelysége

távolról az egész ház.. hát igen, a szomszédság kicsit kopár :)

előszoba

mini fodrász-üzlet, ahol simem épp pedál-medálra szeretne gyúrni..

fürdőszoba

Simem gyüjteménye, melyet önerejéből szedett össze

és a gyüjtemény másik része..1-2 dolog a ház más részében lett elhelyezve..

kert 1. rész

kert 2. rész

konyha

munkaszoba..simem itt barkácsolgat

egy kis pihenőszoba..

és három kép, ahogy a kutyám magától fürdik.. első

második

és a harmadik...

ahogy elnézem, az éjjeliszobát elfelejtettem lefényképezni..ha igénylitek, készítek arról is :)