32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Gólya #31036 faluképernyő:
intprop maxnumofvisitingsims #
# = a megfelelő szám
-
#31035 mintha vmilyen ini file-t kellene átirni
de egyébként én azt szoktam csináli, hogy kettőt áthívok, a többiket meg telefonon, akár az egész családjukkal
a barátok úgyis átjönnak
ezek a vendégek is beleszámítanak a bulipontokba, és haza is mennek amikor vége -
huiner #31034 Sziasztok! Hogyan lehetne több embert is meghívni a házibuliba mont kettő? Régen megtudtam csinálni csak már elfelejtettem hogyan is kell!
Előre is kösz -
#31033 ilyet az egyetem meg a vár az üzlet szokott asszem csinálni..tegyél fel valami újabb kieget (szabadidő, évszakok például), s csak utána a régebbi kieget, úgy felszokott menni -
lamerrichard #31032 HY.
Nekem olyan problémám van hogy mikor felrakok egy kieget amit most szereztem... a telepítés végén kiírja hogy: "A telepítő ellenőrzi a termék frissességét." Na és ekkor rámegyek hogy OK és utána bejön egy olyan hibaablak hogy: "A frissítés befejezés nem sikerült. A telepítés megszakad" Ekkor le OK-okozom és letölrli azt a kieget amit akkor rakott fel. Tudnátok segíteni hogy ezt miért írja ki??? -
#31031 köszi szépen! -
#31030 valszeg azért mert új 3D-s modellre épülnek, amit jelen esetben mesh-nek hívnak
ha csak új textúráról van szó
akkor meg valszeg a CEP-re lesz szükséged, ezt megtalálod a simPE oldalán -
sikerb #31029 Köszönöm szépen a segítséget, kipróbálom! -
#31028 Hali!
Letöltöttem pár genetikai kiegészítőt, minden működik de a hajak soha. Nem tudja valaki, hogy miért nem? -
#31027 no meg az ember tegye el a képeit annak amit letölt, meg egyszerre ne tegyen fel 5000 letöltött file-t
egyébként valszeg vmilyen tárgy okozhatja a problémát, ruha, tapéta, meglévő tárgy recolor-ja (új textúra) nem -
Flora2 #31026 Igen, neked a Clean Installerre van szükséged.
Ha megéri neked a fáradságot, lapozz vissza ebben a topicban a #29669, majd a #29841 hozzászólásomhoz, nemrég írtam róla, hogy mire jó, és hogy működik. Meg tudod vele nézni nemcsak azt, hogy mit mikor raktál be a Donwloadsba, de azt is, hogy mi a fajtája a cuccnak (fal, padló, tárgy, haj stb.), sőt, képet is ad hozzá a progi, tehát pontosan látod, hogy melyik fájl micsoda a játékban.
Ha valamennyire értesz angolul, a Clean Installer letöltő oldalán részletes FAQ is van. A Clean-t a modthesims2.com oldalon keresztül lehet elérni valami linkkel. -
Gólya #31025 ha jól emlékszem, van egy "clean installer" nevű akármi, ami elég alaposan megszűri a letöltéseket - ugyan soha nem használtam, csak másoktól hallottam, hogy megelégedéssel használják
de...
amikor indítod a játékot és megkérdezi, hogy engedélyezed-e a letöltéseket, ott felsorolja szépen a letöltött cuccokat - na amit ott megjelölve látsz, hogy gondot okozhat a játékban, azokat érdemes nagyító alá venni (nem biztos, hogy zavarják a játékot, de a biztonság kedvéért én a helyedben kiszedegetném ezeket) -
sikerb #31024 Sziasztok!
Lenne egy óriási gondom, ami nagyon idegesít, és szeretnék egy olyan megoldást, ami nem törlést jelent.
Az a bajom, hogy töltöttem le a netről sims-hez cuccokat.
Elég sokat összegyűjtöttem már, és nem tudom melyik régebbi, melyik nem, és melyik hibás.
Valahonnan, letöltöttem, olyan dolgokat, amik miatt nem indul el a játék, vagy ha el is indul, a tárgyak közti lépkedésnél megfagy.
Az a kérdésem, hogy a rengeteg letöltött package-file közül, hogyan tudom kiszűrni, melyik a rossz, vagy legalábbis valami könnyités létetik e arra, hogy tudjam melyik micsoda.
Köszönöm előre is -
#31023 Crackelni próbáltad má? -
#31022 ha jól tudom, ez a probléma akkor állt fenn, ha az alapgémmel toldat és crackelted..tegyél fel 1 újabb kieget, azt crackeld és tudsz építkezni..ha meg nem akarsz feltenni, akkor a faq-ban volt valahol egy mini-image file, amit bemountolhatsz, s akkor crackelés nélkül elindul, s tudsz építeni falat -
Gólya #31021 attól tartok, ha nem tudsz építkezni, hibás a játékod:( -
Shark96 #31020 segítene vki? hogy lehet házat építeni? Mert akárhogy csinálom nem lehet, mármint a falakat, nem csinál semmit -
Coolfire #31019 Mit?A FrreTime patchet?Mert azt le lehet...
patch -
#31018 de azt ma már nem lehet a hivatalos oldalról letölteni -
#31017 jah, naaagyooon laaasssaaan száááámmmooooltaaaam, hogy megnyugodjak :) -
Coolfire #31016 3 percig tartott?:)) -
Coolfire #31015 OFF
Egyébként,ahogy már milliószor leírtam,érdemes felrakosgatni a patcheket is a játék után,mert egymást nem patchelik(kivétel a Pets és a Seasons)de még utána is lehet őket foltozni.Rengeteg hiba marad még,ha csak simán felrakjátok.És a "legújabb" 89MB-s FreeTime patchet pedig mindenféleképp érdemes felrakni.Nekem most gyönyörűen,(talán)bugmentesen fut.És nem kell mindet crackelni sem,csak a legutolsót.Most pölö ha megjelenik a Nagyvárosi Élet majd azzal kell valamit kezdeni.Bár,ha van miniimage azt mindig érdemesebb használni minden játéknál,mert újabban nagyon sok crack hibás.
ON -
jocking #31014 Jólvanna, nem voltam benne biztos. -
#31013 bele :) azért kieg
bővíti az alapjátékot
ergo minél több kiegészítőt raksz fel, annál több lehetőséged van a játékon belül -
#31012 édesjóistenem, most azt hiszem elszámolok 10-ig -
jocking #31011 Aha, értem, köszi.
És ha felteszem a Nightlife-ot, akkor az abban elérhető autóvásárlás bekerül a FreeTime-ba? -
#31010 Nightlife
-
jocking #31009 Hali!
Lenne egy kérdésem. Melyik Sims2 kiegészítőben lehet autót venni és garázst építeni? Nekem a Freetime van meg, de abban csak kocsibeállót lehet építeni (garázsajtó nincs), meg roncs autót felújítani, újat nem lehet venni.
előre is thx a segítséget -
perko #31008 GameCopy World -
BonBon #31007 Köszi
Akkor nem teszi tönkre a törést?
Mi az a GCW? -
Coolfire #31006 Nyugodtan patchelheted,ártani nem árt,sőt...A legújabb FreeTime patchez pedig van a GCW-n aynag. -
#31005 akkor minden kieget a felrakása után
most hogy minden fentvan, végülis megpróbálhatod erre is -
BonBon #31004 XP Sp3
Minden kieg fent van.
Mit akarok peccselni?
Hát amit kell... -
#31003 milyen oprednszer, melyik kiegek cvannak femnnt, mit akasrsz peccselni, stb -
BonBon #31002 Helló
Tudom, hogy ez nem warez oldal, de hátha tud valaki segíteni.
Szóval a lányom gépen fent van a Sims (tört) az összes kieg-el együtt
de rendszeresen lefagy a gép a játék alatt.
Nem tudom, hogy a gép rossz vagy a játékkal van gond.
Találtam a Sims-het patch-eket:
http://thesims2.ea.com/update/?pid=Help_patches
kérdés, hogy ha ezeket feltelepítem akkor fog e működni a crack???
Köszi előre is! -
karajjj #31001 a zinternetennn!!!!444negyvennégy -
LOPCI #30999 Kössz!!! -
#30998 Új térképet SimCity 4-gyel tudsz csinálni. Megadhatod a terepet és az utcákat. A térképet betöltve létrehozhatsz új szomszédságot. Meglévő szomszédságban az utcákat és a terepet már nem módosíthatod, csak amennyire a programon belülről lehet. A dekorációt (fák, effektek...) csak programon belülről módosíthatod. -
#30997 kár :( -
LOPCI #30996 Hali!!
Egy olyan kérdésem lenne hogy van-e vkinek vagy vmi linken szomszédság szerkesztő program??? (magam alakítom ki az utcák elhelyezését,a táj kinézetét)
Léccy írjatok.
Előre is köszy!!!