Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
readme
a helyes forma:
changelotzoning dorm
altalanosan igaz minden kodnal, hogy egybe irando, nincs koztuk szokoz illetve kotojel
ha valaki kolessza tetel utan talal vmi hibat akkor a
boolprop dormspecifictoolsdisabled false
kod segitsegevel tud ujra epiteni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
egyebkent jo a kod, csak egybe kene irni
kicsit vissza kene olvasnod, par 100 hozzaszolast
Megjegyzés: a magyar fordítás néhol igencsak botrányos, látszik, hogy nem egy ember csinálta, és némelyik közülük túlontúl igénytelen volt, másrészt fél óra alatt kb. 4 helyet találtam, ahol az angol szöveg jelent meg (üzenetek, vágyak/félelmek). Szóval ez így gáz lesz.
Ugyanakkor megtenné valaki olyan, aki NEM patchelte a Sims 2-t, hogy beírja a fájl és termékverziót? (H:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2\TSBin\Sims2.exe - ott jobb katt és verzió fül). Fontos lenne.
(Az is jó, ha a telepítõ cd-rõl lesitek ki ezeket az infókat.)
plusz hanyas verzioju simpe kompatibilis a kolesszal?
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
[/url][/img]
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
aztán elmentem az akademie le tour-ba és itt vettem üres telket és itt se ment ezzel a koddal a dormmá alakítás
uniban tartos kockamentesités létezik már?
a targyaknal meg ott van, hogy university compatible
irjak is a TSR-en, hogy szedd le a targyakat ujra
honnanlehet leszedni uni kompatibilis ruhákat?
nekem legalábbis nem ment
- nem tûnnek el, sõt iskolai szerelmünk utánunk is jöhet (beköltözés), de akkor felnõ õ is (vendégeskedés esetén még nem)
gondolom vmilyen karrier hatása van
az elõmenetelnek is
egyébként szvsz az egyetem jó hosszú, 72 óra 9x, vagyis 27 nap, plusz ha egyszer kétszer megbukunk az is plusz nap
a következõkben a 6 napos gyerekkort kéne még kihúzni majd valahogy, mert az meg így nagyon rövid
a simet tini kora legelsõ napján is el lehet küldeni az egyetemre, kérdés, hogy minek (mert ugye pl. a tini élete végteleníthetõ, ugyanis 30k aspi pontot 15 nap alatt össze lehet hozni simán)
azonban ha már egyszer elküldtük, akkor fix, hogy fiatal felnõtt lesz, a sikeres végzés után meg felnõtt
azt nem tudom, hogy azzal mi van, aki idõ elõtt kibukik
- a végén lehet kapni oklevelet, vmire biztos jó az is
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
tessék szépen gyakorolni a Photoshop használatát
Sajnos még csak éppen feltettem a progit és annyi idõm volt csupán, hogy meggyõzõdjek a stabil mûködésrõl. Odahaza a nõk a pillanatban elhajtottak a gép elõl, mindkettõnek számos tinikoru simje van és már alig várták az "oktatási reformot" (úgy legyen hogy a MAXIS tartsa ezt a bõvítési ütemet!😊).
Néhány kérdésem máris lenne:
-a Maxis-made tárgyak és független interakciók oda-vissza teljesen kompatibilisek-e az alap és a kieg. között? (mert arról szóltatok már hogy a fan-made cumók itt-ott nem illeszkednek tökéletesen, ez a tárgyakon túl egyéb modokra is igaz?
-végsõsoron a sim sorsában az egyetemen töltött idõszaknak van-e meghatározó karrier és szociális hatása, az itt szerzett kapcsolatok öröklõdnek-e az alapjátékban zajló életútra (azt láttam hogy a nejem egyébként is "pászított" tinipárjánál már az egyetemi idõszak alatt megjelent az eljegyzés közös vágya😊)
-a kollégiumban töltött idõszak független az alapjáték tinikoru élettartamától vagy abból vonódik le?
-vannak-e speciális aspirációs reward-ok, amelyek csak egyetemisták számára elérhetõk?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
CSAKHOGY ELÕKERÜLTÉL
MÁR NAGYON HIÁNYOZTÁL!
(komolyan)
<örül>örül>
Mizujs?
Rátúrtam az alapra az EP1-et, szép és jó, semmi baj vele😊! Köszönet Mike-nak és Zizzenet-nek a hasznos infókért! Látom épülget a FAQ idevonatkozó része is, naccerû lenne egy-egy átfogó technológiai leirás a felmerülõ problémákban, olyan mint Zizzenet-é a kollégium építésérõl. Vidám simsogást mindenkinek!
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
szal vagy hupikék, vagy bárányhimlõs
de hupikék bárányhimlõs nem
mikor lesz kész?
április elején pedig jön a kieg is magyarul
Nem az alapjátékról, hanem a kiegészítõrõl beszéltem. Ami pedig nem jön ki ápilis elején, hanem csak a végén, 25-én.
Továbbá nem destruktív vagyok, legfeljebb türelmetlen, de jogosan 😊)
- A Bodyshopban lehet börmintát, és minden mást megváltoztatni, de a legfontosabb kitétel az, hogy CSAK textúrát, 3D-s modellt NEM
erre vannak más programok, tessék rákeresni a google-ben.
- Ha a letõltött tárgyak kékek, akkor az a tárgy nem kompatibilis az Universityvel. Vagy letõltöd újra (ha a készítõje frissítette) vagy a SimPE-vel te megcsinálod, ahogy tudod, én nem tudom, hogy kell, szal itt is külföldi fórumokat kell olvasgatni
- a játékban van: dob, gitár, és elsõ nézézsre nagybögõ vagy chello, mindenestre vmi húros hangszer, aztán lehet, hogy én beszélek zöldségeket
áruk úgy 3k körül mozog/darab
április elején pedig jön a kieg is magyarul
Valószínûleg az amerikai verzióban csak az angol és a spanyol a választható nyelv. Ugyanakkor írták, hogy az európai verzióban telepítéskor egy halom nyelv közül lehet választani. Mivel a szerencsés játékosoknak nem biznisze a magyar nyelv, konkrétan nem tudják, benne van-e a listában, de feltehetõleg igen. Én azt mondom, a józan paraszti ész azt modja, benne van, hiszen a magyar nyelv már éppúgy a hivatalos fordítások közé tartozik, mint a többi.
Namost. A késlekedés ezek után végképp érthetetlen. Azon gondolkodom, hogy beszélek valamelyik ismerõsömmel, aki megy külföldre, elég mondjuk Ausztriába vagy más szomszédos államba mennie, és hozatok vele egy kiegészítõt. Itthon meg magyarul feltelepítem. Az EA hungary pedig csessze meg. Szerintem, akinek lehetõsége van külföldrõl beszerezni, és gondolt is a megvásárlására, lehet, megéri hasonlóan cselekedni, és rövid idõn belül játszhat a stuffal. Ha barát/rokon hozza be, semmivel sem lesz drágább. Akkor meg nem mindegy? Nnnnya.