32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• rage at work
    Elmegy, T&L elég neki. Sőt, elfut akkor is, ha nincs T&L támogatás, csak baromi erős proci kell akkor hozzá.
    Pixel Shadert nem használ.
  • Neogan
    használ pixel shadert?
  • remus500
    valaki nem tudja hol vannak a mentések.
    nem találom őket..
    előre is kkkkööööösssszzzii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • remus500
    ird be aging -off ekkor nem öregednek a simek
  • reménytelen
    Az ötvenszer hatékonyabb pénzkód: motherlode
  • Neogan
    elmegy a gém egy GeForce 2-n?
  • Mike
    1. a pénzkód: kaching
    2. úgy tudod, hogy kibővíted, átépíted
  • Mike
    miféle trainer?
  • kiscsirke69
    Szia mindenki,oké elolvastam a pénzkódra vonatkozo régebbi kérdéseket meg ilyenek.meg is találtam mi a pénzkód.be is írtam a fenti sávba és nyomtam egy entert viszont pénzt nem rakott rá.nem tudna nekem valaki segíteni.ha vki leírná pontosan hova mit írjak hálás lennék. ja meg annyi,ha van egy családom ugye annak csak 20,000$-ja van az szinte semmire nem elég.de tegyük fel beköltözök egy kis házba (amibe semmi nem fér be) és utánna dolgozik pénzt keres.hogy tud venni nagyobb házat?köszike előre is
  • remus500
    nekem az eredeti sims 2 bónusz DVD van meg.
  • remus500
    nem tudjátok hogy a magyar sims 2-höz megy -e a trainer?
  • remus500
    nem megy a sims 2-höz a trainer.
    valaki segítsen már nekem.
    elindítom a játékot és ott lenyomom a billentyűkombinációkat és nem reagál semmit
  • Mike at home
    igen, ha jo vagy 3D modellezesben
    letrehozhatsz uj 3D-s ruhamodelleket

reszletesebben a modthesims oldalon
  • Mike at home
    varez verzsonrol beszelni lehet, de a letoltesrol nem
    szal mindenki ugy oldja meg ezta dolgot, ahogy akarja, mi ebben nem segitunk

mod
    nagyon elkanaszodtatok latom :)
  • Mike at home
    erre ott az apro
    bocs, de itt nem hirdethetsz
  • aqspd
    Segítséget kérnék!

Tudna valaki segíteni abban, hogy a Sims 2-ben a ruhakészítésnél (Body Shop) meg lehet-e változtatni a ruha alakját, pl.: a póló ne érjen egésza nadrágig, stb., és ha igen, hogyan?
  • bon
    Tegye be az alap Sims2 cd-t vagy dvd-t. Ehhez marha nagy tudás kell
  • zero977
    Hello!

Haveromnak kiírtam az The.Sims.2.Open.For.Business-RELOADED , de nem tudja telepíteni, mert már a telepítás ALATT (!) kiiírja hogy fissíteni kell a Sims2-őt és tegye be cd-ét ...

Én nem vagyok benne a Sims 2-ben , segítsetek légyszíves neki ... :-)
  • feketeobeliszk
    Újratelepítéssel megoldódott a problémám.
  • dorikarika
    köszi!:)
  • feketeobeliszk
    Meg tudnátok mondani, hogy ha family funt feltelepítettem, miért írja ki indításkor, hogy a vár az üzlet eltávolításra került? Nem is találom benne, pedig eddig bennevolt. Próbáltam rátelepíteni, de nem engedi. Az összes kiegészítő fenn van, lehet, hogy egyszerre nem lehet minden fenn? THX
  • LOTTO
    Liftet építeni úgy kell hogy megkeresed a lift tárgyat majd lehelyezel egyet ahová szeretnél majd a következö emeletre is egyet így már van egy de hogy egyel felfelé juss a következő emeleti liftnél kell kattintani és beszállás hogy feljuss.
  • dorikarika
    Tudja valaki hogy lehet liftet építeni?Én próbáltam, de a sim odaáll elé és nem száll be a liftbe.Milyen program segítségével lehet ruhákat és egyéb tárgyakat készíteni?
  • c115
    Köszi
  • Dexantreal
    faq
  • hitman55
    0SF7-TWNJ-FIGH-TING-4FUN
  • c115
    Nem tudja valaki a Egyetem cd kulcsát?
  • Gyocsika
    Köszi szépen!
  • bodajoci
    1000 kösz:-)
  • kati38
    F4EN-XDGJ-8HWJ-F8HV-MRLD
    7A6N-7ZZM-6MD2-M6MM-3RLD
    WWGG-PTUR-S8TV-GS8H-XRLD
  • bodajoci
    Vki dobjon meg egy family fun stuff seriallal pls :-)
  • cseri001
    Különben milyen új interakciók vannak? Jók? Mik a tapasztalataid?
    (Hú de komoly vagyok! Egyszóval: milyen -a tárgyakon kívül, azt hagyjuk...- ez a Family Funizé?)
  • cseri001
    Én is, csak így net nélkül elég izé... Meg gyanítom, hogy elég xar a gépem sajnos, és nem fogja bírni a strapát... De azért küzdök :)
  • cseri001
    Szerintem még csak most kezdett el játszani vele....
    Már akartam neki mondani, hogy úgy semmi értelme nem lesz, ha mindig max-on van minden, mert úgy nagyon gyorsan meg fogja unni, dehát úgyis azt csinál, amit akar.
  • Coolfire
    1.Veszel egy közösségi telket.
    2.Veszel éttermi tűzhelyet,asztalt,széket,recepciót etc..
    3.veszel fel egy-két emberkét,jó nagy karizna és főzés skillel szakácsnak és alkalmazottnak.Alkalmazottakat telefonon,v. a "sim-hálón"kereshetel,itt mutatja meg a lé igényt,pedál-medált és a skillt.S aki megfelel azt a nyitva/zárva táblával behívhatod.Ja és mindenkinek a legalkalmasabb feladatot oszd ki.
    És ajánlom figyelmedbe a www.simfeeling.com -ot,ott is találhatsz nagyon hasznos infókat.
  • Coolfire
    Én is örülök,hogy újra simsezel..:)Mint a régi szép időkben..:))
  • Coolfire
    Oxy..igazad van,elismerem.Ezen már nem veszünk össze..:)
  • Gyocsika
    És ott hogyan tovább?
  • Devids Pro
    éttermet csak közösségi területen nyithatsz
  • Gyocsika
    Sziasztok valaki legyen szíves mondja el hogy kell egy éttermet beíndítani van már a házam mellett épület van olyan kinyit bezár táblám de hogy kell hogy tudjak kaját árulni és hova kell a pénztárgépet rakni raktam le olyan olcokat és csak azokat veszik amiket ráraktam légyszi segítsetek!!!!