32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Nem,csak az alap,az Éjszakák és a Bulis! cuccok.
  • Mike at home
    akkor állítsd át a windowsban, hogy a dukomentumok mappát ne a c-n, hanem az e-n tárolja
  • Vass Gábor
    A másik kérdés, semmi dokumentumos dolog mert a bioshock is az e n van a játék mentéseket mégis a dokuumentumokba viszi és azzal nincs gond de itt is átállitom e re valamié.
  • Vass Gábor
    Nem az van h fel akarom rakni és a c ről az e t iroom be de attól még egy 324MB ot a c re visz ha leokézom akko megy tovább és a listában a c n levő főkönyvtárak vannak a c az mágáé a xp é arra semmi nem mehet az e n meg 170GB szabad van és mégis ha áttálitom e re akkoris a c t célozza de mié?
  • Mike at home
    "vagy a mentések nem férnek el? akkor a Dokumentumok mappa helyét kell átállítani a vezérlőpulton"
  • Vass Gábor
    Igen, és nem a c-re kéne hogy rakja, hanem máshova, ha meg átakarjuk rakni akkor hibaüzenettel kiírja hogy error, és nem lehet átrakni máshova.
  • karajjj
    sejtem, hogy mit akar, az a baja, hogy telepítésnél a játék telepít a c-re is a dokumentumok mappába...
  • Mike at home
    nem warez
    de ezze együtt nem világos, pontosan mibajod
    kevés a hely a c-n? installáljátok máshová
    vagy a mentések nem férnek el? akkor a Dokumentumok mappa helyét kell átállítani a vezérlőpulton
  • Vass Gábor
    Hogyan lehet átirányitani a sims 2 alapjátékot a c meghajtóból az e re mert ha áttirom a c t e re akkor kiad valamit h 324MB mégis a c re megy de ahogy mék tovább a listában azon fájlok főkönyvtárát mutatja amik a c ben vannak igy a c re is rakja a teljes 2GB t hiába állitottam e t az az üzenet ha a nem re megyek akko kilép a telepitőből ha igen akko meg a c re hogyan lehetne az e re pakolni?
    Ha ez warez akkor bocsika, az egyik barátomnak a baja.
  • Mike at home
    vagy a changelot parancs
  • Tuvok #30985
    köszi
    hmm, az ikeás cuccok valamiért nem jelennek meg a játékban :/
  • Flora2
    A játékkészítő standot és a limonádé bódét meg lehet otthonra venni (a stand a Sakkfigura menü Egyéb részében van, a limonádés szerintem a party cuccok között ?), a Csúfsetöbbet nem tudom, hogy mi, mert én angolul játszom, de ha ez nem más, mint a fodrász-szék, akkor igen, azt is lehet otthon használni. Nekem volt már vele otthoni fodrász-üzletem.
    Videojáték-bolthoz szükséges állványok, úgy tudom, csak a közösségi telkek menüjéből vehetőek, tehát otthoni szoftver-boltot alapból nem lehet nyitni. Community telket kell venni ilyen üzlethez, és beárazni a videojáték-állványokat.
  • Flora2
    A hivatalos sims2 oldalon fel van sorolva, hogy milyen új tárgyak jönnek a cuccos csomagokban. Itt a fürdőszoba/konyhai:
    Konyhai Cuccos csomag
    És az IKEA:
    IKEA Cuccok
    Az Items ikonra kell kattintani, és elvileg ott van konkrétan az összes új tárgy, ami ezekkel jön.
  • Beyond silence
    Hello! Ezeket meg lehet otthonra is vásárolni: csúfsetöbbet Átalakítókészlet, Limonádéstand, Játékkészítő műhely - hogy otthon nyissak ilyen üzleteket? És pl. videójáték boltot hogy lehet? Kösszönömm!!
  • Tuvok #30981
    sziasztok

meg tudná valaki konkrétan mondani, hogy a kitchen and interior design, és az ikea home stuff kieg.-ek milyen cuccokat is adnak ?
    mert felraktam ezt a kettőt, de egy kumma újdonságot se látok
  • karajjj
    nemtudja valaki, hogy miért vagy ki a játék akkor, amikor építek és próbálnék törölni a falból?
    (fentvan a freetime kivéltelével az összes kieg)
  • Legend Killer
    A DD-ban minden eddigi kieg benne van?
  • Coolfire
    Ja meg agyon van pecselve is..
  • Coolfire
    Kb 12,5 GB,mondjuk én most Double Deluxe-al raktam fel+a mentés(ez nagyon változó).
  • Denisse91
    Megtudnátok nekem mondani, hogy kb. az összes kiegészítéssel felrakva a játék mennyi helyet foglal?
  • Coolfire
    A legszívesebben azon játszanék mindent.Azért a 2000 SP4 csak kisbb erőforrást zabál mint az XP SP3.Csak az a baj,hogy az új játékok,driverek már nem támogatják régóta.
  • Coolfire
    Meg 3 pénzeszacsit emlegettek,nekem 2 pottyant le,az egyik 10000 a másik 7000 simit tartalmazott.
  • Coolfire
    Csak,hogy az is benne legyen,de nem figyeltem a feltöltéskor.Egyébként a lelki béke miatt már egyetemistaként is örök platinám van.
  • Mike at home
    nem baj
    bár a desktop nem tom minek :)
  • Mike at home
    mindig azon gondolkodom, hogy vakációs kieg helyett inkább a hajótörött krónikák kellett volna
    az jobb mint a vakáció, minden tekintetben
  • Coolfire
    Meg a képméretet is..ááá
  • Coolfire
    Elbasztam az első képet..
  • Coolfire
    Na átpakoltam a Sims2-őt Win2000-re.Úgy megy mint a szél,a sok egyedi tartalommal is.

Kaptam is egy lámpácskát másfél szemeszter után..

Kértem is tőle pénzt,lelki békét és szépséget.:)

Lehet,hogy a Win2000 miatt jött a dzsinn?
  • Coolfire
    Na ez az...
  • LeWyTy
    Most hogy így mondod...
    De nekem akkoris teccik!
  • Mike at home
    legyetek szívesek olyanokat is berakni, amiben éppen játszotok
  • Mike at home
    csak nem illenek a stílusgoz az ablakok
  • Csori
    csicsa kecó :D

• Csori
    nekem is van csicsa alakú házam, de ezek az egyszerűek nálam nyerőbbek. a tető nem lehet alacsony ha be van építve a tetőtér. hülyén nézne ki ha a lapostetőre tennék szobákat :DD
  • Gólya #30961
    már ne is haragudj, de az hogy Neked nem tetszik, még nem jelenti azt, hogy nem is jó
    tudod én utálom a spenótot, de azért nem mondom rá, hogy nem jó
  • Mike at home
    szerintem meg nemcsúnya
  • LOPCI
    Hali!!
    Egy olyan kérdésem lenne hogy van-e vkinek vagy vmi linken szomszédság szerkesztő program??? (magam alakítom ki az utcák elhelyezését,a táj kinézetét)
    Léccy írjatok.
    Előre is THX.
  • Legend Killer
    nekem a jútúbos múvinál betöltéskor azt írja, h not avaliable v mi a szösz :S.
  • LeWyTy
    Ez egy ház!:

• LeWyTy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Neharagudj, de ez a ház formailag unorító!
    Hogynézmáki 1 baszomnagy kocka meg 60m magas tető.
    Minnyá mutatok neked házat...