32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #18788 Bazzeg...ha használod a Google keresőt,v. visszaolvasol egy kicsikét,kismillió letöltő helyet találsz.De szerintem a Nightlife nélkül nem valószínű,hogy fogsz tudni autókázni.Mint alább írtam,a bolt nyitásához az Open for Business kiegészítő is kell.A szomszédokat akkor látod,ha ezt beállítod a játékban.Egyébként melyik Sims van meg neked? -
Herti1 #18787 Hol tok jó cuccokat járműveket tölteni..mondd az oldalt kérlek má !!!! Vagy azt hogy lássam a szomszédokat, saját boltot teremtsek ilyeneket hol lehet tötteni ?? -
Coolfire #18786 De miben? -
Herti1 #18785 segíts már egy pöttyet -
Coolfire #18784 Használd a válasz gombot lécci,mert nem tudom ez mire vonatkozik. -
Herti1 #18783 Ebből nem sokat értettem :) -
Coolfire #18782 1.rengeteg van(gúgli)
2.Open for Business kieg.
3.Ha elég erős a géped,és bekpcsolod a játék opciókban. -
Coolfire #18781 Itt van felettem a válasz,gondolom Gólya erre gondolt:
"ne kérdezd meg, honnét tudnád a programot letölteni" -
Herti1 #18780 akkor olvassak ?? De fárasztó mire megtalálomm !! IGAZÁN kedves vagy -
Gólya #18779 az olvasást nem pótolja semmi! -
Herti1 #18777 Na hali !! Lenne egy kérdésem !! Milyen oldalrol lehet letépni cuccokat ?? (pl.: bútorok, járművek, skinek, stb...stb..) Jah és láttam egy csávónál hogy a családjánál volt saját bolt !! azt hogy lehet elérni ?? Vagy pedig hogy amikor bennt vagy a családdal alapból csak a családod látod amivel beléptél..de a csávónál ott volt a többi szomszédság is :) Please help -
#18776 Face Factory 2itt nézd meg -
#18775 köszi:) csak betáraztam életelixírből:S mert már csak 3 nap volt hátra, és másfél elixiller vissza is megy szinte a 0-ára, kettőhöz hozzá se nyultma, kis pocsékolás....:D -
Coolfire #18774 Ki lehet,csak városnézetből kell.
Azt is lehet a számítógép v. telefon segítségével"keres egy saját lakást". -
#18773 ha most afaszimmal mindne maxra viszak, keresek is egy csomó pénzt, de a ház kicsi és nincs kedvbem meg szivem lebontai, ki lehet valahogy kötlöztetni, majd egy másik házba bekötlöztetni úgy, hogy a képességei és a PÉNZE megmarad???
valamint ha van egy gyerkőcöm, aki elment egyetemre, majd elvégezte, és vissza kell kötlöznie a "szépkellemes"be, meglehet azt csinálni hogy vissza a szülökhoz, de majd monjduk 2 nap muval saját lakást szeretne és csak azt az egyet kiköltöztetni??
ha igen, hogy??? -
#18772 jah -
#18771 na de csak arany vagy platina módban
erre oda kell figyelni
a sisakot ha már nem kell, le lehet venni, sokkal később merül le -
#18770 winrarral kell kicsomagolni, ez a tanulság -
FiReBoY #18769 Az aspirációs tárgyaknál van egy sisak, azt megveszed, felveszed majd ahogy Coolfire is mondta a könyvespolcról tanulsz. (ugye a sisak ahhoz kell hogy gyorsabban tanuljon) -
Coolfire #18768 Pászmeg..:)A takarítást lehet könyvespolcból is tanulni,ahogy a főzést és a műszaki ismereteket. -
#18767 help! szegény faszimnak a takarítrást fel kéne vinni maxra. eddig azt csináltma h vettem azt atüzoltó készüléket, játszon vele, és akkor midnig fel kell mosnia:D és igy jó is volt, ,de most már azzal nem megy fel aképessége.... mivel lehetne azt növelni mert más módszert nemtudok csak a felmosást, de az már nem jó:S próbáltam hűtőből kaját kivenni, majd kidobni kukába, szemetet kivinni, de az meg semmit nem növel:S -
FiReBoY #18766 Huhh thx!
Megvan erre a megoldás. Ha az ember total commanderrel csomagolja ki akkor csak egy ccd-t és egy img-t fájlt csinál. Végignéztem az összes rar-t és megtaláltam a sub file-okat.
Köszönöm szépen!
Fel lehet jegyezni ennek a hozzászólásnak a számát, hogyha másnak is ilyen hibája lesz, akkor tudja. :) -
#18765 Ha jól emlékszem, a letöltött image 4 fileból állt.
Ha nem winrar-ral csomagoltad ki, hanem mondjuk Total Commanderrel, lehet, csak kettőt sikerült így kicsomagolj.
Hiányzik neki a sub file - erről szól a hibaüzenet. -
#18764 deemonba ird be *.* oszt megnyitás. akkor az összes fájt látja, és nyiss meg a képfáj többi fájlait, valamikor sikerül! (sajnos hiába választod ki hogy all flies, az nem jó -
Coolfire #18763 Megnézted a FAQ-t egyáltalán?Ott minden van ami kellhet. -
Kikoki #18762 ? -
Kikoki #18761 milyen miniképet -
Coolfire #18760 Dehogynem.Visszarakod a 4. cdről az eredeti .exet,és letöltöl egy miniképet a fakuból.DT,mount és már megy is. -
Coolfire #18759 Milyen kiterjesztésű a file?Mert ha sub-channelt ír,akkor .img nem?Azt pedig nem szereti a DT.Vagy kiírod Clone Cd-vel v. azzem alcohollal lehet mountolni. -
#18758 mi marad kikockázva? -
FiReBoY #18757 Ne haragudjatok, lehet hülyeséget fogok kérdezni, de már 2 napja kutatom a megoldást és egész egyszerűen nem akaródzik az igazság. (se faq, se sg-s topickereső)
Szóval a Sim 2 - Egyetem dupla cd-s magyar verzióját szeretném felrakni. Daemon tools elindít, mount az 1-es cd-re és a következő üzi: "Unable to mount image. Unable to access sub-channel file."
És ez mindkét cd-re.
Valakinek erre van ötlete? -
#18756 és marad továbbra is kikockázva:=( -
Kikoki #18755 De ugy meg nem indul el -
#18754 hol másutt mint az opciókban -
fatima15 #18753 Hello Olvastam a forumban hogy a letöltöt cucok ki van kapcsolva "be kell kapcsolni, hogy a letöltött cuccok is látszódjanak, ez alapból ki van kapcsolva" de hol lehet bekapcsolni??????
-
#18752 ne crackeld a játékot! -
Kikoki #18751 Hi all!Nekem az a problémám a játékkal hogy nem tudok épiteni falat festeni a meglévő falakat meg amik még abba a menüben vannak!Mért lehet ez és meg lehet-e oldani? -
Coolfire #18750 Felraktam az OFB borítót. -
#18749 beraktam -
#18748 tegyétek már bele, pls
HTX