Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
minden más egyebet nem használ a program
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
kivéve a sexy simes digidugi ággyal, mert azon bárki kamatyol azonnal 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
szerintem mindenképpen próbáld meg kicserélni
kapcsolati mutatók?
mert az enyémeknek meg kell ám rendesen dolgozni még egy pusziért is (nem saját kreálmány, eredeti Maxis-simek)
egész érdekes, amiket írtál<#fejvakaras>#fejvakaras>- eddig legalábbis pl. ezt a meztelenkedést csak kóddal lehetett megoldani (már akiknek kellett)
aztán pl. ezt még nem hallottam, hogy a magyar verzió kevesebb lenne, mint az angol (bár tartok tõle, akiktõl eddig olvastam ilyenekrõl, eredetivel játszanak)
Szerintem a magyaritás miatt volt olyan. Letöltödött a magyar verzió, és abban már nem volt gond. Viszont kicsit hiányoltam dolgokat a magyarból. Amikor az angol Sims2 Gigapack-al játszottam(csak az alap volt telepítve) sokkal öbb lehetõségem volt a simek létrehozásakor. Több féle szemszin és minta volt, lehetett nyakláncokat és fülbevalókat is a csajra. feltenni. Volt olyan lehetõség, hogy ruhaviselet ként meztelenek legyenek (cenzúra nélkül). A magyarban ilyen nincs. már bánom, hogy letöröltem a Gigapackot.
ehhez azért Neked is kellett legyen pár szavad - vagy nem?
nálam nincs kikapcsolva a sim saját akarata, de azért csak úgy ukmukfukk nem hetyegnek elsõ ránézésre
(hûha, lehet az én simjeim még ovisok?<#ijedt>#ijedt>)
az ágyra nincs ötletem - talán cseréld ki egy másikra
És ezzel a verzióval ugyan ezt csinálta.
És persze tisztában vagyok azzal is hogy nem kompatibilis minden mindennel.
Szóval ugyan-úgy megfagyott a játék, ha nem volt fenn a fürdõszoba.
De volna egy problémám is. Nem tudom aludni küldeni a simeimet. Rákattintok az ágyra, és egy ilyen lehetõség fogad. Viszont 1személyes ágynál eltudom küldeni õket. Mi lehet a gond?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
nincs is szebb, mint a sülõ-fõvõ ételek között "hula-táncolni"<#nevetes1>#nevetes1> - ebbõl is látszik, itt az ideje a bõvítésnek
ja igen: Mike ez az étterem lakótelken mûködik<#wave>#wave> - a háttérben a nappaliból felvezetõ lépcsõ látszik
Kellene egy kis segítség, remélem valaki tud.
Felraktam a fürdõszobás kiegészítõt, és azóta az a baja a játéknak, hoga mikor beszeretném rendezni,és a tárgyak között tovább szeretnék menni, lefagy az egész játék.
Az a furcsa, hogy valamelyiket hagyja, valamelyiket nem.
Vannak letöltött netes cuccaim is, de azokkal eddig nem volt baj, nem hiszem hogy attól van.
Semmilyen hibaüzenetet nem ír ki, csak egyszerûen lefagy a játék, nem válaszol.
Ha valaki tudna segíteni örülnék.
Elõre is köszönöm!
lehet az kavart be, hogy a mentett játékomban épp nyaralni volt a simem..
nekem eddig - szerencsére - nem voltak ilyen gondjaim (s remélem, nem is lesznek, mert ahogy olvasgatok, elég sokan szenvednek miattuk😞)
(ahogy írtad korábban, úgy tûnik, mintha a Bon Voyage-t meg a FreeTime-t összekeverné...<#confused>#confused>)
Ti melyik magyaritást használjátok?