32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Dexantreal #18085 LOL...csak most veszem észre,h új kiegészítő..vagy,ha nem is az,akkor olyasmi,mint a christmas pack...máris szedem le -
#18084 Beírtad a kódot (aging off) és mégis öregednek, vagy egyáltalán el sem fogadta?
-
#18083 Azért én a helyedben valószínűleg írnék a kiscsajnak, hogy legközelebb ne csináljon ilyet...
Nem csúnyán, csak épp azért, hogy szégyellje el magát egy kicsit... -
Vakeraka #18082 nem tudja valaki hogy nem öregednek a simek(kódot használtam de valami hibát ir ki a cheatpanelen) -
#18081 Hát persze, hogy még fent van, mert a hozzászólásodhoz képest csak 3 órával korábban írtam nekik. Ennyire nyilván ők sem gyorsak. 72 órán belül fogan válaszolni. Szóval még türelmes vagyok. -
#18080 Szerintem egyszerűen kaki... Béna, egy házba sem illő cuccok tömkelege...
Főleg 20 dolcsiért... Vicc!
Nem értem, hogy az EA-s csávók, ha már kiadnak ilyenfajta kisebb "kiegészítőket", miért nem törekednek arra, hogy legalább használható, vagy úgymond szép dolgokat pakoljanak bele. A rajongók miért tudnak sokkal igényesebb tárgyakat gyártani??? Talán mert sokkal jobban érdekli őket, hogy hogy fog mutatni a játékban?
No persze ez is olyan, hogy nem muszáj megvenni, feltenni. :)
Szvsz. ez megint csak arra irányul az EA részéről, hogy minél több zsét húzzanak ki az emberek zsebéből.
De az is lehet, hogy nem vagyok már annyira infantilis, hogy ilyesminek, mint ez a FamilyFunStuff izének örüljek?
Elnézést, ha valakinek a lelkébe gázoltam a véleményemmel... -
#18079 Na, máskor majd végigolvasom a leguccsó üzenetet is... :) -
#18078 Itt vannak a tárgyak, amiket tartalmaz:
Family Fun Stuff Pack
amúgy szia, rég "láttalak" itt... -
Coolfire #18077 Pff...beelőztél.:)Majdnem ezeket akartam leírni.Na majd holnap,azaz ma este tesztelem.Azért ennyire nem kellett volna kapkodnia az EA-nak. -
#18076 ÚJDONSÁGOK A „THE SIMS 2 MESÉS DÍSZLETEK - CUCCOK”-BAN
-----------------------------------
Kényeztesd simjeidet három vadonatúj stílussal, ajándékozd meg őket a mesék világának játékos élményével: frissítsd fel környezetüket víz alatti, vagy fantasy berendezésekkel.
ÚJ STÍLUSOK ÉS TÁRGYAK
--------------------------
Fantasy
-------
Keltsd életre a mágia és hősiesség csodálatos világát! Vásárolj kis királykisasszonyaid és sárkánykölykeid számára képzelőerejükhöz méltó bútorokat, melyekkel berendezhetik mesevilágukat és kedvükre álmodozhatnak.
-Rejtelmek tára: A színes ruhásszekrény csodálatos titkai minden gyermek képzeletét megtornáztatják. Ki tudja, hova vezetnek nagyszerű ajtajai?
-Sárkánykincse: Ha bátor vagy és óvatos, megszerezheted a félelmetes sárkány féltve őrzött kincsét. Aztán tárolhatod ebben a fantasztikus ládikóban.
-Tündérszép Tünemény: Varázsold el a gyerekszobát a tündérek és sárkányok világát idéző falvédővel.
-Kancellári játékláda: Senki nem bánthatja gyermekeid játékait, ha ebben a biztonságos ládikóban tárolod azokat.
Víz alatti
----------
Áraszd el a gyermekszobát a víz alatti világ hangulatával. Altasd őket az óceán megnyugtató morajával, és élvezd a megérdemelt pihenést te is... homok nélkül.
-Tengermély tároló: Tárold kedvenc öltözékeidet ebben a látványos tengerész stílusú tárolóban.
-Mélyálom alvóalkalmatosság: Szundíts egy nagyot a ringató kékség csodálatos nyugalmában. Aludj mélyen, egészen a tenger fenekén.
-Első tiszt íróasztal: Legyen a tanulás szórakozás! Ez a masszív íróasztal bizonyára megihleti a gyereket, és szívesen fog leülni hozzá, még a mateklecke is gyorsabban megy, ha azt Fekete Bill kapitány számára kell elkészíteni.
-Halacskás szőnyeg: Azt mondják, a tál aljára festett hal bőséges élelmet szimbolizál. Nem vagyunk benne biztosak, hogy a szoba alján tulajdonképpen mit is jelent, de csak jó lehet, hiszen mosolyog hozzá!
Hawaii
--------
Egy hatalmas, várva várt divathullám hátán megérkeztek a népszerű, rikító Hawaii ingek. Vidám és élénk színeikkel hangulatos, trópusi légkört teremtenek.
Jelmezek
--------
-Sárkány: Tüzeld fel játszótársaidat, reszkessenek a falubéliek! Kincsek, hercegnők, vadkörte.
-Királylány: Kislányoknak korona, csinos pici szép ruha. Elragadó csöppségeidet királyi légkörben nevelheted.
-Sellőruha: Próbáld ki az uszony viszonyt, bújj sellőbőrbe!
-Búvár: Békatalpas tengermélyi kalandok a mélység szerelmeseinek.
Tárgyak
-------
-Mentőöv: Ez a hasznos kis jószág még életet menthet, ha házadat egy kegyetlen napon elárasztaná a víz. Egyébként pedig pompás dísze minden falnak, illetve remek inspirációt nyújt az izgalmas tengerész anekdoták elmeséléséhez.
-Mr. Románc álcája: Van, aki szerint csúfságát takarta, mások szerint egyszerűen csak nem szeretné, ha azonosítanák hódító személyiségét. Helyezd el simed hálószobájába, hátha segít a kibontakozásban.
-Udvari bolond: Jelentkezz audienciára! Vagy helyezd ezt a maszkot szobád falára. Ne feledd, a királyok mulattatása nem tréfa!
-Cseperedésmérő: Figyeld, hogyan nőnek a picik! Ezzel a szerkezettel centiméterről centiméterre nyomon követheted gyermeked fejlődését és növekedését a felnőtté válásig vezető úton.
-
#18075 A közlemény lényege az, hogy amennyiben egy új, vagyis a mostani kiegben megjelenő ruhát teszel a SIM-re a 'Create a Sim' programban, és utána kilépsz, s indítod a játékot, akkor az adott Sim-en igaz rajta lesz ez a ruha, de többé nem lehet megvásárolni a boltokban, valamint most már a Create a Sim sem fogja látni többé. Ezt egy patchben hamarosan javítják, addig is azt javasolják a készítők, hogy addig ne használjuk a Create a Sim-ben az új cuccokat, inkább valamelyik Community LOT-ban vegyük meg azokat, mert a játékon belüli használat esetén a hiba nem jelentkezik. -
#18074 Nos, ez tökéletesen úgy viselkedik, mint bármelyik Expansion disk.
Vagyis, a telepítése után innentől ennek az ikonjával indítható a Sims 2,
megváltoztatja a bejövő képet és a zenét is.
Magyar Sims-re alapból magyarul települ, 'Mesés díszletek - Cuccok' címmel,
ami elég borzasztóan hangzik, szerintem...
Telepítéskor külön mappába települ, illetve ez is írja, hogy készítsünk mentést a régi játékállásról, mert ez felülírja azt, mint ahogy mindegyik kiegészítőnél is tette.
Az elindítása a szokásos: DT 4.03 kikapcsolt Safedisk emulációval + SD4Hider -
Coolfire #18073 Annyi a tömör lényeg,hogy a mentésed backupold mint a rendes expansionok installja előtt.Egyébként nem nagy szám ez a stuff sem,mint a karácsonyi party. -
Coolfire #18072 Megint leveszik a jónépet,hiszen ezzel sem kapsz túl sok extrát. -
Coolfire #18071 Off:
Ejnye-ejnye...nem szeretem,ha kitörölsz,ráadásul asszem semmi rosszat nem írtam,csak a méretét és hogy torrenten fellelhető,konkrét letöltő helyet azt nem..Ha ennyire vigyázol a fórum sterilitására,akkor az Elder Scrolls-os hsz-ek is mehetnek(a tieddel együtt).
On: -
#18070 :) nem, egy fps-rpg -
#18069 Ez valahol félúton van egy kiegészítő lemez, meg mondjuk a Karácsonyi party között.A hivatalos Sims oldalon Stuff Pack-nak nevezik, míg ugye vannak az Expansion Pack-ok...
Ez egy CD, 20 USD áron.
Itt írnak róla. -
Mojlepque #18068 tuti vmi ilyen kis hülyeség lesz mint a Karácsonyi party -
Mojlepque #18067 hát itt van róla borító képe -
Zizi4 #18066 Lehetne pár szóval magyarul? Sajna csak pár szót ismerek .
Ködlovag a házad még mindig fent van a Simresource-n. Egy 15 éves kiscsaj rakta fel a sajátjaként. Közvetlenül is írhatsz neki. Egyébként gratula . -
#18065 És egy érdekes közlemény...
-
#18064 Nah, kijött valami új cucc:
The.Sims.2.Family.Fun.Stuff.Expansion-CLONECD -
#18063 The Elder Scrolls IV: Oblivion
RPG játék. -
Mojlepque #18062 mi az az Oblivion? Kieg? -
Mojlepque #18061 hát ez nagyon pöpec ház! A Tervrajzot majd kérem, asszem ilyen ház kell nekem is élőben:P -
Vakeraka #18060 már letöltöttem de valami package file és nem tom mit kell vele csinálni
-
Gólya #18059 mondjuk én nagyon tudok örülni annak, ha "ismerős" ér el sikert
az viszont tényleg felháborító, hogy egyesek miket csinálnak
-
Gólya #18058 én már próbáltam segíteni, de valamit te is csinálhatsz, nem?
etesd őket, tornáztasd (ui. az edzett sim kevésbé fáradékony), stb.
ja, és nézz már körül az MTS2-őn! -
#18057 Én is nagyon örültem, hogy bekerült a legjobbak közé. Azóta valami 22000-en nézték meg és pár ezren le is töltötték.
Na és tudodjátok mi is történt még? Egy rendes ember szólt, hogy valaki ellopta, és a saját neve alatt feltöltötte a simsresource-re. Egy fizetős oldalra. De mérges voltam. Írtam is az ottani adminoknak, hogy szedjék le. -
Vakeraka #18056 nah segítsen már vki abban hogy ne éhezzenek meg nem fáradjanak stb. a simek:)) -
#18054 Megszámoltam, 22-szer írtam le, hogy teto. Tető helyett. -
#18053 Azt nehéz megmondani, hogy végül is mibol lesz a jó teto. Azt könnyebb elmondani, mibol lesz a rossz teto.
- Az automatát ne használd. A legritkább esetben csinál jó tetot. Körülbelül tucatnyi különálló tetoelem van, amikbol (majdnem) olyanra alakíthatod a tetot, amilyenre szeretnéd.
- Én azt mondanám, hogy nem szabad nagy alapterületu szintekre tetot rakni, mert a teto ekkor több szint magas is lehet, nagyon ronda.
- Átlós falra nagyon nehéz jól kinézo tetot rakni, mivelhogy nincs átlós teto.
Irányelvek a jó tetohöz
- Mikor lerakod a házad alapjait, már akkor jusson eszedbe, hogy vajon hogy lesz ezen teto.
- Nézz meg néhány kertes házat, hogy milyen teto van rajtuk. Egyáltalán a házak alakját. Ha tetszik a teto rajta, akkor próbáld megtalálni azt az egy-két dolgot, amitol jól mutat. Ezt azután alkalmazhatod a játékban. Sok jó ötletet lehet meríteni a mások által már megvalósított dolgokból.
- Amit ferde tetovel praktikusan még szépen be lehet fedni, az 6-8 egység széles, téglalap alakú terület. Ezen a teto magassága kb 1 emeletnyi, még pont jó.
- Ha nagy, egybefüggo tetofelületeid lettek, jobb eredményt kaphatsz, ha megtöröd ezeket a nagy felületeket például egy keresztben lerakott tetodarabbal, kéménnyel, dormerrel, ...
- Ha nagy alapterületu házat csináltál, és sehogy se jön ki rá a teto, még mindig rakhatsz lapos tetot. Nagy felületu ablakokkal, enyhén megtört falfelületekkel egész jó modern ház lehet belole.
- Pl modern házakra sokszor meredek az alap 45 fokos teto. A teto dolésszögét beállíthatod a roofslopeangle # cheattel. Az építkezés szempontjából jó értékek a 37 és 31 fokos, vagy ennél kisebb szögu teto. (A 45 fokos teto 3 kocka alatt emelkedik egy szintet, a 37 fokos 4 kocka alatt, a 31 fokos 5 kocka alatt... Nagyjából pontosan.) Azt hiszem, csak egész számot lehet beírni 15 és 75 között. -
Coolfire #18051 Háj!Na milyen ez a Family fun stuff?Mert a mérete azért elég nagy,sőt még serialja is van(nem úgy mint a karácsonyinak).Vki leszedte már? -
#18050 Sziasztok lehet hüje kérdé de mire jó nektek a garász?
-
Gólya #18049 ha letöltötted, rá fogsz jönni
nagyon sok mindenre használható - kicsit hosszú lenne itt részletezni, úgyhogy nyugodtan búvárkodj -
Gólya #18048 vannak "szabad" tetők is, amivel magad csinálhatsz tetőt a házra - itt csak a fantáziádra kell bízni magad -
Vakeraka #18047 hogyan kell használni az insimenatort és mire jó? -
#18046 Hogy kell tetőt szerkeszteni?
Nekem mindig olyan bénákat csinál az automata. -
#18045 Én azt se tudom, hogy mi az!? :D -
Gólya #18044 egész véletlenül nem tudjátok, hogy a simfeelinggel mi van?
napok óta alig tudok feljutni
(lehet, hogy ez itt csúnya kérdés - akkor elnézést, de nem tudom, hol lehetne még érdeklődni)