Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReaL KiLLeR
Sejtésed szerint? :-)
A kérdést úgy tetted fel, mintha fogalmad sem lenne arról, hogy mivel is ülsz szemben, csak a konfiguráció elemeit tartalmazó papír szövege segített volna megírni a hozzászólást. :-)

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

ReaL KiLLeR
Az alábbi konfiguráción, melyrõl lerí, hogy fénykora óta tulajdonképpen nem lett fejlesztve, jó képi minõséget produkáló grafikai beállítások mellett elérhetõ az átlagosan akadozásmentes sebesség, ha minden kiegészítõ és stuff fel van installálva?

ASUS P4P800 SE
Intel Pentium 4 (Prescott) HT 3 GHz
1024 MB (2*512 M😎 400 MHz-es DDR RAM
160 GB-os Maxtor winchester
Club3D GeForce 6800 128 MB VRAM-mal
Pioneer 112D DL DVD író
400 W teljesítményû Mercury tápegység

Amennyiben nem, melyik összetevõ a szûk keresztmetszet a játék átlagos FPS értékét tekintve?
Közösségi területek vagy egyéb zsúfolt és / vagy nagy helyszín betöltõdését követõen pl. nagyon szaggat, tehát a Bon voyage biztosan nem nyújtana intenzív / elragadó játékélményt / játékmenetet. :-(

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

valószinüleg el sem indulna... hogyne menne???

hello!

Szerintetek ezen a konfigon hogy menne a játék 1280x1024 felbontásn max grafon? Asus Extreme | intel core2quad q6700 @ 2.66ghz | 2 gb ram | 9800 gtx

pls válaszoljatok

köszii! : )

Asus Extreme - INTEL CORE2QUAD Q6700 @ 2.66 - 2GB OCZ - XFX GeForce 9800 GTX XXX 512MB - LG L222WS - A4TECH X750-F - steelseries qpad

Csori
valahol láttam erre komplett témát. tyúkokkal, szalmakazallal, talicskával stb 😊 de linket ne kérj mee nem tudok adni. az tuti, h faq-s link volt.

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

köszi, itt jártam😊
nekem olyan igazi magyaros búboskemence kellett volna, de azt hiszem, ilyet nem igazán fogok találni

(kialakulóban a falusi gazdaság - pár képet újítok a galáriába)

Csori
Gólya, te búboskemencét kerestél. igaz, h szögletes kivitel, de jobbat még nem láttam: mesh ; recolors

Legend Killer
szedd le má mindet

kiegeket

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

hmm...akkor rosszul emlékszem - úgy rémlett, hogy ezek az alappal jöttek...(nem nagyon figyelek rá egy idõ után, mi melyik kieghez tartozott)

Csori
nincs ekkora az alapban 😞 ajtót + ablakot már találtam full méretût (keret nélkülit), még dupla széleset is, és dupla magas 4 széleset bár az keretes ... nagyon király üvegfalakat lehet összerakni velük, csak a tükör kellene még közé.
mind1 túrom tovább a netet aszt eccer csak találok. végülis az ajtó ablak se ment könnyen

de van egy teljes négyzet szélességnyi tükör, ami a mennyezetig ér, meg van egy másik, amibõl van egy- ill. három négyzetnyi szélességû - ami ebbõl alapban látszik, az valóban ilyen fehér "keretes", de van benne olyan, aminek egyáltalán nincs kerete
vagy ezek nem az alapjátékban voltak...?<#confused>
(a galériámban a 7. és a 63. képen van ilyen tükör)

Legend Killer
szedd le mindet

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Csori
háát nekem még mindig alapjáték, és abban csak 1 ovális vacak van sallangmentesen. na abból aszt nem lehet kirakni 1 falat. (az 1 falméret az 1 egység ... gondolom nem értetted ezt félre)

a játékban is van mindenféle sallang nélküli tükör és nagyon szépen össze lehet rakni egy teljes falat belõle

Legend Killer
1ébként az egyik torrent oldalon leszóltak, h Sims 2zöm, miko kijött az ikea.... mondták h csajos géjm... másik fószer meg csak az "asszonynak" *szemfograt* töltötte le.
hihetetlen mennyire tudatlan népség a férfiak többsége ezen téren.
Semmi buziság nincs ebben a géjmben, meg nem nemhez kötött, h csak hölgyek jácchatnak vele.
Nemde? 😄

Szal mekkora lol.

Amúgy az asszony szöveg is hülyeség sztem... mé nem tudja egyszerûen csak barátnõjének, v feleségének hívni? Mind1.

Csori
hjahhh ... keret és mindenféle sallangok nélküli tükör kellene.

Csori
át kell öltöztetni és rögtön lemegy róla a korom 😊 hagy égjen csak 😄
kellene nekem 1 teljes fal méretû tükör, nincs valakinek!? e-mail is jó, de link is ... elõre is köszi!

Kutyanyakörvet hol a sunyiban tudok venni?az egyik kutyám már sztár,de nemtalálom a bónusz nyakörveket.

Nekem is ugymaradt fürdésig,a haja valami borzalom és tök korom.Méga menüben is,ha megmondjátok hogy tok feltenni képet megmutatom.Én csak a képfeltöltést ismerem,és azt nem engedi.

Legend Killer
😄
a kormossággal vigyázz, mer egyetemen megégett a simem, kormos volt, megfürdött és utána is a képe kormos maradt, még a menüben is 😄... és visszatöltve is :@, szal azé szívás is tud lenni a dolog. De ez má rég volt.

Beakartam tenni képet de nem enged a képfeltöltés.hu-ról.

Képzeljétek az egyik Sim-embe belecsapott a villám távcsövezés közben,azthittem leesek a székröl a röhögéstöl.<#nyes>
Tök kormos lett és a sérója kicsit fura lett.

rage
Magyar Sims 2 DVD-t felinstallálod, nem teszel fel semmilyen cracket, a Sims 2 hivatalos oldaláról leszeded a Sims 2 DVD alapjátékhoz megjelent legutolsó patchet, majd ha ez felment, fogod az Egyetem magyar verzióját, s felteszed azt is egy másik mappába.

Így sem megy fel ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

picikeeeeee??????

LeWyTy
Akkó nemtom.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Sordoran
be van rakva, és mégis van vmi baja :S

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

LeWyTy
Itt bekel raknod a sima sims2 dvd-t vagy a 4.cd-t és frissít.Ennyi.
1szónyi angol tudás szükséges 😄

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
makrók

LeWyTy

Hogy lehet ide képet betenni?

Sordoran
Na itt vannak a hiba képek:

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Szép kis kéró,csak picike.de gondolom kezdöház.Nekem egy jónagy kéróm van,sajna elég gáz házaat csinálok.Egyszerüen semmi érzékem hozzá.

Legend Killer
kemény

LeWyTy

ReaL KiLLeR
Defontos. 😄 :-) A "tulajdon" szó két egymást követõ mondatban szerepel a birtokos személyjel különbözõségét leszámítva tulajdonképpen úgyanúgy. A vége felé pedig szintén két egymás melletti mondatban értesít arról egy - egy tagmondat, hogy a "frissítéskor" történik az esemény, holott ez szükségtelen ebben az esetben. 😄 Na, ... 😄 😄 😄 De köszönöm a "nem tûnt fel"-lel egyenértékû dícséretedet. 😄

Najóó, off ist aus. :-)

ReaL KiLLeR
Ennek fejlécében megjelenhetne az én nevem is, lassan tüntetünk a képért, úgyhogy egy screenshotot tegyél számomra is láthatóvá itt egy hozzászólás keretein belül a hibaüzenettel a fõszerepben, Sordoran. :-)

LeWyTy
Képet!<#buck>

Sordoran
hát nekem DVD van sajna 😞
elkezd vmit szöszmötölni, aztán hiba és visszamegy a telepítés
de már máskor is felraktam, akkor nem volt ilyen gond vele, most meg nemtom :S

Mike
hol?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

ReaL KiLLeR
Jaj micsoda tartalom / szóismétlések, fáradt vagyok, na. :-)

ReaL KiLLeR
Nekem hasonló problémám volt a kiegészítõk installálásakor, de lehet, hogy pontosan ugyanez, csak a "hibaüzenet" pontos szövege nélkül nem merem állítani a "közös sorsot" és az én megoldásomat tiédként. :-)
Nálam is a Sims 2 DVD-t kérte, viszont nekem a 4 CD-s változat van a tulajdonomban. Ezek után lehet, hogy értetlennek tûnök a következõ kérdéssel, de felteszem: CD-s vagy DVD-s változat van a tulajdonodban?
Amennyiben CD-s, az utolsó lemezt (a legnagyobb sorszámút) tedd be a meghajtóba, amikor a frissítéshez követeli a "DVD-t". Nekem mindössze annyi volt a gond, az idézte elõ a telepített tartalom törlõdését, hogy értelemszerûen a leginkább kelendõ, 1-es CD-t adtam neki oda, amikor egy kiegészítõ pack feltelepedése után, utolsó lépésként ellenõrizni akarta a fentlévõ Sims 2 frissességét.
Ha DVD-sed van, akkor passzi - masszi. :-)

Mike at home
majd rage segít

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Shiwo
nah ha viszont se pets, se éjszakák nem megy fel, ott akkor más a gond..lehet rossz az alapjátékod telepítõje

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
ne sorrendbe telepítsd 😊 az egyetemmel meg tán a vár az üzlettel szokott ilyesmi lenni...ha felteszed a szabadidõt vagy a jó utat-ot, és csak utána telepíted a régieket, akkor nem fog ilyet csinálni

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Sordoran
sorba akartam menni, elõször egyetem, nem ment, kipróbáltam mással, de semmelyik nem ment fel
se éjszakák, se pets
akkor visszanézek mindjárt

vissza kell keresni, Kodlovag írta - ha jól emlékszem, többször is -, hogy meg kell csavarni a kiegeket - s azt hiszem, valóban az
egyetemmel van valami
bár a fene jobban tudja, nálunk úgy mentek fel a kiegek, ahogy megjelentek, eddig még semmi gond nem volt

Banyek akkor hülyét kapok.

Mike at home
a szokásos probléma
vagy olvass vissza, vagy várd meg hogy leirja valaki a választ, mert én már elfeljtettem, meg nekem felment szimplán, gond nélkül

hm... talán hogy az egytemet vedd késõbbre?

Devid, írjuk már be ezt a kérdést a faq-ba, ha már tudjuk a választ, ok?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Sordoran
Hello! Van egy kis problémám: fel akarom tenni tesómnak a Sims2õt meg a kiegészítõit, de nem sikerül. A Sims 2 alap játékot felteszem, után telepítem sorban a kiegészítõket, de miután majdnem kész, kiírja h ellenõrzi a frissítéseket, ehhez kéri a Sims 2 DVD-t, berakom, majd elkedzi nézni és kiírja h hiba történt majd a telepítés visszamegy, és nincs semmi :S De az alap játék megy. Most ilyenkor mivan?

Mike
grafkártyadriver max
ehhez enm kell újrainstallálni mindent

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray