Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsináltam már nemegyszer, tehát nem mellébeszélés volt. Töltögetni meg nem csak én szoktam. Itt meg még csalni sem én csaltam, hanem aki a tárgyakat elkészíti és felteszi valahová. A kettõt pedig úgy értem, ahogy el szoktam követni: két végzett egyetemista összeköltözésével.2x20 az 40, ugye?
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
takarítni mosogatni nem, de hisztizni ige?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
egyik simpacákom ilyen
melóba menet, megjelõli még gyorsan melyik a háza 😊)
http://www.moreawesomethanyou.com/ffs/hacks/hacks/ innen lehet letölteni a noshockforoutgoing.zip-et.
Már párszor láttam ilyen hottub-ba pucérkodó simet, hogy milyen statisztika kell hozzá azt nem tudom, én úgy csinálnám direktben hogy letöltenék némi fürdõruha kollekciót, ebbõl öltöztetném fel a simeket majd mentés után visszavonnám a ruhákat😊)!
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Majd meghívom az összes ex-et és elõttük megcsókolom a menyasszonyt. 😊
Kíváncsi vagyok milyen hatása lesz.
Lehet agyonverik szerencsétlent 😊))
Csak ajánlani tudom, a pénzre van egy 3. megoldás is (a franko 20e meg a kaching közzé) teszteltem és müxik. Egy nagy baja van hogy egy hack-elt tárgyhoz tartozik, egy komputerhez (mondanom sem kell hogy a modthesims2😊)). A lényege a banki hitel lehetõsége, amit fel lehet venni és bizony törleszteni kell mert egyébként jön a repomanus. Hogy a Maxis ezt nem építette be már eleve a gamába és mindig a hackre kell várni azon nagyon csodálkozom😊!
Tegnap a modthesims-rõl feltettem pár cuccot, aminek a hatására a karakterszerkesztésnél eltûnt az a rész amikor a fejet kell beállítani... 😞
nem tudom még hogyan varázsolom vissza, ez így elég kellemetlen, bár amig nem indítok új karit annyira nem vészes.
Ja, itt egy kép a simem menyasszonyáról 😊

aztán ha azt akarom, hogy pl. legyen a falon ablak is, kénytelen vagyok pénzt csalni
Egyébként ha már itt tartunk, szándékosan én sosem tudok pucéran beültetni valakit a jacuzziba. Ez az eset hogy történhetett?
lehetnek akár 8-an is akkor is 20k-t kapnak
Tegnapi hír a GameStar-on:
Az EA ma bejelentette a The Sims 2 Holiday Edition, mely lényegében az alap játék speciális változata, ami már negyven különbözõ ünnepi témájú tárggyal rendelkezik. Azok, akiknek már megvan a sima The Sims 2, azok a sima The Sims 2 Holiday Party Pack megvásárlásával juthatnak majd az újdonságokhoz.
<#mf1>#mf1>
a mod2sims forumain errõl nem esik szó?
Más!:
A Sims 1-ben voltak olyan disztárgyak (nem hackolt Maxis alapu cumók), amelyek bizonyos cselekedeteket és érzéseket is sugaltak a simek számára (gondoljatok itt pl. a MakinMagic mackószobrára, vagy a LivinLarge jávorszarvas trófeája vagy akár pl. a karácsonyfa+süti+csucsukálás éjfél elõtt). A Sims 2-ben van-e vagy fedeztetek-e fel valami hasonlót?
Lenne egy olyan problémám, hogy fel akarom tenni a Nightlife-ot és telepités végén amikor frissíti a játékot, ki írja hogy hiba törént és kilép a telepítõbõl.
A sima Sims 2 az angol a Nightlife meg magyar, az zavar be neki? Tudnátok segítnei?
Az a lejtõs rámpa az a kocsibehajtó, a rámpa végén az a merõleges feketélõ izé az a garázsajtó, az a szürje valami amin a piros verda és a sim áll az a kocsitároló és az ugy látszik hogy az egész benne ûl egy pincében. So! megoldandó a behajtó rámpás, a garázsajtó és a kocsitároló síkban szinkron sülyesztése bele a pincébe. Node mi a helyes technológiai sorrend? Az eddigi legjobb eredményem a rézsün álló behajtó+a pince+a garázsajtó szinkron kialakítása, de azt a ... kocsitárolót nem tudta csak a normál szintre illeszteni és nem a pince padlójára ami minusz háromnegyed falmagasságban(alacsonyságban) van a normál földszinthez képest😊))!
Mizujs?
Néhány lappal ezelõtt vergõdtem egy ilyen dologért, szerintetek hogyan kell megcsinálni?

Legalább is ha valaki 20k-ból minimális luxust akar a házába, akkor ezekket mind megcsinálhatja, persze a legolcsóbb falfesték, talajzattal, és a közepesen drága cikkekbõl
Ugyanis még a kocsi is eltûnik(már ha fönt van a Nightlife).
és akkor nagyon szépen kijössz 20k-ból
meg lehet aludni a földön is, meg állva enni
hehe, ki fogom próbálni
természet lágy öle, még wc sem lesz
persze mindenbõl meg lehet venni a legszarabbat, de nem veszek oylan ágyat ami 2-t ad, nem veszek olyan tûzhelyet ami 1-et ad
de tudod mit, hazamegyek és kiragosgatom a cssupasz fölre mi minden kell egy 4 fús családnak, ahová még vendégek is jönnek

http://www.modish-kitten.net/ts2/enter.php
nincs túl sok, de elég klasszak. 😊
tehát zsákolj be mindetn ami mozdítható 😊