32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Danton #19611 csákó!!, egy kérdés srácok: az eljegyzést hogy lehet megszüntetni???
eéőre is thx, respekt!!! -
Gólya #19610
jár a baba, jár .... -
Babapofi #19609 ADM Athlon (tm) 64 Processzor
3200+
2,01 GHz, 768 mb RAM
GeForce 6600 GT videókártya
Ezek vannak nekem :) -
#19608 nyah..csreberéltem kódokat, így vhogy sikerült elindítani..csak újabb problémám van..vmiért nem hajlandó elindítani, ha megy a tűzfal o.O -
Gólya #19607 megnéztem -
#19606 milyen grafkartyad van? -
Babapofi #19605 Nekem mostanában lefagy a Sims. Igaz majdnem fél napig nyomom folyamatosan. ^^ Nameg a régi problémám még most is fennáll, hogy a max grafikai beállítások mellett is visszavesz a grafikából. Bár ez lehet a több gigányi letöltött cucctól van. ^^ Kis telkeken még minden ok, de ha építek egy nagyobb házat egyből visszavesz.
A magyarítás nekem elég könnyen ment. Amint megjelent a Fun Stuff Pack magyarul raktam fel és minden magyar lett kivéve pár dolgot (pl a szomszédságok nevei, de sztem azok magyarul elég gagyik). De sztem is sokkal jobb angolul én is csak a meló közben néha felbukkanó ablakok miatt magyarítottam, ahol választani kell vagy passzolni. Bár még így magyarul is megszívom néha. :D
Letöltött cuccokat sztem érdemes keresni bár télleg rontják a játék minőségét, de sztem megéri. Lassan már teljesen élethű simeket tok csinálni (élethű szemek, bőrszín) Ha lehet ajánlani én a www.modthesims2.com -t ajánlanám itt ingyenes reg van és mindenfélét le lehet tölteni. Amúgy én ha találok egy jó oldalt meglesem mi van a linksbe és ott általában az igényes bannerek között sok-sok jó oldal van. Persze néha ez is csalóka. :) -
#19604 Érdekes problémám akadt...feltettem az alap sims2 -t (dvd-s magyar verzió)
otthon magyarul, demon-ba montoltam a miniimage-t, és ment is szépen..
barátnőmnél ugyanerről a telepítőről telepítettem, csak angol nyelven (gyakorolni akarja az angolt, és ragaszkodott hozzá)
ugyanúgy mountoltam, és azt írja ki, hogy tegyem be az university cd-t..próbáltam crackkel is, de akkor is ugyanez az üzenet.. (az egyetem meg sincs, soha nem is volt fenn a gépen..) Mi lehet a probléma megoldása ? -
Curesz #19603 Amúgy ha például csinálok egy mozit egy közösségi területre akkor oda járni fognak a simek vagy csak dísznek lesz ott?XD
Egyik nap cisnáltam egy templomot temetővel meg minden, és a templomba akartam rakni ilyen oltárt vagy mi az, amnek a segítségével összelehet házasodni:D, és egyszerüen nem találtam meg...lehet hogy azt csak saját házba lehet rakni?:( (megvan az összes kiegészítő) -
#19602 nem látom amit töröltem
az exe-t kérted -
#19601 nalátod, megy ez :) -
#19600 te töröltél vmi hszemet:D küddel privibe plz mer nemtom mit irtam oda nem akarom ujra beirni csak kiváncsi vok -
#19599 énnem vitáztam csak alapbol kissé agressziv a beszédmodom ha vki annak vette bocs na szoval kellene vmi help akár egy sims2sp.exe féjl rarban küldve mailemre (mesés diszleket exeje) vagy vki seggiccsen plliiiiiiiiiiz
-
#19598 akkor most ezt újra, jó? kultúráltan -
#19597 most segítség kell, vagy vitatkozol? :) -
#19595 :O de nekem kérte a cracket annak idején
mint mondtam fentvan az egyetem és a mesés is -
#19594 nem kell crack, faq-ban elolvashatod hogy kell futtatni -
#19593 amugy az én problémám most jelenleg felülmulta mindenki tudását beleértve az enyémet is? -
#19592 majd én lebaszom ha kell, köszi -
#19591 csakhogy itt nem fog veszekedni senki senkivel, ehhez tartsátok magatokat -
#19590 nem csak nem birom ha inzultálnak
nemond h énkezdtem
engem is lebazstakmár reklámér -
#19589 legközelebb ezt így vezesd be
csináltam egy sims2 oldalt, ajánlom mindenki figyelmébe
ja és ne beszélj csúnyán -
Curesz #19588 az igaz...de maffiózó: neked midnen topikba veszekedned kell vkivel? -
Apritok #19587 Bocsi de ezt a tesóm irta nem én! -
Apritok #19582 Sziasztok!www.magyar-sims2.gportal.hu !! mindenféleképen nézétek meg az oldalamat:) köszi -
#19581 olyan gondom lenne h mikor elinditom a mesés diszletek cuccokat crackel akkor kijön egy kis ablak egy ikszel és más semmi
a kiegészitők közül még az egyetem van fent
ötlet? -
#19580 biztos örülne... :D -
Gólya #19579 cccc .... -
Gólya #19578 pl. erre nagyon jó az InSIMenator - megidézhetsz bárkit a telkedre, anélkül, hogy előtte ismerted volna -
#19577 majd csinálok neki Buzifalvát :)))) -
Gólya #19576 azt viszont megcsinálhatod, hogy töltesz le házakat, simeket és berakod őket egy faluba - az ismerkedés meg úgyis megoldódik, mert alig teszik le magukat a simek az új házukban, jön a vendég, s előbb-utóbb az egész falu ismeri egymást -
Gólya #19575 ugyan töltöttem már le falut, de az tök üres volt, azért is írtam, hogy nem nagyon láttam ilyen benépesített kolóniát - elég sok helyen nézegettem, csak üresek vannak -
#19574 gondolom olyanra gondol, ahol kapcsolatok is vannak, az egy helyen élők ismerik egymást -
Gólya #19573 szerintem ilyen teljesen kész falut nem igazán fogsz sehol találni
végy magadon erőt, csinálj magadnak - vagy válogass az alapból
bár ki tudja - ha keresgélsz, talán lesz eredménye (mondjuk én még eddig csak üreset láttam) -
#19572 ilyet már én is kerestem, de sehol sem találtam... -
wamp #19571 Igen....pont a magyar verziósnál. Esetleg az lehet gond, hogy a University nem magyar?
-
#19570 a magyar verziós Sims 2 Éjszakáknál állt meg a telepités 57 %-nál ???
Mert nálam nem volt ilyen probléma legalábbis a magyar verzióval nem !!!! -
wamp #19569 Sziasztok!
A problémám a következő: próbálom telepíteni a nightlife-ot, de 57%-nál egyszerűen megáll az installálás, anélkül, hogy kiírna bármit is, vagy kilépne.......tapasztalat valaki már hasonlót? -
Gary #19568 3 különböző "neighbourhood" is van alapból a játékban... -
fatima15 #19567 Hali!
Megnéztem a forumban hogyhogyan kell elinditani a Vár az üzletet mindent ugy csináltam ahogy irtátok de még mindig nem tudom elinditani!!!
Lécci segítsetek!
Probálkoztam a Safe Disk4-gyel vagy mivel de avval se tudom elinditanni!