32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
fatima15 #19651 Talán lekéne tölteni a sims 2 alap játék frissétését! Nekem volt ilyen hibám!
-
#19650 megint egy érthetetlen hibaüzi..
otthon feltettem a kiegészítőket, simán felment mind..
barátnőmnél ugyanazon telepítők, ugynaz a sorrend, ugyanazon kódok..mikor felmegy a gém, vmit update-elni akar..ott hibát jelez, és nem mennek fel a kiegészítők..prócáltam másikat telepíteni, annál is ugyan ott állt le..most mi lehet a gond ?!? -
#19649 6600GT-s #19297 hszben -
#19648 SimPE
tools menü
neighborhood browser, sim browser -
#19647 nem, a 6600GT a ludas, megirtam már itt a fórumban is, mi a megoldás, illetve most irtam neki privit, mit keressen -
#19646 msnenem:[email protected] -
#19645 vki elküldené nekem a dvdés változat tsbin nevű mappát mert az én dvdémen tök üres vagy az nem baj? mert nem rak exe fájlt -
#19644 köszi a gyors választ :) -
Curesz #19643 az egyetem 2cds, az üzletes 1 -
#19642 az egyetem és az üzletes kiegészítő hány cd-s ? -
#19641 nem... már megvan elindult de azért köszi -
Coolfire #19640 Jah..tehát már az autorunja sem indul el egyiknek sem?Mert akkor az oprendszerrel van gáz,nem engedi a cd indítást. -
#19639 de nem tudom telepiteni mert akkor nem indul -
Coolfire #19638 Nem a játékot kell,hanem a miniképet és úgy elindítani az .exevel. -
#19637 sziasztok!
be mountolom daemonba a játékot és nem csinál semmit. megpróbáltam a vár az üzletet és az egyetemet is és egyik se.
valami tipp? -
#19636 bins könyvtárban, a "globalcatbin.bundle.package"-ben találtam olyat, hogy Age Date, de gőzöm nincs, hogy a sok hexadecimális érték közül mit kéne átírnom..ha 1általán ott kell.. -
#19635 nyah..tanácsoltátok, hogy tegyem fel a SimPe-t, mert abban áttom írni, hogy mennyi idő alatt öregedjenek a sim-ek (-> feltettem).. azt szeretném tudni, hogy mellik file-ban kutakodjak utána.. -
#19634 nálam: sims2 egyetem,karácsony,mesés,ájszakák -
Curesz #19633 egyetem-éjszakák-vár az üzlet-karácsonyi prty-mesés cuccok,díszletek -
#19632 én összevissza raktamfel -
#19631 8 -
#19630 amúgy kiegészítőket milyen sorrendbe érdemes feltenni ? -
#19629 gémkopiwörld.kom -
noca #19628 és pontos cimet tudnátok adni ahonnan jó cracket lehet letölteni? -
Coolfire #19627 #19614 -
noca #19626 valaki segitsen hogy a sima sims 2-t hogy inditsam el. DVD-n van meg. Milyen cracket használjak vagy valami... -
noca #19625 nem tudtam épitkezni és mindent probáltam és mostmár el sem indul.
-
Gólya #19624 na most a játék nem indul, vagy "csak" építkezni nem tudsz? -
noca #19623 csa.
az a bajom hogy nem lehet épitkezni..a faq szerint megcsináltam amit kell és amikor inditanám nem csinál semmit.segitsetek!! -
#19622 oh thank király vagy
-
Coolfire #19621 Pedig ott van..letöltések/kat. mutatása/mini imagek/és voilá..:) -
#19620 nem találom
hol van írd má le Coolfire -
Coolfire #19619 pölö a fakuból.. -
#19618 valaki el tudná nekem mondanihogy honnan lehet letölteni a sims 2 éjszakák-hoz a mini image filet. [email protected] -
Coolfire #19617 Meg kell csalni keményen a másikat,mikor a gyűrű átszúrva karddal megjelenik,már jó úton jársz és ha már óriási mínusz van akkor kiírja,hogy válás/eljegyzés felbontása. -
Coolfire #19616 Kevés a memória,azért vesz vissza,vegyél még 512MB-t akkor jó lesz. -
Coolfire #19615 Ez passz.. -
Coolfire #19614 Elvileg,ha DVD-s akkor menni kell a magyarnak is krekkel(nekem is megy).De erre is vonatkozik,ha peccselve van,csak a minikép jó neki.Az egyetemet amúgy a magyar verza szokta minden nyelven kéregetni. -
Coolfire #19613 Nem sokkal lentebb leírtam,hogyan kell indítani.Nos:ha nem patcheled,akkor az RLD crackkel menni fog.Ha felpeccselted,akkor vagy berakod a kiírt clonet+sd4hide,v. mountolod a maxiimaget(alkesz,DT) és rejted s4hide-vel. -
Gólya #19612 gondolom, ha összevesznek alaposan, biztos lesz rá valami opció - én még nem csináltam ilyet (de mintha már lett volna ilyesmiről szó, legalábbis valami rémlik)