Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
nem olyan nehéz barátkozni
a mosztani kiskedvencemnek van vagy 16

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
koli, koli! 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
igen

A társalgási részt...mondjuk lehetne benne szexvonal is.😊)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Ez simán lehetséges akkor, ha csak az alapjátékod van. Amíg csak alapjáték volt, valami programhiba miatt bármikor elõfordulhatott, hogy a terhes sim minden ok nélkül hirtelen meghalt (mintha a terhesség valamilyen betegség lenne). Velem is elõfordult kétszer-háromszor, amíg az alapjátékkal játszottam.
Azóta a kiegek megszüntették ezt a hibát, én legalábbis azóta nem hallottam róla...

figyusz: az ,hogy senki nem válaszol, az nem azt jelenti, hogy nem akarnak segíteni, csak esetleg épp olyan nincs a fórumon, aki tudna válaszolni

a simekrõl csak annyit tudok, hogy a mesht itt is le kell tölteni - meg amit még akarsz hozzá , de tovább ne kérdezd, mert nem tudom és elszégyellem magam...
mesheket találsz pl. az MTS2-õn a bodyshop-ban
ha kész simet töltesz, akkor ott általában írva vagyon, hogy ha kell mesh hozzá, azt hol találod, meg persze a különbözõ kiegészítések lelõhelye is fel van tüntetve (jujj, a macska meg fel van mászva a fára...)

hello Gólya!

Akkor legalább te segíts. Tegnap írtam egy üzenetet és senki sem válaszolt rá.

teljes egészében?😊)))))))

A magánhangzókat gondoljátok hozzá..😊

Én a kolit szeretem jobban.Most megint elölrõl kellett kezdenem az egészet,mert már azt sem tudtam ki kivel van.Úgyhogy zutty le a mentések.A legújabb? barátszerzési technikám:addig ásni amíg a "titokzatos kunyhó" térképe elõ nem kerül(sok egyébbel egyetemben),majd 8-as mech. skill és már mehet is javítani.😊De a GH tagokat nem tudom voodoozni,azokat manuálisan kell barátokká tenni..Utána felnyitm az egyetemi címjegyzéket és simné tán nézek..😊

Én a szoc. témát telefonon bonyolítom le..😊

igen
elküldöd egyetemre és ha átmész az egyetemvárosba, akkor beköltözteted koliba vagy bérelsz egy házat neki (én jobb szeretem a bérelt házat, van aki a kolira esküszik, majd eldöntöd - a koliban mondjuk soha nem lesz egyedül, ami a szoc. szempontjából jó dolog)

Legend Killer
Izé... nem vok pro segítõ, de küldesd az egyetem városba és egyedül tudod vinni, vagy nemtommáénse<#idiota><#hehe>.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
mámeginezazizmossimatéma?<#idiota><#hehe>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Remélem tuttok jó sokat segíteni. Vagy legalább ilyesmi simeket mutatni.

Kösz!

Hellosztok!

azt mondták nekem, hogy body mesh-sel és textúrával ilyen izmos sime lehet csinálni:
http://thumbs2.modthesims2.com/images8/MTS2_104167_marvine_barbie.JPG
Na és ehhez mi kell és honnan lehet letölteni és hogyan kell megcsinálni. Nem baj, ha bonyolult.

Köszi mindenkinek

rvn
hy! Van egy családom és msot akarom feltenni az egyetemet és a sác msot mehet majd egyetemre
tom ugy fojtani h csak vele leszek és go egyetemre?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Mike at home
amit betömörítettél, azt kitömöríted, visszamásolod
már ha csináltál ilyet

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
éhenhalt?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

HÉ SEGÍTSETEK!!a simem aki terhes is volt egyszerûen csak meghalt. épp fözött meg minden és utána összerogoytt és meghalt. nem rázta meg se az áram, semmi!
ez lehetséges?
Na mi a helyzet?Nyári szünet van a topikban?😊

újratelepités után hogy kell bepakolni az elmentett játékot?😮

Háj!Na javít valamit az új FrreTime patch?

Legend Killer
😄, nem is láttam ,h írtatok hsz-t 😄.

most akartam mondani, h namivan, kihalt a tápik? 😄
Kevesebbnek.... 😄, nembaj.

Mike at home
kevesebbnek hittelek 😊

Mike at home
#30728 - Real Killer

Ez egy abszolút nem hivatalos, egyfajta sufnimodja az alapjátéknak, legalábbis az én szememben, de az alábbi képek majd segítenek megalkotni a személyes ítéletedet:

Valószínûleg a kanok körében kelendõbb... :-) A legnagyobb problémám az vele, hogy az erotikus külcsín mellett valószínûleg nem kínál új lehetõségeket (pl. pózokat, stb.). 😄
Mivel ez a változat nem került boltokba, ráadásul fejlesztési költségeket sem igazán vonzott az "elõállítása", talán nem vétek megadni egy olyan oldal címét, ahonnan letölthetõ, mégis csak privátban teszem, de remélhetõleg ismert a torrent. :-)

Különbözõ nyelveken viszont jó eséllyel nem jelenik meg, hacsak nem készít hozzá egy készítõihez hasonlóan vállalkozó szellemû és lelkes csapat magyarosítást.

Legend Killer
grrr 😄... ne említsd nekem azt a szart 😄. Az Xbox 360t 😛. Vettem Karácsonyra, legkésõbb január végén dobhattam ki 😞, ill majdnem kidobtam, de hát csak annyit sikerült elérnem vele h pénzt visszakaptuk, aztán félre tettük gépre.... és várok. szal nemtom, eccerûen elromlott, nemtom, nemértek ehhez 😄.

Miiiikeeee.... ez a mániád h mennyi vok? 😄 Ha Real Killerke mondaná azt hinném h randira akar hívni 😄D *poénkodik csak 😊* de te neked nemtom minek kell 😄, de tõlemaztánolymind1.

21vagyok yeaaahh!!!!!!

most volt 25dikén a szülinapom 😄.

Mike
én a helyedben kérnék egy ütõsebb grafkártyát, plusz 1 giga ramot, és nem egy consumer notit (nehéz is, szar is) hanem egy netbook-ot, mondjuk MSI Wind-et

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
te hány éves vagy? igérem hogy nem fogok nevetni, sem lenézni téged

Mike
mondom, ezt a hsz-edet kitörlöm holnap
addig ird újra, vagy a feledés homályába vész

ReaL KiLLeR
Erre gondoltam, de nem tudom, hogy ez biztosítaná e, hogy ne vágyjak Sims 2-zés közben soha arra, amin Ebben a videóban játszik a hím. :-)

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

ReaL KiLLeR
Én a kedvelt címek alá az Xbox 360-at teszem, ezért nem fejlesztettem a legújabb játékok rendszerkövetelményét figyelembevéve tulajdonképpen semmit a gép megvétele óta azon kívül, hogy az MSI Radeon 9800 Pro-t némi ráfizetéssel a mostani VGA-ra cseréltem. A Sims 2 futtatását viszont nem teszi problémamentessé a 360-as megléte. :-( 😄 Sõt a kontroller miatt ez akkor is igaz maradna, ha létezne erre a konzolra minden kiegészítõvel és cuccpakkal együtt, úgyhogy. 😄 Majd a laptopomon, amit a jeles érettségimért választhatok ki és kapok meg hónap végén. 😄

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

Legend Killer
full új gépre gyûjtök, úgy h 1gigát nem veszek bele, majd az új gépen csontnélkül fog menni sok géjm, mer olyan ütõs gépet akarok h ihajj 😄.

ReaL KiLLeR
Majd késõbb újraírom, pontosabban nem, nyugi, hanem a követelményeknek megfelelõ hozzászólással adok tájékoztatást, információt a bizonyos modról. 😄

ReaL KiLLeR
Vagyis nem gondoltam bele, hiszen addig törölhettem volna azokat, csak egyszerûen természetes volt. 😄

ReaL KiLLeR
Tudom, hogy az általad felsorolt elemek minõsége / kategóriája nem befolyásolja a játék teljesítményét, de a konfigom jellemzõit nem beírtam, hanem egy másik fórum HW részlegének egyik topikjából másoltam. 😄 Gondoltam, hogy a kérdés megválaszolását nem nehezíti meg az a néhány felesleges sor. :-)

Shiwo
annó én is ilyen konfigon toltam... +1 giga ram sokat dob a töltések sebességén, érdemes beszerezni hozzá

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Legend Killer
nekem 512 mb-m és ati radeon 9 600-m van és elvok a géjmmel, volt h 20 sim is volt a telken és nem volt gáz. Asszem. Csak a töltések szarok, az sokat vesz igénybe.

Mike
senki nem kiváncsi sem a házra, sem a vinyóra, sem a DVD íróra, tápra
ezeket nem kell leirni a konfigodnál

ReaL KiLLeR
A három kép nekem nem varangyokat ábrázol. 😄
Itt van a képek lelõhelye. :-)

ReaL KiLLeR
Bár lehet, hogy ha ezt telepíted fel a natúr alapjáték helyett, akkor ugyanúgy magyarul játszhatsz vele, amennyiben a kellõ kiegészítõket magyar nyelven telepíted fel, mint a simával. Csak kérdés, hogy ez mennyire "stabil" és összeférhetõ.

ReaL KiLLeR
Ha tévedek, vagyis ez egy tartalmas és funkciókat / lehetõségeket takintve újat hozott változat, akkor szóljatok rám. :-)

Mike at home
szerintem az oroszok csinálták

Legend Killer
😄, kemény és okés, de, ha gondolod szedd le õket 😄D.

Az Erotic Dreams azmijjaz? 😄 Képeket, infot, lihlih 😄.

csá!
a The Sims 2 Erotic Dreams megjelent magyarul?
Csori
én többnyire csak építem a házakat. most éppen 1 sarokházon mesterkedek, baromi sok üveggel. ha elkészül olyan lesz mint 1 emeletes üvegház 😄D van 1 félbehagyott kecóm ami már most 700.000 v 800.000 pízbe kerül, de még nem teljesen van kész <#vigyor3>

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

Legend Killer
mer csak jót akarok neki 😄.
ha jó a gépe, akko mé ne szedje? 😊 Csomó minden jót lehet csinálni a kiegekben és nem hülyeségek sztem.... megéri szal 😄.

nyugi már!
ha nem akarja?
miért vagy ilyen erõszakos?
na....<#circling>

Legend Killer
szed má le a kiegeket 😄DDDDDDDDD

ott úgy betod tükrözni a falat ahogy csak akarod 😊 és minden jó móka van a kiegekben.

a tarox-on van - legalábbis az én tyúkocskáim onnan vannak