32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
rage at work #18178 Elmegy, T&L elég neki. Sőt, elfut akkor is, ha nincs T&L támogatás, csak baromi erős proci kell akkor hozzá.
Pixel Shadert nem használ. -
#18177 használ pixel shadert?
-
#18176 valaki nem tudja hol vannak a mentések.
nem találom őket..
előre is kkkkööööösssszzzii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#18175 ird be aging -off ekkor nem öregednek a simek -
#18174 Az ötvenszer hatékonyabb pénzkód: motherlode -
#18172 elmegy a gém egy GeForce 2-n? -
#18171 1. a pénzkód: kaching
2. úgy tudod, hogy kibővíted, átépíted
-
#18170 miféle trainer? -
kiscsirke69 #18169 Szia mindenki,oké elolvastam a pénzkódra vonatkozo régebbi kérdéseket meg ilyenek.meg is találtam mi a pénzkód.be is írtam a fenti sávba és nyomtam egy entert viszont pénzt nem rakott rá.nem tudna nekem valaki segíteni.ha vki leírná pontosan hova mit írjak hálás lennék. ja meg annyi,ha van egy családom ugye annak csak 20,000$-ja van az szinte semmire nem elég.de tegyük fel beköltözök egy kis házba (amibe semmi nem fér be) és utánna dolgozik pénzt keres.hogy tud venni nagyobb házat?köszike előre is -
#18168 nekem az eredeti sims 2 bónusz DVD van meg. -
#18167 nem tudjátok hogy a magyar sims 2-höz megy -e a trainer? -
#18166 nem megy a sims 2-höz a trainer.
valaki segítsen már nekem.
elindítom a játékot és ott lenyomom a billentyűkombinációkat és nem reagál semmit -
#18165 igen, ha jo vagy 3D modellezesben
letrehozhatsz uj 3D-s ruhamodelleket
reszletesebben a modthesims oldalon -
#18164 varez verzsonrol beszelni lehet, de a letoltesrol nem
szal mindenki ugy oldja meg ezta dolgot, ahogy akarja, mi ebben nem segitunk
mod
nagyon elkanaszodtatok latom :) -
#18163 erre ott az apro
bocs, de itt nem hirdethetsz -
aqspd #18158 Segítséget kérnék!
Tudna valaki segíteni abban, hogy a Sims 2-ben a ruhakészítésnél (Body Shop) meg lehet-e változtatni a ruha alakját, pl.: a póló ne érjen egésza nadrágig, stb., és ha igen, hogyan? -
#18156 Tegye be az alap Sims2 cd-t vagy dvd-t. Ehhez marha nagy tudás kell -
zero977 #18155 Hello!
Haveromnak kiírtam az The.Sims.2.Open.For.Business-RELOADED , de nem tudja telepíteni, mert már a telepítás ALATT (!) kiiírja hogy fissíteni kell a Sims2-őt és tegye be cd-ét ...
Én nem vagyok benne a Sims 2-ben , segítsetek légyszíves neki ... :-) -
feketeobeliszk #18149 Újratelepítéssel megoldódott a problémám. -
dorikarika #18148 köszi!:) -
feketeobeliszk #18147 Meg tudnátok mondani, hogy ha family funt feltelepítettem, miért írja ki indításkor, hogy a vár az üzlet eltávolításra került? Nem is találom benne, pedig eddig bennevolt. Próbáltam rátelepíteni, de nem engedi. Az összes kiegészítő fenn van, lehet, hogy egyszerre nem lehet minden fenn? THX -
#18146 Liftet építeni úgy kell hogy megkeresed a lift tárgyat majd lehelyezel egyet ahová szeretnél majd a következö emeletre is egyet így már van egy de hogy egyel felfelé juss a következő emeleti liftnél kell kattintani és beszállás hogy feljuss. -
dorikarika #18145 Tudja valaki hogy lehet liftet építeni?Én próbáltam, de a sim odaáll elé és nem száll be a liftbe.Milyen program segítségével lehet ruhákat és egyéb tárgyakat készíteni? -
c115 #18144 Köszi -
Dexantreal #18143 faq -
hitman55 #18142 0SF7-TWNJ-FIGH-TING-4FUN -
c115 #18141 Nem tudja valaki a Egyetem cd kulcsát? -
#18140 Köszi szépen! -
bodajoci #18139 1000 kösz:-) -
kati38 #18138 F4EN-XDGJ-8HWJ-F8HV-MRLD
7A6N-7ZZM-6MD2-M6MM-3RLD
WWGG-PTUR-S8TV-GS8H-XRLD
-
bodajoci #18137 Vki dobjon meg egy family fun stuff seriallal pls :-) -
#18136 Különben milyen új interakciók vannak? Jók? Mik a tapasztalataid?
(Hú de komoly vagyok! Egyszóval: milyen -a tárgyakon kívül, azt hagyjuk...- ez a Family Funizé?) -
#18134 Én is, csak így net nélkül elég izé... Meg gyanítom, hogy elég xar a gépem sajnos, és nem fogja bírni a strapát... De azért küzdök :) -
#18133 Szerintem még csak most kezdett el játszani vele....
Már akartam neki mondani, hogy úgy semmi értelme nem lesz, ha mindig max-on van minden, mert úgy nagyon gyorsan meg fogja unni, dehát úgyis azt csinál, amit akar. -
Coolfire #18131 1.Veszel egy közösségi telket.
2.Veszel éttermi tűzhelyet,asztalt,széket,recepciót etc..
3.veszel fel egy-két emberkét,jó nagy karizna és főzés skillel szakácsnak és alkalmazottnak.Alkalmazottakat telefonon,v. a "sim-hálón"kereshetel,itt mutatja meg a lé igényt,pedál-medált és a skillt.S aki megfelel azt a nyitva/zárva táblával behívhatod.Ja és mindenkinek a legalkalmasabb feladatot oszd ki.
És ajánlom figyelmedbe a www.simfeeling.com -ot,ott is találhatsz nagyon hasznos infókat. -
Coolfire #18130 Én is örülök,hogy újra simsezel..:)Mint a régi szép időkben..:)) -
Coolfire #18129 Oxy..igazad van,elismerem.Ezen már nem veszünk össze..:) -
#18128 És ott hogyan tovább? -
#18127 éttermet csak közösségi területen nyithatsz -
#18126 Sziasztok valaki legyen szíves mondja el hogy kell egy éttermet beíndítani van már a házam mellett épület van olyan kinyit bezár táblám de hogy kell hogy tudjak kaját árulni és hova kell a pénztárgépet rakni raktam le olyan olcokat és csak azokat veszik amiket ráraktam légyszi segítsetek!!!!