32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#18950 ez is csak terv volt -
#18949 ja és ha vki azt hinné hogy mindez 2D-ben, akkor téved -
#18948 tényleg, híressségek hol vannak a játékban??? -
#18947 pedig le van írva
ha más nem itt a topikban 100x
thát: használd a keresőt -
Inquisitor #18946 Szereztem egy CD-s Sims2-t, amihez magyar kézikönyv volt (Ganxta Zolee mit keres a borítóján?), ellenben full angol a játék. Ehhez lett telepítve egy szintén eredeti Biznices kiegészítő, ami meg full magyar. Most a játék kb. 90-95%-a így magyar. meg lehet oldani "fájdalommentesen", hogy teljesen magyar legyen?
Nem tettem fel semmi patchet a Sims2-höz és úgy raktam rá a kiegészítőt. kellett volna patch, vagy (mivel eléggé új) felpatcheli a kieg?
Vagy már a kiegészítőhöz is kell patch?
(Voltak kisebb 3D artifactok tegnap este, majd kidobozz a desktopra kb. egy óra múlva ...)
Ja, a FAQ-t megnéztem, de ott nem leltem választ. -
#18945 tárgyak, egyéb (3 kör) ott pedig a maci -
#18944 Mondja már meg valaki hogya gyereknek hogy kell bilit,meg gyerekágyat venni??Sehol nem találom! -
#18943 :) inkább otthon
én meg asszem szedhetem le, mert otthon az öcsém bnője is le szokott ülni a gépemhez simsezni -
#18942 Ezt a címet beírtam próbaként, csak a 2-es kimaradt belőle. Kicsit máshova jutottam...
És azt hiszem, várni fogok még egy kicsit, mielőtt megnézem. Itt a munkahelyen a monitorom az ajtó felé néz. Ha benyit a főnök, és pont meglátja... -
#18941 A FAQ-ba nekem is van feltöltve 6 házam. Ezekben a konyha és a fürdőszoba van csak bútorozva. A többit nem tudom. -
#18940 mondtam, hogy sexysims
http://www.sexysims2.com/forums.php? -
#18939 oké
az a baj hogy csak fejből irom, szal
na mindegy
mindjárt modnom
ja és most már mindkinek van mindene, még a gyerkőcöknek is van kukija, hogy a maszti tükörröl és az akrobatikázó ágyról ne is beszéljek :)))) -
#18938 De jó neked... Megpróbáltam beírni a googleba, de képzelheted, mik jöttek ki erre a két szóra.
Szóval ne csigázz, linket is kérünk! -
#18937 linket -
#18936 hű, találtam egy oldalt: sexy sim
van itt minden -
#18935 na ágyon lehet ugrálni
de a meseolvasását nem vágom -
Gólya #18934 nem tudom, mert azokat még nem néztem, de szerintem, ha alaposabban megnézed, ki fog derülni
-
#18933 szal ami a FAQba van, azok közül melyik bútoros akkor?:) -
#18932 az nem számít, mert a játékban is pl a legdrágább ágy nagoyn nem teccik, de azzal megy fel leghamarébb az eneria meg stb, és akkor már muszáj azt venni.... szóval ebből a szempontobl nem baj, max ecserélem, cask legyen berendezve:CC nem vok vmi nagy lakberendező :\ -
Gólya #18931 Moneywell Computer MTS2 (igaz, hogy hack, de amit el lehet érni vele, nem semmi)
érdemes megnézni - ha nem tetszik, még mindig ki lehet szedni -
Gólya #18930 nem minden ház bútorozott
amiben meg van, az nyilván drágább is, meg nem is biztos, hogy olyan van benne, ami tetszik -
#18929 az semmi, én kiköltöztettem a simemet, hogy vegyen egy jó nagy házat, jó drágán... megveszem, bekötlözök, oszt nincs benne szinte semmi:S:(
a házakat amiket le lehet tölteni, azokba ugye vannak bútorok -
#18928 lehet lakni a kertben is, csak legyen pár fa
a simek szeretnek a kertben lakni -
#18927 mert ugye
hogy tudnak ketten egy ágyon ugrálni?
és az a bizonyos mesélés
-
Coolfire #18926 Ez az én hülyeségem is,mert megvettem a legnagyobb üres telket.Valahogy ki kell húznom szerdáig,akkor már egy minimál házra talán futi.Ráadásul dimbes-dombos az egész telek.Asszem ezzel nagyon meg fogok szenvedni. -
#18925 abból semmit
vegyél fel kölcsönt
egy wc 300
egy tűzhely 650
egy pult 150
wc túloldalán a falon zuhanyozó, már nem jön ki
a földön meg alhatsz
van a telken vmi növény? add el
a pénzcheat nem cheat, hanem a program hülyeségének kiküszöbölése
miért nincs hitel? -
Coolfire #18924 Pfff...ezt nem tudom,még nem próbáltam ki.Nem hiszem,hogy kamukép lett volna.Valahogy bizti lehet. -
#18923 3 villám a max. Könnyedén lehet befolyásolni, mennyi legyen. Attól függ, hogy a simek mennyire felelnek meg egymás turn-on -jainak. Lehet, hogy egy villám erejéig a csillagjegyektől is függ. Ha új simeket csinálok (rendszerint rögtön egy párt), akkor eleve úgy választom a turn-onokat, hogy 3 villámjuk legyen. Ha játékban született sim, akkor meg lehet venni valami löttyöt, amit ha megiszik, akkor megváltoztathatod a turn-onokat. -
#18922 hogy lehet mesét olvasni sok kiskölöknek egyszerre? vagy az csak egy kamu előzetes kép volt? -
Coolfire #18921 De a legjobb villámos nőt talán a javasasszony partnerkeresése adja.5 simropiért olyan nőt hoz az npc-kből,ami a simed vágya.Monduk az üzleti fogások első oszlopa miatt már azt is tudom randira hívni,akit még nem is láttam.:) -
Coolfire #18920 Az akkor lesz,ha van a másik simben olyan dolog,amit te a "beindulok"-ra jelöltél.Ha van a másik félben olyan ami taszít,akkor a villám áthúzva jelenik meg(asszem legalábbis). -
Coolfire #18919 Na kiköltöztem a robotoktól.Rájuk maradt a szórakoztatóközpont,meg a sok zsé.Most megvettem a legnagyobb telket,hogy ott építkezzek,és most először építek házat..:)Ja és 1500 simim maradt,úgyhogy most egy tök üres telken dekkol a simem.Mi dákót vegyek annyi pénzből?Csalni nem akarok.. -
#18918 nézzél többet körbe -
#18917 hogy afrancba van 2 meg 3 vilámjell?:SSS
nekem csak egy van akkor is mikor mindkét csik 100nál van a csajjal:S ( vannak vagy 10-en) -
#18916 volt egy medence amiből "valmiért" :) nem tudtak kimászni
szeretem az extrém kihívásokat
pl. a mostani furcsa, fehér börü srác, jár iskolába, mellette melózott is, most meg a saját üzletben dolgozik
eddig a suli meletti meló sohasem ment -
Gólya #18915 hogyhogy vízbefúltak?
túlfolyt a mosogató? -
#18914 nálam olyan volt, hogy a szülők vízbefúltak, és egy szem tinicsajra maradt két tipegő kiskölök, hát bizony nem tanultak meg beszélni, wc-zni, járni, azt hiszem talán csak az egyiket, néha kint feküdtek az utcán kakis pelusban, mégsem vitte el a Gestapo egyiket sem, sőt szépen fel is cseperedtek mindannyian -
Letícia #18913 daemont használok és ki van kapcsolva...
amúgy nm eredeti és alapjában ment a sims 2, csak az univerytivel nm... -
Gólya #18912 jó jó, de az enyémek mint egyetemisták kezdték simlétüket
egyébként az elején vagy két alkalommal ráfáztam ezzel a tejjel - nem figyeltem, rosszkor itattam a gyerekkel - meg is volt az eredménye
utána hanyagoltam
nekem a kicsik elég jól fejlődnek rásegítés nélkül is - még a hármasikreknél is csak egy fél napot kellet ráhúzni, hogy mindent megtanuljanak és felnőhessenek kisgyerekké - utána meg már tudnak tanulgatni szépen -
#18911 én azt tinikorban szoktam, hogy az egyetemen már ne kelljen
sőt, itatom a tipegőt smart tejjel, így szépen fejlődik
gyerekkorban ök könnynen kimaxol így egy-egy tulajdonságot