Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha már elég "érdeklõdõ" a simed ebben a hobbiban, akkor eljuthatsz a hobbitelekre, s ott már jelentkezhetsz a dj-pultra mutatva

Hali!

Segítséget szeretnék kérni a magyarítással kapcsolatban. Letöltöttem azt ami a magyaritasok portálon van. Feltelepítettem ahogy azt írta, és még sem lett magyar. Kb 10 szót láttam benne magyarul.
Aztán letöltöttem a faq oldalról a Sims2HUNPatchsetup.7z. nevezetü magyarítást. feltettem de ez után már el sem indult, mert kéri az egyetem lemezt.

Hogy tudom magyarrá tenni a játékot?

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Shiwo
táncversenyre hol vagy hogy lehet jelentkezni ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Mike at home
nem semmi

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Tök jó dolgot fedeztem fel, bár lehet, hogy csak nekem új! Építettem egy közösségi telekre egy kis üzletet és egy tavat. Megvettem a simemmel, elindítottam egy halüzletet (valahol olvastam és tök jópofán hangzott). Felvettem alkalmazottakat és amíg melóztak addig a sim és családja horgászták az utánpótlást. De a vásárlók (miután vettek egy csomó halat) is kedvet kaptak a horgászáshoz, szépen körbeállták a tavat és már vagy öten horgásztak és nagyon örültek. Gondoltam ha ennyire tetszik nekik akkor fizessenek (váltsák ki a horgászengedélyt! 😊) és tettem egy fosztómatát a telekre. Zokszó nélkül kifizették a belépõt. A hab a tortán, hogy a telken fogott összes hal a telektulajdonos tulajdona lesz!!! kvázi fizetnek a horgászatért, majd azt a halat veszik meg, amit õk fogtak ki. 😊 Jól jövedelmezõ üzlet lett pillanatok alatt, mivel az áru ingyen van!

még közben eszembe jutott egy rossz helyre tartott buborékfújó😊

állati ez a buborékosdi, szerintem be kéne küldeni a fejlesztõnek, ilyet bugot lehet õk se láttak.
valszeg a csajszi jacuzziban ült és a buborék effekt hozzáragadt. hozzám egy idõben a csecsemõk ragadtak, bele a sim hasába... így egyszerre kettõt veszítettem el, mert nem lehetett mit kezdeni vele.
ilyet még nem láttam, pedig simsezek pár éve...
ötleteim mint lentebb...😊
szerintem örülj neki, hogy nem saját simeddel történt ilyen...

Goofynak:
Válasz a 2-re:
A robotokat, azaz "szervókat" a robotkészítõ paddal csinálhatja egy olyan sim, akinek arany robotkészítõ pedál-medálja van. Utána üzembe helyezheti bárki férfiként vagy nõként, nevet kell adni neki és hasonlóan él a családban, mint egy sim. A képességei nagyon jók, állandóan házimunkát végez, de saját családot nem alapíthat. Aranyosak, érdekesek, érdemes beüzemelni egyet. Én kettõt vettem a családom mellé, de nagyon lelassították a betöltést - nem tudom miért - így elköltöztettem õket. Lehet õket használni háznál nyitott üzletben is pénztárosnak, árufeltöltõnek.
Az 1-es kérdéseddel kapcsolatban sok helyen találsz bõvebb leírást, pl. a játékban a tippek között is. A virágsimek a kertészkedéstõl/permetezéstõl keletkeznek, vámpírok az éjszakák kiegben egymás harapásától és vannak zombik is...

😊 Hát ez jó. Azt hittem, hogy mindenki tudni fogja, hogy mi van a kiscsajjal, de ezek szerint ti sem vágjátok! Egyébként egyáltalán nem zavarta õt ez az állapot. Elõször azt hittem, hogy vámpír és gõzölög, de nem vámpír... Ha megállt egy pillanatra, akkor olyan buborékfelhõ vette körül, hogy nem is látszott. Néha meg elszürkült az arca.

wesker24
Jah az tuti hogy többet nem fog lemenni a higéniája !!
kem001
Akkor hihiéniája mindig max-on van most mi?<#buck>

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

wesker24
Esetleg talán megevett reggelire 1-2 szappant és még megivott hozzá 1-2 doboz sampont is !! <#hehe>
kem001
Mit evett hogy ilyenek jönnek ki belõle?<#taps>

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

wesker24
OMG !! <#wow1><#wow1> Ilyet se láttam még soha a Sims 2-ben !! <#vigyor>
Elnézést, az elõbbi 2 alkalommal elrontottam a képfeltöltést

Sajnos csak ez a 2 kép készült róla, mert vendég volt és hazament.

Így talán jobban látszik:

Néha az arca is elszürkül.

ez a buborék história érdekes, nem láttam még ilyet. nagyobb képet csinálj.. mert így semmi nem látszik. de elég vicces lehet ha így mászkál 😄😄
😊 Nem tudom mije van, azért kérdeztem...
Itt a kép. Aki tudja miért áramlanak a buborékok, az kérem ossza meg...

Sziasztok!

2 kérdésem lenne:

1. Ha Simet csinálok, akkor az érzékeny pontoknál megjelenik a "Virágsimizmus". Gondolom ez olyan spec. Sim, mint a vámpír vagy a farkasember. Hogy lehet ilyet "csinálni" én mit tud? Ja, és mi a neve ennek a "fajnak"?

2. Ugyan itt megjelin a robotizmus is. Az aza robot, amirõl lentebb olvashattam, amely "lemásolja" a bekapcsolója tulajdonságait? Ezt ugye azzal a robotkészítõ asztallal, vagy mivel lehet csinálni.

Elõre is köszi, ha valaki válaszol...

Shiwo
bocsi a csunya szóért, de lehet szófosása van 😄

amúgy gõzöm nincs, olyat még nem láttam 😊 (képet kérünk 😊 )

Sziasztok! Van egy vendég csaj sim a házamban, akinek nonstop buborékok jönnek a fenekétõl és körbeveszik a testét úgy, hogy alig látszik a feje... néha elszürkül az arca. Mi baja van? Ilyet még nem láttam eddig...Köszi a választ!

Shiwo
btw, majd vmikor "update"-elem a bannert, csak 1enlõre nem tom hova kevertem el az alapját, amit módosítani szoktam, annélkül meg lehet újrakell kezdenem az egészet..

Shiwo
<#fejvakaras>

általában ha fentvan vmi újabb kieg, akkor már nem csinál ilyet..lehet rossz a telepítõd..

davidka003
Új kieg megjelent: The Sims 2: Kitchen & Bath Interior Design Stuff
(Konyhai és fürdõszobai lakberendezési cuccok)
Torrenten már fent van.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

kellett neked függõágyban lustálkodni 😄
hát én is jártam így, vagy meghal, vagy átköltöztetni egy másik házba mindet, mert ha pár percen belül nem szabadul ki, utána nem sok esély van rá, és marha idegesítõ az állandó kiabálását hallgatni. nekem legalábbis kiabált 😊
Dave000
Sziasztok! Segítség kéne, az egyik simem beragadt nyaralás közben egy függõágyba, és semmire sem reagál. Lehet valamit tenni ilyenkor? :S
Köszönöm

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Köszi mindenkinek a Megnyitottunk vár az üzlet, és a Bon Voyage az már fenn van, de igysem megy fel, most az éjszakai élet sem megy fel mi a baj???<#help><#help>

Kodlovag
Az Egyetemmel van ilyen probléma. Elõször tedd fel bármelyik másik kiegészítõt, és csak azután az Egyetemet. Akkor föl fog menni.

akkor nekem nincs ötletem, lehet nem jó a játékod. netrõl töltött?? de végülis annak is mennie kéne. csak akkor szoktak visszatörlést csinálni, ha nincs megpatchelve.
töröld le az egészet, és telepítsd újra az alapjátékot is. több ötletem nincs. vagy keress hozzá másik kieget.
Ja és segitséget kérnék ....
Köszi!!

Na a patch felment, de az egyetem most sem akar a telepités végén frissesség ellenörzése után kirja, hogy a telepités megszakadt, és vissza törli az egészet...<#nemtudom><#rinya>

Megpróbálom köszi!!! A 1.0099-et próbáltam volna, de arra azt irja, hogy ez már egy frissitett verzió, és nem megy fel rá...

hello mindenkinek!valaki elmagyarázná nekem hogyan lehet pincét csinállni/építeni!elõre is kösz
Csak egy alapjáték van? nem? :d
http://www.simshungary.hu/letoltes.php?letoltid=7438
ez az alappatch

ezután felmegy az egyetem, azt is javítani kell:
http://www.simshungary.hu/letoltes.php?letoltid=7437
Melyiket???

Strebacom! sztem a sims2 alapjátékot nem frissítetted, töltsd le hozzá a patchet.
Lenne egy kérdésem segitsetek.....ha feltelepítem mondjuk az egyetem kiegészitõt, a telepités végén kiirja hogy, ellenörzi a frissitést és utánna hogy nem sikerült és vissza törli az egészet, mi lehet az oka???
Elöre is nagyon köszönöm!!<#worship><#conf><#conf>

Mike at home
semmi nem akadályoz meg abban hogy a kevesebb több legyen, ha neked úgy tetszik
engem meg nem zavar, ha lesz még egy nagy kieg
de neked nem kell felrakni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

LeWyTy
Az érdekes lessz<#vigyor2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

wesker24
Nem tudja valakit mit kell csinálni akkor ha a sims beragadt ?? és szinte már semmit se lehet csinálni !! Ugyanis az egyik parancs kiadása közben bug lépett fel és már képtelen kilépni abbõl a parancsból hiába van kiikszelve !! Amugy meg nagy kár lenne ezért a Simsért már minden skillje majdnem fullon van van olyan is ami már 10-esen van és már az üzletben is elértem a maximumot azaz a 10-es szintet !! Az üzlet értéke is közel 300 ezret ér !!
Meg ilyet:

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

No,keresgéltem patchet a hivatalos oldalon,és mit látok?Hivatalosan megerõsítve a The Sims™ 2 Apartment Life.Ezt már szeressük..😊)

Kodlovag
Bár ahogy nézem, nem is annyira új ez a játék/letöltés. Szóval ha esetleg csak nekem lenne újdonság, akkor elnézést.

Kodlovag
Nézzétek, mit találtam a hivatalos weboldalon. Sportkocsi: Hawker És termékregisztráció nélül is letölthetõ, nem úgy, mint a Fordok. Egy új EA autóversenyes játék reklámja egyébként...

hááát...talán a kevesebb több lenne...........

Magyarországon igen,de máshol hamarabb..szvsz ma már "kapható" lesz...

Ha logikusan gondolkodunk,akkor ugye az elsõnek 7,a másodiknak 8(?) akkor a harmadik résznek már 9 kell hogy legyen..😊Meg gondololom a Sims 2-bõl is csinálnak Complete Collectiont is a Deluxek mellé...

A parasztos pedig jobb lett volna.Jól átkúrták a németek április 1.-jén a simseket.😊Ez a bérház téma sem lesz roszz..