32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Hoz_Hun #18747 A Simshez meg kéne nézni a forumokat, mert azt nem tudom csak olvastam. Én az Oblivionba raktam be képet (Jessica Alba-t,... hehehe). -
Coolfire #18746 Azért megkérdem.A pofázmányom hogy tudom berakni a simsbe? -
Hoz_Hun #18745 Persze, nyugodtan. -
#18744 A neve Face Factory 2 es jun.30-an jelenik meg. itt a topicban a 2. oldalon a #18604 hozzaszolasban talalsz linket hozza. -
Coolfire #18743 A Vistára vársz?:) -
Coolfire #18742 Jó akkor várok,csináld nyugodtan.:)Az OFB-t felnyomhatom? -
Coolfire #18741 Tényleg nincs benne..az a lényeg,ha van valami kurzorbuzizó progit(cursorxp etc..)akkor azt tiltsd le. -
Hoz_Hun #18740 De, vagyis nem felejtettem, el, csak nem jutottam még el odáig. Össze kéne már rakni a rendszert... -
halofilter #18739 Abba is csak az van, hogy nyomd le ezeket a gombokat és írd be a kódokat!!! Ilyen nincs, hogy nem jön be.( csak azt reméltem, hogy másnak is volt vmi problémája ezzel) nah mind1. -
#18738 faq -
halofilter #18737 Ha lenyomom a Ctrl+Shift+C-t akkor nem jön be a consol mit csináljak??? -
#18736 pedig jó
be kell kapcsolni, hogy a letöltött cuccok is látszódjanak, ez alapból ki van kapcsolva
más:
NEM kérdezzük meg, honnan tudnánk letölteni a programot
kiegészités, magyarítás az más arra ott a faq
mod -
#18734 HTX -
Száddi #18733 Helló. Hogy kell berakni a simsbe a letöltött cuccokat mert nekem sehogy se sikerül. Az összes kieg fent van + a family fun stuff. Jah + amelyik oldalról leszedtem ott voltak mellettük a logóik. Azok mit jelentenek?? Ja és azt tom hogy a download mappába de hiába rakom be nem jó. -
Coolfire #18732 És hogy lehet a képernyőmet benyomni a simsbe?Ja és nem felejtettél el vmit?:)) -
Hoz_Hun #18729 Kb. 22 mb, úgyhogy nem egy nagy (terjedelmű) program. -
atesz02 #18728 A Sims 2-nek van alapból magyar verziója, vagy magyarítani kell?
És ha van, valaki küldhetne egy címet, ahonnan leszedhetném.
(bocs, lehet hogy túl sokat akarok, de én magyarul, és jól akarok játszani vele) -
Coolfire #18727 Küldtem privit. -
atesz02 #18726 Na jó.Nem tom hol keressem, de kell ez a program!
Valaki elmondhatná, hogy hol keressem, és hogy hogy működik! -
#18725 hány megás? -
Hoz_Hun #18724 Meg lehet azt úszni olcsobban is hehehe -->torrent
Nekem is megvan. -
#18723 300 USD???? -
#18722 és jól müxik? képet! -
fatima15 #18721 Hello nekem megvan a FaceGen Modeller 3.1.2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
FiReBoY #18720 Köszi mindenkinek! :)
Gondolkodtam én is ezen a kódos dolgon, az első részben volt ilyen azt tudtam, csak itt nem voltam benne biztos. :) -
Hoz_Hun #18719 A konzolba beirod azt a parancsot - amit, most én fejböl nem tudok de talán az FAQ-ban benne van - asszem a move objekt amivel a beragadt tárgyakat tudod mozgatni és törölni. Szóval azzal töröld ki. -
#18718 töröld le "erővel"
beírod a moveObjects on kódot és utána törölheted (csak el ne felejsd utána kikapcsolni, ugyanez csak off-al) -
Hoz_Hun #18717 Már rég megjelent.
De azt tudni kell, hogy a program nem azért készült, hogy a simset tupirozza, hanem, hogy a programozókat segítse arcok modelljének elkészítéséhez. Csak pár okos jóemberke rájött, hogy hoppá ezzel be lehet valahogy konvertálni a képemet a simsbe (meg az Oblivionba).
A program egyébként fizetős, de... khm... értitek <torrent>... -
FiReBoY #18716 Hello!
Lenne egy igen érdekes problémám.
A sztori a következő: éppen a földszinten lévő kis boltomat vetgettem, mikor az egyik vásárló nekiállt ott lent dartozni (raktam le a simemnek egy darts táblát, mert az üzletvezetés közben nem árt a szórakozás :) és miközben az dobálta a tripla 20-akat én aközben zártam be a boltot. Na innentől fogva nem tudom letörölni a falról a táblát és ha rákattintok hogy játszon, akkor csak szimplán melléáll.
Tud valaki erre valami megoldást javasolni?
Megjegyzés: nemtom melyik fószert dartsozott. -
marcinger #18715 És ez a program mikor jelenik meg? -
Hoz_Hun #18714 FaceGen Modeller 3.1.2
Lehet egy szemből kép, vagy 3 kép, ahol még két profilból készült képet is beadsz. Természettessen ha 3 oldalról adod be az arcod (vagy a csajod arcát attól függ kit szeretnél a játékban) akkor precizebb modelt kapsz. Azt tudod bekonvergálni a játékba (azaz a játék megprobálja a saját keretein bellül átvenni a model formályát). -
Hoz_Hun #18713 De ha megkérted a kezét akkor >buli >házasságkötés. Mert különben ceremónia nélkül egybekelnek. -
#18712 köszi -
#18711 Ajánlat > házasság (előtte ugyanaz csak eljegyzés)
angolul: Propose > Marriage (előtte ugyanaz csak engagement (asszem) :P) -
#18710 nem tudná megmondani valaki hogy hogy kell házasodni? Lehet hogy könnyü kérdés de én még kezdő vagyok -
atesz02 #18709 Aha!És melyik program az?És amúgy bármilyen kép jó? -
Hoz_Hun #18708 Igen.
De nem karaktert készít csak az arca lesz olyan, mint a fénykép, amit megadtál. -
#18707 Köszi, javítottam és frissítettem, már ott van a 2 .reg fájl is így csak el kell azokat indítani. -
rage at work #18706 A registryben megkeresed a SIMS 2-re vonatkozó bejegyzést, s ott meg fogod találni ezt a kulcsot, amit át kell írni. -
atesz02 #18705 Hello!Az igaz, hogy van olyan program,amihez kell egy kép,és a képről készít a játékba karaktert?