Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És senki másnak sincs a "The sims resource" oldalra accja ami nem sima feliratkozásos vagy netalántán a hivatalos oldalrA?
Vagy tudom hogy hack téma nem idevalo de ezekhez nincs törés valahol? Én már csomot néztem de nem találtam 😞
Köszy
Riana
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Kérdésem: Lehet-e egy falu domborzatát, útjait megváltoztatni, miközben már játszol rajta? Valamilyen editor kellene nekem.
Lásd a computer-megoldásnál már van "bankhitel kamatra" ami kiválthatja a kaching-et (én pechemre a valóságban nem bírok ilyen adakozó kedvü rokonokkal sajnos, lehet ezért idegenkedek a pénztörésektõl😊)!
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
nálam a kaching az, amikor a sim-et képzeletbeli szülei támogatját
vagy egy gazdag nagybácsi küld neki appanázst 😊
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Mizujs?
A #15401-ben "bunkóztam" egyet (bocs!), nomeg a leírása szerint qrva veszélyes hack(cheat), de bárkinek is kell hát itt van egy "idõfék"(én magam nem tenném fel, a szerzõ által írt komment szerint is veszélyesnek tûnik):
http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=85710
(Ezekkel együtt is ha valaki kipróbizta tegye közzé a véleményét!!)
Csak hackereknek!😊
Itt van egy szuperámítógép, amit viszont már teszteltem (alap+UN+NL környezetben) és naccerû (picit cheat, de nem annyira mint pl. a kaching vagy a motherlode mivel itt dolgozni is kell a pénzért nem csak shift-ctrl-c😊) és az egyéb részei roppant szellemesek!! pl. lottózás, otthoni munkavégzés....):
http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=64137
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
(Autót a legújabb kiegészítõ óta)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
...and may the force be with you!
Vagy most egy hülyeséget kérdeztem és húzzak el?<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
nekem 50 áálomrandi kell, és max úgy tudom hol tartok, hogy az emlékekben összeszámolom
van ennek más, könnyebb módja is?
a mostani simem nimfomán nõjének, miútána jót woohoztak a kocsiban azok lettek a vágyai, hogy woohoo ágyban, jacuzziben, nyilvánosan, és smárolni 3 különbözõ simmel
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
megvan az oka és az elõzménye miért kérdezte
Nem is tudom hogy bírta szegény simem. <#vigyor2>#vigyor2>
Az biztos, hogy egy idõ után nyilvános helyen már nem lehetett randizni, mert a lebukás veszélye nagyon megnõtt.
Az titok.
Simemnek életcélja az volt, hogy 20 különbözõ simmel woohoozzon. Namármost ehhez elengedhetetlen volt, hogy "igen jó" kapcsolatba kerüljön az áldozatokkal, de miután teljesítette a célját, szeretném ha megállapodna. Már megvolt az eljegyzés, beköltözött a kiszemelt hölgy, de elég kellemetlen amikor találkozik egy korábbi hódításával és köszönésként lesmárolják egymást... Nem lehet valahogy megszûntetni a szerelmi viszonyt? Nincs olyan, hogy szakítás?
Mert ha meglátnak miközben mással vagyok, akkor ugye megszûnik a viszony, lesz nagy pofozkodás, meg állandó kukaborogatás, újságlopás. Nem lehet ezt valami humánusabb módszerrel kivitelezni? 😊
Más:
Ugye mivel az életcélját teljesítette, állandó platinára váltott az aspi mutatója. Most új életcélt tûzött ki maga elé, sportoló szeretne lenni, nem tudom hogy jutott eszébe amikor az üzleti élet csúcsán van éppen. 😊
Szóval ha teljesítem ezt a vágyát is az mivel jár?
+1:
Hol találok egy táblázatot, amiben le vannak írva a karrierek, mi mennyi pénzzel jár, hány barát illetve mennyi skill pont kell hozzá?
köszi. 😊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
de van egy csomó cuccom, ha kell, azokat megnézegetheted
nuku meló, néha odaköltözik egy egy csaj, azok hoznak 20k-t, meg ott a pénzfa
mostanában kipróbáltam a porszívót az általánosan utált npc-ken (pl. azon a szõke hapin aki mindig átrohan üvöltözni, ha nappal távcsövezel)
mennyi aspi pontja van? (az eddig felhazsnáltakat is számold bele)
az enyém lassan 40 napos és olyan 260 ezer pont körül jár
32
nagyon kevés
most egy jó inni..😊
újra elromlik a gép,és nem tudok simsezni+F.E.A.R és a Q4..😊
egészségügy..
😊)ja ez nekem is tetszik,mikor írja a kisablakban,hogy ennyi meg annyi skill pont,szeret fõzni etc...viszont a csillagjegyet sosem tudom megálapítani abból a maszatból.Feszt nyomatom az álomrandikat,az autósskufirc meg a csúcs.Jó ez a kicsapongó életmód,csak többet vagyok a belvárosban mint otthon.
Az eltûnõs házakból csak azokat sikerült megmentenem, amikben nem lakott senki, mert azokat ki lehetett tenni a binbe, és ott megmaradtak.
Az egyik lakott házban pedig nagyon érdekes dolog történt. Beléptem bele megnézni, vajon miért tünteti el. Mit látok? Kb 20 kertész vigyázállásban, rendezett kettes sorban áll a ház elõtt! Mint valami cserkészcsapat. Kertészkocsi persze egy sem volt. A játék sebessége meg visszaesett diavetítés szintûre. 3 másodpercenként 1 kép. Megpróbáltam elküldeni az összes kertészt. Ez több, mint 5 percig tartott. Mármint amíg a kertészek kidöcögtek a képbõl. De a framerate ezután sem javult meg teljesen. Gondoltam elmentem, aztán majd visszalépek, hátha akkor megjavul. Miután már 5 peren keresztül mentett és csak nem végzett, kilõttem a programot. Megnéztem a mentés könyvtárat, és a program több, mint 200 karaktert generált a meglévõk mellé. Ezek után visszatöltöttem a múlt héten kimentett állást, és többé nem próbáltam megmenteni az eltûnõs lakott házakat.
A lakókat viszont vissza lehet hozni. Egy olyan családnál, amelyikkel jó kapcsolatuk van. Mivel a karakterek továbbra is elérhetõk a telefonkönyvön keresztül, az egyiket áthívtam, aztán javasoltam neki, hogy költözzön ide, és hozza rögtön az egész családját is. Rögtön mikor megérkeztek -> Find own place, kiköltözés. Visszacsalom a pénzüket és kárpótlásul beköltözhetnek egy vadiúj garázsos házba. Valószínûleg sokkal egyszerûbb lett volna elõre kiköltöztetni õket, de én reménykedtem, hátha most mégi megmarad a házuk.
Nem baj, jó ez így. Most már megy minden, végre játszhatok.
Mennyi pénzed van?
Mit szeretnél?
Mitõl félsz?
Miben vagy jártas?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
ha már bentvan a 2.cd akkor mért kérné mégegyszer
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
igen, rengeteget bírnak beszélni
járj enni downtownba
(üvegablakok, simresources)
egyébként mint irtam, tényleg nagy, vagy hangyákkal játszol, vagy scrollozni kell állandóan
de a központi helyen lévõ medence sok helyet foglal, meg a ménkünagy garázs se kicsi
Mizujs!
Az NL telepítése óta nálam jelentõsen megváltozott a simek társaságban elköltött étkezéseinek lefolyása és idõtartama, roppant zavaró a kb. 1.5-2 órányi molyolás és minél nagyobb a társaság annál hosszabra nyúlik a "rétes". Nincs valami hack arra hogy a simek ne pofázzanak (legalább is nem ennyit) hanem burkoljanak osztjóvan?