32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Pffff...még ilyennel sem találkoztam.Sims.2.Hungarian.AlcoholClone-No1.Ez az?Mert ez simán felmegy akármelyik rendszerre tapasztalatom szerint.Esetleg volt már Sims2 a gépen
  • Waterhorse
    Elolvastam a FAQ-t ott nem találtam választ, ezért fordulok hozzátok. Leszedtem a magyar nyelvű alapjátékot, és nem tudom elindítani a telepítést, mert kéri a disc 1-et, és itt a gond, mert olyan nincs, ez egy majd' 3 gigás dvd verzió, egyébként daemon 3.47-et használok.
  • Devids Pro
    ha tulajjal felveteted a simedet akkor mehetsz eladónak, mondjuk ha a saját szimeddel játszol akkor nemtudom hogy menni kell-e a boltba dolgozni
  • Coolfire
    Azt hittem csak rá akar ijeszteni a fickó a muffra...:)
  • Coolfire
    Kicsit részletesebben.Milyen verzák,konkrétan mi a hibaüzi...stb.
  • Coolfire
    Egy kérdésem lenne.Hogy a pitliben tudnék Tengerszemfalván valamelyik boltba eladónak menni?Mert az üdvözlő képernyőn ilyet is ír,hogy-már ne tudom melyikbe-de eladókat keresnek.
  • buccc
    kellene egy kis segítség! Kiegészítő részek telepítésénél, amikor kéri a sims2 dvd-t mindíg hibát talál és letörli az egészet!Tudna valaki segíteni hogy ez miért van? és hogy lehetne megoldani?
  • Gólya #18863

helyfoglalás (vagy helyet foglalás) vacsorához
  • Coolfire
    Igen ahhoz a Nightlife kieg is kell.
  • Mike
    nem
    Open for business
  • Herti1
    mind 1 !! Nekem van SD4HIDE-om a mostwanted-hez kaptam...és most már pörög..de lenne egy kérdésem..jelzi hogy lehet csinálni garázst, és lehet venni autót, csak nem tok rámenni..ahhoz kiegészítő kéne nem ?? de melyik ?? a Nightlife ???
  • Coolfire
    Akkor leírhatná..de így arra a következtetésre jutottam,hogy nincs meg a FAQ.
  • akyyy
    de az a flashbe van, és előfordulhathogy nem látja a flashet!!! ( lehet h telepítve van neki, csak hülyén van beállítva a gépe és le akarja tölteni az sfw-t!)
  • Coolfire
    Pászmeg..a banner alatt a "leggyakrabban előforduló kérdések" na ő a FAQ.Ott szépen megkeresed,minden le van írva a cuccok meg ki vannak linkelve.
  • Herti1
    Kérlek nagyon gyorsan mondjátok meg...meg hogy hol lehet leszedni az SD4HIDE-ot a Sims 2 Open for Bussines-hez és azt a miniimaget vagy mit :P Léygszi még most kéne ,,,,
  • Herti1
    Hol van a faq ??? Segítsetek !!! És Hol lehet az Open for Bussines-hez letölteni az SD4HIDE-t és a miniimage-t ????? SIESSETEK !! KÖSSZY AZÉRT A TIPPET
  • Mike
    van rá konzolparancs
  • Mike
    ad 1. ez nem cheat, hanem konzol parancs
    ad 2. nem maradnak úgy, de ha mégis akkor nem mentesz kilépéskor, mert ha mentesy így, hibás állapotban, bukod a mentést, ilyenkor marad egy régebbi mentés visszamásolása - mint ahogy fent a bannerban láthatod: "A mentésekről időnként készítsetek másolatot"
    ad 3. azért irta/irtuk azt amit, mert tudjuk, hogy működik
    szerinted mással nem fordult elő?
  • akyyy
    én meg sokáig nem is jácottma vele mert sajnos nincs pénz mindig jógépre:(
  • JaSoN HuNTeR #18851
    Srácok én ebböl a játékból már kinöttemDe azért majd még meglátjuk
  • Coolfire
    szarnak..meg van kopva egy cseppet a billentyűzet..:)
  • Coolfire
    Maradj a DT 3.47-nél,a DT4 szernek sem jó..
  • Coolfire
    Benne van a faq-ban.SD4hide és miniimage kell hozzá.A .txt-ben azért bizti van vmi info,meg serial a másik kettő az alc. clonefile.
  • Herti1
    Hali !!! Olyan volt, hogy letöltöttem a Sims 2 Open for Bussines kiegészítőt, a Bitcomet-tel aztán felraktam, és azt irja ki hogy ,,Kérjük helyezze be a The Sims 2 ..................................cd-jét...pedig próbáltam Alcohol-lal, daemon 3.47-el és daemon 4.00-sal is...amit töltöttem összesen 3 fájl volt ..egy txt, mdf, és egy mds képfájl volt...nah segítsetek !!! CSáÁÁÁÁÁ PLEASE HELP
  • ericsson ga628
    a nude patch-et hogy kell használni?
  • akyyy
    én csak azért kédem, mert oké hogy kiveszem őket, de lehet hogy maradnak tovább úgy kifagyva, és akkor nem sok értelme van:( de majd meglátom, kárhogy cheatet kell használni ahoz hogy tovább tudjak játszani:(
  • Mike
    szerinted? vagy azért irta be, mert unta magát, és kellett egy hsz pluszba?
    kiszeded őket, leteszed vhová üres placcra
    jakuzzit kidobod mert többet nem lehet használni
  • akyyy
    és akkro tuti kigyógyulnak a "kómából"?:S
  • Devids Pro
    használd a moveObjects on kódot avval kiszedheted őket, mint a tárgyakat
  • buccc
    kellene egy kis segítség! Kiegészítő részek telepítésénél, amikor kéri a sims2 dvd-t mindíg hibát talál és letörli az egészet!Tudna valaki segíteni hogy ez miért van? és hogy lehetne megoldani?
  • akyyy
    help...befektettem a faszit meg egy csajt egy szivecskéz pezsgőfurdőbe, erre mind aketten "belefagytak", nem mozognak, de az idő telik, és egyre jobban éhen halnak:(
  • Gólya #18839
    vagy - ha érdekel - megnézheted a galériámban az utóbb feltöltött képeket
    most ez a nagy sláger nálam (érdekessége, hogy ezt a kovácsoltvas-stílust itthon nem értékelném, itt a játékban viszont nagyon tetszik)
  • Mike
    hiba nincs, csak nekme negyon világos a CRT-hez képest
  • FiReBoY
    Én TFT-vel tolom, semmi hibát nem észletlem eddig. Egyébként nem csoda hogy ezt mondod, a CRT tényleg egy kicsit sötétebb. Nekem is furcsa volt áttérnem TFT-re, de gyorsan megszokja az ember.
  • Gólya #18836
    nézz vissza a 18578-ra
  • akyyy
    tudsz adni pár linket?:D
  • Mike
    különös tekintettel a ruhákra

show archive gombot nyomd meg
  • Mike
    pedig a homemade cuccok nagyon profik

nézd meg mondjuk ezeket

www.thesimsresource.com - artists: Windkeeper
  • Mike