32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Gólya #18125 ezek szerint rossz időben rossz helyen voltam (nem mintha megváltottam volna a világot)
-
#18124 A faq nem jó pedig nagyon kéne!! -
#18123 anno volt az EA oldalán egy kérdőiv
azok a dolgok köszönnek vissza, amit ott kérdeztek -
Gólya #18122 persze, nem baj
engem zavarnak ezek a megoldások, mert ami nekem felesleges, arra nem áldozok
tehát még mindig ott tartok, hogy kicsivel több választási lehetőséget szeretnék (mint arról már korábban is szó volt)
-
Dexantreal #18121 sztem azok má sírógörcsöt is kaptak...mivelhogy már mennyi kieg jött ki és elvilleg az áradatnak nincs még vége... -
Dexantreal #18120 aha,direkt ezé nem írtam be :P...előre látó voltam..de. most má amúgyis minen oké..mer letöltöttem a maradékot..azé kösz a helpet így is -
#18119 azon meg, hogy 20 USD milyen sok, az sírjon, eki megvette eddig az összest -
#18118 nem hívják annak
ha nem kellenek a cuccok nem használod
vagy talán kötelező minden bútort használni
csak a lehetősége van meg
miért baj ez? -
Gólya #18117 csak az mondjuk tényleg bosszantó, hogy ha nekem csak az új interakciók kellenek, akkor kapok még hozzá egy csomó olyan dolgot, ami esetleg nem felel meg az elképzelésemnek
nem ezt hívják véletlenül árukapcsolásnak? -
#18116 ird be a totalba, miutan egy dirben bemásoltad az adott cd-hez tartozó összes file-t
winrar e akarmi.rar
akarmi = filenév
és jó hogy nem irtad ide, honnan szedted le, mert akkor törölhettem volna ki az egész hsz-ed :) -
Gólya #18115 kedvesem, nálad valami nagyon nagy gubanc lehet, ha ennyire nem megy ez a játék -
Dexantreal #18114 ehh...figyelmetlen hülye paraszt vok....képzeljétek.A maradék5-6 rar vhova máshova került,mer közben mást is töltöttem....aztán most nézem,hogy ahova esetleg tölthettem,ott nincs...lol..szal nemtom mi lett az uccsó párral..lehet,h csak elfelejtettem lekapni...mindenesetre lool már
-
Dexantreal #18113 megpróbálhatom -
rage at work #18112 S ha Winrar-ral próbálnád meg kicsomagolni, elindítva a rar kiterjesztésű filet? -
Dexantreal #18111 nah bammeg......má megin problémám van a Sims2vel és társaival...letöltöttem az összes rar-t és sfv-t is,de....erre a total commanderbe és sehol se jelzi az sfv-t....lol..így nemtudom kicsomagolni a cue-t meg bin-t...ha meglenne!mer nincs...mindegyik rarba ilyen kis izé jelek vannak a végén,elején..< >...vagyis nemtom mountolni..akit érdekel,h honnan kaptam le,megsúgom privibe,mer a modi morci lesz -
#18110 Info:
Van egy tinim, és nem jár iskolába. Jön a busz, de hiába kattintok rá, hogy menjen, a parancs "elszáll", és ő meg sem mozdul, otthonmarad.
Viszont tudom, hogy mitől van... a boolProp TestingCheats...-szel előhívtam egy olyat, hogy "Add me to private school"... és ez után ez lett. :)
Szóval ezt hanyagoljátok... persze lehet, hogy egyedi hiba volt, de... -
#18109 aha
hát nálam sok gyerek van, és örülök hogy bővült a elehetőségek köre -
#18108 De lassan reagálok... -
#18107 Nem tart az olyan sokáig..., el lehet velük szórakozni.
-
rage at work #18106 Kb 350 MB az anyag installálva, úgyhogy nyilván nem csak 60 tárgy van benne, hanem új interakciók is. -
#18105 Igen, már rájöttem... -
#18104 Helyes. Mindenkinek jó szórakozást! :) -
#18103 Nem, szerintem Mike arra gondolt, hogy a tárgyak a simjeid gyerekszobájába valók, játékok.
Nálam viszont alig vannak sim gyerekek, túl sokáig tart, amíg felnőnek. Egy családdal egyszerűen nem szoktam ennyi ideig játszani. Inkább csinálok egy újat. -
#18102 Nekem kéne néznem, mert én játszom vele, és nem tetszik a látványvilág. -
#18101 Marha jól elvannak enélkül is. -
#18100 ez mitől lenne izléstelenség? -
#18099 nem kell használni a tárgyakat, de láthatólag vannak új interakciók -
#18098 Az lemaradt, hogy
éppen ezért kellene az EA-nek komolyabban venni az ilyen kisebb pack-eket, és nem ilyesféle izléstelenségekkel megpakolni.
(bocs, csak közben telefonom volt, és elküldtem véletlenül)
-
#18097 -
sim gyerekek -
#18095 akkor újra
ebben a kiegben szereplő cuccok, a SIM (nem real) gyerekeknek készült játékok
a sim gyerekeknek -
#18094 Igaz.
De én ezért nem adnék pénzt.
#18092-re:
A hangok is azt mondták, hogy normális vagyok!
Komolyra fordítva a szót: ez a sim nemcsak gyerekeknek készült, és én úgy látom, hogy a rajongói oldalak sem úgy festenek, mintha gyerekek csinálnák...
Éppen ezért joggal gondolja/várja el az ember, hogy sokkal több felnőtt korú/felnőttnek számító emberke játszik vele, mint amennyi gyerek.
-
#18093 Az jó, ha poénosnak tartod, és tetszik. Nekem nem, de ez így van rendjén, kevés olyan dolog van, ami mindenkinek elnyeri a tetszését. -
#18092 ti nem vagytok normálisak
ez a sim gyerekeknek készült JÁTÉK! -
#18091 Én nem tudtam semmit erről az új majdnem-kiegészítőről. De végülis várható volt, miután az OfB-be bekerült búváregyenruha meg lovagi páncél is a ruhák közé. És egyetértek veled. Én sem raknék soha ilyen dolgokat a házaimba. De hát ha valakinek ez kell... Az EA-nak meg nyilván pénz kell.
Szóval szerintem ezt sem fogom felrakni, mint ahogy a Christnas party Packot sem. De akinek tetszik, annak jó játékot! -
vg #18090 "eaz egész játéipar törekvése arra irányul, hogy pénzt húzzon ki a zsebedből"
Minden létező dolog arra irányul, de mind1 -
#18089 Nekem az a nagypoén hogy a cdgalaxisnál a sima sims2 12470,míg a kiegészítők:csak7190FT.Hangsújozom mindegyik kiegészítő 7190.Nagy poén.Mondja meg valaki hogy ez miért van?Köszi:Zoli. -
#18088 eaz egész játéipar törekvése arra irányul, hogy pénzt húzzon ki a zsebedből -
#18087 szerintem meg poénos -
#18086 fent van a kép alatt, hogy a letöltésre nem kérdezünk rá
ebbe beletartozik a válaszadás is
ha nem válaszolsz rá, nem töröltem volna ki
"ne kérdezd meg, honnét tudnád a programot letölteni
A mentésekről időnként készítsetek másolatot!
Mielőtt bármit kérdezel, használd a lap alján lévő keresőt,
vagy olvasd el a Leggyakrabban előforduló kérdéseket!
Patch letölt, feltesz, nincs pardon, nem nyafog!"
itt egy szó nincs arról, hogy nem lehetne offolni
és nem azt beszéltük meg honnét tölthető le az Obli