32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #30995 Nem,csak az alap,az Éjszakák és a Bulis! cuccok. -
#30994 akkor állítsd át a windowsban, hogy a dukomentumok mappát ne a c-n, hanem az e-n tárolja -
#30993 A másik kérdés, semmi dokumentumos dolog mert a bioshock is az e n van a játék mentéseket mégis a dokuumentumokba viszi és azzal nincs gond de itt is átállitom e re valamié. -
#30992 Nem az van h fel akarom rakni és a c ről az e t iroom be de attól még egy 324MB ot a c re visz ha leokézom akko megy tovább és a listában a c n levő főkönyvtárak vannak a c az mágáé a xp é arra semmi nem mehet az e n meg 170GB szabad van és mégis ha áttálitom e re akkoris a c t célozza de mié? -
#30991 "vagy a mentések nem férnek el? akkor a Dokumentumok mappa helyét kell átállítani a vezérlőpulton" -
#30990 Igen, és nem a c-re kéne hogy rakja, hanem máshova, ha meg átakarjuk rakni akkor hibaüzenettel kiírja hogy error, és nem lehet átrakni máshova.
-
karajjj #30989 sejtem, hogy mit akar, az a baja, hogy telepítésnél a játék telepít a c-re is a dokumentumok mappába... -
#30988 nem warez
de ezze együtt nem világos, pontosan mibajod
kevés a hely a c-n? installáljátok máshová
vagy a mentések nem férnek el? akkor a Dokumentumok mappa helyét kell átállítani a vezérlőpulton -
#30987 Hogyan lehet átirányitani a sims 2 alapjátékot a c meghajtóból az e re mert ha áttirom a c t e re akkor kiad valamit h 324MB mégis a c re megy de ahogy mék tovább a listában azon fájlok főkönyvtárát mutatja amik a c ben vannak igy a c re is rakja a teljes 2GB t hiába állitottam e t az az üzenet ha a nem re megyek akko kilép a telepitőből ha igen akko meg a c re hogyan lehetne az e re pakolni?
Ha ez warez akkor bocsika, az egyik barátomnak a baja. -
#30986 vagy a changelot parancs -
#30985 köszi
hmm, az ikeás cuccok valamiért nem jelennek meg a játékban :/ -
Flora2 #30984 A játékkészítő standot és a limonádé bódét meg lehet otthonra venni (a stand a Sakkfigura menü Egyéb részében van, a limonádés szerintem a party cuccok között ?), a Csúfsetöbbet nem tudom, hogy mi, mert én angolul játszom, de ha ez nem más, mint a fodrász-szék, akkor igen, azt is lehet otthon használni. Nekem volt már vele otthoni fodrász-üzletem.
Videojáték-bolthoz szükséges állványok, úgy tudom, csak a közösségi telkek menüjéből vehetőek, tehát otthoni szoftver-boltot alapból nem lehet nyitni. Community telket kell venni ilyen üzlethez, és beárazni a videojáték-állványokat. -
Flora2 #30983 A hivatalos sims2 oldalon fel van sorolva, hogy milyen új tárgyak jönnek a cuccos csomagokban. Itt a fürdőszoba/konyhai:
Konyhai Cuccos csomag
És az IKEA:
IKEA Cuccok
Az Items ikonra kell kattintani, és elvileg ott van konkrétan az összes új tárgy, ami ezekkel jön. -
Beyond silence #30982 Hello! Ezeket meg lehet otthonra is vásárolni: csúfsetöbbet Átalakítókészlet, Limonádéstand, Játékkészítő műhely - hogy otthon nyissak ilyen üzleteket? És pl. videójáték boltot hogy lehet? Kösszönömm!! -
#30981 sziasztok
meg tudná valaki konkrétan mondani, hogy a kitchen and interior design, és az ikea home stuff kieg.-ek milyen cuccokat is adnak ?
mert felraktam ezt a kettőt, de egy kumma újdonságot se látok -
karajjj #30980 nemtudja valaki, hogy miért vagy ki a játék akkor, amikor építek és próbálnék törölni a falból?
(fentvan a freetime kivéltelével az összes kieg) -
#30979 A DD-ban minden eddigi kieg benne van? -
Coolfire #30978 Ja meg agyon van pecselve is.. -
Coolfire #30977 Kb 12,5 GB,mondjuk én most Double Deluxe-al raktam fel+a mentés(ez nagyon változó). -
#30976 Megtudnátok nekem mondani, hogy kb. az összes kiegészítéssel felrakva a játék mennyi helyet foglal? -
Coolfire #30975 A legszívesebben azon játszanék mindent.Azért a 2000 SP4 csak kisbb erőforrást zabál mint az XP SP3.Csak az a baj,hogy az új játékok,driverek már nem támogatják régóta. -
Coolfire #30974 Meg 3 pénzeszacsit emlegettek,nekem 2 pottyant le,az egyik 10000 a másik 7000 simit tartalmazott. -
Coolfire #30973 Csak,hogy az is benne legyen,de nem figyeltem a feltöltéskor.Egyébként a lelki béke miatt már egyetemistaként is örök platinám van. -
#30972 nem baj
bár a desktop nem tom minek :) -
#30971 mindig azon gondolkodom, hogy vakációs kieg helyett inkább a hajótörött krónikák kellett volna
az jobb mint a vakáció, minden tekintetben -
Coolfire #30970 Meg a képméretet is..ááá -
Coolfire #30969 Elbasztam az első képet..
-
Coolfire #30968 Na átpakoltam a Sims2-őt Win2000-re.Úgy megy mint a szél,a sok egyedi tartalommal is.
Kaptam is egy lámpácskát másfél szemeszter után..
Kértem is tőle pénzt,lelki békét és szépséget.:)
Lehet,hogy a Win2000 miatt jött a dzsinn? -
Coolfire #30967 Na ez az... -
#30966 Most hogy így mondod...
De nekem akkoris teccik! -
#30965 legyetek szívesek olyanokat is berakni, amiben éppen játszotok -
#30964 csak nem illenek a stílusgoz az ablakok -
#30963 csicsa kecó :D
-
#30962 nekem is van csicsa alakú házam, de ezek az egyszerűek nálam nyerőbbek. a tető nem lehet alacsony ha be van építve a tetőtér. hülyén nézne ki ha a lapostetőre tennék szobákat :DD -
Gólya #30961 már ne is haragudj, de az hogy Neked nem tetszik, még nem jelenti azt, hogy nem is jó
tudod én utálom a spenótot, de azért nem mondom rá, hogy nem jó -
#30960 szerintem meg nemcsúnya -
LOPCI #30959 Hali!!
Egy olyan kérdésem lenne hogy van-e vkinek vagy vmi linken szomszédság szerkesztő program??? (magam alakítom ki az utcák elhelyezését,a táj kinézetét)
Léccy írjatok.
Előre is THX. -
#30958 nekem a jútúbos múvinál betöltéskor azt írja, h not avaliable v mi a szösz :S. -
#30957 Ez egy ház!:
-
#30956 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Neharagudj, de ez a ház formailag unorító!
Hogynézmáki 1 baszomnagy kocka meg 60m magas tető.
Minnyá mutatok neked házat...