Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

15602-603-ra Mike VIP-nak: ha érdekel, tételes listát küldök a felhasznált anyagok pontos megnevezésével, eredetével és árával együtt. De csak ha érdekel.
Megcsináltam már nemegyszer, tehát nem mellébeszélés volt. Töltögetni meg nem csak én szoktam. Itt meg még csalni sem én csaltam, hanem aki a tárgyakat elkészíti és felteszi valahová. A kettõt pedig úgy értem, ahogy el szoktam követni: két végzett egyetemista összeköltözésével.2x20 az 40, ugye?

Zolcsi01
Helló az angol éjszakákból elõ lehet csalni a magyar nyelvet?

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Hát ha arra gondolsz hogy pincés garázst ki tudott csinálni, akkor én itt vagyok.Habár az aitóval úgy mond ki sem jön az ember, hanem egyszerûen varázsol egyet a game és már az úton is van.Bár lehet hogy amiatt mert túl meredek<#bee1>De amúgy meg könnyû, csak annyi, ogy 1x1 sáv emelvényt kell építeni a legmagasabb vízszintes talajtól addig ameddig akarod építeni a "pince szintet", majd csinálhatsz hátulra sima falat, és akkor lehet ablakot is tenni rá.És amit körül kerítesz azt meg belül kiegyenlíted, és beépíted

Mike
egyébként pont ezzel van 1 bajom, ugye ha a sim malac, akkor nem értem miért idegesíti a kifojt víz, a sok szennyes edény
takarítni mosogatni nem, de hisztizni ige?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Kodlovag
Akkor ez valami olyasmi, mint a Sloppy(?)-Neat vonalon a nullás. Egy ilyen simem zuhanyozás közben vizelni is szokott. Szepen megy fol a bladder is, meg a higiene is. Mikozben a viz szanaszet folyik, es uszik az egesz furdoszoba. Ha meg azt mondom neki, takaritson fel, azt kifejezetten zokon veszi.

Mike
10-es outgoing kell a meztelenkedéshez, vagy pl. a bokorba pisiléshez
egyik simpacákom ilyen
melóba menet, megjelõli még gyorsan melyik a háza 😊)

Mike
mai napig nem tudom, hol lehet ezt megnézni 😊

bmffm856

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Sipocz
A meztelenségen rikoltozás meggátolandó hack-re itt egy link:
http://www.moreawesomethanyou.com/ffs/hacks/hacks/ innen lehet letölteni a noshockforoutgoing.zip-et.
Már párszor láttam ilyen hottub-ba pucérkodó simet, hogy milyen statisztika kell hozzá azt nem tudom, én úgy csinálnám direktben hogy letöltenék némi fürdõruha kollekciót, ebbõl öltöztetném fel a simeket majd mentés után visszavonnám a ruhákat😊)!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

bmffm856
hello...gondoltam megmutatom a családfát...szerintem nagyon királyul néz ki...😄
http://www.kepfeltoltes.hu/thumb/051012/simscsaladfa.JPG]családfa

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Ezt kipróbálom, köszi.
Majd meghívom az összes ex-et és elõttük megcsókolom a menyasszonyt. 😊
Kíváncsi vagyok milyen hatása lesz.
Lehet agyonverik szerencsétlent 😊))

Kodlovag
Ezeket a korábbi hódításokat talán le lehetne koptatni úgy, hogy mikor megjelennek, rögtön romantikus csókot váltani a feleséggel. Akkor észreveszi, hogy õt megcsalod, rögtön felpofoz, és kiszeretnek egymásból. Hacsak nem romantika vagy népszerûség az életcél, akkor ez talán alkalmazható.

Mike
a Maxis csomó mindent nem épített be, elelnebn az a jó, hogy elég tág a rendszer, illetve nem kevesen ásták bele amgukat jó mélyen

Sipocz
Népek!
Csak ajánlani tudom, a pénzre van egy 3. megoldás is (a franko 20e meg a kaching közzé) teszteltem és müxik. Egy nagy baja van hogy egy hack-elt tárgyhoz tartozik, egy komputerhez (mondanom sem kell hogy a modthesims2😊)). A lényege a banki hitel lehetõsége, amit fel lehet venni és bizony törleszteni kell mert egyébként jön a repomanus. Hogy a Maxis ezt nem építette be már eleve a gamába és mindig a hackre kell várni azon nagyon csodálkozom😊!

Tegnap végre sikerült összegyûjteni a pénzt az új házra. Most már szinte minden adott a gyerekvállalásra. 😊 Mindkét simem elérte a sport karrier csúcsát, amúgy ez volt a második életcéljuk is. Most a simmenyasszony új célja a 20 woohoo lett, de attól tartok ez nem fog neki összejönni. Egyébként már megint összebalhéztak, mert a simpasit állandóan kísétik a korábbi hódításai. Most éppen a takarítónõ nyomott le neki egy nyelvest, amibõl még verekdés is lett. Volt egy pár napos ajtócsapkodás, de aztán helyreállt a rend. Amúgy kész frászban vagyok amikor megjelnik egy volt barátnõje... 😊))

Tegnap a modthesims-rõl feltettem pár cuccot, aminek a hatására a karakterszerkesztésnél eltûnt az a rész amikor a fejet kell beállítani... 😞
nem tudom még hogyan varázsolom vissza, ez így elég kellemetlen, bár amig nem indítok új karit annyira nem vészes.

Ja, itt egy kép a simem menyasszonyáról 😊

Mike
igen
aztán ha azt akarom, hogy pl. legyen a falon ablak is, kénytelen vagyok pénzt csalni

Kodlovag
Tegnap egyetemre járó simcsaj elhívta szívszerelmét randira a P.U.R.E.-ba Downtownban, jóelõre betervezve a WooHoot. Beült a tetõn a jacuzziba, de még mielõtt kattinthattam volna a csávóra, hogy csatlakozzon, pucérra vetkõzött, és magától beült a csaj mellé. Megvolt az esemény, alomrandi lett rögtön. Csaj kiszáll a vízbõl, rögtön hátrahõköl, hogy õ most sokkolva van, mert meztelenül látja a pasiját. A kis álszent.
Egyébként ha már itt tartunk, szándékosan én sosem tudok pucéran beültetni valakit a jacuzziba. Ez az eset hogy történhetett?

Kodlovag
Na jó, mondjuk hogy nem csalás. Egyébként praktikusan hogyan csinálod? Beköltözteted a simet egy üres telekre, aztán fölé építed a házat? Pénzt meg annyit adsz, hogy felépüljön?

Mike
most nem akarom mondani mekkora csalás egy 8-as ágy 500-ért

Mike
milyen plusz 20k?
lehetnek akár 8-an is akkor is 20k-t kapnak

Ha meg ketten vannak, akkor még plusz 20 ezer, s mindjárt lehet egy majdnem kacsalábon forgó házat kreálni. Szerintem tehát mindenképpen érdemes szétnézni a letöltögethetõ dolgok közt, mert nagyon sok használható cucc van köztük. Az ágy pl., amit említettem, kétszemélyes, 500-ba kerül, kényelmes és szerintem jól is néz ki. Van hozzávaló asztalka, meg dekorációnak egy polcszerûség, amire ugyan nem tudsz pakolni, de van olyan falilámpa, amit be lehet illeszteni, s mindjárt kész egy háló.

Sziasztok.
Tegnapi hír a GameStar-on:
Az EA ma bejelentette a The Sims 2 Holiday Edition, mely lényegében az alap játék speciális változata, ami már negyven különbözõ ünnepi témájú tárggyal rendelkezik. Azok, akiknek már megvan a sima The Sims 2, azok a sima The Sims 2 Holiday Party Pack megvásárlásával juthatnak majd az újdonságokhoz.
<#mf1>
Mike
meg kéne kérdezni
a mod2sims forumain errõl nem esik szó?

Mike
van pl. az a cupido szobor a hivatalos tárgyak között

Sipocz
Ja, meg maga a lot le is tölthetõ a modthesims2-rõl. Csak annyi, hogy én a saját elképzeléseimnél szeretném használni és a technológia nincs mellékelve😞(.

Mike
a most nem jut ezsembe melyik kóddal sem?

Mike
naja, de egyedül van

Mike
hû, valakinek sikerült?

Sipocz
Szvsz. ez egy alapból derivált normál pince, valszeg az árnyékok adhatnak "töltésben épitett" érzetet.
Más!:
A Sims 1-ben voltak olyan disztárgyak (nem hackolt Maxis alapu cumók), amelyek bizonyos cselekedeteket és érzéseket is sugaltak a simek számára (gondoljatok itt pl. a MakinMagic mackószobrára, vagy a LivinLarge jávorszarvas trófeája vagy akár pl. a karácsonyfa+süti+csucsukálás éjfél elõtt). A Sims 2-ben van-e vagy fedeztetek-e fel valami hasonlót?

Bocsika, rossz a válasz címzés. Sipõcz! Neked szólt!

Oké, látom az egészet. Viszont mintha valami olyat is látnék, hogy a normál szinthez képest az a rész, amin/amiben az egész építmény van, meg lenne emelve. Legalábbis a bejáratnál levõ lépcsõkbõl úgy tûnik. Ez befolyásolhatja az egészet?

Hellósztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy fel akarom tenni a Nightlife-ot és telepités végén amikor frissíti a játékot, ki írja hogy hiba törént és kilép a telepítõbõl.
A sima Sims 2 az angol a Nightlife meg magyar, az zavar be neki? Tudnátok segítnei?
Sipocz
No figyu!
Az a lejtõs rámpa az a kocsibehajtó, a rámpa végén az a merõleges feketélõ izé az a garázsajtó, az a szürje valami amin a piros verda és a sim áll az a kocsitároló és az ugy látszik hogy az egész benne ûl egy pincében. So! megoldandó a behajtó rámpás, a garázsajtó és a kocsitároló síkban szinkron sülyesztése bele a pincébe. Node mi a helyes technológiai sorrend? Az eddigi legjobb eredményem a rézsün álló behajtó+a pince+a garázsajtó szinkron kialakítása, de azt a ... kocsitárolót nem tudta csak a normál szintre illeszteni és nem a pince padlójára ami minusz háromnegyed falmagasságban(alacsonyságban) van a normál földszinthez képest😊))!

A bejárat felõl nincs róla kép? Mert ez eddig úgy néz ki, hogy garázsajtó van, de garázs nincs.?

Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
Néhány lappal ezelõtt vergõdtem egy ilyen dologért, szerintetek hogyan kell megcsinálni?

Ja és még tetszik is a simnek - ami nem utolsó dolog.

Szerintem is ki lehet hozni egy elég kényelmes kis házat 20 ezerbõl. Pont most végzett egy egyetemistám /nem szoktam semmit elhozni az egyetemi lakásból, mert azt a házat használom a többieknél is/. Egy sima alapú /tehát ahol nem kell talajt egyengetni/ teleknél - ahol van egy 3x2-es wc,4x2-es konyha, 5x4-es háló /kis beugróval - tehát tul.képpen csak 4x4/, 6x7-es nappali-étkezõ /ami szintén beugrós/ a fal 3150, festés 520, padló 214, üvegajtóval két belsõ ajtó, üvegablakokkal /egyedül a wc-ben van fakeretes/- ez, ha jól számolom 3884, a telek 2x2-es, ami 1600, plusz a berendezési tárgyak lámpástól, jó minõségû tûzhely frigó, ágy, stb.,stb. - az egész lazán kijön a 20 ezerbõl. Oké, még kerítés, kapu nincs, de hát minden mégse lehet. Persze, nem kizárólag az alapban kapott tárgyak vannak benne, pl. az ágy dupla, 9-es comfort,8-as en.,- ez is máshonnan van, meg a kanapé is a nappaliba. A plusz dolgokért meg dolgozzon az a sim. Legalábbis szerintem.

Van a magyar sims2-höz patch valahol, ha igen, akkor hol?
Nekem 20k-ba bele fért 1 hálószoba, ahol csak ágy, függöny, éjjeli szekrény, és 2 közepes drága kép volt. Akkor volt egy 3X2-es fürdõm, ahol 1 wc, 1 tusoló, 1 kagyló volt. 1 nappali, ahol egy 1 kockás földi tv set, 3 kockányi sofa, függöny, éjjeli szekrény 3 kép fért el, kb 3X3-as szoba. 1 konyha amiben volt 2 szék, 1 asztal, 2 konyga bútor, 1 hûtõ, 1 tûzhely és itt vége is.

Legalább is ha valaki 20k-ból minimális luxust akar a házába, akkor ezekket mind megcsinálhatja, persze a legolcsóbb falfesték, talajzattal, és a közepesen drága cikkekbõl

Elvileg az egyetemen szerzett pénz nem vész el (olvastam egy netes game club-ban), de viszont nem érdemes elkölteni semmi másra mint kaja,pia, csajozás stb.
Ugyanis még a kocsi is eltûnik(már ha fönt van a Nightlife).

Mike
az miért csalás ha beírok magamnak kezdéskor még 10-15k-t?

Mike
mint mondtamm nem kell ház sem
és akkor nagyon szépen kijössz 20k-ból
meg lehet aludni a földön is, meg állva enni

hehe, ki fogom próbálni

természet lágy öle, még wc sem lesz

Kodlovag
Na nem veszekedni akarok, csak annyit szeretnék megmutatni, hogy csalás nélkül is nagyon sok mindent el lehet érni, nehéz kezdéssel is. És én ezért nem csalok.

Kodlovag
Ha vendégeket akarsz, 6 fõs vacsoraasztallal, meg HiFi, TV + fotellel, hogy jól érezzék magukat, esteleg még sakktábla is, az tényleg drága. Egy épülettel együtt az tényleg nem fér be 20k-ba. De mindezek csak a kényelmi faktor, nem létfeltétel. Persze általában én sem szoktam 4 fõs családdal kezdeni, mire 4 fõre duzzadnak, már mindez megvan. Fölöslegesen minek sanyargassam szegény simeket. De végigcsináltam már ilyen 20k-s kezdéssel is egy beköltözéskor 4 fõs családdal.

Mike
1 négy fõs családnál csak a berendezési cuccok nemjönnek ki 20k-ból
persze mindenbõl meg lehet venni a legszarabbat, de nem veszek oylan ágyat ami 2-t ad, nem veszek olyan tûzhelyet ami 1-et ad

de tudod mit, hazamegyek és kiragosgatom a cssupasz fölre mi minden kell egy 4 fús családnak, ahová még vendégek is jönnek

Kodlovag
Itt ez a ház. Letöltheted a FAQ-ból is. Garantálom, hogy kevesebb, mint 20k. Tudom, én csináltam. Jelenleg 3x2-es loton van építve, de elférne bõven 2x2-re is, az biztosan még olcsóbb. Belsõ képeim most nincsenek feltöltve, de úgy néz ki, hogy az emeleten van 3 üres szoba (ebbõl egy 4x4-es, két 4x3-as), egy fürdõ (2x3, WC, zuhany, csap) és egy erkély. A földszinten egy WC (WC + csap), egy nagy üres nappali és egy berendezett konyha van (pultok, csap, tûzhely, hûtõ). Persze mindenbõl a legolcsóbb. Bár lehet, hogy rosszul emlékszem, és nem nagy nappali, hanem kisebb (5x4) nappali egybenyitva étkezõvel. Régen nem játszottam már ezzel a házzal, meg az ott lakó simekkel, akik csak ketten vannak, de elférnének négyen is. Szóval mikor beköltöznek, a pénzükbõl már csak ágyra futja, de a ház minden fontos funkcionalitása megvan. Aztán majd dolgoznak, és megszerzik a többit.

Talán még nem volt, nagyon jó kis ruhákat lehet itt találni:
http://www.modish-kitten.net/ts2/enter.php

nincs túl sok, de elég klasszak. 😊

Mike
megmaradnak
tehát zsákolj be mindetn ami mozdítható 😊

Kodlovag
És amik az inventoryban vannak (pl mobiltelcsi, képek a Crypt O' Night Clubban lévõ fotóautomatából, vagy éppen a karaoke gép, mint az én simemnél), azok is elvesznek, vagy azok megmaradnak? Mert ha azok is elvesznek, akkor nincs értelme jól tanulni, hiszen az A+ -ért kapható 1200§-t úgysem tudom elkölteni.

Mike

emeleten meg a hálók