Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet, hogy kipróbálom. Bár tartok tõle.

Amit ma megtehetsz, azt holnap is megteheted.

Mike
a legjobb az, amikor 8-an vannak a családban
na az szuper

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Hali!
Énis egyszerre három simet küldtem egyetemre, ebbõl kettõ Maxis made úgyhogy a skilljeik ennek megfelelõen alacsonyak voltak, a harmadik pedig nekem köszönhetõen született. neki már nem kell olyan sokat tanulnia, hogy elárje az A+ szintet. Egyetértek veled, tényleg nem könnyû egyszerre három simet terelgetni, de nem lehetetlen küldetés. Amúgy van még mit ztanulnom nekem is a gameval kapcsolatban.

Ja az én "alapítóim" is a karriercsúcson vannak,a nõ világsztár,a manusz meg kórházigazgató.De amíg a csajsziból világsztár lett,meg kellett küzdeni.Azt a rengeteg barátot megtartani,meg skillezni állandóan.De most már mindkettõ fullextrás skillekbõl.😊És még mindig gyereket akarnak.Lehet,hogy csináltatok még velük,mert jó a génállomány..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mike
én nem vagyok ennyire mániákus a tanulással, csak lazán

Háj!
Na megint elkezdtem játszani vele(jön az OFB,bele kell lendülni),az összes gyereket egyetemre küldtem egy koleszba.Na itt b@xtam el...3 kölköt irányítani,tanultatni a summa cum laude-ért ráadásul haverkodtatni,szórakoztatni,titkos klubba és görögbetûs házba menni,ja és bele az éjszakába.Valami embertelen nehéz,de jó...mazochista vagyok..😊És mind a 3 más életcélú.Ugye a legkönnyebb a kis tudás életcélú,mert úgyis tanulnia kell az aspi pontokért(vele az összes létezõ ösztöndíjat elnyertem,amit skillekkel el lehet),a hírnév életcél ugye meg az egyetem nagymenõje akar lenni,ez már kemény dió.A pénzes meg mindig lóvé utár sóvárog,ez általában mestermû(iromány v. festmény)de fullos a kreativitása,úgyhogy megy a fun és az aspi is.Egyszóval qrva nehéz lett hirtelen.😊Ha érdekel esetleg vkit az elérhetõ ösztöndíjak listája a www.snootysims.com-on megtalálja(angolul persze).Ha valaki átírja magyarra,esetleg mehet a FAQ-ba.A gyerkõc 7000 simivel indított.De már szemeszterenként az A+ ugyanúgy 1200 simit ér.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Én kb. másfél hónapja játszom ezzel a játékkal. Dreamerékkel kezdtem az ismerkedést, de menet közben megkedveltem õket. Mostanra már õk a leggazdagabb család a faluban. A tini felnõtt és kreáltam neki egy feleséget, õk már külön házban laknak. Az "öreg" feleségül vett egy npc csajszit, akivel nagyon jól megértik egymást, már két gyerekük született. A hapsi elérte a katonai pálya csúcsát, most gondolkodom egy új karrieren. A csaj pedig a munkakerülõ pályán tevékenykedik.

az említett házaspár egyik (ha nem az egyedüli) legjobban sikerült kreációm
azért 3-4 karrier, mert kíváncsi voltam, mit tudnak még kitalálni
a falu pedig tele, mint a reggeli buszok, már így is "lakunk" más faluban is
midõn pedig Mortimer elhalálozott, ha jól emlékszem 65 "napos" volt - mindenesetre a családjából egész tûrhetõ csapatot sikerült "nevelnem"
igazából Pleasantékra vagyok büszke - utálatos társaság volt, pénz, mint a pelyva, viszont mindenki sötét, mint az éjszaka, ráadásul mindenki utált mindenkit
most a két csaj egyetemista, szülõk tisztes munkásemberek, és ha nem is imádják 100 %-ra egymást, legalább már nem köpködnek - mindez egy hét alatt (igaz, hajtottam õket, mint Singer a találmányát)
ja és nem utolsó sorban még a házuk is egész pofás

Az EA szerint az új kieg megjelenési dátuma március 3. Majd meglátjuk...

Mike
ja igen, és készül már a régi 3.0-ás kolesz új változata, hamarosan le lehet majd tölteni

Mike
arról nem beszélve, hogy milyen kis helyes fejet birtam neki hajakból összehozni

Mike
no igen, de a legjobb ha a sim tipegokent indul, megjobb ha születik, mert akkor akár 32-35 tulajdonságpontjapontja is lehet alapból, ami bizony nem rossz
aztán tipegõ korban a smart milk segítségével szépen lehet fejleszteni a skilleket, egyiket akár 4-5-re is, amit aztán gyerekkorban ki is tud maxolni, akár egy nap alatt is (esküszöm mint az életben, a gyerek gyorsan tanul)
náalam a tinédzser kort inkább a haverkodás jellemzi, kevésbé a tanulás, amiíg nem megy koleszbe, elég kétnaponta suliba járni, 9 elõtt a bandát áthivni, és ott van elöttük az egész nap

mindenbõl max, 3-4 karrier? :o
talán az egész faluban (vagyis amióta sim2 a gépemen van) 2 simnek sikerült eljutnia a karriere csúcsára, olyan, hogy több karrier, elképzelhetetlen 😊

mostabni fickó, akivel újat kezdtem a Nightlife után pl. életében nem dolgozott, és a nõibõl élt (Freud biztos mondana erre vmit 😊, azt hiszem talán 62 napos, de még mindig nincs kimaxolva mindene, nem is lesz, én nem vagyok maximalistam, van 3 gyereke, ebbõl az egyik most ment egyetemre, így is iszonyat hosszú a játék, nem hiszem, hogy pl. a legkisebbnek valaha lesznek unokái, talán majd az n+1. kieg után

megöregíteni én sem szoktam a simeket, de most ezzel szakítottam, az anyuka nem ivott több elixirt és szépen átment idõskorba, kiváncsi vagyok meddig fog élni, hogy fognak rá emlékezni, stb
hm... végülis a kezdõpasas is megmurdelhetne, középsõ kölke egész ígéretes
mondjuk elég félénk, de az utolsó 3 tulajdonsága (body, play, nice) mind 10-es

Kodlovag
Dehát miért ölöd meg õket? Költöztesd át a házaspárt egy másik házba, és ne játssz velük többet. De ott lesznek a játékban, lehet velük barátkozni, meghívni... A gyerekeikkel meg kedvedre folytathatod ugyanott.

tiniknek nem szoktam elixírt adni, nekem az az idõ sok mindenre elég, csak nyilván könnyebb dolga van az embernek egy saját nevelésû simmel
felnõttnek adtam, de van egy házaspárom, mindenbõl max. pontot szereztek, végigcsináltak három vagy négy karriert, van négy gyerekük, unokájuk, már nem igazán tudok velük mit kezdeni, tehát hagyom õket megöregedni és meghalni
inkább addig érdekes az egész, míg ilyen tudatlanokból kinövik magukat úgymond "normális" lénnyé (már amennyiben ebben a játékban ilyenrõl lehet beszélni)
igazából elõször nem állt szándékomban elpusztítani a simjeimet - igen megkedveli õket az ember, míg játszik velük -, de már tényleg nem tudok velük mit csinálni és az újabb kihívás jobban tetszik
a postást meg nem törlöm, marad a saját ház, mint írtam

Mike
"és amíg ezek a szerencsétlenek alapvetõ dolgokat megtanulnak, jól jön a kolesz"

miért, tiniként már lehet életelixirt inni, szal van idõ tanulni

másrészt a postás illetve a psotaláda kitörlését nem ajánlom, mert elcseszõdhet az egész, míg a kaching-tõl nem

mit nem értesz?
a postásnak mi baja lesz, ha letörlöm?

Mike
hogy micsoda? nem nagyon értem amit irsz

postást inkább ne töröld le, akkor már inkább csaj be pénzt

semmi baj
csak most nem saját kreációjú simekkel játszom és amíg ezek a szerencsétlenek alapvetõ dolgokat megtanulnak, jól jön a kolesz
így viszont ez a nyamvadt postás.... szerintem kifigyelem, mikor jön és letörlöm
hátha elunja egy idõ után

Mike at home
bocs 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

szívatásból 5-ös (mármint Neked<#ejnye1>)
maradok a saját háznál

Mike
elcseszõdési véletlenszám alapján 😊

ezt mi alapján dönti el?

Mike
igen
ahol nem kell fizetni az az államilag támpgatott

és olyat tapasztaltatok már, hogy a koleszban egyik helyen kell számlát fizetni, a másikon nem?
elég aprólékosan összehasonlítgattam a különbözõ helyeket, teljesen egyformák (saját építésû mind) és mégis....
ugyanúgy építettem, ugyanúgy írtam a kódot és egyik helyen otthagyja a számlát a postás, a másikon nem<#conf>

Mike
letöltöd és megnézed mit lehet vele csinálni

Mike
mennyi ramod van? 1 gigánál már egész elviselhetõ, de mégjobb 2 giga

tudsz róla, hogy esetleg valaki használta már ezt a megoldást?
HA VALAKI HASZNÁLT MÁR ILYET, SZÓLJON LÉGYSZI!

valóban túl sok a cucc
ha elindítom, még nyugodtan alhatok egyet
ezért lenne jó valami megoldás

Mike
jut eszembe van egy olyan, hogy content manager
bár lehet, hogy azzal cvsak a custom cuccokat lehet piszkálni, sosem használtam még

Mike
túl sok a cucc?

mit mondjak én? a letöltött dolgaim közel 1 gigásak

a minap elküldtema kölköket egyetemre, erre beszveppelt másfél gigát, kell neki a 2 giga ram, de mégjobb 4 😊 (csak 1 van)

nagyon nagyra értékelném a Maxis-tól, ha valamikor a távoli jövõben lehetõvé tennék, hogy az alapcuccokból lehessen selejtezni

tudom, hogy a Maxisnál kellene talán szólni (vagy az EA-nál), de nekem nincs ott ismerettségem, ráadásul sziporkázó nyelvtudásom sem teszi lehetõvé, hogy szóba álljanak velem
esetleg valaki tud valami megoldást erre?
mármint a selejtezésre<#nemtudom>

Makkmag
Ja, végül sikerült, de egész nap baszakodtam vele, kézzel kellett kipucolni az egész winfost 😊))

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Mike
akkor fix maradt valami szarság az elõzõbõl a registryben

Makkmag
nem. Csak nem az én gépem, rossz helyre telepítették, aztán kézzel áthelyezték, majd letörölték, most próbálom felrakni, de elszáll, hibaüzenet nélkül, csak egy piros X-et tesz ki. Ezért nem akarom újrahúzni az egész oprendszert.

Mike
és mi változott az elõzõhöz képest? vmit cseréltél?

Makkmag
Hali
Gyári Sims2 nem akar települni, piros X-el elszál, rögtön az elején, nem tudja valaki, hogy mi lehet a probléma???
A lemez szerintem jó, mert már fel lett telepítve erre a gépre, csak le kellett szedni, és most újra feltenném, de nem megy 😞((

Mike at home
köszi

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

hi valaki nem tudna egy olyan oldalt mondanoi ahonnan letudnám tölteni a TomDelonge Gibson gitárját???? mert nem találoks ehol pedig egyszer régebben láttam csak nem tudom hol😞 az a valaki aki tud egy oldalt annak nagyon hálás leszek köszi

pill újra keresem, mert az óta újra frissítettem a gépem

Devids Pro
sorry majd javítom a karakterhibákat
rákattintasz a barátok listájára és a jobb alsó sarokban levõ jelre

Mike at home
a simsben ilyen aprosagokon nem kell fennakadni
a simek olyanok mint a csimpanzok, egy szemernyi huseg nincs bennuk

szal ameddig le nem buktok, nyugodtan mehet az enytyempentyem

vagy hazasodni akarsz? a pasi koltozzon oda hozzad, neha hivjatok meg a leendo exet, proszivozzatok meg egy kicsit a skilljeit, aztan az orra elott egy kis hancur, ki lesz akadva

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hol tudom a csaladfakat megnezni?

Vendy
Hali
Hát én csupa kérdésbõl állok, próbálom kiborarázni a FAQ erre vonatkozó részeit, de nem megy 😞
Az a probléma, hogy ugyan "szerelmesek" vagyunk egymásba, de a hapsinak felesége van... és én ezt csak most vettem észre...
Mit tegyek? Elválás van?

Vendy

Mike
linket!

Devids Pro
de ez nem hivatalos ugye?
Egy kiegészítõ a sims 2-höz, kb olyan mint a Christmas Party, szóval ez is csak egy ilyen fél játék, de kiegészítõ kategóriában van

Mike
csak plusz információ, ha valakit érdekel

két titni pl még a csecsemõket is el tudja látni, ha felváltva járnak suliba

de pl. az is aranyos volt, hogy a gyerek visszakönyörögte apukát a Haláltól

nem egészen értem, mire írtad ezt
az egyedül nevelõ simem - ha dolgozni indult - hívott segítséget, bár ha jól emlékszem, egy napról volt szó, mert a többi szabadnap volt (így jött ki az elõlépésekkel a munkaidõ)

Mike
elemi iskolás kisgyerek nem lehet meg felügyelet nélkül, de tini már igen
a pénzfa révén még éhen sem hal

és mivel õ korábban jön meg a suliból, kistesóját sem viszi el a gestapo