Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
[/url][/img]
[url="http://pix.dox.hu/pix4/pix.php?show=7d50f87507a048982a6809a9267f660a.jpg"]
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
sims resourcen végre vannak férfi hosszu hajak de nem találom meg üvegkonyhaset
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Egyszer fölraktam angolul a kieg.-et, aztán átírtam a bioszt a magyar megfelelõre. Azután valamiért újra akartam rakni, vagy nemtom, de a telepítõnél ott volt a választható magyar nyelv!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
(Sims.2.University.Expansion.
For language change:
1) Run regedit.
2) Go to the HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA GAMES\The Sims 2\1.0
3) Look for value in 'Language' field (it should be DWORD) - it is different depending on your language version of The Sims 2
4) Copy it.
5) Go to the HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA GAMES\The Sims 2 University\1.0
6) Look for 'Language' field an overwrite that value with the value you copied
7) Run the game with your favorite language ;-)
Examples of DWORD value:
1 (dword:0x00000001) - English
2 - French
3 - German
4 - Italian
5 - Spanish
6 - Swedish
7 - Finnish
8 - Dutch
9 - Dannish
a - Brasil (?)
b - Czech
c - Portugal (?)
.
.
Ebben a verzióban ezek a nyelvek a találhatóak meg. De van még ott 2 pont. Lehet, hogy a magyar is benne van??
itt van a kezemben a cd galaxis prosija, aminek rogton a boritojan ez van
tema lezarva
mod
mod
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Arra azért én erre eléggé kiváncsi lennék. Szted mennyi az esélye hogy egy kibontott, használt cd-t, egy uj csomagoltra cseréljenek?
ugyanis becserelik
Ha nem tört verziód van, akkor sry
Valóban, megvan a játék, örömmel játszom is vele. Csupán kezdettõl fogva sértett és felháborított, hogy a magyar nem szerepelt a választható nyelvek listájában, amikor szinte minden európai és még néhány nem európai nyelvre is lefordították. Örülök, hogy hogy végre nálunk is honosítják, de ez azért ne legyen már akkora kegy azért a csekély 13 ezer Forintért, hogy csendesen kivárjam, bármeddig is csücsülnek a dolgon. És látva a University körüli érthetetlen mizériát, még inkább idegesít a várakozás.
De ez az én véleményem.
Ráadásul valaki a simmetrián írta, hogy beszélt az 576-tal, aszonták neki, csak március 26. után jelenik meg a magyar nyelvû alapjáték. Ráérõsek az EA-nál. Nagyon.
Fölraktam a Universityt angolúl, majd telepítés után megbuheráltam a regeditbe a nyelvet, hogy magyar legyen. Egy baj van, nem lett teljesen magyar. De!
Utánna valamiért újraakartam rakni, és a nyelvválasztásnál mit adott ki?? Magyar!!
Gaba323
Gaba323
Egyébként elvileg holnap kéne megjelennie a Sims 2 magyar verziójának. Vagy 25-én? Vagy holnap? Az a jó, hogy még az EA hungary oldala is összevissza módosítgatja a megjelenési dátumokat, a boltok meg olykor hatalmas blõdségeket írnak ki, meg nem frissítik a honlapjukat. CD Galaxis szerint március 25. EA hungary jelenlegi honlap-tartalma szerint holnap. Na erre varjatok gombot.