32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Gólya #19566
    ha jól emlékszem, már írtam, hogy (legalábbis szerintem)nem vagyunk okosabbak, szebbek, jobbak - csak ha érdekel valami, akkor keresünk
    személy szerint én meg egyáltalán nem vagyok valami zseni, viszont ha fontos valami, akkor megyek utána
    ez a Google pl. kimondottan nagyon hasznos olyan dolgokra, amit meg szeretne tudni az ember
    hidd el, rengeteget keresgélek én is
  • Danton
    csákó, az lenen a klérdésem, hogy tudtok egy olyan oldalt m,ondani ahol letölthetek egy full neighborhoodot, simekkel és kész házakkal és az egész hóbelevanccal együtt. Naon lusta vaok csinálni, előre is köszi, és kérlek le ne baszson mnár senki ha véletlenül ezt már kérdezték volna....

Előre is thx és respekt!!!!
  • Gólya #19563
    most tényleg komolyan kérdezem: itt senki nem olvas, nem keres, csak várja a sült galambot?
    szerintetek aki tud valamit, az honnan tudja?

bocs a házigazdától, moderátortól (tudom, nem kötelező válaszolni), de .... jujj, még megfelelő képet sem találtam
  • Gólya #19562
    clean installer
  • fatima15
    Hali!!!

Van olyan progi a sims2-höz ami ellenörzi a letöltött cucokat?? Mert a sims1-hez van olyan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha van esetleg ha leirnátok hol lehet letölteni jo lenne mert vagy 400db tárgyat töltötem le és nem müködik csak pár darab!!

Köszi szépen
  • nagy chris
    konkrétan nem vágom hogy mire jo (1-2 dolog kivételével) ez a sárga dobozka de nekem nem segitett :(
  • fatima15
    Hali!!!

Van olyan progi a sims2-höz ami ellenörzi a letöltött cucokat?? Mert a sims1-hez van olyan?

Ha van esetleg ha leirnátok hol lehet letölteni jo lenne mert vagy 400db tárgyat töltötem le és nem müködik csak pár darab!!

Köszi szépen
  • Gólya #19558
    talán ideje megismerkedni vele - bár, ha jól emlékszem, nem szeretsz csalni, de azért néha hasznos lehet
    látom, kibővült a neved
  • Gólya #19557
    gondolom, bekerült a különlegességek közé
    szépen megveszed azért a teméntelen pénzért, amibe kerül, aztán ha rákattintasz, megtudod, miket lehet elkövetni vele
    tudom még ajánlani az InSIMenator nevű praktikus dolgot, az az elektronikai cuccok közé kerül (csak akkor látod, ha az összest kéred, tehát nem kategorizálja) - ugyanezen helyről
  • Mike
    ezt nem ismerem
  • nagy chris
    és ezzel a kis sárga dobozkával mit csináljak ? :)
  • Gólya #19554
    ja
  • nagy chris
    ha a dokumentumokban nincs download mappa akkor oda csinálni kell ? :)
  • Gólya #19552
    regisztrálni kell, a többit meg elolvashatod
  • nagy chris
    tudnál adni pontos linket ? :)
  • Gólya #19550
    ha még mindig nem jó, esetleg próbálkozhatsz (ha nincs meg) az ffsdebugger nevű szép sárga dobozzal, ami az InSIMenatorról letölthető
  • nagy chris
    oksa , kösz mindent :) remélem mükszik :)
  • Mike
    nem kell
    akkor meg vlaszeg beszart a telek mentése
    próbáld ki, hogy más családnál is így működik-e
  • nagy chris
    nincs letöltött tárgyam , felraktam a 3 részt és más semmit, valszeg ujrateszem hátha jo lesz :( :)
  • Mike
    akkor valszeg vmelyik letöltött tárgy kavar be
  • nagy chris
    sztem ez vmi bug vagy nem tom mer csinálhatnak akármit mindig átvált jo mokábol katasztrofába mikor már csak 1min 15s van hátra :(
  • Gólya #19544
    itt sok mindent találsz
  • Mike
    bulit ugy kell tartani, hogy elotte athivod a szerelmed, es vele temazgattok, mig a tobbiek csinalnak amit akarnak (csak ne verekedjenek)

az oltar pedig valszeg az a futtatott rozsas kulteri ize lehet, ami alatt orok husegek fogad egymasnak a jegyespar
  • nagy chris
    végig itt vannak a vendégek de pontosan 1:15 van hátra és ilyenkor bármit is csinálnak átvált katasztrofálisra és nem lehet javitani se ... de nem akarnak hazamenni se meg semmi csak vmiért átvált :(
  • nagy chris
    " ajánlani tudom a snootysims oldalát" itt konkrétan hol van az ami segit nekem ? :)
  • el bruja
    Ha jol tom, még nem jelent meg.
  • TopGun
    Sziasztok! Nem tudja valaki megjelent mar a Face Factory 2?
  • Gólya #19538
    hát szerintem az oltár az lehet, amit írtam - gondolom, azt megtaláltad
    buli: minden vendég ott marad a buli végéig?
    ui. nálam előfordult, hogy valamelyik vendégen kitört a "hazamegyek"-frász és persze - ha épp nem volt több vendég, akkor leminősíti a bulit
  • nagy chris
    1:15 van hátra a bulibol és ekkor hirtelen Jó mókábol átvált dögunalomba , de miért ??
  • nagy chris
    FAQ-ban olvastam hogy " venni kell oltárt" és nem igazán találtam ... de és az mér van hogy a buli vége felé a buli szintje "katasztrofára" csökken ... snootysims ?? az mi is ? :D :P
  • Gólya #19535
    oltár?
    ha arra a "kapuszerűségre" gondolsz, az a különlegességek között van a partis cuccok közt
    a kis létszám leküzdésére ajánlani tudom a snootysims oldalát
  • Mike at home
    melyikük Ibron?
  • Mike at home
    2
  • Mike at home
    Dexantreal próbálj meg viselkedni és nem offolni

thx

ha ki akarod magad élni, irány a gumi!
  • nagy chris
    hol lehet megvenni az oltárt ? meg eljegyeztem a csajt és amikor csinálok egy mennyegzöt akkor a egész jo a buli de a végére mindig leugrik katasztrofára ... meg az mér van hogy csak 2 személyt tudok egy partyra meghivni ?
  • Gólya #19526
    egy, de "takarítani" elég - bár ahogy Ibront nézem ....
  • Neoncsoves
    Én ezt az üzletvezetőt úgy vettem ki hogy ha te nem vagy ott, akkor ő "parancsolgat"
  • Neoncsoves
    Srácok egy kérdésem lenne! Ha csinálok egy boltot, és egy alkalmazottra rábízom az üzletvezetést, és hazamegyek attól még megy az üzlet? Vagy olyat lehet hogy egyszerre 4 üzlet máshol-máshol, egy autószalon,egy kajabolt,bababolt,fitness center? És úgy hogy én otthon lennék a simemmel de menne az üzlet. Olyat lehet??
  • Neoncsoves
    HÁny mike van? :)
  • Mike at home
    takarítottam