32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Gólya #30506 halálra röhögtem magam - innen már csak a szellemem van jelen, s az pedig felhívná a figyelmedet, hogy egy más által készített házról volt szó, amit szeretnék saját szájíz szerint változtatni -
#30505 Ötlet:Ne kódozz, most sem lenne semmi bajod.:D -
#30504 ejha -
#30503 mer táborban voltam... -
kalapos #30502 Így sem ment.
Ekkort a sajátgépbe társítottam a packageinstallerhez és így márt működik.
Kösz a gyors segítséget. -
Gólya #30501 tudok jobbat:
TSR2-n van - Saunders Modern Starter -
Gólya #30500 fotók a galériában -
#30499 akkor
utolsó kieg nálad melyik?
a kieg dir-jében van egy bin könyvtár abban egy packageinstaller.exe
bemásolod ebbe a könyvtárba a sim2pack file-jaidat
és
utasítsorból:
packageintaller.exe akarmi.sim2pack -
kalapos #30498 Üdv mindenkinek.
Egy kis gondol támadt valaki segítene?
Letöltöttem kocsikat és ezek .Sims2Pack kiterjesztésűek.Nos a gond ott van hogy nem engedi telepíteni mert nincs program hozzárendelve.Megtudnátok mondani milyen programot kellene hozzá rendelni? -
#30497 csomagold be a házat, és akkor otthon megnézem -
#30496 mindenféléket
mit csináltak a simjeid
vagy fotók
biztos szoktál kattingatni
enyémek most 5 napot lenyomtak a boltban, kávén, meg amióta van sátor, lehet abban aludni -
Gólya #30495 no akkor egy kérdés:
szeretnék egy házat átalakítani
moveobjects-el rakták le a kocsibeállót, de eltávolítani sehogy nem tudom (moveobjects-el sem), viszont nem lenne rá szükségem, ill. ha igen, akkor sem ott, ahol most van
ötletek ezen kívül? -
Gólya #30494 aha... - a hitesnek volt ilyen robot, örült is neki, mert a kutyája állandóan szutykosan járt haza a munkából -
Gólya #30493 mit szeretnél olvasni? -
#30492 most barátnőmnél vok, és itt nincs feltelepítve..majd ha otthon leszek, teszek be -
#30491 htx
képeket is berakhatsz -
#30490 jóvanna..irok, hogy ne unatkozz..
pl rájöttem, hogy mi az amit érdemes beszerezni kutya mellé...van valami locsoló a kertbe..tán a játékkészítővel lehet megcsinálni..nahmármost nem csak a simek tudnak vele játszani, hanem a kutya is..és játék közbe fröcsköl, így tisztulsz..a blökinek van annyi esze, hogyha koszos, kimegy, játszik 1 sort a fröcskölővel és már tiszta is..nemkell mosdatni állandóan :D -
#30489 ménemir senkise? :( -
#30488 hm... azt olvasom, hogy szűlni is lehet kórházban -
#30487 ok, ha valamelyik simeme beteg lesz, kipróbálom én is -
Gólya #30486 :))
fatűzhöz nem szabad hívni őket - ui. ha esik az eső, eloltja - meg valószínű, hogy csak kimondottan lakástűzre specializálódtak
(én is ráfáztam egyszer:))
ezt a mentő-dolgot ki fogom próbálni - bár azt hiszem, csak egy kis vakarózásért nem fognak a nyakamba ugrani az örömtől -
#30485 jönnek, csak ha nincs semmi büntetést fizetsz
a villám felgyújtotta az egyik fámat, kihivtam a tűzoltókat, de m ire kiértek, az eső eloltotta, le is cseszett a tűzoltó, hogy mit hivogatom őket feleslegesen, és kaptam 500 simi büntit
egyébkétn a játk egyre könnyebb
a freetime-mal meg pláne
nálam pl. a kiskölök lassan minden skillje 10-es, igaz embben jócskán bennevolt a törődés egészen kicsi kora óta -
#30484 én még soha nem hívtam mentőt
rendőrséget, tűzoltóságot igen, de mentőt még nem
azért csodálkoztam hogy már ez is van
ha egy sim beteg, mentőt lehet hozzá hívni? -
#30483 én nem próbáltam, nem volt rá szükség, mi van, ha úgy hívom ki őket, h semmi sincs? Nem jönnek? :D
Majd szerdán leszek és akkor kipróbálom. -
Gólya #30482 hát - gondolom az emergency lehet valami ilyesmi - bár ha jobban belegondolok, nem az a kimondott sürgősségi helyzet, de bosszantó és kellemetlen, amikor fél napokat csak vakaróznak meg szaladgálnak körbe-körbe
ja és ez az alapjáték óta van, de még sose próbáltam - azért kérdeztem, hívta-e már valaki őket -
#30481 mióta nem jáccol vele? :D
amúgy sztem van, ha má mentős állás is van. -
#30480 van már mentő is? :o -
#30479 Tudom :) és ezt tettem :D, de ők adtak... biztos mert korháznál dolgozik és hagyták, hogy pihenjen. Amúgy a kölyök néger és nem vámpír, na majad megharaptatom :DD.
#30478: nempróbáltam. -
Gólya #30478 erre viszont lehetne valami kenőcs vagy gyógyszer
elküldöm őket zuhanyozni, ha ilyen van, de volt már, hogy ez sem oldotta meg, még mindig vakaróztak:(
tényleg, erre ki lehet hívni a mentőket? vagy megbüntetnek érte?
ezt próbálta már valaki? -
Gólya #30477 egyáltalán nem szoktam foglalkozni ilyenekkel - ráérnek szépen lassan haladni (nem lóverseny) -
Gólya #30476 a szülésre nem kell semennyi szabadság
igazából akkor kell már, amikor megszületik a baba egész a kisiskolás korig
de van dadus, akit lehet hívni
vagy megoldható, hogy egyik nap egyik szülő marad otthon, másik nap a másik -
#30475 Meg pl múltkor a kiránduláson vm geci szömörcébe léptek, aztán utána egy napig vakarták magukat...xD -
#30474 azkemény -
#30473 De tényleg szemétség, mert van olyan kérdés, amelyiknél mind a 2 rossz :O -
#30472 És akkor mi lesz? Mer általában ezek a kérdések segítik elő drasztikus mértékben az előmenetelét. -
#30471 nem kötelező válaszolni -
#30470 mekkora fasság.... jó mókából uccsó percnél hírtelen katasztrófálissá változott az esküvői buli, pedig csak beszéltek :S.
Amúgy a vámpír, v drakula gróf simet - a csávót - összehoztam a Larson csaj simmel és vámpírok mindketten, a csávó politikában mleózik, a csaj kórházban. Oda reptetem őket a kocsihoz és gyorsan beszáltatom őket :D. A csaj jól halad, a csávó egy szar munkahelyi kérdés miatt lejjebb lett fokozva :@, h utálom ezeket a kérdéseket, mer 50-50% az esélye, h elbaszom, v eltalálom :@ :DD.
És most lett terhes a csaj és lesznek vámpír v drakula kölykei ááá :D... és csak két nap szabadnapot kapott, hánemtom ezalatt, h fogja összehozni a világra szülést, de mind1 :D. -
#30469 oo rájöttem:D és müxik is
köszi! isten vagy! -
#30468 és hogy kell ezt használni? -
#30467 vagy igen, vagy nem