32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Gólya #18830 nem tudom, igazából nem jártam utána
pedig előfordult nálunk is, hogy begubancolódott a játék, aztán lehetett totózni, hogy melyik custom nem tetszik neki
most nagyjából ki tudtam szűrni, melyek azok az oldalak, amik úgymond biztonságosak és máshonnan nem is nagyon csipegetek - csak ha semmiképp nem tudok tőle szabadulni -
Coolfire #18829 Én mióta Simsezek(több,mint 6 éve),egy házi gyártmányú cuccot nem raktam még a játékba.Tényleg a Sims 2-höz is van olyan progi,ami az 1-hez volt?Ami ki tudta szűrni a rossz homemade cuccoka? -
Gólya #18828 látod, én mindkettőt kedvelem: a játékot is, az építkezést is
némelyik eredeti ház annyira borzalmasnak tűnik - s ha már van lehetőségem a változtatásra, akkor rajta!
különösen, hogy elég sok helyen szétnézek, látok házakat, berendezéseket, stb. - eleinte én is csak eredeti holmikkal játszottam, de most kb. úgy néz ki, hogy majdnem csak a falak vannak az eredeti cuccokból
ugyan próbálom visszafogni magam a letöltésekkel, de ha valami megtetszik, akkor már jön is - lehet, hogy utána letörlöm, mert a játékban már nem olyan elragadó de pl. ugye a TSR-en is szét kell nézni mindennap, mert sokszor egy komplett szettet kétszerre-háromszorra lehet leszedni - aztán volt már olyan, hogy mire lejött a teljes garnitúra, kukában végezte szegény -
Coolfire #18827 Én még nem építettem sem kolit,sem pincegarázst..etc.Még a házam is csak akkor alakítom át,ha már végképp nem férünk.Egyszer beraktam a hálóba a plazma tv-t,mindenki békésen alukál,de a köcsög kölykök oda jártak tévézni,ezzel ugye állandóan felköltötték a szüleiket.Tehát ilyenkor,ha végképp nincs más megoldás,még a házat is csak akkor építem újjá.Én jobban szeretek a simjeimmel játszani,mint építkezni. -
Gólya #18826 így viszont marad a remény -
Gólya #18825 ezt a labor-dolgot én sem értem
saját építésű koleszod van, vagy az eredetiekből használod vmelyiket?
mert én sajátot szoktam csinálni és ott végül is az fér el, amit akarok
mindenesetre izgalmas lehet a simjeid élete a koliban
az enyémek nem esnek ilyen túlzásokba - épp elég egyszerre egy, igaz, kicsit néha besegítek nekik is, mert hogy néz az ki, hogy jön egy prof. szinte minden tudás nélkül, lekettyenve - hát hogy lehet így "dolgozni"?
még a végén megrokkan -
Coolfire #18824 A platina mutató az megmarad,de ez a labor dolog nekem új.. -
#18823 help a faszimnak teljesült az álma, és azt írta ki, hog yélete végéig platinaérzéssel él továb, ha most kiköltöztetem, az ugye megmartad?
a másik meg azt irta ki mikor a elgmagasabb fokozatá vált a munkában, hogy most már be tud költözni egy laboratóriumba, az ho lvan? -
FiReBoY #18822 Bejárok órákra, mindig megcsinálom a leckét és a féllvi házidogát is. -
Coolfire #18821 Én a néger jány professzort ékelgettem egy darabig,de az egyetem befejezése után dobtam.Hogy milyen nehéz némelyik koleszba franciaágyat rakni.Néha az udvarra teszem.Amikor a kollégium nagymenője akart a simem lenni,akkor a kolesz összes nőnemű lényét megtöltögette.Ezzel stabilizálta a barátságot.:)Utána azért voltak enyhe félreértések a menzán.:)) -
Coolfire #18820 könnyebb -
Coolfire #18819 Én az egyetemen mindig a Summa Cum Laude-ra hajtok.Bár most egyszerre 6 "gyerekemet" dugtam be az univba.Ez egy cseppecskét kemény dió lesz.Egyébként az én taktikám:először megszerezni a szükséges skilleket,néha bekukkantani az órára,az épp aktuális megismert 2 tanárral állandóan telefonon beszélni,közben megírni a házi feladatot és a félévi házidolgozatot.Kb. a második évtől annyival kömmyebb a dolog,hogy ha felmegy platinára akkor már lehet a feltöltőt és a sapit használni. -
Gólya #18818 de ha mindezt megcsinálja, még mindig elég ideje-ereje marad a prof-ok csábítgatására is (és legalább nyugodt szívvel ki lehet rúgni a sok vén trotyit) -
#18817 ellent kell mondjak
nem kell bejárni, nem kell megirni
le kell feküdni a tanárral -
Gólya #18816 tehát: az órákra illik bejárni, a vizsgadolgozatot megírni sz.gépen (ha van "tudóssapid", min. egy órával rövidebb ideig tart), plusz ugye a megkívánt skillpontokat teljesíteni
emellet még rengeteg időd marad minden egyébre, tehát igazán nem érdemes spórolni ezekkel a dolgokkal
esetleg előfordulhat, hogy befejezi a simed az egyetemet, de nem kap diplomát
(ugyan ezt úgy is el lehet érni, ha csak vizsgázni jársz be, tehát ha nem fontos, hogy ott legyen a hátizsákodban a papír, akkor így is lehet) -
#18815 fura
bejársz órákra? -
Gólya #18814 a vizsgadolgozatod miért nem írtad meg?
ejnye-bejnye rossz diákja
miért jár az ilyen egyetemre? -
FiReBoY #18813 Galériámban van kép. -
#18812 letöltött cuccok bekavarhatnak, jaja
pl. nálam nem vásároltak meg semmit -
Gólya #18811 okosabb ugyan nem leszel tőle, de:
nekem is volt ilyen, csinálhattam akármit vele, nemhogy nem nőtt, meg se moccant - téptem a hajam, hiába
aztán ahogy jött, úgy ment, azóta se jöttünk rá, mitől volt (letöltött cucc, vagy bármi kavarhat bele, ezt mind végignéztük és nem lettünk okosabbak)
reménykedj, hátha bejön neked is -
#18810 képet -
FiReBoY #18809 Az a "sötétebb rész a kapszulában" nem nő, pedig a képességeket kifejlesztettem. Másik curva érdekes dolog, hogy nem bukok, pedig a fehér vonal alatt van a szintem. És a tanulmányi átlagom kerek 4.0 mindig. -
#18808 igen azok -
Peti1 #18807 én ugy olvastam, hogy vagy a The Sims 2\Downloads -ba, vagy a Downloads-on belül csinálsz egy Careers mappát hogy átláthatóbb legyen. -
Peti1 #18806 ha ugyanarra gondol, amire én, akkor új munkák. Modthesims2-n ezen belül vannak uj karrierek: Game Modifications -
#18805 van egy vonal, azt kell telejsíteni ha nem akarsz bukni
van egy sötétebb rlész a kapszulában, azt a képességekkel lehet növelni
a kapszula belsejét pedig tanulássall lehet kitölteni
ennek módjai:
- eljársz órákra
- tanulsz
- elkezded a tanulást, de mással fejeztetetd be
- többiekkel tanulsz
- tanárral tanulsz
- házidolgozatot irsz (iratsz) -
FiReBoY #18804 Baze, én teljesen kivagyok. Most az egyettemel szívózok.
Kifejlesztettem a kért jártasságokat, mégse nő az órai kapszula szintje. Sose megy a fehér vonal fölé. Ez mitől lehet? -
#18803 az meg mi?
linket pls -
#18802 bocs carrer modokat -
#18801 hová kell betenni a carrier modokat? -
#18800 igen
vagy a savedsims-be
bár én oda csak a ruhákat szoktam -
#18799 fatima15, neked is szól a #18792!
szerintem egyértelmü
mod -
aqspd #18798 Ha vmit lehútok, azt csak simán a downloads-ba kell betenni? bútor, építkezés -
Coolfire #18797 Ja és ha megnézed itt az sg-n a játékosok fórumában,szinte mindenhol tiltott a warez. -
Coolfire #18796 Azért nem írkálunk letöltési helyeket,mert ez nem warez-fórum.Van/volt az sg-nek olyan része is.Itt valóban csak az "észosztás" megy,persze ez alól kivétel amikor megjelenik egy kieg.,mert akkor átmegyünk warezba.:)Ez valóban tipposztogatós fórum.Priviben azért én is el szoktam 1-2 letöltő címet küldeni. -
Gólya #18795 mindenben és mindenhol vannak bizonyos szabályok, előírások, elvárások - így itt is - amikhez illik alkalmazkodni
egyébként pont Neked ment a 18637 - hivatkozva a 18578-ra
nem hinném, hogy olyan okos és ügyes vagyok - a többiek nevében nem tudok nyilatkozni - , mint ahogy gondolod, de ha valamire szükségem van, addig megyek, míg meg nem találom (vagy azt a helyet, személyt, ahol/aki segít)
ja és mint írtad, tényleg sok fórum van ..... szabad a pálya! -
fatima15 #18794 Csak egyet mondjatok meg mért nem lehet beirni hogy honnan lehet letölteni? Ugyanis nem mindenki olyan ügyes és okos mint ti és nem találják meg!!
Ez szerintem hülyeség hogy nem lehet elmondani! Persze tök jok a forumok mert lehet tippeket osztogatni de semmi másra nem jo!! Érdekes sok forumot olvastam nem irnám le de náluk érdekes megmondják és segítenek!!!! Itt mért nem? Vagy akkor legalább e-mailba küldenétek el a címeket!! -
#18793 ja és mindez Herti1-nek szólt -
#18792 A simshez való ruhák, tárgyak rengeteg helyen vannak, beírod a google-be sims 2 custom clothes, vagy car
de hazsnálhatod a lap alján lévő keresőt is
vagy ott a startlap
ha fizetős kiegek érdekelnek, azt meg megszerzed ahogy tudod, itt NE kérdezed meg, ebben nem fogunk segíteni -
Gólya #18789 "IGAZÁN kedves vagy"
Te nem is tudod, milyen igazán!
de ha fáraszt az olvasás, akkor még nagyon sok bajod lesz
lásd, kivel van dolgod: 18578