Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit ma megtehetsz, azt holnap is megteheted.
na az szuper
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Énis egyszerre három simet küldtem egyetemre, ebbõl kettõ Maxis made úgyhogy a skilljeik ennek megfelelõen alacsonyak voltak, a harmadik pedig nekem köszönhetõen született. neki már nem kell olyan sokat tanulnia, hogy elárje az A+ szintet. Egyetértek veled, tényleg nem könnyû egyszerre három simet terelgetni, de nem lehetetlen küldetés. Amúgy van még mit ztanulnom nekem is a gameval kapcsolatban.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Na megint elkezdtem játszani vele(jön az OFB,bele kell lendülni),az összes gyereket egyetemre küldtem egy koleszba.Na itt b@xtam el...3 kölköt irányítani,tanultatni a summa cum laude-ért ráadásul haverkodtatni,szórakoztatni,titkos klubba és görögbetûs házba menni,ja és bele az éjszakába.Valami embertelen nehéz,de jó...mazochista vagyok..😊És mind a 3 más életcélú.Ugye a legkönnyebb a kis tudás életcélú,mert úgyis tanulnia kell az aspi pontokért(vele az összes létezõ ösztöndíjat elnyertem,amit skillekkel el lehet),a hírnév életcél ugye meg az egyetem nagymenõje akar lenni,ez már kemény dió.A pénzes meg mindig lóvé utár sóvárog,ez általában mestermû(iromány v. festmény)de fullos a kreativitása,úgyhogy megy a fun és az aspi is.Egyszóval qrva nehéz lett hirtelen.😊Ha érdekel esetleg vkit az elérhetõ ösztöndíjak listája a www.snootysims.com-on megtalálja(angolul persze).Ha valaki átírja magyarra,esetleg mehet a FAQ-ba.A gyerkõc 7000 simivel indított.De már szemeszterenként az A+ ugyanúgy 1200 simit ér.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
azért 3-4 karrier, mert kíváncsi voltam, mit tudnak még kitalálni
a falu pedig tele, mint a reggeli buszok, már így is "lakunk" más faluban is
midõn pedig Mortimer elhalálozott, ha jól emlékszem 65 "napos" volt - mindenesetre a családjából egész tûrhetõ csapatot sikerült "nevelnem"
igazából Pleasantékra vagyok büszke - utálatos társaság volt, pénz, mint a pelyva, viszont mindenki sötét, mint az éjszaka, ráadásul mindenki utált mindenkit
most a két csaj egyetemista, szülõk tisztes munkásemberek, és ha nem is imádják 100 %-ra egymást, legalább már nem köpködnek - mindez egy hét alatt (igaz, hajtottam õket, mint Singer a találmányát)
ja és nem utolsó sorban még a házuk is egész pofás

aztán tipegõ korban a smart milk segítségével szépen lehet fejleszteni a skilleket, egyiket akár 4-5-re is, amit aztán gyerekkorban ki is tud maxolni, akár egy nap alatt is (esküszöm mint az életben, a gyerek gyorsan tanul)
náalam a tinédzser kort inkább a haverkodás jellemzi, kevésbé a tanulás, amiíg nem megy koleszbe, elég kétnaponta suliba járni, 9 elõtt a bandát áthivni, és ott van elöttük az egész nap
mindenbõl max, 3-4 karrier? :o
talán az egész faluban (vagyis amióta sim2 a gépemen van) 2 simnek sikerült eljutnia a karriere csúcsára, olyan, hogy több karrier, elképzelhetetlen 😊
mostabni fickó, akivel újat kezdtem a Nightlife után pl. életében nem dolgozott, és a nõibõl élt (Freud biztos mondana erre vmit 😊, azt hiszem talán 62 napos, de még mindig nincs kimaxolva mindene, nem is lesz, én nem vagyok maximalistam, van 3 gyereke, ebbõl az egyik most ment egyetemre, így is iszonyat hosszú a játék, nem hiszem, hogy pl. a legkisebbnek valaha lesznek unokái, talán majd az n+1. kieg után
megöregíteni én sem szoktam a simeket, de most ezzel szakítottam, az anyuka nem ivott több elixirt és szépen átment idõskorba, kiváncsi vagyok meddig fog élni, hogy fognak rá emlékezni, stb
hm... végülis a kezdõpasas is megmurdelhetne, középsõ kölke egész ígéretes
mondjuk elég félénk, de az utolsó 3 tulajdonsága (body, play, nice) mind 10-es
felnõttnek adtam, de van egy házaspárom, mindenbõl max. pontot szereztek, végigcsináltak három vagy négy karriert, van négy gyerekük, unokájuk, már nem igazán tudok velük mit kezdeni, tehát hagyom õket megöregedni és meghalni
inkább addig érdekes az egész, míg ilyen tudatlanokból kinövik magukat úgymond "normális" lénnyé (már amennyiben ebben a játékban ilyenrõl lehet beszélni)
igazából elõször nem állt szándékomban elpusztítani a simjeimet - igen megkedveli õket az ember, míg játszik velük -, de már tényleg nem tudok velük mit csinálni és az újabb kihívás jobban tetszik
a postást meg nem törlöm, marad a saját ház, mint írtam
miért, tiniként már lehet életelixirt inni, szal van idõ tanulni
másrészt a postás illetve a psotaláda kitörlését nem ajánlom, mert elcseszõdhet az egész, míg a kaching-tõl nem
a postásnak mi baja lesz, ha letörlöm?
postást inkább ne töröld le, akkor már inkább csaj be pénzt
csak most nem saját kreációjú simekkel játszom és amíg ezek a szerencsétlenek alapvetõ dolgokat megtanulnak, jól jön a kolesz
így viszont ez a nyamvadt postás.... szerintem kifigyelem, mikor jön és letörlöm
hátha elunja egy idõ után
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
maradok a saját háznál
ahol nem kell fizetni az az államilag támpgatott
elég aprólékosan összehasonlítgattam a különbözõ helyeket, teljesen egyformák (saját építésû mind) és mégis....
ugyanúgy építettem, ugyanúgy írtam a kódot és egyik helyen otthagyja a számlát a postás, a másikon nem<#conf>#conf>
HA VALAKI HASZNÁLT MÁR ILYET, SZÓLJON LÉGYSZI!
ha elindítom, még nyugodtan alhatok egyet
ezért lenne jó valami megoldás
bár lehet, hogy azzal cvsak a custom cuccokat lehet piszkálni, sosem használtam még
mit mondjak én? a letöltött dolgaim közel 1 gigásak
a minap elküldtema kölköket egyetemre, erre beszveppelt másfél gigát, kell neki a 2 giga ram, de mégjobb 4 😊 (csak 1 van)
tudom, hogy a Maxisnál kellene talán szólni (vagy az EA-nál), de nekem nincs ott ismerettségem, ráadásul sziporkázó nyelvtudásom sem teszi lehetõvé, hogy szóba álljanak velem
esetleg valaki tud valami megoldást erre?
mármint a selejtezésre<#nemtudom>#nemtudom>
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Gyári Sims2 nem akar települni, piros X-el elszál, rögtön az elején, nem tudja valaki, hogy mi lehet a probléma???
A lemez szerintem jó, mert már fel lett telepítve erre a gépre, csak le kellett szedni, és most újra feltenném, de nem megy 😞((
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
a simek olyanok mint a csimpanzok, egy szemernyi huseg nincs bennuk
szal ameddig le nem buktok, nyugodtan mehet az enytyempentyem
vagy hazasodni akarsz? a pasi koltozzon oda hozzad, neha hivjatok meg a leendo exet, proszivozzatok meg egy kicsit a skilljeit, aztan az orra elott egy kis hancur, ki lesz akadva
Hát én csupa kérdésbõl állok, próbálom kiborarázni a FAQ erre vonatkozó részeit, de nem megy 😞
Az a probléma, hogy ugyan "szerelmesek" vagyunk egymásba, de a hapsinak felesége van... és én ezt csak most vettem észre...
Mit tegyek? Elválás van?
Vendy
két titni pl még a csecsemõket is el tudja látni, ha felváltva járnak suliba
de pl. az is aranyos volt, hogy a gyerek visszakönyörögte apukát a Haláltól
az egyedül nevelõ simem - ha dolgozni indult - hívott segítséget, bár ha jól emlékszem, egy napról volt szó, mert a többi szabadnap volt (így jött ki az elõlépésekkel a munkaidõ)