32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Gólya #30506
    halálra röhögtem magam - innen már csak a szellemem van jelen, s az pedig felhívná a figyelmedet, hogy egy más által készített házról volt szó, amit szeretnék saját szájíz szerint változtatni
  • Olcsy
    Ötlet:Ne kódozz, most sem lenne semmi bajod.:D
  • Mike at home
    ejha
  • Legend Killer
    mer táborban voltam...
  • kalapos
    Így sem ment.
    Ekkort a sajátgépbe társítottam a packageinstallerhez és így márt működik.
    Kösz a gyors segítséget.
  • Gólya #30501
    tudok jobbat:
    TSR2-n van - Saunders Modern Starter
  • Gólya #30500
    fotók a galériában
  • Mike
    akkor
    utolsó kieg nálad melyik?
    a kieg dir-jében van egy bin könyvtár abban egy packageinstaller.exe
    bemásolod ebbe a könyvtárba a sim2pack file-jaidat
    és
    utasítsorból:
    packageintaller.exe akarmi.sim2pack
  • kalapos
    Üdv mindenkinek.
    Egy kis gondol támadt valaki segítene?
    Letöltöttem kocsikat és ezek .Sims2Pack kiterjesztésűek.Nos a gond ott van hogy nem engedi telepíteni mert nincs program hozzárendelve.Megtudnátok mondani milyen programot kellene hozzá rendelni?
  • Mike
    csomagold be a házat, és akkor otthon megnézem
  • Mike
    mindenféléket
    mit csináltak a simjeid
    vagy fotók
    biztos szoktál kattingatni

enyémek most 5 napot lenyomtak a boltban, kávén, meg amióta van sátor, lehet abban aludni
  • Gólya #30495
    no akkor egy kérdés:
    szeretnék egy házat átalakítani
    moveobjects-el rakták le a kocsibeállót, de eltávolítani sehogy nem tudom (moveobjects-el sem), viszont nem lenne rá szükségem, ill. ha igen, akkor sem ott, ahol most van
    ötletek ezen kívül?
  • Gólya #30494
    aha... - a hitesnek volt ilyen robot, örült is neki, mert a kutyája állandóan szutykosan járt haza a munkából
  • Gólya #30493
    mit szeretnél olvasni?
  • Shiwo
    most barátnőmnél vok, és itt nincs feltelepítve..majd ha otthon leszek, teszek be
  • Mike at home
    htx
    képeket is berakhatsz
  • Shiwo
    jóvanna..irok, hogy ne unatkozz..

pl rájöttem, hogy mi az amit érdemes beszerezni kutya mellé...van valami locsoló a kertbe..tán a játékkészítővel lehet megcsinálni..nahmármost nem csak a simek tudnak vele játszani, hanem a kutya is..és játék közbe fröcsköl, így tisztulsz..a blökinek van annyi esze, hogyha koszos, kimegy, játszik 1 sort a fröcskölővel és már tiszta is..nemkell mosdatni állandóan :D
  • Mike at home
    ménemir senkise? :(
  • Mike
    hm... azt olvasom, hogy szűlni is lehet kórházban
  • Mike
    ok, ha valamelyik simeme beteg lesz, kipróbálom én is
  • Gólya #30486
    :))
    fatűzhöz nem szabad hívni őket - ui. ha esik az eső, eloltja - meg valószínű, hogy csak kimondottan lakástűzre specializálódtak
    (én is ráfáztam egyszer:))
    ezt a mentő-dolgot ki fogom próbálni - bár azt hiszem, csak egy kis vakarózásért nem fognak a nyakamba ugrani az örömtől
  • Mike
    jönnek, csak ha nincs semmi büntetést fizetsz
    a villám felgyújtotta az egyik fámat, kihivtam a tűzoltókat, de m ire kiértek, az eső eloltotta, le is cseszett a tűzoltó, hogy mit hivogatom őket feleslegesen, és kaptam 500 simi büntit

egyébkétn a játk egyre könnyebb
    a freetime-mal meg pláne
    nálam pl. a kiskölök lassan minden skillje 10-es, igaz embben jócskán bennevolt a törődés egészen kicsi kora óta
  • Mike
    én még soha nem hívtam mentőt
    rendőrséget, tűzoltóságot igen, de mentőt még nem
    azért csodálkoztam hogy már ez is van
    ha egy sim beteg, mentőt lehet hozzá hívni?
  • Legend Killer
    én nem próbáltam, nem volt rá szükség, mi van, ha úgy hívom ki őket, h semmi sincs? Nem jönnek? :D
    Majd szerdán leszek és akkor kipróbálom.
  • Gólya #30482
    hát - gondolom az emergency lehet valami ilyesmi - bár ha jobban belegondolok, nem az a kimondott sürgősségi helyzet, de bosszantó és kellemetlen, amikor fél napokat csak vakaróznak meg szaladgálnak körbe-körbe
    ja és ez az alapjáték óta van, de még sose próbáltam - azért kérdeztem, hívta-e már valaki őket
  • Legend Killer
    mióta nem jáccol vele? :D
    amúgy sztem van, ha má mentős állás is van.
  • Mike at home
    van már mentő is? :o
  • Legend Killer
    Tudom :) és ezt tettem :D, de ők adtak... biztos mert korháznál dolgozik és hagyták, hogy pihenjen. Amúgy a kölyök néger és nem vámpír, na majad megharaptatom :DD.

#30478: nempróbáltam.
  • Gólya #30478
    erre viszont lehetne valami kenőcs vagy gyógyszer
    elküldöm őket zuhanyozni, ha ilyen van, de volt már, hogy ez sem oldotta meg, még mindig vakaróztak:(

tényleg, erre ki lehet hívni a mentőket? vagy megbüntetnek érte?
    ezt próbálta már valaki?
  • Gólya #30477
    egyáltalán nem szoktam foglalkozni ilyenekkel - ráérnek szépen lassan haladni (nem lóverseny)
  • Gólya #30476
    a szülésre nem kell semennyi szabadság
    igazából akkor kell már, amikor megszületik a baba egész a kisiskolás korig
    de van dadus, akit lehet hívni
    vagy megoldható, hogy egyik nap egyik szülő marad otthon, másik nap a másik
  • Olcsy
    Meg pl múltkor a kiránduláson vm geci szömörcébe léptek, aztán utána egy napig vakarták magukat...xD
  • Legend Killer
    azkemény
  • Olcsy
    De tényleg szemétség, mert van olyan kérdés, amelyiknél mind a 2 rossz :O
  • Legend Killer
    És akkor mi lesz? Mer általában ezek a kérdések segítik elő drasztikus mértékben az előmenetelét.
  • Mike at home
    nem kötelező válaszolni
  • Legend Killer
    mekkora fasság.... jó mókából uccsó percnél hírtelen katasztrófálissá változott az esküvői buli, pedig csak beszéltek :S.

Amúgy a vámpír, v drakula gróf simet - a csávót - összehoztam a Larson csaj simmel és vámpírok mindketten, a csávó politikában mleózik, a csaj kórházban. Oda reptetem őket a kocsihoz és gyorsan beszáltatom őket :D. A csaj jól halad, a csávó egy szar munkahelyi kérdés miatt lejjebb lett fokozva :@, h utálom ezeket a kérdéseket, mer 50-50% az esélye, h elbaszom, v eltalálom :@ :DD.

És most lett terhes a csaj és lesznek vámpír v drakula kölykei ááá :D... és csak két nap szabadnapot kapott, hánemtom ezalatt, h fogja összehozni a világra szülést, de mind1 :D.
  • kucsi08
    oo rájöttem:D és müxik is
    köszi! isten vagy!
  • kucsi08
    és hogy kell ezt használni?
  • Mike at home
    vagy igen, vagy nem