32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Danton
    csákó!!, egy kérdés srácok: az eljegyzést hogy lehet megszüntetni???

eéőre is thx, respekt!!!
  • Gólya #19610

jár a baba, jár ....
  • Babapofi
    ADM Athlon (tm) 64 Processzor
    3200+
    2,01 GHz, 768 mb RAM
    GeForce 6600 GT videókártya

Ezek vannak nekem :)
  • Shiwo
    nyah..csreberéltem kódokat, így vhogy sikerült elindítani..csak újabb problémám van..vmiért nem hajlandó elindítani, ha megy a tűzfal o.O
  • Gólya #19607
    megnéztem
  • Mike at home
    milyen grafkartyad van?
  • Babapofi
    Nekem mostanában lefagy a Sims. Igaz majdnem fél napig nyomom folyamatosan. ^^ Nameg a régi problémám még most is fennáll, hogy a max grafikai beállítások mellett is visszavesz a grafikából. Bár ez lehet a több gigányi letöltött cucctól van. ^^ Kis telkeken még minden ok, de ha építek egy nagyobb házat egyből visszavesz.

A magyarítás nekem elég könnyen ment. Amint megjelent a Fun Stuff Pack magyarul raktam fel és minden magyar lett kivéve pár dolgot (pl a szomszédságok nevei, de sztem azok magyarul elég gagyik). De sztem is sokkal jobb angolul én is csak a meló közben néha felbukkanó ablakok miatt magyarítottam, ahol választani kell vagy passzolni. Bár még így magyarul is megszívom néha. :D

Letöltött cuccokat sztem érdemes keresni bár télleg rontják a játék minőségét, de sztem megéri. Lassan már teljesen élethű simeket tok csinálni (élethű szemek, bőrszín) Ha lehet ajánlani én a www.modthesims2.com -t ajánlanám itt ingyenes reg van és mindenfélét le lehet tölteni. Amúgy én ha találok egy jó oldalt meglesem mi van a linksbe és ott általában az igényes bannerek között sok-sok jó oldal van. Persze néha ez is csalóka. :)
  • Shiwo
    Érdekes problémám akadt...feltettem az alap sims2 -t (dvd-s magyar verzió)
    otthon magyarul, demon-ba montoltam a miniimage-t, és ment is szépen..
    barátnőmnél ugyanerről a telepítőről telepítettem, csak angol nyelven (gyakorolni akarja az angolt, és ragaszkodott hozzá)
    ugyanúgy mountoltam, és azt írja ki, hogy tegyem be az university cd-t..próbáltam crackkel is, de akkor is ugyanez az üzenet.. (az egyetem meg sincs, soha nem is volt fenn a gépen..) Mi lehet a probléma megoldása ?
  • Curesz
    Amúgy ha például csinálok egy mozit egy közösségi területre akkor oda járni fognak a simek vagy csak dísznek lesz ott?XD
    Egyik nap cisnáltam egy templomot temetővel meg minden, és a templomba akartam rakni ilyen oltárt vagy mi az, amnek a segítségével összelehet házasodni:D, és egyszerüen nem találtam meg...lehet hogy azt csak saját házba lehet rakni?:( (megvan az összes kiegészítő)
  • Mike at home
    nem látom amit töröltem
    az exe-t kérted
  • Mike at home
    nalátod, megy ez :)
  • maffioso
    te töröltél vmi hszemet:D küddel privibe plz mer nemtom mit irtam oda nem akarom ujra beirni csak kiváncsi vok
  • maffioso
    énnem vitáztam csak alapbol kissé agressziv a beszédmodom ha vki annak vette bocs na szoval kellene vmi help akár egy sims2sp.exe féjl rarban küldve mailemre (mesés diszleket exeje) vagy vki seggiccsen plliiiiiiiiiiz
  • Mike at home
    akkor most ezt újra, jó? kultúráltan
  • Mike at home
    most segítség kell, vagy vitatkozol? :)
  • maffioso
    :O de nekem kérte a cracket annak idején
    mint mondtam fentvan az egyetem és a mesés is
  • Mike at home
    nem kell crack, faq-ban elolvashatod hogy kell futtatni
  • maffioso
    amugy az én problémám most jelenleg felülmulta mindenki tudását beleértve az enyémet is?
  • Mike at home
    majd én lebaszom ha kell, köszi
  • Mike at home
    csakhogy itt nem fog veszekedni senki senkivel, ehhez tartsátok magatokat
  • maffioso
    nem csak nem birom ha inzultálnak
    nemond h énkezdtem
    engem is lebazstakmár reklámér
  • Mike at home
    legközelebb ezt így vezesd be

csináltam egy sims2 oldalt, ajánlom mindenki figyelmébe

ja és ne beszélj csúnyán
  • Curesz
    az igaz...de maffiózó: neked midnen topikba veszekedned kell vkivel?
  • Apritok
    Bocsi de ezt a tesóm irta nem én!
  • Apritok
    Sziasztok!www.magyar-sims2.gportal.hu !! mindenféleképen nézétek meg az oldalamat:) köszi
  • maffioso
    olyan gondom lenne h mikor elinditom a mesés diszletek cuccokat crackel akkor kijön egy kis ablak egy ikszel és más semmi
    a kiegészitők közül még az egyetem van fent
    ötlet?
  • Mike at home
    biztos örülne... :D
  • Gólya #19579
    cccc ....
  • Gólya #19578
    pl. erre nagyon jó az InSIMenator - megidézhetsz bárkit a telkedre, anélkül, hogy előtte ismerted volna
  • Mike at home
    majd csinálok neki Buzifalvát :))))
  • Gólya #19576
    azt viszont megcsinálhatod, hogy töltesz le házakat, simeket és berakod őket egy faluba - az ismerkedés meg úgyis megoldódik, mert alig teszik le magukat a simek az új házukban, jön a vendég, s előbb-utóbb az egész falu ismeri egymást
  • Gólya #19575
    ugyan töltöttem már le falut, de az tök üres volt, azért is írtam, hogy nem nagyon láttam ilyen benépesített kolóniát - elég sok helyen nézegettem, csak üresek vannak
  • Mike at home
    gondolom olyanra gondol, ahol kapcsolatok is vannak, az egy helyen élők ismerik egymást
  • Gólya #19573
    szerintem ilyen teljesen kész falut nem igazán fogsz sehol találni
    végy magadon erőt, csinálj magadnak - vagy válogass az alapból
    bár ki tudja - ha keresgélsz, talán lesz eredménye (mondjuk én még eddig csak üreset láttam)
  • Dave000
    ilyet már én is kerestem, de sehol sem találtam...
  • wamp
    Igen....pont a magyar verziósnál. Esetleg az lehet gond, hogy a University nem magyar?
  • wesker24
    a magyar verziós Sims 2 Éjszakáknál állt meg a telepités 57 %-nál ???

Mert nálam nem volt ilyen probléma legalábbis a magyar verzióval nem !!!!
  • wamp
    Sziasztok!
    A problémám a következő: próbálom telepíteni a nightlife-ot, de 57%-nál egyszerűen megáll az installálás, anélkül, hogy kiírna bármit is, vagy kilépne.......tapasztalat valaki már hasonlót?
  • Gary
    3 különböző "neighbourhood" is van alapból a játékban...
  • fatima15
    Hali!

Megnéztem a forumban hogyhogyan kell elinditani a Vár az üzletet mindent ugy csináltam ahogy irtátok de még mindig nem tudom elinditani!!!
    Lécci segítsetek!
    Probálkoztam a Safe Disk4-gyel vagy mivel de avval se tudom elinditanni!