Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
csak a package file-ok érdekesek
minden más egyebet nem használ a program

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

A .jpg nem lehet átszínezés, egy jpg-et a játék nem tud beolvasni. A .package az átszínezés. A mesh-ek is .package-ek, a színezések is. Sõt, nekem ami kevés hack-em volt, az is .package volt. Nem gondolnám, hogy a package-eken kívül más kiterjesztésû cucc kellene a Downloadsba.

belenéztem az enyémbe, én csak package-t látok benne - de várj még, mert én nem sokat értek hozzá (azt hiszem a jpg az kép lehet arról, amit letöltöttél)

Egyébként szép nicknevet választottál..😊)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Hát sajnos ebben nem vagyok kompetens,mert tök üres a downloads mappám.De biztos van valaki aki ebben tud neked segíteni.

Helló valaki nem tudja honnan lehet ingyenesen letölteni az évszakokat?mert csak az hiányzik<#falbav>na valaki?

Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül, hogy elég-e ha a download mappában csak a .package kiterjesztésû fájlok vannak, vagy fontosak lehetnek más fájlok is? Úgy értem, hogy pl. egy .jpg lehet, hogy átszínezés? Szeretném kitakarítani a mappát, de tanácstalan vagyok, hogy mit lehet büntetlenül törölni.

LeWyTy
Mé pont a neved az egyik lehetõség?<#vigyor2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Le merném fogadni,hogy ezek a cuccos kiegek hamarabb készen vannak mint a nagy kiegészítõk.

Én leszedtem az összes cuccos szart,úgy sem használom ki õket.Annyi,hogy az új bútorok eltûntek,de semmi más gond nem volt.De azért ez már a trehányság/kapzsiság magasfoka,hogy egy pár új tárgy inkompatibilis legyen a játékkal.Még ha expansionról lenne szó.

sõt egyik Maxis-ágynak sincs ilyen

nem ártana jobban megnézni, mert a Maxis-ágyaknak (az olcsóbbaknál) nincs "fun-értéke"

Mike at home
nyomj egy képet róla

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Lehet, hogy nekem olyan van!?

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Megpróbálom újra letölteni az eredetit, aztán kicserélni benne a magyar nyelvfájlokat. Kiváncsi vagyok sikerül e.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Mike at home
jaja, digidugi nálam csak akkor van amikor már best friend szint is megvan
kivéve a sexy simes digidugi ággyal, mert azon bárki kamatyol azonnal 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

jutott még eszembe egy dolog: nem lehet, hogy valami miatt foglalt maradt az ágy?
szerintem mindenképpen próbáld meg kicserélni

ez szerintem nem sok vizet zavar a dologban - valami nagyon bekavarhatott Nálad

mondom én - az enyémek óvodásak (vagy visszamaradt viktoriánusok?)<#nevetes1>
kapcsolati mutatók?
mert az enyémeknek meg kell ám rendesen dolgozni még egy pusziért is (nem saját kreálmány, eredeti Maxis-simek)

egész érdekes, amiket írtál<#fejvakaras>- eddig legalábbis pl. ezt a meztelenkedést csak kóddal lehetett megoldani (már akiknek kellett)
aztán pl. ezt még nem hallottam, hogy a magyar verzió kevesebb lenne, mint az angol (bár tartok tõle, akiktõl eddig olvastam ilyenekrõl, eredetivel játszanak)

Hát ez a legolcsóbb 2személyes ágy, bár oda van írvi, hogy Fun +5. Lehet, hogy ezért.

Pedig így volt ahogy leírtam. A két vendégcsajjal csak annyit foglalkoztam, hogy üdvözöltem õket amikor csöngettek. A többi magától ment. Késõn kapcsoltam, hogy csináljak videót.

Szerintem a magyaritás miatt volt olyan. Letöltödött a magyar verzió, és abban már nem volt gond. Viszont kicsit hiányoltam dolgokat a magyarból. Amikor az angol Sims2 Gigapack-al játszottam(csak az alap volt telepítve) sokkal öbb lehetõségem volt a simek létrehozásakor. Több féle szemszin és minta volt, lehetett nyakláncokat és fülbevalókat is a csajra. feltenni. Volt olyan lehetõség, hogy ruhaviselet ként meztelenek legyenek (cenzúra nélkül). A magyarban ilyen nincs. már bánom, hogy letöröltem a Gigapackot.

Mike at home
lehet, hogy ez vmilyen speckó ágy, nem?

miért csodálkozol?
ehhez azért Neked is kellett legyen pár szavad - vagy nem?
nálam nincs kikapcsolva a sim saját akarata, de azért csak úgy ukmukfukk nem hetyegnek elsõ ránézésre
(hûha, lehet az én simjeim még ovisok?<#ijedt>)

az ágyra nincs ötletem - talán cseréld ki egy másikra

Valóban felmerülhet a probléma és mindíg számítok is rá, hogy a letöltött dolgok akadást okoznak, de kipróbáltam a régi verziót is, hogy leszedtem a fürdõszobait, és mindent visszaállítottam az eredetire, vagyis szabadidõre.
És ezzel a verzióval ugyan ezt csinálta.
És persze tisztában vagyok azzal is hogy nem kompatibilis minden mindennel.
Szóval ugyan-úgy megfagyott a játék, ha nem volt fenn a fürdõszoba.
Én is elkezdtem játszani. CSináltam egy csaj, meg egy csávó karit. Elkezdtem ismertetni õket. Vettem egy kétszemélyes ágyat, meg pár lámpát, meg asztalt. Aztán jött két csaj. Azt hiszem az egyiket dinanak hívják. Belibegtek a házba és az egyik mingyárt megcélozta a hálót, levetkõzött és rátelepedett az ágyra. Erre a csávó utána ment és mellé telepedett, és ment a sex. utána ugyan ez a másik csajjal is. Aztán elment kajálni. A csaj karim is bement a szobába levetkõzött, és egymás után lefeküdt mind két vendég csajjal. Aztán a két saját karim is nyomott egy menetet. Én meg csak sasoltam. Ez már mi? CSak így rögtön a játék elsõ 15 percében.

De volna egy problémám is. Nem tudom aludni küldeni a simeimet. Rákattintok az ágyra, és egy ilyen lehetõség fogad. Viszont 1személyes ágynál eltudom küldeni õket. Mi lehet a gond?

Ne kapkodjátok el a fürdõszobás csomag feltelepítését - sokan panaszkodnak, hogy - bármilyen hihetetlen - ez a kiskieg nem kompatibilis a Free Time-mal és talán még az Évszakokkal sem; ha installálod, eltûnik a hûtõszekrényrõl a "maradék kivétele" (bele lehet tenni a maradékot, de kivenni már nem lehet), és eltünteti a "bütykölgetést" (tinker), amikor a szabadidõs hobbival lehet a gépeket bütykölni. Szóval, mintha a konyhai-fürdõszobai tárgyakra nem állították volna be az újabb kiegek opcióit.

Shiwo
a múltkor vicces volt..bent ült simem vagy 5 másikkal abban a fortyogó minitóban (nem jut eszembe mi a neve) majd kitört a vihar. És szép sorban mindenkibe belecsapott a villám (az enyémbe kétszer is..)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

nincs is szebb, mint a sülõ-fõvõ ételek között "hula-táncolni"<#nevetes1> - ebbõl is látszik, itt az ideje a bõvítésnek

ja igen: Mike ez az étterem lakótelken mûködik<#wave> - a háttérben a nappaliból felvezetõ lépcsõ látszik

Shiwo
attól, hogy eddig nem okozott gondot valamely letöltött tárgyad, nem jelenti automatikusan, hogy kompatibilis a legújabb kiegekkel is

Sziasztok!

Kellene egy kis segítség, remélem valaki tud.
Felraktam a fürdõszobás kiegészítõt, és azóta az a baja a játéknak, hoga mikor beszeretném rendezni,és a tárgyak között tovább szeretnék menni, lefagy az egész játék.
Az a furcsa, hogy valamelyiket hagyja, valamelyiket nem.
Vannak letöltött netes cuccaim is, de azokkal eddig nem volt baj, nem hiszem hogy attól van.
Semmilyen hibaüzenetet nem ír ki, csak egyszerûen lefagy a játék, nem válaszol.

Ha valaki tudna segíteni örülnék.

Elõre is köszönöm!
Shiwo
nah, tényleg bug lehetett..uninstaláltam a szabadidõt, visszatettem a régi mentéseim, hazaküldtem a nyaralásról a simem, elmentettem s újratelepítettem a szabadidõt, utána jó lett, mostmár jó helyre kerülök

Találtam egy magyar pakkot, de sajna nincs ennyi hely a gépemen. Majd valahogy megoldom

Keresni fogom neten, talán megtalálom.

Na ilyet nem írtak sehol. Köszi, megpróbálom

Olcsy
Ez inkább egy japán stílusú "szórakozóhely".Szerintem.

Igazad volt a múlkor mikor szarakodott az Egyetem telepitöje, újra kellett tenni az egész játékot és most frankó lett, megy minden...Köszi!!

Shiwo
taxival is rossz helyre visz ..

lehet az kavart be, hogy a mentett játékomban épp nyaralni volt a simem..

Shiwo
hát eddig kettõbõl kettõnél nem stimmel..

Toroco, helyedbe nem szenvednék a magyarítással, szerezd be a magyar nyelvû simst, jobb híjján töltsd le netrõl...
ez biztos hogy nem a zenés hobbi, azt nem így néz ki, összekeveredhetett, nem baj, keress másik hobbit!
háát...egy próbát megér<#nemtudom>
nekem eddig - szerencsére - nem voltak ilyen gondjaim (s remélem, nem is lesznek, mert ahogy olvasgatok, elég sokan szenvednek miattuk😞)

(ahogy írtad korábban, úgy tûnik, mintha a Bon Voyage-t meg a FreeTime-t összekeverné...<#confused>)

Úgy,sehogy.Ha leszedted a magyar file-okat,akkor még a registryben is át kell írni a régiókódot.MXHG7704637,majd a másik pontban a langaugenél 18-ast kell beírni.És magyar lesz.

Én régebben szedtem le egy 8GB-os csomagban. Benne van az addigi összes kiegészítõ, meg cucc, széria számok, patchek, updatek,. És az egésznek van egy közös telepítõje.. Nagyon jó, csak nem magyar.

Shiwo
én eleve magyart szedtem le

Shiwo
nah igen..ilyenkor mi a fenét tok csinálni ? próbáljak meg nem kocsival menni v mi ?

nekem úgy tûnik, mintha valami Bon Voyage-os helyszín lenne...

hmm...ezt nem tudtam - amit írtam is csak olvastam valahol...

Valaki nem segítene? Nem akarmagyar lenni. És már szeretnék elkezdeni játszani vele..
Ti melyik magyaritást használjátok?

Shiwo
nálatok is így néz ki a Múzsa Csókja Zene és Tánc stúdió ? mert vhogy nem iylennek képzeltem el..és dj-pult sincs..mondjuk a barkácsolásos titkos telek is gyanus, az meg tele volt azzal a bugyogó forrással vagy mivel.. szóval nekem van 1 olyan sanda gyanum, hogy valami bug miatt összekeveredtek a telkek, és nem oda érkezem, ahova kellene..

dj pultot vehet magának is az ember, nem kell ahhoz hobbi telekre menni. én rendeztem már "otthon" is táncversenyt.