32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Gólya #31036
    faluképernyő:
    intprop maxnumofvisitingsims #
    # = a megfelelő szám
  • Mike at home
    mintha vmilyen ini file-t kellene átirni
    de egyébként én azt szoktam csináli, hogy kettőt áthívok, a többiket meg telefonon, akár az egész családjukkal
    a barátok úgyis átjönnak
    ezek a vendégek is beleszámítanak a bulipontokba, és haza is mennek amikor vége
  • huiner
    Sziasztok! Hogyan lehetne több embert is meghívni a házibuliba mont kettő? Régen megtudtam csinálni csak már elfelejtettem hogyan is kell!
    Előre is kösz
  • Shiwo
    ilyet az egyetem meg a vár az üzlet szokott asszem csinálni..tegyél fel valami újabb kieget (szabadidő, évszakok például), s csak utána a régebbi kieget, úgy felszokott menni
  • lamerrichard
    HY.

Nekem olyan problémám van hogy mikor felrakok egy kieget amit most szereztem... a telepítés végén kiírja hogy: "A telepítő ellenőrzi a termék frissességét." Na és ekkor rámegyek hogy OK és utána bejön egy olyan hibaablak hogy: "A frissítés befejezés nem sikerült. A telepítés megszakad" Ekkor le OK-okozom és letölrli azt a kieget amit akkor rakott fel. Tudnátok segíteni hogy ezt miért írja ki???
  • flippy
    köszi szépen!
  • Mike at home
    valszeg azért mert új 3D-s modellre épülnek, amit jelen esetben mesh-nek hívnak
    ha csak új textúráról van szó
    akkor meg valszeg a CEP-re lesz szükséged, ezt megtalálod a simPE oldalán
  • sikerb
    Köszönöm szépen a segítséget, kipróbálom!
  • flippy
    Hali!
    Letöltöttem pár genetikai kiegészítőt, minden működik de a hajak soha. Nem tudja valaki, hogy miért nem?
  • Mike at home
    no meg az ember tegye el a képeit annak amit letölt, meg egyszerre ne tegyen fel 5000 letöltött file-t

egyébként valszeg vmilyen tárgy okozhatja a problémát, ruha, tapéta, meglévő tárgy recolor-ja (új textúra) nem
  • Flora2
    Igen, neked a Clean Installerre van szükséged.
    Ha megéri neked a fáradságot, lapozz vissza ebben a topicban a #29669, majd a #29841 hozzászólásomhoz, nemrég írtam róla, hogy mire jó, és hogy működik. Meg tudod vele nézni nemcsak azt, hogy mit mikor raktál be a Donwloadsba, de azt is, hogy mi a fajtája a cuccnak (fal, padló, tárgy, haj stb.), sőt, képet is ad hozzá a progi, tehát pontosan látod, hogy melyik fájl micsoda a játékban.
    Ha valamennyire értesz angolul, a Clean Installer letöltő oldalán részletes FAQ is van. A Clean-t a modthesims2.com oldalon keresztül lehet elérni valami linkkel.
  • Gólya #31025
    ha jól emlékszem, van egy "clean installer" nevű akármi, ami elég alaposan megszűri a letöltéseket - ugyan soha nem használtam, csak másoktól hallottam, hogy megelégedéssel használják
    de...
    amikor indítod a játékot és megkérdezi, hogy engedélyezed-e a letöltéseket, ott felsorolja szépen a letöltött cuccokat - na amit ott megjelölve látsz, hogy gondot okozhat a játékban, azokat érdemes nagyító alá venni (nem biztos, hogy zavarják a játékot, de a biztonság kedvéért én a helyedben kiszedegetném ezeket)
  • sikerb
    Sziasztok!

Lenne egy óriási gondom, ami nagyon idegesít, és szeretnék egy olyan megoldást, ami nem törlést jelent.
    Az a bajom, hogy töltöttem le a netről sims-hez cuccokat.
    Elég sokat összegyűjtöttem már, és nem tudom melyik régebbi, melyik nem, és melyik hibás.
    Valahonnan, letöltöttem, olyan dolgokat, amik miatt nem indul el a játék, vagy ha el is indul, a tárgyak közti lépkedésnél megfagy.
    Az a kérdésem, hogy a rengeteg letöltött package-file közül, hogyan tudom kiszűrni, melyik a rossz, vagy legalábbis valami könnyités létetik e arra, hogy tudjam melyik micsoda.

Köszönöm előre is
  • LeWyTy
    Crackelni próbáltad má?
  • Shiwo
    ha jól tudom, ez a probléma akkor állt fenn, ha az alapgémmel toldat és crackelted..tegyél fel 1 újabb kieget, azt crackeld és tudsz építkezni..ha meg nem akarsz feltenni, akkor a faq-ban volt valahol egy mini-image file, amit bemountolhatsz, s akkor crackelés nélkül elindul, s tudsz építeni falat
  • Gólya #31021
    attól tartok, ha nem tudsz építkezni, hibás a játékod:(
  • Shark96
    segítene vki? hogy lehet házat építeni? Mert akárhogy csinálom nem lehet, mármint a falakat, nem csinál semmit
  • Coolfire
    Mit?A FrreTime patchet?Mert azt le lehet...
    patch
  • Mike at home
    de azt ma már nem lehet a hivatalos oldalról letölteni
  • Mike at home
    jah, naaagyooon laaasssaaan száááámmmooooltaaaam, hogy megnyugodjak :)
  • Coolfire
    3 percig tartott?:))
  • Coolfire
    OFF
    Egyébként,ahogy már milliószor leírtam,érdemes felrakosgatni a patcheket is a játék után,mert egymást nem patchelik(kivétel a Pets és a Seasons)de még utána is lehet őket foltozni.Rengeteg hiba marad még,ha csak simán felrakjátok.És a "legújabb" 89MB-s FreeTime patchet pedig mindenféleképp érdemes felrakni.Nekem most gyönyörűen,(talán)bugmentesen fut.És nem kell mindet crackelni sem,csak a legutolsót.Most pölö ha megjelenik a Nagyvárosi Élet majd azzal kell valamit kezdeni.Bár,ha van miniimage azt mindig érdemesebb használni minden játéknál,mert újabban nagyon sok crack hibás.
    ON
  • jocking
    Jólvanna, nem voltam benne biztos.
  • Mike at home
    bele :) azért kieg
    bővíti az alapjátékot
    ergo minél több kiegészítőt raksz fel, annál több lehetőséged van a játékon belül
  • Mike at home
    édesjóistenem, most azt hiszem elszámolok 10-ig
  • jocking
    Aha, értem, köszi.
    És ha felteszem a Nightlife-ot, akkor az abban elérhető autóvásárlás bekerül a FreeTime-ba?
  • Kodlovag
    Nightlife
  • jocking
    Hali!

Lenne egy kérdésem. Melyik Sims2 kiegészítőben lehet autót venni és garázst építeni? Nekem a Freetime van meg, de abban csak kocsibeállót lehet építeni (garázsajtó nincs), meg roncs autót felújítani, újat nem lehet venni.

előre is thx a segítséget
  • perko
    GameCopy World
  • BonBon
    Köszi

Akkor nem teszi tönkre a törést?
    Mi az a GCW?
  • Coolfire
    Nyugodtan patchelheted,ártani nem árt,sőt...A legújabb FreeTime patchez pedig van a GCW-n aynag.
  • Mike at home
    akkor minden kieget a felrakása után
    most hogy minden fentvan, végülis megpróbálhatod erre is
  • BonBon
    XP Sp3
    Minden kieg fent van.
    Mit akarok peccselni?
    Hát amit kell...
  • Mike at home
    milyen oprednszer, melyik kiegek cvannak femnnt, mit akasrsz peccselni, stb
  • BonBon
    Helló

Tudom, hogy ez nem warez oldal, de hátha tud valaki segíteni.
    Szóval a lányom gépen fent van a Sims (tört) az összes kieg-el együtt
    de rendszeresen lefagy a gép a játék alatt.
    Nem tudom, hogy a gép rossz vagy a játékkal van gond.
    Találtam a Sims-het patch-eket:
    http://thesims2.ea.com/update/?pid=Help_patches
    kérdés, hogy ha ezeket feltelepítem akkor fog e működni a crack???

Köszi előre is!
  • karajjj
    a zinternetennn!!!!444negyvennégy
  • LOPCI
    Kössz!!!
  • Kodlovag
    Új térképet SimCity 4-gyel tudsz csinálni. Megadhatod a terepet és az utcákat. A térképet betöltve létrehozhatsz új szomszédságot. Meglévő szomszédságban az utcákat és a terepet már nem módosíthatod, csak amennyire a programon belülről lehet. A dekorációt (fák, effektek...) csak programon belülről módosíthatod.
  • Legend Killer
    kár :(
  • LOPCI
    Hali!!
    Egy olyan kérdésem lenne hogy van-e vkinek vagy vmi linken szomszédság szerkesztő program??? (magam alakítom ki az utcák elhelyezését,a táj kinézetét)
    Léccy írjatok.
    Előre is köszy!!!