Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TopGun
Na ezt meg en nem tudom pontosan 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Na, ezzel a dologgal nem vagyok tisztában: a BodyShop támogatja a hajminták és a bõrszín/minta módosítását is, vagy ezek amolyan hackelt dolgok?

TopGun
Ilyen hajra gondoltal?

[/url][/img]

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Duddits
1. Csak nálad ilyen, nálam rendesen mûködik.
2. Nemtudom.
3. SimsPE.

Riana
csak nálam változott meg az university után a kameramozgatása? eddig ha lenyomtam az egérgombot meg tudtam forgatni ateret most egyszerûen nem tudom csak jobbra balra és elõre hátra körbe nem de miért?
plusz amit tárgyat eddig átszineztem most kék és nem kompatibilis az universityvel. tud vki olyan progit amivel ugy lehet designolni hogy kompatibilis legyen?
plusz sokan csinálnak saját egyedi butort milyen progival lehet kilopni a tárgyak testét?
és vki pls tud nekem férfi hosszuhajat?

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

Captain Sparrow
bemész a buyba...aztán ott abba a sakkfejszarba (hobbies) és ott a kreativitás résznél megtalálod

Van basszus vagy nincs a dob és a gitár mennyi drága?
Riana
de reagáltam rá ugyhogy ugy látszik te nem figyeltél de most nem a konyh aérdekel hanem a PASI HOSSZU HAJ😊

van basszus gitár vagy nincs?koszi a valaszokat!!

Mike
az nem gitár

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Captain Sparrow
elmentetted és ha ujra belépsz bemész ugyanabba a házba akkor az lesz ott utojjára amit mentettél..
nincs külön load

Captain Sparrow
van basszus gitár is

Hogyan lehet játékállást betölteni? Menteni már sikerült.
Mike
1 féle van
buy mod-ban megveszed, aztán használják

Udv! Lehet benne giatrozni es ha lehet akkor hany fele gitar van! Esetleg venni gitart a jatekban?
TopGun
En reagaltam az uveg konyhadra oda se bagoztal ra 😞(

Riana
Vki a hajasra reagáljon plsplspls <#wilting>

Nem, csak a University része lesz magyar.

cenobite
Hi all!

Sims2-t eddig a 4cd-s verzióval játszottam gond nélkül, de a cd-k elkallódtak, mexereztem a dvd-s verziót és az nem indul.
Install, crack, aztán meg kéri a helyes cd-t.
Utánanéztem a faq-ban, de nem találtam megoldást. Tud valaki tippet? Elõre is köszi!

gamertag: kenobita

Mike
biztos meg lehet oldani vmi berheléssel, reistall nélkül is

Captain Sparrow
szerintem a játékok ahol nincs annyi story duma meg történet ott jobb az angol..pl háborus fpseknél..de nekem 8 fordiccsák le

Zolcsi01
Sims 2 (magyarul)
Várható megjelenés: 2005. március 25

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Zolcsi01
Ha angol sims 2-re rá teszem a magyar universityt akkor magyar lesz minden?

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Captain Sparrow
tök jók kösz hogy beszkennelted 😄
van msned??

Mike
😊

de most komolyan, de vagy az n+1. aki megkérdezte

inenntõl a

"le lehet tõlteni a magyarítást?"
"honnét lehet letõlteni a simset"

kérdéseket, elõzetes figyelmeztetés nélkül törölni fogom

mod

Kösziiiiiiii!!!<#worship><#worship><#worship>

Mike
nem lesz
vedd meg eredetiben, vagy tanulj angolul

Lesz letölthetõ magyarosítása a Sims2-nek?A meglévõ részlegeseken kívül.

Aha. Akkor némi remény. Köszi.

Mike
nem szaggat jobban mint az a alap
sõt
nyugodtan lehet akér 16 férõhelyes kolesszal is játszani, ha te nem irányítasz sok embert, mert ugye csak azt látod amit a saját simjeid csinálnak, ahol NPC lakik, ott a szoba butorzatát sem látod, meg mindig csak egy szintet látsz csak
szal szerintem a földszinten laksz te, az emeleteken a többivel meg elvan a gép

Köszi.
A zenekar alapításáról annyit, hogy ez komoly problémának látszik, a hivatalos fórumon sok nyavalygás is volt már miatta. Úgy rémlik, a promóciós szövegekben említettek ilyet, és ezt hiányolják a játékosok. Meg az énekes sincs benne a játékban, holott a hivatalos weblap fõoldalán is van erre utalás.
A diplomaosztót lehet, tényleg neked kell party-ként megszervezned. Még illene is a játék mechanizmusába.

Mit tudsz mondani a játék teljesítményérõl (stabilitás, szaggatás, lassúság)?

Mike
No akkor nézzük:

- a kollégium nem építhetõ át
pontosabban ugye van a parancs, aminek a segítségével átépíthetjük. saját kolesz építésénél ez kell is, ugyanis elõjöhetnek olyan hibák, amiket az építés idején nem vettünk észre.
asszem ez a boolprop dormspecifictoolsdisable parancs

- újítás, hogy a CD és MP3 lejátszókat távirányítóval kapcsolgathatjuk
eddig is így volt. mp3 lejátszó pedig csak hordozható van, ahhoz nincs távirányító

ír a saját szobákról, de arról nem, hogy ki is tílthatjuk a szobánkból a többieket

- nincs olyan sim akivel fõzöcskézhetnénk
akkor fõzünk simünkkel amikor csak akarunk. ha vmilyen kaját akar enni, csak akkor kap pontot, ha azt saját maga készíti el. menzakajáért pont nem jár
az alacsony hûtõ pedig asztalként is szolgál, amihez nem kell tûzhely, pl.: saláta, ott is elkészíthetõ

- a soprteszközöket mások is (NPC-k) használják
én még ilyet egyszer nem láttam

nem hiba, hanem én kérdezem: azt írja tornaórát tarthatunk egy gimiben. Rockbandát alapíthatunk. Hogyan? Nálam elég jó elzenélgettek együtt (perform.. 3 féle stílus) ez lenne a rockbanda? a sulitornatárkodással meg nem találkoztam. Azt írja ha nem tetszik a mûsor megy a tojás és paradicsomhajigálás. ilyet sem láttam még

- szeminárium dolgozat írása, kutatás tanulás
szerinte a term paper megírása elõtt kell kutatómunka, szerintem emg nem kell. akkor írunk, vagy iratunk term papert, amikor csak akarunk, akár rögtön a szemeszter elején. iratásnál érdemes vmelyik közös helyiségben nekifogni, aztán abbahagyni, majd megkérni vkit, hogy irja meg, ugyanígy mûködik az otthoni tanulás is, ha elkezdtük, akkor tudunk vkit megkérni, hogy csinálja meg nekünk. a cikk írója nehezen talált rá, hogy miben kell fejlõdnie, holott rém egyszerü: ahogy a munkahelyen itt is a kis hurkák mutatják mit kell még fejleszteni, illetve a a haneger akkor szürkül be teljesen, ah minden képességkívánalmat teljesítettünk. Tehát hiába tanulunk többet, a szürke részt nem haladhatjuk túl. szerrinte vázlatos az is, hogy mire kell pontosan a term papir, szerintem meg egyértelmü, jó eséllyel alig kell meleltt tanulni még, ha nem törekszünk A+ -ra

Légy hatással rá
szerinte ráhatással nem lehet hódítani, akkor vajon a fight illetve a kiss mire való?

sajnos a titkos társaságokrók semmit sem tudok, én nem kerültem még be egybe sem

nagyon fura még az is, hogy a képeken látok diplomaosztást is
nálam ilyen nem volt
summa cum laude minõsítáéssel végzett tesók, simán kaptak egy vállveregetõ felugró üzenetet, meg egy diplomát a munkacuccos inventoryba, mindezt a ház elõtt állva, majd egy üzenetet, hogy 72 órán belül ki kell költözniük. Semmiféle ceremónia, ünnepség nem volt.
vagy azt nekem kellett volna szervezni? az lehet 😊))

Szerintem közhasznú tevékenység lenne. Bátorítanálak e cselekedetre. Elõre is köszönettel, természetesen.

Mike
akarod végigverszem, hogy szerintem mi nem igaz

Köszi, dicséret illet.

Az mondjuk borzasztó, hogy a GameStar mennyire igénytelen egy újság. Nincs annak olvasószerkesztõje? Merhogy az újságírók/szerkesztõk nem rendelkeznek megfelelõ szakmai képességekkel, még csak hagyján. Jaj.

Ami elborzasztott, hogy a tesztgépük nagyjából azonos az én konfigommal, és azt írták, látványosan lassabb és szaggatósabb, mint az alapjáték. Jaj.

Mike
meg kéne lassan csinálni a PC-GAME-t, ejhaj 😊

Mike
http://sims2.pc-game.hu/new/sims2e1.jpg
http://sims2.pc-game.hu/new/sims2e2.jpg
http://sims2.pc-game.hu/new/sims2e3.jpg
http://sims2.pc-game.hu/new/sims2e4.jpg

300 dpi, 3 mb/kép

Mike
beszkenneltem a gamestar 4 oldalas cikkét az egyetemrõl, tele van tárgyi tévedésekkel és hibákkal, de amint mód van rá, kirakom

Mike
gondolom vmi fizetõs ftp

Angyalka
Olcsóbb módja nincsen?????????????????????????

TopGun
Ok. Koszi elore is.

TopGun
Nem muszaly, igy is meg lehet nezni a kepet es nem fogja a helyet a forumban. Koszi.

Mike at home
megveszed

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Angyalka
Hy! Tudja valaki honnan lehet leszedni a Sims 2-t és az elsõ kiegészítõjét??? -- KÉRLEK írjatok!!!<#szomoru1><#wow3>

Duddits
Szerinted kiadták??!!

Zolcsi01
Csõ! Tudtok olyan honlapot ahonnan le lehet tölteni a Sims 2 MAGYAR verzióját?

Tök kaki a sima Sims2 ben hogy nem lehet a mell és a magasság méretet is állitani mert nekem a csaj magasabb a faszinál és tök ciki
Hola
Mijen a zenekar alapítás a universityben?
Riana
káááár és ahosszu haj?
vagy ha az sem unikompis akkor pls vki fiu hosszuhajat nekem😊

Mike
linkeld be újra, majd az eredetit kitörlöm