Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Savmacska te meg kicsit konkrétabban is körül írhatnád a problémát..
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Get a life!
és ne használj semmilyen cracket.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Get a life!
ELÖRE IS KÖSZI
Get a life!
Fákjúal!
Vagy nem tudjuk, vagy nincs kedvünk a 160 bejegyzést kikeresni neked..
amúgy megnyitod a regeditet és kikeresed a simshez tartozó bejegyzéseket és kiexportálod õket, majd winfos telepítés után importálod õket.
Savmacska:
2. olyan nincs..(leglábbis ha a faq-ból nézted õket, ha nem akkor meg nézd onnan)
Segítene valaki!!
Az fontos hogy a sima sims mappáába települjön???
KÉREK MINDEN FÓRUMOZÓT WAREZT CSAK PRIVIBEN!!
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Fákjúal!
apuka eppen most ragadt bele a mobilozasba
ilyenkor mit lehet tenni a koltozesen kivul?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Get a life!
amúgy itt megint késöbb külön fog kijönni a magyar verzió? sztem igazán nem kéne..
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Igazad van.
Mike sztem arra gondolt,ha Starforce lesz rajta(3.5) v. nagyobb,akkor marad a bolti Éjszakák.Ugyanis azzal-egyelõre-nem bírnak a csapatok,és a Starforce nightmare,DT miniimage és serial sem segít rajta.De sztem nem lesz olyan boci az EA,hogy azt rakjon rá,elég a SafeDisc is neki(azt vígan lehet védelmestül együtt klónozni).Viszont a F.E.A.R-ért komolyan aggódom.
Warez OFF
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Coolfire honnan veszed hogy 13-án jelenik meg? Én 15-öt olvastam külföldi oldalakon, de attól még lehet hogy neked van iagazad😊
Fákjúal!
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
a legmalacabb sim-et (ide vonatkozó pontszáma 0) is zavarja a mosatlan edények látványa, illetve képes jelenetet rendezni a fürdõszobai tócsák miatt
igaz el nem mossal, fel nem törli
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
John vagyok a F.E.A.R. böl
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
a gond ott szokott lenni, amikor mondjuk latsz egy marha jo hajat, butort, de nem tudod letolteni, mert csak a textura van meg, a mesh file, vagyis a modell mar nem elerheto
vagy pl. fogalmad nincs mit hasznalt az illeto
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]