Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home

ugye milyen szép? miért nem ilyen a sims2 grafikája? akár 486-oson is futna

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
például:

jobban kidolgozott kezek
mozgó szemek

több poligon mindenben

elhegyni végre a négyzetrácsot, valódi 3D

eddig sem úgy adták a ki simset, hogy óh, fusson, mindenhol, ezért szar a grafika

a sims1-hez képest a sims 2 hatalmas elõrelépés volt kinézet terén is

ezt várom el a 3-astól is

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
A sims ezer éves
nextgen grafikát várnék a 3-astól, nem ilyen fostalicskát, mint amilyen a képeken van

megint a közösségnek kell majd megcsinálnia a normális textúrákat

Ehhh...ez a sok biztos..😊Még korán van.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Hát a grafikus motoron az biztos,hogy nem sok különbség látszik.Olyan biztos nem mint az elsõ és a második sorozat között.De jó lesz ez is biztos.😊

Legend Killer
és a 2 és társai is? 😄 Sztem elfogadható graf 😊, a Sims és társaik, elsõ és második rész, elsõ és második rész kiegjei nem azért lettek elkészítve, h versenybe szálljanak a hûdenagyonbrutálfrankónodaverõsenütõs csilivili grafú géjmekkel, hanem, hogy nyújtsa azt, amit a játéknak nyújtania kell a közönség, vagy vásárlók számára, mind1 😄.
És ezesetben sztem elmegy a grafika, egész jó 😊, nemtom mit lehetne még javítani rajta... ha van ötleted mond 😄, aztán megdobhatnánk a kiadót ,hogy esetleg még gyorsan változtasson a 3 grafján 😄.

rage azt megnézem én is akkor, deh sztem nekem új gép kell addigra és remélhetõleg lesz is 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

rage
Belinkelt valaki alá egy képet a kettesbõl, itt túl sok különbség nincs. Nem baj, legalább futni fog 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Mike at home
mondjuk szerintem is bûnronda 😊

Isten vagy!tényleg jó így!Nagyon köszönöm Neked!

rage
Magát a Dokumentumok (vagy My Documents) mappát is át lehet tetetni a Windows-zal másik partícióra, úgy, hogy ami eddig oda tett dolgokat, utána ugyanúgy meg fogja azt találni az új helyen is, aztán a Sims is már eleve erre az új helyre teszi magát.

Start menü - itt rögtön a felugró ablakban a Dokumentumokon jobb klikk - tulajdonságok, s ott meg lehet neki adni egy új helyet - s költöztetés.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Szeretnék telepíteni a játékot a fiamnak,de sajnos a rendszerpartícion kevés helyem van és ez a játék a telepítésnél még külön a Documents and Settings mappában nagyon sok helyet foglal el.A regeditbe valahol be lehet állítani,hogy ne oda tegye,de nem tudom hogy hogyan.Légyszíves ,aki tud az segítsen.köszönöm elõre is!

Legend Killer
jee én is elírtam vmit 😄, Mike belém köthecc 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
zombi 😄D, majd megnézem ezt én is 😄.

wesker24
Nálam is volt dzsin. A fene se tudja hogyan de én túrázás közben kaptam a lámpást. 3-at lehet kivánni.

1 Sok pénz 2. Legyen hosszú életed olyan mint az elixir 3. Kaszas elleni meccs megnyerése vagyis halhatatlanság.

4. Feltámasztani egy halottat bárkit. Szó szerint feltámasztottam a sims elhunyt volt feleségét de valami félresikerülhetet mert zombi sims lett belöle. A látvány elég borzasztó volt ahogy egy zombinál szokott az lenni. <#vigyor>
Legend Killer
a fõoldalon lévõ cikket nézzétek meg.

Rendbe rakhatnánk a népet, asszongya az elsõ hsz, hogy szerinte a sims 3 bûnronda... érdekes 😛.

Amúgy Schiwo én nemtom, deh látom Coolfire má emgválaszolta 😊.

A FreeTime kieggel jött,és a javasasszony viszi házhoz.De direkt csaláskóddal is elõ lehet hozni,de az nem az én asztalom.Inkább gürizek érte..😊

Shiwo
nah de melyik kiegben van benne, vagy mikor kerül elõ ? csak úgy ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Mike at home
nekem sem volt dzsinn mék soha

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Legend Killer
van1lámpásban lakó dzsinn és kész, mit meséljünk róla? 😊 Mint a mesékben, itt is hármat kívánhatsz, mondom, adhat sok mánit neked, ahogy én is kértem, aztán asszem a hátralévõ napjaid növelheti meg hosszabbra és elkerülhecc így a haláltól, mintha elixírt innál, meg nemtommiamásik :S 😄.

Shiwo
dzsinn ??? nah meséljetek errõl valamit 😊

az egyik simem a kertben szedte össze a lehullott leveleket, akkor termett ott hirtelen egy lámpa - aztán másnap még egy<#conf>(azóta egyet sem láttam senkinél)- szóval teljesen véletlenszerû a dolog

Legend Killer
nekem jött, nemtom, hogy.

kívántam sok mánit és nemtom mit.

Egyébként valakinek jött már a dzsinn?Nekem nem akar összejönni..😞

Jó témát találtatok..😊

Legend Killer
hanem nekem 😄D... de nem komolyan gondoltam 😛, mer ott a szmájli és nemtom mit kell emiatt világgá menekülni 😄.

Mike at home
igen? jó tudni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem is neked irtam

Ha a Szabadidõt is felteszi, akkor azzal kell indítani, nem az IKEA cuccossal.
kértem bocsánatot...
és nem belekötésnek szántam😞

Legend Killer
amúgy én mindig elírok mindent 😄, tegnap is msnn, meg ma is 😄.

Legend Killer
sdzaujuikoléf

tessék 😊

Bocsánat Mr. Mike 😄.

Mike at home
egyszer irj el vmit a jõvõben, és az a postod megy a levesbe 😞

Mike at home
jó, kössetek bele az élõ fába is

Mike at home
tedd fel a többi kieget is, és az ikeával indítsd

Olcsy
WoW!<#taps>Ha még simseznék, én is csinálnék ilyeneket.😄

Csori
készülgetõ kis házikó. a háttérben jól látjátok: pottyantós budi van 😄D
van 1 olyan wc-m ami pont beleillik 😄D

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

Shiwo
valszeg car valamely kieg telepítõje

Legend Killer
"ha nagyon lecsökken, akkor a sims ideges és mogorva lesz" = #30776

Csak mivel itt poénkodtatok, hogy Mike elírta, ezért jegyeztem meg én is, hogy, ha a Sims 2-ben lévõ emberkére gondol egyes számban, akkor sim, de, ha többes, akkor sims... sztem 😄.

ezt nem értem - ebben a hsz-ban nincs szó simrõl/simekrõl
vagy eltévesztetted a hsz számát?

egyébként lényegesen csekély angoltudásom szerint valóban így van, de ha most én elkezdenék itt helyesírást (magyart és nem angolt!! ami a fórumozók nagy részének anyanyelve)és stílust elemezni, Mike úgy vágna ki minket, hogy a lábunk se érné a földet...
pedig hidd el, sokszor a hajam szálanként áll az égnek....

Legend Killer
ha már itt tartunk, úgy tom, h a sims is csak sim egyes számban 😊.

jack0101
Az drága, inkább nem 😄

Eldorado: 64 Force Glaive ^^

avengir
Vedd meg eredetibe. 😉

https://hotshu.wordpress.com/

jack0101
Sziasztok, nagyon kéne a segítségetek.
Felraktam elõször az alap Sims 2- õt, aztán hozzá az Egyetemet,aztán a Megnyitottunk, vár az üzlet, utáánna jött az Éjszakák, utánna a Télapós cuccok,aztán a Mesés díszletek, következõ volt a Cilli-villi cuccok, és végül a Házikedvenc.
Ilyen sorrendbe raktam fel õket mert így volt info filéba írva, merg hogy csak a Házikedvenc crackjével crackeljek.
Elindítottam a játékot, a videó végéig semmi gond, aztán a töltése elõtt kiírja: "Az alkalmazás hibát észlelt, ezért leállt."
Most mit tegyek hogy rendesen menjen???

Eldorado: 64 Force Glaive ^^

Shiwo
és mikor rákattinta a sims ikonjára, magában motyog, hogy "drááágaszáág" 😊

"mosztani"????
Zááááákoooooooossssssssssssssssssssssz😊)))))))))))))))))))))
bocsi<#circling> - ezt nem tudtam kihagyni😊)))

próbálj szétnézni a simshungaryn, a mysimsen (utóbbin azt hiszem, nagyobb valószínûséggel találsz valamit) - most nem bóklásznék arrafelé, ezért nem 100 %, de elég sok minden van ott

Nincsen leírva, mert már akkor rég csinálgatnám. És, ha van más program ami magyar és leírás az jó lenne.
Kösz!

Már uncsi a szimpla haverkodás..egy kis voodoo nem árt.😊

Mike at home
mindig mondogattam, hogy lehetne egy szex szintmérõ is
ha nagyon lecsökken, akkor a sims ideges és mogorva lesz
ha meg fullon van, a sim a fellegben szálldos 😊

Mike at home
ha a link a MTS-en van, akkor van hozzá leirás is, hogy mit kell csinálni