32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Gólya #30586
    van erre már megoldás is:)

viszont: egész véletlenül búboskemencét nem láttatok valahol?
    nem, nem vesztem meg, csak eszembe jutott valami és ahhoz kellene...

(pár új kép is van)
  • Mike at home
    persze hogy futna
  • Balazs15
    ooo bazze msot jöttem rá:D:D:D mondhattátok volna hogy a stuff cuccokat külön kell megnyitni....a játékon belül a a collection fülnél XDDDDDDD
    akko azé volt olyan furcsa
  • Balazs15
    nem tettem egy könyvtárba:D
  • Dave0092
    Valaki leirná nekem, hogy a Bon Voyage után milyen stuff, ep-ek jöttek ki? mert onnantol emgszakadt a gyüjteményem fojtatása, és beszeretném őket szerezni. köszönöm...

ill.. ha fennvan az összes kieg, akkor futna 1280x1024 maxon ezen a konfigon teljes akadás meg minden nélkül?
    ASUS M2N-e SLI
    Gigabyte 9600GT 512
    2x1GB DDR2 kingston ram 800mhz
    AMD X2 6000+
  • Legend Killer
    Ha egy könyvtárba tetted az egészet...
    nah mind1.
    Gondolom nem.
  • Mike at home
    igaz a simresources fizetős, de 5 dollárt megér, hogy 1 hónapig azt szedj le amit csak jólesik
  • Mike at home
    ott vannak azokis
    a gyári cuccoknál sokkal jobbak, amiket a közösség csinált
    kezdj el innen-onnan letöltögetni
    modthesims
    simresources, ott is a featured artist
  • Balazs15
    ja meg eltünmtek a normális falfestékek..helyettük ien csicsás szarok lettek...hova tüntek a kék piros zöld stb..falfestékek amik vannak az alap sims2 be???a stuffok törölték vagy mi????a sims2 többet ér mint az összes stuff együtt véve...még kevesebb dolog lett mint volt:S
  • Balazs15
    hi all

Gondoltam ma egyet és felraktam a sims 2 ö höz az összes stuff kiegészitött tudájátok a cuccokat..és elkinditottam a konyhás staffos kieget..elindult elkezdtem egy uj házat épiteni..és hát hogy is mondjam relég ramaty egy választék..szinte uygan azok a cuccok vannnak és 1-2 uj elem????feljárobol is csak 4 darab van????ez nagyon érdekes???EZért van meg nekem 8 staff kiegészitö???Ezért kár fizetni...elvielg beleépül az összes staff a sims2 be és nem külön kell öket elinditani meg a játékon belül kiválasztani hogy melyik induljon el nem???...nah szal alig van cuccom szinte az összes alap cucc pár cucc kivételével..vagy én rontottam el vmit???????nem hinném-_- :S
  • phoenix1
    Szia. Esetleg bekapcsolva hagytad a világítást, katt rá egy égőre ... akármelyikre és kapcsold át automatikusra.
  • Mike at home
    csak egy részét, ahogy a valóságban is

csak ha alszanak, akkor kapcsolódik le a villany
  • kalapos
    Nekem volt ilyen gondom és akkort az évszakokat újra kellett telepíteni és utána minden jó volt.

Nekem is lenne kérdésem.
    Ha valaki nyugdíjba megy akkort a teljes fizetését megkapja vagy csak egy részét?
    Itt nincs olyan mint a sims 1 ben amikort bement a sim em egy szobába akkort a villany autómatikusan felkapcsolt és ha kiment lekapcsolt.Csak azért kérdem mert nálam itt a sims 2 ben nem így megy.
  • Legend Killer
    A Killerek tartsanak össseeee!!!!!! :D :)))))

Amúgy nemtom :((. Én feltettem gond nélkül az összeset :S.
  • Legend Killer
    oké, kösz
  • Gólya #30571
    természetesen minden követelménynek eleget kell tegyen a sim - skillpontok, barátok megfelelő mennyisége -, s akkor eléri a karriercsúcsot
    ha még nem elég idős, nem nyugdíjazzák, hanem kap egy következő életcélt (már ha a jelenlegi karrier megegyezik az életcélként megjelenő történéssel), kezdhet egy új karriert
    ha pedig itatod az életelixírrel, akkor ez így megy majd az idők végezetéig:))
  • ReaL KiLLeR
    Sziasztok!

Egy tegnapi családszintű őrület eredményezte a Sims 2 + kiegészítők + stuffok újboli feltelepítését, de a sokrészes folyamat problémákba, a fejem pedig majdnem téglafalba ütközött.
    A kérdésemet (is) produkáló aktuális és remélhetőleg utolsó akadály a következő:
    Jelenleg telepítve van az alapjáték (eredeti) + az Évszakok című kiegészítő lemez, ezen kívül megjegyzem, hogy a az alapjátékot tegnap egy hivatalos frissítéssel updateltem, mivela tett előtt nem futott Vistán. Ma megszereztem a kiegészítő lemezeket, amiket a már megvolt Universityvel és Nightlifeal együtt szeretnék felpakolni,

DE!

Annak ellenére, hogy az Évszakok problémamentesen feltelepült ma, az Egytem és az Éjszakai élet telepítése után a frissítés nem történik meg, csak egy "Please wait... / Kérlek várj..." üzenetet nézhetek addig, amíg csak akarok. Megunva a "nézelődést" rákattintok az OK-ra az ~ "Ez a termék ellenőzni a telepített verzió naprakészségét..." szövegű üzenet paneljén, erre egy frssítési sikertelenséget közlő üzenet felkonferálja a telepített anyag törlését.

Kérdezem én, hogy mit tegyek ez ellen? :-)
  • Mike at home
    van elég barátja?
  • Legend Killer
    Jahh és simem a legutolsó pályán van a karrierben - élő legenda - csík maxon már és, ha kövi nap se fut be, akkor soha? Mármint innen nem fejlődhet tovább, vagy nem nyugdíjazák? :D Vagy hasonló.
  • Legend Killer
    nahlátod :DDDDDDD

ok, thanks :). Közben kipróbáltam az InSIMenatort. Nem semmi a cucc :D. Rájöttem ,hogy hol nem láttam, othernél meg spawnnál voltak a dolgok.
  • Mike at home
    és nem kell shiftet nyomni, egyszerüen csak nyomvatartod az egér bal gombját, és végighűzod azon, amit változtatni akarsz
  • Mike at home
    tudom már
    kimaradt a boolprop

boolprop testingCheatsEnabled true
  • Mike at home
    jó, akkor megnézem
  • Mike at home
    mert ha mondjuk kicsi vagy, pl. 12 éves, sokkal többmindent elnézek neked, türelmesebb vagyok veled, mintha 25-30 lennél
  • Legend Killer
    engem nem szeret v nemtom, de nem megy :D
  • Mike at home
    azt
    de közben nyomd le a shiftet
  • Legend Killer
    :D, nemtom, de beléptem és magyar, sőt megjelent a figyelmeztetés is, amit említettél, enable-re kattoltam és beléptem... és hol van ez a kis tárgy? Mer van a fórum egy tárgy, amire rákattolva megjelennek ezek az opciók... szal nemtok kiigazodni :DD.
  • Gólya #30559
    háát - ne tegyél fel indiszkrét kérdéseket, mert elpirulok...
    nekem angol, tehát engem nem zavar, a többihez nem értek

de ha átírja, abból esetleg valami baj lesz, vagy csak a közérthetőséget zavarná?
  • Legend Killer
    Igen. Egyébként akkor ez a cucc angol lesz, de a többi magyar cselekvést ne mírja át angolra, ugye?
  • Gólya #30557
    nekem még az alant írt van - de most, hogy átnéztem az oldalra, látom, hogy van újabb, gondolom, alkalmazva az azóta megjelent kiegekhez
  • Legend Killer
    Ok.

Ez kell?

"--------------------------------------------------------------------------------

The InSIMenator (Universal Version) v2.8 Editions work with any or all of the following Game Packs installed..."
  • Gólya #30555
    ne rémülj meg, amikor betölti a játékot, figyelmeztetésként hozza az eszközt, de nekem még sose kavart be a játékba
    még egy dolog:
    InSIMenator (UV)v2.7b OBJ Edition.zip - ezt kéretik tölteni:) - ez műkszik
  • Legend Killer
    Amúgy Sim PE-hez annyi még, h csomó alkalomkor lefagy :S.
  • Legend Killer
    sirrrráááály :) *elsétál és letölti :)*

Amúgy thanks!
  • Gólya #30552
    marad a füled:)
    meg az, hogy elsétálsz az insimenatorra és letöltöd ezt a bájos szerkentyűt (InSIMenator) - onnantól azt csinálsz a simjeiddel, amit akarsz:)
  • Legend Killer
    idős vok :DD, de ez nekem magas :DDDDDDDD. Veled is lehet olyan, h eccerű és nem érted meg :)).

Amúgy meghívlak sörre, ha egy városban vagyunk :D. Egyébként meg csak megköszönöm.
    Beléptem géjmbe, kiválasztottam Szépkellemest, beírtam konzolba h testingcheatsenabled=true, eszkéjp, család kiváalszt, belép... és húzogattam volna a skilleket (főzés, takarítás ,ilyesm), de nem eragált.... mit húzogassak akko? :D
  • Mike at home
    ha fraps-szal fel kell vegyem, meghívsz egy sörre
  • Mike at home
    hány éves vagy apa? :)
  • Legend Killer
    amúgy meg nem vágom, mit húzogassak ott bent? kipróbáltam és semmi ,egyébként sztem kell egyenlőség jel.
  • Legend Killer
    Thanks.... de elég átmásolni biztonsági mentésnél egy másik mappába oszt jóvan?