Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
szedd le a legfrisebbet a simpe oldalarol

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hm...

readme

a helyes forma:

changelotzoning dorm

altalanosan igaz minden kodnal, hogy egybe irando, nincs koztuk szokoz illetve kotojel

ha valaki kolessza tetel utan talal vmi hibat akkor a
boolprop dormspecifictoolsdisabled false
kod segitsegevel tud ujra epiteni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
stutu nevut en sem talalok

Riana
vkipls egy normális hozzászólást reagáljon az unis bajomra pls megépitettem és nem tudom használni.(

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

Mike at home
olvasd el a program readme-jet

egyebkent jo a kod, csak egybe kene irni

kicsit vissza kene olvasnod, par 100 hozzaszolast

Mike at home
persze hogy nem, mert az uni-ban uj eletkor van

Az baromi érdekes, mert nekem megvan a régi, patchelt exe-m a régi meghajtón, és ott nem ez a verziószám, hanem 1.0.0.972 vagy valami ilyesmi.
Megjegyzés: a magyar fordítás néhol igencsak botrányos, látszik, hogy nem egy ember csinálta, és némelyik közülük túlontúl igénytelen volt, másrészt fél óra alatt kb. 4 helyet találtam, ahol az angol szöveg jelent meg (üzenetek, vágyak/félelmek). Szóval ez így gáz lesz.

1.0.0.1005 a peccselt nekem

Bocs, a H meghajtó véletlen

OK, akkor segítsetek, mely könyvtárakból mit kell kiszedni, és utána hova tegyem, hogy elérjétek.
Ugyanakkor megtenné valaki olyan, aki NEM patchelte a Sims 2-t, hogy beírja a fájl és termékverziót? (H:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2\TSBin\Sims2.exe - ott jobb katt és verzió fül). Fontos lenne.

(Az is jó, ha a telepítõ cd-rõl lesitek ki ezeket az infókat.)

Ne peccseld, hanem szedd ki belõle nekünk a magyar nyelvet és tedd fel valahova! nekünk

Uff, szerintem nem célszerû, mert nem a frissített package fájlok lennének - minthogy korábban írtam, a játékot nem lehet patchelni. Ha lehet (majd, a jó ég tudja, mikor), akkor megrpóbálhatom.

Duddits
Jaja! zizzenet! Létszi szedd már ki a magyar nyelvet belõle!

pezázta = pecázta. sorry

A ma megjelent magyar sims2-böl nem pezázta még ki senki a magyar nyelvet?

Kétlem, hogy patchelve lenne, a termékverzió: 1.0.0.1005 - márpedig emlékeim szerint ez volt az induló verzió. A jelenlegi 1.0.0.994 kéne legyen.

Devids Pro
nem lehet patchelni? mert? mit ír ki? nemlehet hogy eleve patchelve adták ki?
FENÉBE!!!!!! Nem lehet patchelni a magyar nyelvû Sims 2-t. NEM AKAROK JUMPING (és másféle) BUGOS SIMS 2-t ÚJBÓL!

Riana
igen igen léci erre😊 meg a koleszosra is vki irjon vmit mert 5 orán keresztül építettem és most meg nem mûködikT.T
plusz hanyas verzioju simpe kompatibilis a kolesszal?

bmffm856
hello! az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet koleszt építeni...megépítem, és utána beírom a kódot, amit a faq-ban olvastam, amely ez: "changelot zoning dorm" ezek után a cheat ablak összevissza elkezd kiírogatni mindenféle hibaüzenetet, majd pedig kiírja hogy cheat error. Ezzel mit kell csinálni? lehet, hogy nem jó a kód?Û mit kell akkor beírni? lécci segítsetek. elõre is köszi. hello. bmffm.

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

TopGun
Bocsi, az elozo hibas lett! 😞

[/url][/img]

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Erre gondolsz?

[url=]kep

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Spec ezt pont most toltottem le, kb 10 masodperce.

Riana
a the simsresourcerol a darkpurple setet szeretném letölteni(nappali, bedroom,ajto -ablak) stutu csinálta de nem találom vki tudna helpelni?

Riana
jaés egyébkéntm ike a szuperkoleszodat honnan lehet leszedni mert a letöltésbe meg a vipbe sincs

Riana
a kollégiumoshoz csak 2 gondom van ha full üres városrészt veszek és ott akarok kialakitani házakat és koleszt. akkor a residental telket át lehet e valahogy alakítani kolesszé? changelot zoning dorm -al nem ment
aztán elmentem az akademie le tour-ba és itt vettem üres telket és itt se ment ezzel a koddal a dormmá alakítás

Riana
igen csak amit leszedtem ruhát uniba nem jelenik meg

uniban tartos kockamentesités létezik már?

Mike at home
a ruhak bodyshopban keszultek, tehat azokkal incs problema

a targyaknal meg ott van, hogy university compatible

irjak is a TSR-en, hogy szedd le a targyakat ujra

Riana
nemerre 😊 simsresourcen van
honnanlehet leszedni uni kompatibilis ruhákat?

Riana
spec pont erre gondoltam mert én is csak ezt az egyet láttam eddig a bibi csak az hogy nem lehet letölteni😞
nekem legalábbis nem ment

Mike
- jóeséllyel nem kompatibilisek, utána kell nézni mit írnak ott, ahonnan leszedted
- nem tûnnek el, sõt iskolai szerelmünk utánunk is jöhet (beköltözés), de akkor felnõ õ is (vendégeskedés esetén még nem)
gondolom vmilyen karrier hatása van
az elõmenetelnek is
egyébként szvsz az egyetem jó hosszú, 72 óra 9x, vagyis 27 nap, plusz ha egyszer kétszer megbukunk az is plusz nap
a következõkben a 6 napos gyerekkort kéne még kihúzni majd valahogy, mert az meg így nagyon rövid
a simet tini kora legelsõ napján is el lehet küldeni az egyetemre, kérdés, hogy minek (mert ugye pl. a tini élete végteleníthetõ, ugyanis 30k aspi pontot 15 nap alatt össze lehet hozni simán)
azonban ha már egyszer elküldtük, akkor fix, hogy fiatal felnõtt lesz, a sikeres végzés után meg felnõtt
azt nem tudom, hogy azzal mi van, aki idõ elõtt kibukik
- a végén lehet kapni oklevelet, vmire biztos jó az is

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Igen, ez az elsõ nagy problémám...<#vigyor3>

Mike
nem olyan nehéz
tessék szépen gyakorolni a Photoshop használatát

Visszajött a mester! ÉLejn, éljen. Támogatnám a Helló Népek! Mizujs? beköszönést Sipocz kolléga számára való kopirájtozását.

Sipocz
(kedves vagy, köszönöm😊)
Sajnos még csak éppen feltettem a progit és annyi idõm volt csupán, hogy meggyõzõdjek a stabil mûködésrõl. Odahaza a nõk a pillanatban elhajtottak a gép elõl, mindkettõnek számos tinikoru simje van és már alig várták az "oktatási reformot" (úgy legyen hogy a MAXIS tartsa ezt a bõvítési ütemet!😊).
Néhány kérdésem máris lenne:
-a Maxis-made tárgyak és független interakciók oda-vissza teljesen kompatibilisek-e az alap és a kieg. között? (mert arról szóltatok már hogy a fan-made cumók itt-ott nem illeszkednek tökéletesen, ez a tárgyakon túl egyéb modokra is igaz? )
-végsõsoron a sim sorsában az egyetemen töltött idõszaknak van-e meghatározó karrier és szociális hatása, az itt szerzett kapcsolatok öröklõdnek-e az alapjátékban zajló életútra (azt láttam hogy a nejem egyébként is "pászított" tinipárjánál már az egyetemi idõszak alatt megjelent az eljegyzés közös vágya😊)
-a kollégiumban töltött idõszak független az alapjáték tinikoru élettartamától vagy abból vonódik le?
-vannak-e speciális aspirációs reward-ok, amelyek csak egyetemisták számára elérhetõk?

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Jaj, ezzel köteleztem magam hupikék és bárányhimlõ bõrszínek készítésére? Ha ezt elõre tudom...<#vigyor4> Csak úgy beírtam ezt a kettõt. Szívesen megcsinálnám (a hupikék talán még menne is), de a rajztehetségem gépen és kézzel vetekszik egymással, annyira szar. Pedig lehet, király volna.

Mike
VÉGRE

CSAKHOGY ELÕKERÜLTÉL

MÁR NAGYON HIÁNYOZTÁL!

(komolyan)

<örül>

Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
Rátúrtam az alapra az EP1-et, szép és jó, semmi baj vele😊! Köszönet Mike-nak és Zizzenet-nek a hasznos infókért! Látom épülget a FAQ idevonatkozó része is, naccerû lenne egy-egy átfogó technológiai leirás a felmerülõ problémákban, olyan mint Zizzenet-é a kollégium építésérõl. Vidám simsogást mindenkinek!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Gaba9
😊

Gaba323

Mike
tapasztalataim alapján, a program nem keveri a kreált dolgokat
szal vagy hupikék, vagy bárányhimlõs
de hupikék bárányhimlõs nem

mikor lesz kész?

Mike
nem tudsz most játszani vele? vagy a magyar nyelvüség ekkora elementáris változást fog elõidézni neked a játék élvezetében?

Ha csinálok két bõrszínt, mondjuk egy hupikéket és egy bárányhimlõset, és van egy párom, egyik ilyen, másik olyan, akkor a gyerekük milyen lesz?

holnap 25, kár ilyen destruktivnak lenni

április elején pedig jön a kieg is magyarul

Nem az alapjátékról, hanem a kiegészítõrõl beszéltem. Ami pedig nem jön ki ápilis elején, hanem csak a végén, 25-én.
Továbbá nem destruktív vagyok, legfeljebb türelmetlen, de jogosan 😊)

Mike
no akkor jön az ész osztás:

- A Bodyshopban lehet börmintát, és minden mást megváltoztatni, de a legfontosabb kitétel az, hogy CSAK textúrát, 3D-s modellt NEM
erre vannak más programok, tessék rákeresni a google-ben.
- Ha a letõltött tárgyak kékek, akkor az a tárgy nem kompatibilis az Universityvel. Vagy letõltöd újra (ha a készítõje frissítette) vagy a SimPE-vel te megcsinálod, ahogy tudod, én nem tudom, hogy kell, szal itt is külföldi fórumokat kell olvasgatni
- a játékban van: dob, gitár, és elsõ nézézsre nagybögõ vagy chello, mindenestre vmi húros hangszer, aztán lehet, hogy én beszélek zöldségeket
áruk úgy 3k körül mozog/darab

Mike
Riana, ha kicsit visszaolvasnál, tudnád mitõl kék

Mike
már ha valakinek az a becsípõdése, hogy játszani csak magyar nyelven tud

Mike
holnap 25, kár ilyen destruktivnak lenni

április elején pedig jön a kieg is magyarul

TopGun
En ugy emlekszem, hogy a BodyShop-al lehet hajmintat, bormintat modositani, de nem 100 😞

Na, kollégák. Kicsit érdeklõdtem a University-ben szereplõ nyelvek felõl a hivatalos fórumon. Egyelõre így fest az eredmény (ez volt a várható).
Valószínûleg az amerikai verzióban csak az angol és a spanyol a választható nyelv. Ugyanakkor írták, hogy az európai verzióban telepítéskor egy halom nyelv közül lehet választani. Mivel a szerencsés játékosoknak nem biznisze a magyar nyelv, konkrétan nem tudják, benne van-e a listában, de feltehetõleg igen. Én azt mondom, a józan paraszti ész azt modja, benne van, hiszen a magyar nyelv már éppúgy a hivatalos fordítások közé tartozik, mint a többi.
Namost. A késlekedés ezek után végképp érthetetlen. Azon gondolkodom, hogy beszélek valamelyik ismerõsömmel, aki megy külföldre, elég mondjuk Ausztriába vagy más szomszédos államba mennie, és hozatok vele egy kiegészítõt. Itthon meg magyarul feltelepítem. Az EA hungary pedig csessze meg. Szerintem, akinek lehetõsége van külföldrõl beszerezni, és gondolt is a megvásárlására, lehet, megéri hasonlóan cselekedni, és rövid idõn belül játszhat a stuffal. Ha barát/rokon hozza be, semmivel sem lesz drágább. Akkor meg nem mindegy? Nnnnya.

Akkor a puding próbája lesz a válasz.