Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Riana
Hát ezt nagyon nagyon szomorúan hallom 😞(((

És senki másnak sincs a "The sims resource" oldalra accja ami nem sima feliratkozásos vagy netalántán a hivatalos oldalrA?

Vagy tudom hogy hack téma nem idevalo de ezekhez nincs törés valahol? Én már csomot néztem de nem találtam 😞
Köszy
Riana

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

Mike at home
hivatalos oldalrol

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Devids Pro
Nem lehet sajnos.
Honnan tudnám letölteni a karácsonyfát? Köszi
Kodlovag
Hello emberek! Teljesen leült a topik. Mindenki Simsezik?

Kérdésem: Lehet-e egy falu domborzatát, útjait megváltoztatni, miközben már játszol rajta? Valamilyen editor kellene nekem.

Sipocz
Végsõsoron arra utaltam,hogy et catedra mondtam miszerint az idõt nem lehet a játékban megállítani, a hivatkozott hack meg azt mondja magáról hogy képes rá. A szerzõ viszont utal arra hogy inkább csak lassítani szerette volna az idõ múlását 300% és 0% határok között 25 állásban (ahol 100% a gama gyári idõsebessége). Az idõzitett történéseknél persze ez a lassítás-gyorsítás kihat a kapcsolódás viselkedésére (pl. carpol, a sim interakciók slipje...) és maga a szerzõ is elismeri hogy a 0%-nál bekövetkezõ eseménysor elõre nem látható "katasztrófákat" is eredményezhet.
Lásd a computer-megoldásnál már van "bankhitel kamatra" ami kiválthatja a kaching-et (én pechemre a valóságban nem bírok ilyen adakozó kedvü rokonokkal sajnos, lehet ezért idegenkedek a pénztörésektõl😊)!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Mike
mikor, visszanéztem de semmi bunkó dolgot nem találtam

nálam a kaching az, amikor a sim-et képzeletbeli szülei támogatját
vagy egy gazdag nagybácsi küld neki appanázst 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
A #15401-ben "bunkóztam" egyet (bocs!), nomeg a leírása szerint qrva veszélyes hack(cheat), de bárkinek is kell hát itt van egy "idõfék"(én magam nem tenném fel, a szerzõ által írt komment szerint is veszélyesnek tûnik):
http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=85710
(Ezekkel együtt is ha valaki kipróbizta tegye közzé a véleményét!!)

Csak hackereknek!😊
Itt van egy szuperámítógép, amit viszont már teszteltem (alap+UN+NL környezetben) és naccerû (picit cheat, de nem annyira mint pl. a kaching vagy a motherlode mivel itt dolgozni is kell a pénzért nem csak shift-ctrl-c😊) és az egyéb részei roppant szellemesek!! pl. lottózás, otthoni munkavégzés....):
http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=64137

Mike at home
sajnos elkestel, a napokban jart le a fizetos accom, es nem vagyok biztos benne, hogy iden meg akarom-e ujitani

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Carlos
Mobil az egyetem óta!

Þór vígi þessi rúnar

rage
Igen, lehet
(Autót a legújabb kiegészítõ óta)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Ne hagyd hogy köszönjön neki <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

...and may the force be with you!

A sims 2-ben lehet venni autót vagy mobiltelefont???

Vagy most egy hülyeséget kérdeztem és húzzak el?<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Riana
Azt szeretném kérdezni, hogy a the sims resource oldalon van e valakinek olyna hozzáférése ami anem ingyenes cuccot le tudja szedni. És ha igen lenne olyan édes és leszedné a medieval részleget?

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

www.snootysims.com

Kodlovag
mit hol lehet megnézni?
Az emlékekben számolgatásnál jobbat meg még nem találtam.

Mike
ezt hol lehet megnézni?
nekem 50 áálomrandi kell, és max úgy tudom hol tartok, hogy az emlékekben összeszámolom
van ennek más, könnyebb módja is?

Kodlovag
A woohoo 20 különbözõ simmel dolgot a nightlife is úgy számolja, mint az alap sims2? Azaz ugyanazzal a simmel egy public woohoo meg egy otthoni az két különbözõnek számít? Szerintetek ez bug vagy nem? És ha igen, javították-e?

Mike
a simek egy kefélõgépek

a mostani simem nimfomán nõjének, miútána jót woohoztak a kocsiban azok lettek a vágyai, hogy woohoo ágyban, jacuzziben, nyilvánosan, és smárolni 3 különbözõ simmel

Igen,sokat szenvedtem vele,de végre összejött<#hehe>...ha érdekel a sztori Coolfire,akkor olvasss vissza 1-2oldallal és megvilágosodsz<#hehe>.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Mike
nem nyalizott Ibron
megvan az oka és az elõzménye miért kérdezte

Magyarosítva etye-petye. <#law>
Nem is tudom hogy bírta szegény simem. <#vigyor2>

Az biztos, hogy egy idõ után nyilvános helyen már nem lehetett randizni, mert a lebukás veszélye nagyon megnõtt.

<#wow1><#wow1>mi 20 különbözövel?????????<#vigyor2>

Az titok.

Egy kérdés.

Simemnek életcélja az volt, hogy 20 különbözõ simmel woohoozzon. Namármost ehhez elengedhetetlen volt, hogy "igen jó" kapcsolatba kerüljön az áldozatokkal, de miután teljesítette a célját, szeretném ha megállapodna. Már megvolt az eljegyzés, beköltözött a kiszemelt hölgy, de elég kellemetlen amikor találkozik egy korábbi hódításával és köszönésként lesmárolják egymást... Nem lehet valahogy megszûntetni a szerelmi viszonyt? Nincs olyan, hogy szakítás?

Mert ha meglátnak miközben mással vagyok, akkor ugye megszûnik a viszony, lesz nagy pofozkodás, meg állandó kukaborogatás, újságlopás. Nem lehet ezt valami humánusabb módszerrel kivitelezni? 😊

Más:

Ugye mivel az életcélját teljesítette, állandó platinára váltott az aspi mutatója. Most új életcélt tûzött ki maga elé, sportoló szeretne lenni, nem tudom hogy jutott eszébe amikor az üzleti élet csúcsán van éppen. 😊
Szóval ha teljesítem ezt a vágyát is az mivel jár?

+1:

Hol találok egy táblázatot, amiben le vannak írva a karrierek, mi mennyi pénzzel jár, hány barát illetve mennyi skill pont kell hozzá?

köszi. 😊

Nem nyalizok😛...csak gondoltam megkérdem,hogy hátha rosszul írtamm le valamit..merhát másnak a gépérõl van szó és nem akarom elbaszni szar válasszal<#hehe>.

Ajtó, ablak - csupa üvegbõl: mts2. Ezenkívül még sok-sok minden a nem fizetõsök között is. Csak gyõzzed böngészni.

Mike
miért ne kérdeztem volna? vagy magayr verzióban ez vmi különleges dolog? vagy nem mûködik?

És kérdeztél már rá egy simnél, mi a munkája? Persze ez akkor érdekes, ha magyarul játszol. Mert akkor az életben meg nem tudod.

Jó szerszám az a skillszívó-porszívó,igaz tán még az alapnál használtam utoljára,de most hogy mondod letesztelem a kollégista társakon.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Bemegyek a legnagyobb koliba,és megcsinálom az 50 álomrandit...)Amúgy érezhetõen megnõtt a gépigénye,mondjuk a readme is írja,hogy 800Mhz proci helyett 1GHz-s kell.De a 256 MB RAM édeskevés.Nekem 2 GB-val megröccen egy nagyobb belvárosi helyen,fõleg mikor számolatlanul jönnek az NPC-k.

Majd megnézem,de biztos nagyon sok,mert asszem pezsikádon,pénznyomón,feltöltõn és a bájcserélõn kívül semmit nem vettem belõle.Most új karit csinálok,hogy elvégezze az egyetemet,és 6 vágya legyen.😊

Mike
nekme épp a minap járt le az accom, de most nem akarok erre költeni, talán majd jövõre, vagy karácsony környékén
de van egy csomó cuccom, ha kell, azokat megnézegetheted

Mike
jaj, és is egy ilyen hapival nyomulok
nuku meló, néha odaköltözik egy egy csaj, azok hoznak 20k-t, meg ott a pénzfa
mostanában kipróbáltam a porszívót az általánosan utált npc-ken (pl. azon a szõke hapin aki mindig átrohan üvöltözni, ha nappal távcsövezel)
mennyi aspi pontja van? (az eddig felhazsnáltakat is számold bele)
az enyém lassan 40 napos és olyan 260 ezer pont körül jár

Kodlovag
Ez a simresources tényleg jó hely. Lenne. Csak sajnos elõfizetõs. Végigböngészem az ingyenes oldalakat is. Majd csak találok valahol.

eh-eh..😊
32
nagyon kevés
most egy jó inni..😊
újra elromlik a gép,és nem tudok simsezni+F.E.A.R és a Q4..😊
egészségügy..
😊)ja ez nekem is tetszik,mikor írja a kisablakban,hogy ennyi meg annyi skill pont,szeret fõzni etc...viszont a csillagjegyet sosem tudom megálapítani abból a maszatból.Feszt nyomatom az álomrandikat,az autósskufirc meg a csúcs.Jó ez a kicsapongó életmód,csak többet vagyok a belvárosban mint otthon.

Kodlovag
Végre feltelepítettem a Universityt meg a Nightlife-ot is.
Az eltûnõs házakból csak azokat sikerült megmentenem, amikben nem lakott senki, mert azokat ki lehetett tenni a binbe, és ott megmaradtak.
Az egyik lakott házban pedig nagyon érdekes dolog történt. Beléptem bele megnézni, vajon miért tünteti el. Mit látok? Kb 20 kertész vigyázállásban, rendezett kettes sorban áll a ház elõtt! Mint valami cserkészcsapat. Kertészkocsi persze egy sem volt. A játék sebessége meg visszaesett diavetítés szintûre. 3 másodpercenként 1 kép. Megpróbáltam elküldeni az összes kertészt. Ez több, mint 5 percig tartott. Mármint amíg a kertészek kidöcögtek a képbõl. De a framerate ezután sem javult meg teljesen. Gondoltam elmentem, aztán majd visszalépek, hátha akkor megjavul. Miután már 5 peren keresztül mentett és csak nem végzett, kilõttem a programot. Megnéztem a mentés könyvtárat, és a program több, mint 200 karaktert generált a meglévõk mellé. Ezek után visszatöltöttem a múlt héten kimentett állást, és többé nem próbáltam megmenteni az eltûnõs lakott házakat.
A lakókat viszont vissza lehet hozni. Egy olyan családnál, amelyikkel jó kapcsolatuk van. Mivel a karakterek továbbra is elérhetõk a telefonkönyvön keresztül, az egyiket áthívtam, aztán javasoltam neki, hogy költözzön ide, és hozza rögtön az egész családját is. Rögtön mikor megérkeztek -> Find own place, kiköltözés. Visszacsalom a pénzüket és kárpótlásul beköltözhetnek egy vadiúj garázsos házba. Valószínûleg sokkal egyszerûbb lett volna elõre kiköltöztetni õket, de én reménykedtem, hátha most mégi megmarad a házuk.
Nem baj, jó ez így. Most már megy minden, végre játszhatok.

Mike
Hány éves vagy?
Mennyi pénzed van?
Mit szeretnél?
Mitõl félsz?
Miben vagy jártas?

A kis nyalis..😊Engem kérdezz,ugyanis általában én írom a FAQ.-t Sipõcz kollegával.Aprópopó kollega,vár(juk)om magvas észrevételeidet a kiegészítõkkel kapcsolatban,tudod mint anno az alapjátéknál.😊Egyébként nagyon ql az Éjszakák.Most már kérdezhettek is akár.😊)))

Nem azt kéri, Hanem a sima alap Sims2 CD4-et.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

urbijoe
a 2. cd instsllálása végén kéri a sims2 dvd-t
ha már bentvan a 2.cd akkor mért kérné mégegyszer

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Mike
mert crackelted, fix

Nem tudok a sims 2 -ben építkezni pedig rámentem a z ikonjára meg minden......

Sipocz
A helyzet általában az, hogy ha nálam egy átlagos (3-4 fõs) simcsaládnál nincsenek vendégek minima 3-an,4-en akkor már kifejezetten kihalltnak tûnik a környék. Namost 6-8 éhes sim esetében nem létezik az a varia hogy egyszerre csak egy fazon zabáljon. A másik dolog, hogy aranyosak amikor együtt esznek-isznak és szocializálódnak csak ilyen 2 órányi sikták azok soknak tünnek. Gyakorlatból tudom, mert az én valós családom is nagy, de a leghosszabb vasárnapi ebéd sem több mint 1 valós óra. El tudnék olyasmit is képzelni, hogy az island counterek melletti zaba az egy pergõbb, McDo.-szerü ugyanakkor a szépenterített nyugis vacsiasztalos meg "üssekõráérünk" jelleggel bír. A downtown meg nem mindig megoldás, ráadásul a családi telkeket én spec. jobb szeretem használni; nem is szólva arról hogy 6 sim downtown-kocsmai ellátásának árából a simcsalád odahaza 3-4 napig dõzsõlhet😊)!

Mike
ne hackeljél, hanem szervezd úgy, hogy ne egyenek együtt
igen, rengeteget bírnak beszélni
járj enni downtownba

Mike
<#worship><#worship> Áldassék a neve windkeepernek! <#worship><#worship>
(üvegablakok, simresources)

egyébként mint irtam, tényleg nagy, vagy hangyákkal játszol, vagy scrollozni kell állandóan
de a központi helyen lévõ medence sok helyet foglal, meg a ménkünagy garázs se kicsi

Sipocz
Helló Népek!
Mizujs!
Az NL telepítése óta nálam jelentõsen megváltozott a simek társaságban elköltött étkezéseinek lefolyása és idõtartama, roppant zavaró a kb. 1.5-2 órányi molyolás és minél nagyobb a társaság annál hosszabra nyúlik a "rétes". Nincs valami hack arra hogy a simek ne pofázzanak (legalább is nem ennyit) hanem burkoljanak osztjóvan?

Öh..jól írtam Mike,nem?<#hehe>

Felfogja tenni,ha megnyitod a futtatásba a regeditet és emgkeresed azt a kódot,amit a FAQ is ír...ott módosítsd arra a kódra,ami írva van és voálá...fent van na University,nem kéri a patchet a végén.

Kodlovag
Egyebkent klassz a haz, amit epitettel. De nem nagy egy kicsit? Ekkora ter egyik vegebol atmenni egy simmel a masik vegebe mar kozel 1 perc. Az az uvegfal a medence oldalan viszont tenyleg tetszik. Mindig is ezt hianyoltam. A nightlife-fal jott, vagy egyeb kiegeszito?

Kodlovag
Ez az aging -off. Lehet, hogy nalam is errol van szo. Remlik, hogy reges regen, meg mielott rajottem volna, hogy az aspi pontokbol vehetek a simeknek eletvizet, hasznaltam aging off cheatet. Lehet, hogy bekapcsolva maradt. Ezt meg fogom nezni. De ez meg mindig nem magyarazza meg, hogy a sosem lakott hazak miert tuntek el.