32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Hoz_Hun
    A Simshez meg kéne nézni a forumokat, mert azt nem tudom csak olvastam. Én az Oblivionba raktam be képet (Jessica Alba-t,... hehehe).
  • Coolfire
    Azért megkérdem.A pofázmányom hogy tudom berakni a simsbe?
  • Hoz_Hun
    Persze, nyugodtan.
  • TopGun
    A neve Face Factory 2 es jun.30-an jelenik meg. itt a topicban a 2. oldalon a #18604 hozzaszolasban talalsz linket hozza.
  • Coolfire
    A Vistára vársz?:)
  • Coolfire
    Jó akkor várok,csináld nyugodtan.:)Az OFB-t felnyomhatom?
  • Coolfire
    Tényleg nincs benne..az a lényeg,ha van valami kurzorbuzizó progit(cursorxp etc..)akkor azt tiltsd le.
  • Hoz_Hun
    De, vagyis nem felejtettem, el, csak nem jutottam még el odáig. Össze kéne már rakni a rendszert...
  • halofilter
    Abba is csak az van, hogy nyomd le ezeket a gombokat és írd be a kódokat!!! Ilyen nincs, hogy nem jön be.( csak azt reméltem, hogy másnak is volt vmi problémája ezzel) nah mind1.
  • Mike
    faq
  • halofilter
    Ha lenyomom a Ctrl+Shift+C-t akkor nem jön be a consol mit csináljak???
  • Mike at home
    pedig jó
    be kell kapcsolni, hogy a letöltött cuccok is látszódjanak, ez alapból ki van kapcsolva

más:
    NEM kérdezzük meg, honnan tudnánk letölteni a programot

kiegészités, magyarítás az más arra ott a faq

mod
  • Mike
    HTX
  • Száddi
    Helló. Hogy kell berakni a simsbe a letöltött cuccokat mert nekem sehogy se sikerül. Az összes kieg fent van + a family fun stuff. Jah + amelyik oldalról leszedtem ott voltak mellettük a logóik. Azok mit jelentenek?? Ja és azt tom hogy a download mappába de hiába rakom be nem jó.
  • Coolfire
    És hogy lehet a képernyőmet benyomni a simsbe?Ja és nem felejtettél el vmit?:))
  • Hoz_Hun
    Kb. 22 mb, úgyhogy nem egy nagy (terjedelmű) program.
  • atesz02
    A Sims 2-nek van alapból magyar verziója, vagy magyarítani kell?
    És ha van, valaki küldhetne egy címet, ahonnan leszedhetném.
    (bocs, lehet hogy túl sokat akarok, de én magyarul, és jól akarok játszani vele)
  • Coolfire
    Küldtem privit.
  • atesz02
    Na jó.Nem tom hol keressem, de kell ez a program!
    Valaki elmondhatná, hogy hol keressem, és hogy hogy működik!
  • Mike
    hány megás?
  • Hoz_Hun
    Meg lehet azt úszni olcsobban is hehehe -->torrent
    Nekem is megvan.
  • Mike
    300 USD????
  • akyyy
    és jól müxik? képet!
  • fatima15
    Hello nekem megvan a FaceGen Modeller 3.1.2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • FiReBoY
    Köszi mindenkinek! :)
    Gondolkodtam én is ezen a kódos dolgon, az első részben volt ilyen azt tudtam, csak itt nem voltam benne biztos. :)
  • Hoz_Hun
    A konzolba beirod azt a parancsot - amit, most én fejböl nem tudok de talán az FAQ-ban benne van - asszem a move objekt amivel a beragadt tárgyakat tudod mozgatni és törölni. Szóval azzal töröld ki.
  • Devids Pro
    töröld le "erővel"
    beírod a moveObjects on kódot és utána törölheted (csak el ne felejsd utána kikapcsolni, ugyanez csak off-al)
  • Hoz_Hun
    Már rég megjelent.
    De azt tudni kell, hogy a program nem azért készült, hogy a simset tupirozza, hanem, hogy a programozókat segítse arcok modelljének elkészítéséhez. Csak pár okos jóemberke rájött, hogy hoppá ezzel be lehet valahogy konvertálni a képemet a simsbe (meg az Oblivionba).
    A program egyébként fizetős, de... khm... értitek <torrent>...
  • FiReBoY
    Hello!
    Lenne egy igen érdekes problémám.
    A sztori a következő: éppen a földszinten lévő kis boltomat vetgettem, mikor az egyik vásárló nekiállt ott lent dartozni (raktam le a simemnek egy darts táblát, mert az üzletvezetés közben nem árt a szórakozás :) és miközben az dobálta a tripla 20-akat én aközben zártam be a boltot. Na innentől fogva nem tudom letörölni a falról a táblát és ha rákattintok hogy játszon, akkor csak szimplán melléáll.
    Tud valaki erre valami megoldást javasolni?
    Megjegyzés: nemtom melyik fószert dartsozott.
  • marcinger
    És ez a program mikor jelenik meg?
  • Hoz_Hun
    FaceGen Modeller 3.1.2

Lehet egy szemből kép, vagy 3 kép, ahol még két profilból készült képet is beadsz. Természettessen ha 3 oldalról adod be az arcod (vagy a csajod arcát attól függ kit szeretnél a játékban) akkor precizebb modelt kapsz. Azt tudod bekonvergálni a játékba (azaz a játék megprobálja a saját keretein bellül átvenni a model formályát).
  • Hoz_Hun
    De ha megkérted a kezét akkor >buli >házasságkötés. Mert különben ceremónia nélkül egybekelnek.
  • ericsson ga628
    köszi
  • sapkafej
    Ajánlat > házasság (előtte ugyanaz csak eljegyzés)
    angolul: Propose > Marriage (előtte ugyanaz csak engagement (asszem) :P)
  • ericsson ga628
    nem tudná megmondani valaki hogy hogy kell házasodni? Lehet hogy könnyü kérdés de én még kezdő vagyok
  • atesz02
    Aha!És melyik program az?És amúgy bármilyen kép jó?
  • Hoz_Hun
    Igen.
    De nem karaktert készít csak az arca lesz olyan, mint a fénykép, amit megadtál.
  • Devids Pro
    Köszi, javítottam és frissítettem, már ott van a 2 .reg fájl is így csak el kell azokat indítani.
  • rage at work
    A registryben megkeresed a SIMS 2-re vonatkozó bejegyzést, s ott meg fogod találni ezt a kulcsot, amit át kell írni.
  • atesz02
    Hello!Az igaz, hogy van olyan program,amihez kell egy kép,és a képről készít a játékba karaktert?