32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#31076 Van de ott még nem láttam fennt -
Coolfire #31075 Ha van meghívós oldalad,mit parázol?:) -
#31074 És hogy? Nincs semmilyen letöltési link(vagy csak én vagyok láma?XD) -
Coolfire #31073 Holnapra úgyis tele lesz vele a net.:) -
Coolfire #31072 Le lehet... -
#31071 Kösz, de nem sokat érek vele, mivel nem lehet itt se letölteni... -
Coolfire #31070 2XL4-R5BG-BPSE-GBPS-JRLD tessék itt egy.:) -
#31069 Meg van, tényleg serial nélkül van :-( -
Coolfire #31068 Ilyen méretűt keress...996.55 MB
-
Coolfire #31067 De az Nforceon megnézheted,oda is kirakták.. -
Coolfire #31066 Azt nem fogom megmondani.... -
#31065 Melyik oldalon nézed ezt? -
Coolfire #31064 Mire kimásoltam kiszedték a 4 sor serialt..:) -
Coolfire #31063 -
#31062 Hol találtad te meg? Én még sehol se, bár meghívós oldalakat nem néztem még meg xD -
Coolfire #31061 Most fogok besokallni....nem megy a BH.... -
Coolfire #31060 Kint van a neten is..:)Most honnan varázsoljam elő?Qrva égbe,ami most kéne az nem megy.( -
#31059 gamespot szerint is 26 a megjelenés dátuma
jó lesz ez a kieg szerintem, nagyon is -
#31058 Warez tiltás felfüggesztve :) -
Coolfire #31057 Biztosan igaz,ha kihírezték (láttam én is) csak Miskolcon nincs 576.... -
Coolfire #31056 Tudom,mire gondoltam,utána rájöttem... -
Flora2 #31055 Nagyvárosi Élet kieg: az 576 honlapja szerint (a Friss hírek között) mától kapható. Igaz ez? Valaki tud valamit? -
#31054 Double Deluxe amire te gondoltál -
Coolfire #31053 Windows Vista and The Sims 2 FAQ
Thinking about upgrading to Windows Vista or getting a new Vista machine? We've been extensively testing Vista with a wide range of hardware and came up with this handy guide.
HARDWARE COMPATIBILITY:
Q: Is The Sims 2 compatible with Windows Vista?
A: Yes! The Sims 2 and its expansion packs run well on Windows Vista. If there is a problem, it's mostly likely due to the Vista support of your graphics card. (See more details below).
Q: Will my computer be capable of running The Sims 2 on Windows Vista?
A: The required hardware for The Sims 2 on Vista is a 1.3GHz processor with 512MB of memory. The extra memory is needed is because 512MB is required for a Windows Vista Capable machine. Since Vista does use up more processor power, game performance will not be as good as on an equivalent XP machine.
Q: Ok, I've got that. What about my graphics card?
A: This is where it gets tricky. Because of new graphical features, Vista requires a DirectX9 capable graphics card. Here's a rough guide of graphics card capability:
Best cards:
These cards will fully support DirectX 9 and should provide the best The Sims 2(and Vista) experience
ATI Radeon 9800 and above. (9800, X550, X600, X700, X800, X850, X1600, X1800, X1900, X1950)
NVidia 6000 series and above. (6600, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8800)
OK cards:
These are early DirectX 9 cards and budget cards that may not support all The Sims 2 graphical features.
ATI Radeon 9600, 9700, X300, X1300
NVidia 6200, 7100
Unsupported cards in Vista:
These cards aren't DirectX 9 compatible and may actually work fine, but are not Vista capable. As a result, graphics card manufacturers are unlikely to support Vista driver updates for these cards.
NVidia FX5000 series (FX5200, FX5600, FX5900, FX5950) and earlier (GeForce 3, GeForce 2)
ATI Radeon 9500 and earlier, including 7000 and 8000 series
Q: Hey, I've got the right graphics card! I should be all set, right?
A: Unfortunately, there are still a few things to watch out for. Because Windows Vista was just released, a lot of the Vista drivers are still evolving toward stability and performance. You may see some problems with early versions of graphics drivers. Windows Update should automatically keep you up to date with driver updates, but it may be worth checking with your graphics card manufacturer for updated drivers if you are having problems.
KNOWN ISSUES WITH VISTA DRIVERS:
nVidia Geforce Series
Problem: Stuttering sound during gameplay and lower frame rate and problems showing rain
Cards: Most Geforce cards
Please check for the latest drivers. NVidia is actively working on this issue.
Problem: Sims, plumbob sim indicators, and other various objects appear corrupt in both the neighborhood and lot screens on Windows Vista
Cards: Geforce 7300
ATI Radeon Series
Problem: Gameplay does not meet the 15fps minimum requirement. Setting details to low and off allows an average frame rate of 24fps.
Cards: Radeon 9550XL
Please check for updated drivers. In the meantime, adjust your graphics details to improve your framerate.
Intel Extreme Graphics Series
Problem: Ground tiles flicker when panning or zooming the camera around and occurs more frequently with snow accumulation as well as blocky graphics for trees.
Cards: Graphics Media Accelerator 900, 950, X3000, Mobile 945GM (GMA 950)
S3 Chrome Series
Problem: Clothing textures on Sims will randomly disappear and reappear showing incorrect textures. Trees do not appear in neighborhood view.
Cards: S3 Chrome S27
Problem: Mouse cursor is invisible, but only flickers briefly when user stops moving it.
Cards: S3 Chrome S27, GammaChrome S18 Pro and Ultra
Problem: Trees are not present in the neighborhood screen, however tree shadows are visible.
Cards: S3 Chrome S27
Problem: The fruit trees have large blocky spikes that appear on them when snow accumulates and framerate is slow.
Cards: S3 GammaChrome S18
Again, if you experiencing any of these issues, please check with your graphics card manufacturer for the latest drivers.
Ezek szerint elvileg megy.
-
nnorbika2 #31052 Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy a Sims2 (legalább az alapjáték) hogy bírható működésre Windows Vista alatt? Visszaolvastam a fórumokban, de egyelőre sajnos nem találtam egyértelmű választ. Elvileg kell valami patch hozzá? Előre is nagyon köszönöm a választ!!
Üdv! -
Coolfire #31051 Hopsz ezt benéztem..a Deluxe nem jelent meg magyarul..szori.. -
Coolfire #31050 Nem,24 nyelvű,és az alapot,az Éjszakákat és a Bulis! cuccokat tartalmazza.Mo.-n Duplán különleges Kiadás néven szeptember 11.-én jelenik meg. -
#31049 Hellosztok
A Sims 2 Deluxe(alap játék + Nightlife) csak angolul jelent meg? -
huiner #31048 Ok! köszi! DE nekem egyszerübb lenne valamilyen ini fájl átirni! Nekem ez a szimpatikusabb! Köszi! Ha valaki tudja melyiket kell az légyszi írjon ! Köszi -
#31047 úgy hogy visszaolvasol -
huiner #31046 Valaki segítsen! Hogyan lehet 2 vendégnél többet meghívni egy bulira? -
mariann84 #31045 itt nem az volt a lényeg, hogy nem mennek fel a kiegek, szerintem félreértjük egymást, fel tudom telepíteni, a kiegek nem fogadják el a patchekeet, nem tudok patchelni!
azzal nem vagyok kisegítve ha csak 1 -et patchelek, mikor az összes kieghez van hibajavítás és jól tudom hogy pl a free time ban patch nélkül nem haladtam a varrásban, korongozásban, nem fejlődtem. elég szarvas hibák vannak benne.szabadidőb3en pedig patch nélkül nekem nem maradt kajamaradék a hűtőben, hiába raktam be... -
#31044 ha nem patcheled az alapot, akkor az egyetem/üzlet/éjszakák triumvirátus tagjai szoktak nyüszögni miatta, az újabbak már nem..s ha felteszed az újabb kieget, akkor már nem kéne hogy sírjanak..
a házat/családot kimentheted, de nem 100% hogy működni is fog patchetlen alapgémmel..amúgy a Dokumentumok/EA Games/Neighborhoods -ban vannak a mentések
én személy szerint a helyedben megpróbálnám, hogy leszedném az egészet, feltelepíteném az alapot, arra megpróbálnám feltenni a szabadidőt (vagy akár a jó utat, évszakok vagy házi kedvencek kieget) és utána a többit..az utolsónak megjelentet meg pacthelném.. -
mariann84 #31043 az alap feltevése után azt rögtön patcheltem, most megint kezdej újra? már csináltam egy házat és családot :S
hogy is tudom kimenteni őket?
az éjszakák , a free time, és a season is azt írja ki nem frissít, mert újabb kieggel rendelkezek vagy mi pedig, nem, ezt a hármat akarom csak feltenni. nem értem, már vagy 10x telepítettem sims-et a gépre és sose volt ezzel a gond.
Te figyelj ha az alapot nem patchelem, fel sem mennek a kiegek, mert visszatörli hogy a sims nem frissített verzió, most akkor hogy? -
#31042 jah, éjszakák, egyetem, üzlet trióbol valamely szokott ilyet játszani..
tedd fel az alapot, majd valamely nagyon újabb kieget (pl free time)
utána elvileg engedni fogja, hogy feltelepítsd az összes többit -
#31041 tipp...ha feltetted az alapot, azt ne patcheld -
mariann84 #31040 lift azt hiszem, az üzletes kiegben van.
az én problémámra senki nem tud megoldást? -
jocking #31039 Hali!
Már 4 kieget feltettem a Sims 2-höz, de a berendezések fülön belül még mindig vannak inaktív gombok.
Az lenne a kérdésem, hogy melyik kiegészítőben lehet liftet építeni? -
mariann84 #31038 bocs, elírtam, az alap után az éjszakák kieget akartam írni az évszakok helyett először. -
mariann84 #31037 sziasztok
windows reinwstall után vagyok, feltelepítettem a sims alapot, megpatcheltem, eddig rendben.
feltettem az évszakokat, nem engedi patchelni mert azt írja frissebb csomaggal, vagy kieggel rendelkezem, nem igaz!, mindegy, feltettem az évszakokat, és a free time-ot is. egyiket sem engedi patchelni , hiv. oldalról töltöttem a javításokat, gondolom nem véletlen vannak, csomó mindent kijavíthatnak. szóval az alap patchen kívül egyik se megy fel, sőt a free time- patchnél még telepítési hibát is kidob és kéri hogy telepítsem újra, megtettem 2x, mindig ugyanaz a szöveg.
most egyszercsak mitől lett szar? ezelőtt rendesen felfrissült mind, egymás után... ötlet? előre is köszi!