Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devids Pro
crack nem jó.. csak dvd-s sims2-höz..

Savmacska te meg kicsit konkrétabban is körül írhatnád a problémát..
Már csak3nap vazze<#hehe><#eljen><#hawaii>.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Duddits
Nyugodj már!! Olvasd el a FAQ-t elötte mielött elkezdesz okoskodni!! Meg nem értem mit szenvedtek még itt az Image-es verzióval! Szedjétek le a crack-eset azt kész!

most te mé akarod belénk verni azt h jó mi ??grrr az image nemjó meg mit kövessek mi ? letöltöd kicsomagolod beteszed démon túúlsz-ba és inditod a játékot ennyi és nemindul képzeld el okos<#gunyos1>

Get a life!

rage
Az image jó, kövesd a leírt utasításokat figyelmesen,
és ne használj semmilyen cracket.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

nyugi nekem se !!!<#boxer><#violent><#ticking><#action>

Get a life!

Angyalka
Helló! Ha nem tok építeni, és az a image sem jó akkor mit tegyek???? Segítsetek!!!!!!!!!!!!

itt sem jelenik meg az a hibát irja ki betöltésnél h THE APPLICATION HAS CRASHED. THE APPLICATION WILL NOW TERMINATE..

ELÖRE IS KÖSZI

Get a life!

ffxi
Végre 1 értelmes ember!!! Legalább írt vmit, hogy vhonnan induljak. Kövessétek példáját. THX neked!!!

Fákjúal!

Devids Pro
Attól hogy megkérdezed minden másnap még nem fogunk válaszolni..
Vagy nem tudjuk, vagy nincs kedvünk a 160 bejegyzést kikeresni neked..
amúgy megnyitod a regeditet és kikeresed a simshez tartozó bejegyzéseket és kiexportálod õket, majd winfos telepítés után importálod õket.

Savmacska:
2. olyan nincs..(leglábbis ha a faq-ból nézted õket, ha nem akkor meg nézd onnan)
pcgamer
Az miért van elinditom az egyetemet és kiírja hogy a university.exe hibát észlelt ezért leáll....

Segítene valaki!!

Az fontos hogy a sima sims mappáába települjön???

KÉREK MINDEN FÓRUMOZÓT WAREZT CSAK PRIVIBEN!!

Én kiléptem a szomszédságba és nem kértem mentést aztán vissza a régebbi mentéssel,nekem álltalában a gyerekágyhoz ragadnak be.

Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!

ffxi
HELP!!!! Hogyan kell megírni a bejegyzést a regisztrációs adatbázisba? Hogy ne kelljen állandóan installálni a gémet!!! THX!!!!

Fákjúal!

Mike at home
de faszan bugos ez meg mindig
apuka eppen most ragadt bele a mobilozasba

ilyenkor mit lehet tenni a koltozesen kivul?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

2dikra nemtom a választ,de elsõre igen...FAQ<#hehe>.

1. nembirok épitkezni mit csináljak ?? 2. feltenném a The Sims 2 U-t és 1ik cd-kulcs sem jó hozzá mit csináljak ??

Get a life!

Devids Pro
elég egy kis regedit buherálás (hogyha nem tetszik neki) nem?
amúgy itt megint késöbb külön fog kijönni a magyar verzió? sztem igazán nem kéne..
Valahogy csak kibírom azt a két napocskát..😊Már be van készítve az angol verzó is,ha a magyar nem tetszene neki.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

A Maxis bejelentette, hogy elkészült a The Sims 2. küldetéslemeze, a Nightlife. Megjelenése szeptember 15-én várható. (Hardwired)
Igazad van.

Emlékezz anno,napra pontosan megmondtam mikor lesz Sims2 warezban..😊)))

Warez ON:
Mike sztem arra gondolt,ha Starforce lesz rajta(3.5) v. nagyobb,akkor marad a bolti Éjszakák.Ugyanis azzal-egyelõre-nem bírnak a csapatok,és a Starforce nightmare,DT miniimage és serial sem segít rajta.De sztem nem lesz olyan boci az EA,hogy azt rakjon rá,elég a SafeDisc is neki(azt vígan lehet védelmestül együtt klónozni).Viszont a F.E.A.R-ért komolyan aggódom.
Warez OFF

Devids Pro
Jah mégse
The Sims 2 University Expansion English 1.1 SafeDisc 4.00.001
Fested a falra az ördögöt!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Devids Pro
elõzõeken is az volt nem?

Coolfire honnan veszed hogy 13-án jelenik meg? Én 15-öt olvastam külföldi oldalakon, de attól még lehet hogy neked van iagazad😊
Igen és?<#fejvakaras>..még mindig nem vágom mit akarsz vele<#hehe>.

Mike
starforce

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

<#fejvakaras><#fejvakaras>...nem értem mit akarsz<#hehe>.

Mike
legközelebb nem irsz csúnyákat 😊

Nehogy kitiltsál innen vazze!!!<#boxer>..azt nagyon nem szeretném<#hehe>.

Mike
majd meglátod 😊

ffxi
HELP!!!! Hogyan kell megírni a bejegyzést a regisztrációs adatbázisba? Hogy ne kelljen állandóan installálni a gémet!!! THX!!!!

Fákjúal!

Miért ne írjak utána ide?...szerintem fogok<#hehe>.

Ez bunkó dolog lenne, arról ne is beszéljünk, hogy hazudnom is kellene... kösz, de nem!
EqUiNoX
Töröld le, és mondd hogy egy csúnya vírus miatt újra kellett tenni a rendszert. Az install cdket meg - mitadisten - pont tegnap ette meg a kutya/macska/vadászgörény/hugica/stb...

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Nekem már a tököm kivan ezzel a játékkal. Egyszer feltettem otthon, hogy a barátnõm végre kussoljon már el egy kicsit. Azóta mikor nálam van mindig ezzel a szar játékkal játszik. <#kuss>
Mint írtam, azért a többi közt is vannak használható dolgok. Mit gondolsz, nekem honnan vannak plusz dolgaim? Az amerikai nagybácsitól?

Mike
4,5 dolcsi havonta

Mike
ha ez bejön (starforce) Ibron, többet nem irsz ide, szal imádkozz

Mike
most hogy újra elõvettem a simset, rájöttem egy nagy logikai? hibájára:

a legmalacabb sim-et (ide vonatkozó pontszáma 0) is zavarja a mosatlan edények látványa, illetve képes jelenetet rendezni a fürdõszobai tócsák miatt

igaz el nem mossal, fel nem törli

Nem warezolunk?<#hehe><#hehe><#hehe>..és te is lököd itt a dumát,hogy "valószínû,hogy még aznap lesz clone változat.Remélem nem Starforce-ot raknak rá."....hát ez akkor,mi,ha nem warez?<#hehe><#hehe>...de azért kösz<#wink>.

Egyébként a sims2.thesimsresource-n rengeteg dolog van. Persze az igazán szuper dolgok fizetõsek, de a többi közt is van néhány használható.

De lökött vagy...ennyi hülye kérdést feltenni.Itt nem warezolunk,megdumáltuk.😊Egyébként 13.-án jelenik meg,úgyhogy valószínû,hogy még aznap lesz clone változat.Remélem nem Starforce-ot raknak rá.

Már csak 6nap😄....6nap múlva fent lesznek a warez oldalakon és lehet már szedni?vagy csak azután fog oda kerülni olyan 3-4nap múlva?

Mike
és?

bandika64
Hello.

John vagyok a F.E.A.R. böl

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

EqUiNoX
Értem. Azért kérdem, mert nálam talán ez az egyetlen folyamat, ami így néz ki a valóságban is - a telefonálás. Idejét nem tudom hogy munkát leszámítva mikor telefonáltam ülve 😄

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Elolvastad amit írtam, vagy csak egyszer ránéztél?!

Miért ne? Szeretem a kényelmet.

Mike at home
a mesh egy 3D-s modell, amit texturazni kell

a gond ott szokott lenni, amikor mondjuk latsz egy marha jo hajat, butort, de nem tudod letolteni, mert csak a textura van meg, a mesh file, vagyis a modell mar nem elerheto

vagy pl. fogalmad nincs mit hasznalt az illeto

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Devids Pro
Nincsen, amúgy az pontosan mire jó? az tudom hogy új "formájú" "szerkezetû" (nem találtam hirtelen jobb szót) tárgyakat megy egyebeket lehet vele betenni a játékba, de azokat nem csak úgy lehet használni hogyha "húzol rá egy skint" szóval, hogy az csak egy szerkezeti fájl, de neked kell kiszinezned meg ilyesmi. Én valami iylesmire emlékszem, de ha nem akkor írd le hogy mi pontosan 😊