Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is megvan.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gondolkodtam én is ezen a kódos dolgon, az elsõ részben volt ilyen azt tudtam, csak itt nem voltam benne biztos. :)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
beírod a moveObjects on kódot és utána törölheted (csak el ne felejsd utána kikapcsolni, ugyanez csak off-al)
De azt tudni kell, hogy a program nem azért készült, hogy a simset tupirozza, hanem, hogy a programozókat segítse arcok modelljének elkészítéséhez. Csak pár okos jóemberke rájött, hogy hoppá ezzel be lehet valahogy konvertálni a képemet a simsbe (meg az Oblivionba).
A program egyébként fizetõs, de... khm... értitek <torrent>...
Lenne egy igen érdekes problémám.
A sztori a következõ: éppen a földszinten lévõ kis boltomat vetgettem, mikor az egyik vásárló nekiállt ott lent dartozni (raktam le a simemnek egy darts táblát, mert az üzletvezetés közben nem árt a szórakozás :) és miközben az dobálta a tripla 20-akat én aközben zártam be a boltot. Na innentõl fogva nem tudom letörölni a falról a táblát és ha rákattintok hogy játszon, akkor csak szimplán melléáll.
Tud valaki erre valami megoldást javasolni?
Megjegyzés: nemtom melyik fószert dartsozott.
Lehet egy szembõl kép, vagy 3 kép, ahol még két profilból készült képet is beadsz. Természettessen ha 3 oldalról adod be az arcod (vagy a csajod arcát attól függ kit szeretnél a játékban) akkor precizebb modelt kapsz. Azt tudod bekonvergálni a játékba (azaz a játék megprobálja a saját keretein bellül átvenni a model formályát).
Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzébõl. Konfigom csak menõzés céljából van kiírva :)
angolul: Propose > Marriage (elõtte ugyanaz csak engagement (asszem) :P)
György
Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzébõl. Konfigom csak menõzés céljából van kiírva :)
De nem karaktert készít csak az arca lesz olyan, mint a fénykép, amit megadtál.
Magyar Sims 2 DVD+angol University telepítés
Felrakod a magyar Sims 2 Dvd-t,majd indulhat az University telepítése. át MXHG7704637-rõl MX08004261-re(ez az uk_us régiókód),ha ezt nem teszed meg,akkor azt mondja,hogy nincs fent az alap sims 2 és leszedi magát. Meg nem lesz magyar az .exe-vel sem, mert a magyar fileokat nem csomizza ki. Ha vége az Univ. telepítésének írd vissza a magyar régiókódot,a letöltésekbõl szedd le az University magyarosítást és késsz!.:)
a kérdésem a vastagbetûs részre vonatkozik...úgy tûnik lemaradt valami a mondat elején, és ezért nem igazán értem a dolgot...szóval az lenne a kérdésem hogy mit kell átírni? köszi elõre is. ciao.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
A családban mindenki katona? Az a Star Warsos suhano nagyon ott van... hehehe
Modthesims 2Jármûvek részlegét ajánlom figyelmedbe. Itt aztán minden van, a lovaskocsitól a Star Wars-os lebegõ "robogó"-n át a Harley Davidsonig. Persze kocsik is vannak szép számmal.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Hozz létre egyet, s lesz :)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
nem nyúlsz hozzá
csak elkezded feltenni mondjuk az egyetemet akkor annak mennie kell
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
felteszed az alap sims-t
és utána nem tudod ráinstallálni a kiegeket?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray