Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 gyerek 2 ágy 2400
+1 egy franciaágy 2200
1 wc 300
ebbõl kell min 3
zuhanyzó 650 ebbõl is kell3
de igazad van, ki lehet jönni 20k-ból, csak akkor nem kell ház
van ilyen családom
kinn élnek a kertben
csak a fürdõszoba, meg a háló van az épületben
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ez egyébként akkor is áll, ha jóval több pénzed van az egyetemen mint 20.000...ezt még anno a cheates szakaszomból tudom...mostmár nem szoktam,mert rájöttem, h így sokkal élvezetesebb a játék...
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
az összeveszés ellentéte
csak akkor bepirul, és addig haragszik rád
Már megint kérdésem van. Most küldtem elõször simet egyetemre. Ott csináltam a karaktert, nem lakott még sehol máshol. Lassan el is végzi az egyetemet, és mivel színA+, elég sok pénze gyûlt már össze. Ha végez, gondolom be tudom költöztetni a faluba. Kérdés, hogy mi lesz a pénzével? Mert az kevesebb, mint 10ezer, és ha visszakerül a family lotba, akkor hozzáad 20ezret, vagy ki lesz egészítve 20-ra és lényegében fölöslegesen keresett pénzt? Vagy költsem a pénzét mindenféle tárgyakra, amit az inventoryjában magával vihet (mint azt a karaoke gépet, amit az álomrandijáért kapott) ?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Mizujs?
Errõl meséljetek nekem, mi ez?:
Ifjuság downtownban, irányított sim tini csajos, álomrandi bevarva, srác szólt hogy elmeséli a barátainak milyen naccerü volt a találka. Srác barátja (az anyja😊) az irányított simet hívja mondván hallotta milyen jót lehet vele randizni és invitálja be a downtownba, bemenés, találkozás és csodálkozás hogy a kedves mama 20 ponton már barát és az ismerõsök regiszterében a képe elõtt egy olyan óraszerü áttetszõs kiárnyékolás. Utána még máshol is találkozás és barátozás, miközben az áttetszõs kiárnyékolás ugyancsak óraszerüen csökken. Namost nagyon nem értem, mia a teendõ? A barátozás nem baj hiszen a menny és a leendõ anyós közötti kapcsolat ápolása nagyon elõnyös😊)!
de megoldható az npc-k öregítése is
Van már olyan patch a játékhoz, amiben a gép vezérelte karakterek is öregszenek?
en meg a beepitett blogba irom
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
(azért a biztonság kedvéért felírtam egy kis füzetbe a dolgokat😛)
mar az sem tudod milyen szakra jart a simgyereked, hat milyen simszulo vagy te 😊)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ezt sem tudom...😊...nekem egyszer volt olyan, hogy 40-50 között volt az ellentétes nemûek iránti vonzalom...aztán persze feltoltam 100-ra, de alapból annyi volt...én csak ez alapján mondom...😊
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
nincs klasszikus save/load
ctrl-t nyomvatartod
nem tudod mi lyen szinte allsz meloban? miert baj ez? amig vannak kis bogyokon karikak, aig kiirja mi kell a kov szinthez, addig lehet feljebb lepni a rangletlan
egyebkent is vannak tablazatok, ha eppen erre vagy kivancsi
ami pedig a vonzalmakat illeti en meg nem lattam 50-es erteket max 0.5 0.6 es tarsait
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
akkor miert ne hasznalhatna 2-3 penzfat?
es ugyan hagyjuk mar ezt "cheatelek, nem cheatelek" temat, mert mindenki az csinal amit akar
en 20k-bol nem tudok hazat epiteni
ileyn alapon meg az is cheat, hogyha valaki odkoltozik, majd elkoltozik
hoz 20k-t, es nem keri vissza
a penzfa mitol lenne cheat, benne a van a jatekban
a cheatkodok benne vannak a readme-ben? ezek utan? ebben a jatekban pontosan az a legszebb, hogy megtehetsz barmit
egyebkent is
lehet orokolni
lehet gazdag nagybacsi, stb
es ha tegyuk fel a simem nem dolgozik, es hetente kap 1-2 1000-est amikor jonak latom, az is az en dolgom, es bizony egyaltalan nem megy a jatekelmeny rovasara
Másrészt meg szerintem nem szükséges bele freewill, ugyanis nem hiszem hogy nem család alapításra hajtotok, mert annál nincs jobb mikor egyszerre egy egész generáció él még a Sim városunkban
(Mindhalálig hazafi pl. még nem találkoztam olyan pleasantview-i simmel aki kollaborált volna a veronaville-iekkel😊)))))))))))))
pl. a Sim mondhatná, márpedig õ fel nem hívja
itt szidás csak akkor van, ha sim rossz kedvü, de az nem változik két pillanat alatt
simán egy változó
ezek olyanok mint a nyulak, bárkivel, bármikor, a legkisebb lelkifurdalás nélkül
a játékon belül nem tudom
A hûséget nehéz algoritmizálni, sajnos a Maxis meg sem próbálta, áthárította a gamerre, pedig lehetne olyan határfeltételeket szabni amelyek "véletlen" (freewill) eseményeket kizárnának és egy olyan "miért pont én mosogassak"-szerü pofát vaghatna arra is hogy én utasítom a "hûség" megsértésére. A CAS tele van a sim külseje aprólékos kidolgozásának lehetõségével, amig a "belbecs" leirását elintézi a csillagjegy és az aspirációs igazítás meghatározásával pedig pár "potmétert" még rárakhattak volna, ilyeneket hogy hûség (elsõdlegesen a nemiségben hiszen másban a sim mindhalálig hû), arrogancia (megpróbál valami kezdeményezõ megértést vagy helybõl pofozkodik, nálam a towniek egy jelentõs része ilyen cserébe az én simjeim is szisztemetikusan vernek néhány towniet, mondván "pofozgasd meg szívassad a drága jó..." ), nyíltság (bár nem értek egyet az ön gondolataival de vitassuk meg azért, lásd Voltaire pl. és akkor nincs olyan hogy valaki chat-be rak egy témát a másiknak nem tetszik és elküldi a ...ba, mondjuk ne járjon érte +szocipont de azért tovább lehetne dumálni nem?).......
És elég kellemetlen amikor az egyik ilyen illetõ meg van hívva a házba és köszönésként úgy ahogy kell lesmárolják egymást a simvõlegény szeme láttára... Persze ebbõl aztán nagy balhé lesz, mosolyszünet egy hétig, stb...
Hogyan lehet "kiszeretni" valakibõl?
Barát maradhat az csak jó, de nem akarom, hogy szerelmesek legyenek egymásba.
A hûség semmit sem jelent nekik??? 😊)))
A showbusiness karriert is el lehet kezdeni a számítógép illetve az újság álláskeresésén keresztül? Mert már egy hete nézegetem az állásokat, de ez még egyszer sem jelent meg... Katona, rendõr viszont dögivel...
na de mindenesetre szeretnék kérdezni egyet...mégpedig azt, h az egyetem elvégzése után, hogy tudom mmegnézni, hogy milyen szakon végzett? vagy ezt sehogy, és szimplán meg kell jegyeznem? vagy van valami, ahol külön az egyetem után, megtalálom az egyetemi diplomájának az adatait?
köszi elõre is...hello. peti.
ott van ugye a sztár aki 15k keres egy héten 3 napi melóval, de a legszimpibb a bilógus, aki 1 héten mindössze 9 órát melózik, és a többi napja szabad, piont megfeleõ lenne élvhajhasz simemnek
ezzele ygütt meg ugye az is bejátszik a döntésbe, hogy néha az a jó, ha sim sokat melózik, és a két sim nem egyszerre, gíy megoldaható mindkét fél apró kis liezonjai a szomszéddal, kertésszel, etc
Mizujs?
Szvsz. arra póbált rájamutatni, hogy az idõegység alatt megszerezhetõ lóvé mennyisége minden elfoglaltságnál kb. azonos csak az nem mindegy hogy ezért hány munkaórát kell lomotolni. A 3 csúcsxar meló a legmagassabb zsarzsikat nézve a zsaru, a katona meg az orvos (ugye milyen érdekes a valós hasonlóság, ezek az igazán "költségvetési szakmák") mert a munkaidõre jutó kereset itt a legalacsonyabb azzal együtt hogy 7 simnapot tekintve kb. ugyanannyi a bevétel mint pl. egy sportolónál.
Saját metódomat mondom a szakma megválasztásánál: a sim igazítása eleve meghatároz néhány szakmát (amelyek közül bármelyiknek csúcsa teljes életcél is lehet) ez ugye az 1., aztán jön a sim esetleges kívánságszakmája (ami a want-ok között megjelenhet) ez a 2. szempont, noha lehet hogy meg sem fér az 1.-vel. Ha bejön ez a kettõ akkor tuti az aspirációt tekintve. A 3. nálam az hogy ha az elõzõek rendben és a sim elérte a foglalkozása legmagassabb zsarzsiját akkor uccu át egy másik szakmába, lehetõleg a skilljeit tekintve egy kiegészítõ szakmába ugyanis több igazításnál (pl.:fortune, knowledge) járulékos aspirációs ponthalmaz így is begyüjthetõ.
Aztán meg a pénzcsalások a sh-ctrl-c szerint szvsz. leölik a játékélményt, magának az "életnek" a szimulációját. Ráadásul a pénzfa, a szakmai "szerencsekártyák", a pénzhamisító nyomdagép, SÕT!!! kártyaasztal, billiárd, novellák, festmény->soroljam-é még mind olyan dolgok amelyek igazán könnyítenek. (Tegnap túrtam a gamát a Molnár-klánnal és az elder Józsi bácsi egyik visszatérõ wantja a pénzhamisítás volt (ráér az öregúr egésznap otthon aztán pár barátot hív meg feszt tekeri a nyomdát), a veje meg mindenképp egy festmény mestermûvet kíván alkotni😊))naná hogy want-lockok és most ezekre játszok rá mert le kellene cserélni a rozoga verdát legalább egy furgonra😊) és ugye a két aktív keresõ fizetése elmegy az ennél szükségesebb beszerzésekre meg a gyerek tanittatására😊)!
éppen ezért, mivel beszaródhat ez a mentés , idõnként a manetésrõl érdemes biztonsági másolatot készíteni
(köszönöm Devids Pro-nak az ötletet)
Egyszerûen csak arra vagyok kíváncsi melyik karrier mennyit hoz a konyhára és hogy ezt reálisan lássuk tudni kell, hogy a fizetés hány napra vonatkozik.
(érdekel azért is, mert éppen gyûjök egy nagyobb házra, de még elég sok hiányzik. viszont eszem ágában sincs cheat-et használni)
De úgy tûnik most sportolónak képzem át a simjeimet, mert mindkettõnek ez lett az új életcélja. 😊
Nem sértegetni akarok, akinek nem inge, ne vegye magára!