32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Gólya #18910 így most jó, mert vadiúj simmel kezdve, mire végez az egyetemen, szépen összekapirgál egy csomó skillpontot, szeerz egy csomó barátot, ismerőst -
#18909 mi az egyetemen az érdekes? legalább ne 8 félév lenne -
#18908 a off! azt jelenti, offolni fogok
szal nem te offoltál, hanem én :) -
Gólya #18907 most, hogy építgetem az új falut, egyáltalán nem unalmas - bár az egyetem máskor sem volt az
van olyan időszak, amikor az egészből elegem van, de nem szokott sokáig tartani, főleg , ha közben találok valami nekem tetsző dolgot, amivel kicsit változtatni lehet -
Gólya #18906 persze, bocs, csak kicsit kapcsolódott a hsz-hoz -
#18905 lehet, hogy a 5-6 apsi mellé jár a 3 villám? nekem a legtöbb simem felnőtt vagy kiskölök, nekem az egyetem rém unalmas -
#18904 kissé off!
nincs olyan, hogy nyelvérzék nulla
jóideig én is azt hittem
az a lényeg hogy nem kell görcsölni, hibáktól félni, amikor mindkét fél érdekelt a kommunikációban, az egy felemelő élmny
szótárazni sem kell végtelenségig, nagyon sok meg fog ragadni
arról nem beszélve, hogy a sims eléggé szlenget használ
sokszor a középszótárban a kifejezés benne sincs, hanem csak az egynyelvű Uxfordban találtam meg -
#18903 nekem még sosem volt robotom -
Gólya #18902 meg azért csendben, halkan: Pleasanview-t Szépkellemes-nek fordítani.... -
Gólya #18901 na szóval ....
pár éve, ha megláttam egy szgépet, világgá szaladtam ijedtemben
ahhoz képest szerintem egész szépen fejlődök, bár tökéletes már soha nem leszek
nyelvérzék=0
a játék pedig mindenképpen szívesség, tehát pofátlanságnak tartanám még ezért is kunyerálni
tehát marad az angol nyelvű változat, meg az elengedhetetlen szótárazás a fontosabb dolgokban (amíg az Oblivion a nyerő, addig nem is lesz ez másként)
de nekem a diplomásoknak sem ajánlotta még soha, ezért kérdeztem
ja, egyébként nekem elég sok három villámos kapcsolatom van - szerintem ez nagyban függ attól, hogy mennyire vannak egy hullámhosszon
most indult egy teljesen új faluban egy egyetemistám, ötödik félévét tapossa, eddig elcsábította két professzorát (az egyik talán Methos-szal egyidős), s már a harmadikra is meregeti a szemét (ezzel együtt szorgalmasan körmöl, tanul) -
#18900 nah megnyitom az üzletemet:D -
Coolfire #18899 Na most kelt egybe a két szervóm...csak az a baj,hogy kis szervót nem tudnak csinálni.Ja meg mikor útban az álomrandi felé,állandóan házimunkát akarnak végezni..:) -
Coolfire #18898 Nekem 3 villám van,pont annál a gárénál aki tetszik is,el van jegyezve,még az egyetemről ismerem.De egyszerűen nem adja ki az ajánlat összeköltözés opciót.Akkor válna igazi felnőtté,lenne neki is 6 vágya és jöhetne a lakodáré..de nem megy vmiért..:( -
#18897 hűha
nekem eddig 2 volt a max -
#18896 brutál -
Coolfire #18895 Asszem ezt a munkakört csak az egyetem elvégzése után kaphatod meg másik a hárommal.Én ezt a "simhálón" találtam.Ha hiányos az angoltudásod,miért nem magyarítod le? -
Gólya #18894 lehet, hogy butaságot kérdezek - előre is elnézést
OFB-vel bezárólag fent van minden, patch is, de...
nekem pl. még soha nem ajánlotta fel munkalehetőségként ezt a természettudományos izét
ez most benne kellene legyen eleve a játékban, vagy láttam letölthető lehetőségként?
mentségemre szolgáljon nagyon alaposan hiányos angoltudásom, viszont a játék erdeti nyelvű, segítségem pedig más nincs, ui. pillanatnyilag egyedül játszom az egész népes családból -
Coolfire #18893 Jó erre rájöttem egy kis visszaolvasással,hogy kigyógyít a vámpírizmusból. -
Coolfire #18892 Meg egy kérdés az a Vampocillin-D mire jó?A bájitalt azt tudom.:) -
Coolfire #18891 Ja egy kérdés:vonzalomnál mennyi a max. ki sárga villám?Nekem 3 volt eddig. -
Coolfire #18890 Na én azért is a játékról írok,mert voltak események rendesen.:)Tegnapelőtt elértem az ökológiai gurut(természettudomány)heti egy munkanap(szerda)10497 simiért.Az igaz,hogy qrva hosszú a munkaidő,és ha elosztod 7-tel egy átlag fizu,de a munkábamenetel miatt megéri(ádámkosztüm,repkedés).Na hogy ilyen ritkán kell melóba menni,belevágtam az otthoni üzletbe,nyitottam egy szórakoztatópark szerűséget.Van ott minden:pókerasztal,pezsikád,teleszkóp,zene-cuccok,büféasztal,fényképautomata etc..Szóval a lényeg,hogy az 50 simis belépő ellenére mindig rengetegen vannak.Tegnap mivel már nem tudtam mit venni,poénból elkezdtem hívkálni a javasasszonyt partnerkeresés céljából.Ugye volt lové,ezért az 5000 simiért általában jó muffokat kezdett adni..Na itt jött a gond..kb. 10 olyan simlány volt a telken akibe szerelmes volt a simem.Ha még láttatok annyi kardos gyűrűt...vérpiros randijelző(k),pofozkodások,utána postaládában bűzös levélke,sőt az egyik hozott valami büdit papírzacsiban is...:)))Eszméletlen sok sok szörnyű randi jött össze.Eddig pedig csak álomrandik voltak,kaptam rózsacsokrot,flipperasztalt,szerelmes parfümös levélkét és akváriumot.Ja meg 3 éttermi kupont,da azt a Kamarától.A "jó hangulat" tetőfokán megbolondult az őrző robot(az utjába kerülő simeket sokkolni kezdte),és szervó is ámokfutásba kezdett.Pedig hasznos az örző robi,ha újságot akarnak lopni,vagy kukát borogatni esetleg jön a betörő.Tehát szervó is sokkolgatott,kivégezte nyami,pucc és őrrobit,majd elromlott.A bocivirág szép csendben elfogyasztott egy simet.Ott vettem észre,hogy sírkő alldogál a kertben,és jött a szellem ijesztgetni.Na "csak" ennyi történt..:)
-
Kikoki #18889 már nem kell:DMegértettem és megy is! -
#18888 Mike majd megírja neked pontosan.
:-)
-
Kikoki #18887 Na leszedtem egy mini imiget és azzal akkor most mit kell kicsálnom?Kibontottam eddig -
#18886 lassan megint átmegyünk install topikba
a hetente feltett tökegyforma kérdésekről nem beszélve
juszt sem olvasnak vissza, juszt sem használják a keresőt -
#18885 A magyar alap Sims 2 még működött ?
Ha igen, akkor tudni kellene, hogy eredeti játékokról van-e szó?
Ha nem, és Daemon Tools-szal mountolod, kapcsold ki a DT-ben
a safedisk emulációt. -
Letícia #18884 lenne 1 kis problémám...mégpedig
fent van a magyar sims 2 alap
majd feltettem rá a magyar universityt, de nm indul el mert kiírja h hibát észlelt és leállt..most mit kéne csinálnom ? :s -
Gólya #18883 mondjuk, a simmetria nekem kicsit összeszedettebbnek (ebbe a szóba majdnem belecsavarodtam) tűnt
csak halkan jegyezném meg: remélem, ha sikerül újraindítani (vagy inkább folytatni), jobban sikerül, mint a simfeeling
de nekünk a teleport valahogy másképp van meg - talán az a szép kis sárga doboz? nem tudom, csak azt, hogy amikor töröltük a downloads-könyvtárt, ez a doboz, a fekete sz.gép, meg az InSimenator megmaradt, tehát valamelyik biztosan hozta magával a teleportot
valahogy ezek a minikieg-ek nem tetszenek - azt hiszem, írtam is már; a karácsonyit raktuk fel, de megfogadtam, több ilyet nem lát a gép -
Coolfire #18882 Aha..szóval ez a minikeg. a luxuscuccokra hajt. -
Coolfire #18881 Pölö a túrótorta,a melegszendvics életcél és a teleport nekem teljesen új volt. -
Coolfire #18880 Eheh...dehogynem.Voltam már a kezdetektől.Vagy nem? -
#18879 Itt van egy kis cikk róla: glamour life -
Gólya #18878 lehet, nem jártál anno a simmetrián? -
#18877 #18864 :CCCCCCCCCC -
#18876 Kérlek segítsetek!!!Telepítem az Egyetemet minden rendben kéri a The Sims 2 4-es cd-jét berakom elkezd valamit tölténi és egyszer csak hibát észlel és letörli az egész játékot!!Ez miért van? vagy hogy lehet megcsinálni???Előre is kösz! -
Coolfire #18875 Ezt az oldalt nézzeétek megSims 2,főleg a tippeket ajánlom.Lehet,hogy alulinformált vagyok,de leseggeltem...:)) -
Gólya #18874 nem, nem
nem ijesztgetés, csak egy szimpla vacsorameghívás
az az igazság, hogy a jav.patch még csak most került fel - eddig, ha ilyen helyekre kellett leülni aztán felállni onnan, mindig vergődés volt, hogy ugyan már, engedjetek ki, most viszont egy laza fejessel megoldják a problémát befelé is, meg kifelé is -
Gólya #18873 szerintem azt kellene megpróbálni, hogy bemész ahhoz a családhoz, akié az említett bolt és megpróbálod fölvenni magad -
Coolfire #18872 The Sims 2: Glamour Life: Augusztus 29,
The Sims 2: Pets: For PC October 17
A fenti az mi a pöcs?Hallotatok már róla? -
Coolfire #18871 Ja a mérete 2.75GB.