Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem volt egy ilyen eset - koleszos barátságból alakult, apuka azóta is mellékvágányon van - kísérlet volt arra, hogy tudja ellátni egy szülõ egyedül a csemetét (egész tûrhetõen ment a dolog - a hármasikrek mellett hiába volt két szülõ, enyhe infarktusközeliség volt felfedezhetõ, mire iskolás lett a triumvirátus)
nmásrészrõl együtt is lehet lakni, sõt különélve is lehet gyerekük (de ebben azért nem vagyok annyira biztos)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
egyébként ha biztos akarsz lenni benne, hogy kimentette, akkor kilépéskor megkérdezett mentsen-e? mondj igent
ha ezzel együtt nem menti ki, próbálj meg egy másik terepet, (van három) költöztess be a listából vkit egy üresenálló házba (üres házakat is találsz a házak listájában) és ments
ha seikerült, ha nem, gyere ide, és ird le mi történt
esetleg codec pack-ok üdülése a gépen
fogalmunk sincs azóta sem mi lehet a hiba, és akinek ilyen gondja volt az sem szólt vissza, hogy most már jó, vagy vmi miatt mûködik
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Rájöttem a mentésre <-- ez a jó hír 😄😄😄
De nem tom hogy hogy kell eljegyeztetnem magam a sims2ben...
Mert a vágyaim közt ott van 1 jeggyürû..
Ez automatikusan fog megtörténni vagy csinálni kell valamit?
Eéõre is kösszentyû😊
Vendy
Eléggé tuti képeket láttam róla
Az lenne a problémám, hogy nem tudok menteni, amikor létrehoztam egy emberkét, és beköltöztettem, majd berendeztem a lakást a "save" gombra nyomtam, nem történt semmi, de gondoltam mentette, minden lényeges lépés után ezt megtettem, mindig save eltem, de mikor meg akartam nyitni a mentéseimet, semmi nem volt meg, ugyanugy nézett ki a ház mint beköltözéskor. Most elõször próbáltam menteni, de nem tudtam, mit rontottam el? Vagy mit kéne máshogy csinálni? Segítsetek légyszi!
Vendy
ATi - The Ultimate Visual Experience
végre megvan, s mûködik is
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Egyik havernál feltettem a SIMS2-t mind a 3 kiegészitõvel (egyetem éjszakák, karácsony) Az intro elindul de utánna kiakad!
Próbáltam mini image-vel de ugy sem ment!
Mi lehet az oka?
Akit tudja a hiba okát segitsen!
Elõre is köszönet!
kegyeskedjetek már rábökni, köszi!
Nem tudná valaki megmondani hogy melyik crack kell ahoz hogy a sims 2 alapjátékban tudjak falat építeni? Mert nekem nem eredeti a játékom.
THX!
Szóval: Megszereztem a Sims2 egyik ismerõsõmtõl, rendes 4 cd-s, fel is tettük minden jó és szép, viszont, nem indul el, mégpedig azért nem mert bnõm szerint kell valami "pici" program amit a játékkal együtt futtatni kellene, hogy minden simán mennyen. Neki ez fent volt a gépén csak mivel az KO lett így csak a cdket tudta odaadni, valami mappában volt neki. Kérem aki hallott már ilyenrõl ill. tudja a progi nevét infozza!!! KÖSZI 1000X ELÕRE IS!!!
Vendy
Nem használok DC-t
Köszi
qrva annyukat
annyira nem érdekes, csak furcsa volt, hogy még él, de nem elérhetõ
végül is, ha eddig megvoltak nélküle, ezután sem lesz gond, hogy nincs
Ha igen, milyen verzió, milyen fileokból áll az image?
Nem volt benne SUB kiterjesztésû file? Mert nálam azt keresi a Daemon,
s emiatt nem tudom mountolni.
Ha igen, megköszönném, ha valahová feltöltenéd nekem a 2 SUB file-t
Nem lehet túl nagy a méretük.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Nagyon kéne!
hol lehetne megtalálni?
ui. kinyírtam Mortimert, s a gyerekek még csak nem is ismerik az anyjukat!<#confused>#confused>
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
A wandoo-ról szedtem le mindkettõt! Az alap sims2õt meg az egyetemet is. Nálad megy az egyetem?
Akkor a winemmel lesz gond.
Ebbõl format lesz..... 😊
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
MENNIE KELLENE ennek így? Kipróbáltad? Mert ha igen, akkor jöhet az új windows, stb, de ha SENKINÉL sem megy, akkor nem érdemes szenvedni vele.
Válaszodat elõre is köszönöm, örök hálám, hogy ilyen segítõkész vagy!
Kipróbáltam 3.47-el. Semmi
Leszedtem az új 4.03-at. Semmi
Letöröltem a Sims 2-õt is, újra felraktam, emulációk nélkül. Semmi.
Szabálytalan mûvelet, és kilép.
Szóval van akinél mûködik ez a páros????
PLS HELP!!!!!!!!!!
Törlöm, próbálom.
Aztán még zaklatlak... <#vigyor>#vigyor><#worship>#worship>
Köszönöm hogy segítesz!!!
Kikapcsoltam a Safedisk emulációt / nem ment, uninstall, felraktam újra, úgysem ment, minduntalan kifagy szabálytalan mûvelettel az üdvözlõképernyõ után.
Annyi lenne a kérdésem, hogy van aki próbálta, akinél megy a (letöltött! DE)
gyárilag magyar Sims 2 és a szintén gyárilag magyar University? (egyik sem eredeti). Mert ha másnál megy, akkor a gépembe van a hiba, akkor valamilyen cucc fent van, amit ez nem szeret.
Válaszodat (szotokat) elõre is köszönöm!
Lenne egy nagy problémám.
Leszedtem a SIMS2-EGYETEM kieget (a magyart), de nem indul.
Alap magyar Sims 2 van fent, az egyetemet feltelepítettem, ellenõrizte az alapjátékot, minden ok, telepítés vége, 1-es cd berak, játék indít, képet bedobja, elveszi és hibaüzenettel kilép:
A(z) The Sims 2 University hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
Aki tudja, hogy hogyan kell elindítani a Sims 2 egyetemet, vagy hogy melyik verziók mennek tutira, az légyszi HELP!!!!!!!!!!
Valaki részletesen írja le, hogy hogyan kell felrakni ezt a kieglemezt please!!!
Elõre is köszi!