32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
PEE01 #21435 Persze hogy tudnak és még ajtót is nyitnak maguknak :) -
Hoz_Hun #21434 A többségük tud.
Ja a Sims 2-ben? Ott is. -
#21433 Az állatok tudnak a lépcsőn menni? -
savafan #21432 Az ismerősömnek olyan gondja van, hogy a magyar sims2 feltette a hozzá tartozó update-et és a patch-t. ezek után a játék nem indult. kéri az egyetem lemezt. ha beteszi akkor angolul elindul a játék a magyar helyett:((
leszedte és feltette az egyetemet is aminek a végén a játék ellenőriz valamit. és hibát talál valami spanyol nyelvű szöveggel. és kilép a telepítésből.
van valakinek ötlete vagy telepítési "forgatókönyve"?
előre is köszi! -
Dexantreal #21431 Neked is thanks! -
Dexantreal #21430 Ok, megpróbálom. -
#21429 esetleg töröld ki a gyorsítótárat, a sütiket meg az ilyesmit, hátha segít.. -
#21428 Lehet azóta frissült a banner, vagy megsérült a flash pluginja a böngésződnek, vagy bármi ilyesmi. Nem tudom sajnos, de ha felraksz egy v9es flashplayert, azzal elvileg mennie kellene. En FF-t hasznalok, folyamatosan frissítve a szükséges pluginokat, ritkán van ilyen gondom. Ha van, ez meg szokta oldani. -
Dexantreal #21427 Értem és thanks! De hogy tudom frissíteni? Egyébként pár napja még behozta a banner képét, szal nem értem, hogy most meg miért nem :S. -
#21426 Frissítsd a flashplayert, a böngésződnek megfelelően, valószínű hogy az lesz a gond. -
Gólya #21425 mi van emberek, front jön?
abban igaza van a Sipinek, hogy van bizony olyan Sims-fórum, ahol messze más a légkör (általában akkor szoktam priviben ajánlani, ha valaki már nagyon padlón van itt és mégsem boldogul)
de hát ez van: egyik fórum ilyen, a másik olyan
nem irigylem egyik házigazdáját sem, a moderátorokat sem - azt hiszem, olyan úgysem lesz (nem is lehet), hogy mindenkinek jó legyen, mindenki megelégedett legyen (ebben benne van az is, hogy mindenkinek vannak rossz napjai, órái)
szerintem próbáljuk meg elviselni egymást olyannak, amilyen, legfeljebb ha valaki rossz passzban van, ne üljön a gép elé (vagy legalább tartózkodjon a társalgástól) -
Gólya #21424 na végre, valaki felismerte!
van még pár kép róla a galériában
ja és nem a havat seperték ilyen cikkcakkosan - pillanatnyilag ez volt szimpatikus
-
Dexantreal #21423 Azért valóban vannak páran, akik nem teszik meg. Ezt látva gondolom azt gondolták, hogy nah most már senki se fog segíteni és hát arról nem tehet, hogy olyanokba botlott bele első tapasztalatai során, akik nem segítőkészek.
Egyébként miért nem hozza be nekem a banner képét? :S Az bezavar, ha eddig fent volt ace mega code pack 5 és most már nincs? -
Hoz_Hun #21422 Én attól szoktam a falra mászni amikor valaki segítséget kér és vagy ő vagy valami okostojás rögtön benyögi: "nem fog segíteni senki. Az sg-n nem segítenek." -
#21421 Az a baj az ilyen (#21339) hozzászólókkal, hogy valaki mindig felkapja miattuk a vizet, aztán jön az összezördülés a moddal. És a dolog még 1 nappal később sem cseng le teljesen, mint pl most is. A tisztelt hozzászóló meg soha nem néz vissza a topikba, főleg nem azért, hogy elolvassa a válaszokat, és érdemi vitát folytasson. Másrészt az egészet kitörölni sem jó, mert lecsengése a dolognak akkor is van, és a topikot olvasók fele nem fogja érteni, miről beszélnek a többiek, akiknek volt szerencséjük a törlés előtt olvasni az eredeti beszólást.
Szóval szerintem a jó megoldás nem törölni, nem visszaszólni, türelem / 10-ig számolni / tudomást sem venni róla. Kinek hogy könnyebb, vérmérséklete szerint.
Már így is túl sok szót vesztegettünk az ügyre. -
#21420 Az emberi lustaság határtalan, ennyi. Mindenki elvárja, hogy más oldja meg a dolgait. Ez nem gond, ez nem bunkóság, ez bizonyos "emberi" tulajdonság. Mikor belépsz a topikba, nyitó oldalon csak a banner látszik, és alatta a soksok segítség, és annak a linkje. De azonnal megy mindenki tovább, pagedown/görgő, és ahelyett hogy a guglival megtalálná fél perc alatt, vagy a FAQ-t olvasná el szintén 2 perc alatt, inkább kérdez egyet, majd bezárja a fórumot, és várja, hogy majd valaki válaszoljon neki. Ez szép és jó, de ha visszanézzük a kommenteket, az elmúlt 100 kommentben legalább ötször lett kitárgyalva akár a magyar+angol sims telepítés, akár az ebből fakadó problémák... Na de mind1, ez ellen semmit nem tudsz tenni, ez ilyen lesz egy év múlva is ;] Vagy türelmesen válaszolgatsz, vagy törlöd és msgbe "benyögsz" neki egy FAQ szócskát, esetleg linkkel együtt. Az első esetleg töménytelen offtopikhoz vezet - akár csak ez a kommentem ;] - a másik gyors és fájdalommentes, és a topik is megmarad a simsnek. De mind1, még Don Quixotenek is több esélye van a szélmalmok ellen, mint ezt a "lustaságot" megállítani... ;] -
Dexantreal #21419 Jah, hogy ő róla. Az ilyenekkel nem kell foglalkozni, vagy leoltod aztán csendben marad. -
#21418 Nem, nem! mint eseti vendég még elvagyok, a moderátorság az munka. Sajnos a türelmetlenség az SG fórumok sajátossága, mint nem reg. nézelődő az SG után olykor elcsodálkozom a kisforgalmu fansite-ok fórumainak szinte családias légkörén, de lehet hogy ez a nagybani forgalom hatása és talán a nem egyértelmü site elkötelezettség hiánya (hiszen csak úgy ha nem közvetlen témalinken gyön a tag hanem csak bele-belenéz egy menőbb témába és éreztetni akarja a nagyszerűségét mint #21339-es beszólónk:)). -
Dexantreal #21417 Szerintem jó házigazda vagy és nem bunkóztál le még senkit. -
Dexantreal #21416 Kiről beszéltek? -
Dexantreal #21415 Mindegy, én közbe is megtettem. -
#21414 akarod csinálni? -
#21413 nem emlékszem egyébként mikor fenyegetőztem, vagy mikor mondtam bárkire is azt, hogy bunkó -
#21412 de, nyilváníthat elnéző rokonszenvet
tegnap volt is rá példa :)
egyébként sajnos van elég bajom (szal ma egy kicsit stresszes vagyok)
márészről ha ráhagyta volna a dolgot, és nem kéri ki magának, akkor én sem szóltam volna bele
törölnöm kellett volna? lehetett volna azt is alapból -
#21411 az élet sem tökéletes
nekem meg soxor az a bajom, hogy mindenki mindig oda van egymásért, soha nem veszekednek, pl. két fiútestvér sem verexik -
#21410 Érdekes lehet ez a "házigazdai/moderátori" szerepkör nemde? Csak az a kérdés hogy tudsz-é azonosulni a jelzett szerepkörrel vagy nem. Pl. ilyesmi hogy Aki ide beirt valamit 1* nem kellene-é valami féle jószándéku türelemmel "megajándékozni", vagy csak azért feleslegesen nem dorongolni mert "volt pofája egy gyik-ot feltenni" vagy nem kellene-é mondjuk "agyonhallgatni" a warezt vagy az esetleges "cikizős és nem a témába vágó" hsz.-eket, meg fenyegetőzés és lebunkózás helyett a házigazda nem nyílvánithat elnéző rokonszenvet vagy vmi. türelmet 1-1 vendége iránt eseleg nem tételenként megvizsgálni egyfajta "megmondom a tutit kényszer alatt" az utolsó még nem olvasott jegyzéseket és az újonnan érkezőhöz "összbenyomások alapján" (v)iszonyulni? Érdekesek ezek a dolgok és valamiképpen ott legbelül kellene eldölnie, hmm... -
#21409 en meg nem
szal ha tudsz helyesen is irni, nagy betuk nelkul, akkor tedd ugy, mert ez nem a gumiszoba
ez lenne a keresem -
#21408 nincs és nem is lesz, használj hozzá image-t -
#21407 erdekes, hogy van amikor elmulik! -
#21406 szivesen... -
#21405 közben nem kell crackelni, csak a végén -
#21404 a Pets óta nincs patch
szóval jelenleg nem kell letölteni hozzá semmit -
#21403 majd ha megtanulsz irni -
coRDHA DriLL #21402 OKé, kössz! Délelőtt fél 12 van. Lusta és álmos vagyok még a FAQ böngészéséhez -
#21401 A gyerek legyen A+ (5-ös) a családnak ne legyenek kifizetetlen számlái és lehetőség szerint az egyik szülő (jó ha a tájékozottabb dumás az iskola, munka, pénz tárgykörben és feltétlen kell a min. 5 szintü cooking) szabadnapján a lakást megfelelő állapotba hozzuk (ne legyenek mosatlan edények szanaszét, meg bevetetlen ágyak... stb.) és felhívjuk olyan max. du. 16 óraig a Headmaster (Iskolaigazgató) elnevezésü muksót, és elkezdődhet a nyam-nyam-nyalizás (hagy tanulja a gyerek az érvényesülés ezen válfaját is), az igazgató 3 nevesített tárgykörben vizslatja a dolgokat és van még nem nevesitett tárgykör (eleddig 1-re jöttem rá ez a szervírozott kávé) ezen tárgykörök összesítésében kell elérni 90 pontot; az első a környezett, ahhoz hogy tagja legyél az elitnek úgy is kell kinézned, ajánlj szórakoztatást a dirinek és vezesd végig a ház legszebb részein (a kert is a ház része!!), ha beléptek egy helyiségbe mondd neki hogy nézzen körül, jó esetben összeszedsz 20-40 pontot és a végén mondd neki end tour, eddigre legyen kész a finom és tartalmas vacsora (pulyka, sertéssült, rákbecsinált javallt) a szórakoztatás folytatásaként hívd meg a pasast vacsizni (ha minden ok. ez a dolog 40-60 pont), mire a vacsi véget ér szerviroztass egy simmel kávét (ez önmagában 10 pont fixen), közben az a sim aki a már említett tárgykörökben beszéd-járatos dumálgasson a smooze topic alatt (ez kb. 10-30 pont) ahogy megvan a 90 pont ne kockáztass hagyd abba, kicsi hatásszünet után a diri üdvözöl a fedélzeten és másnap a gyerek már magániskolába jár...
A FAQ-ból szedtem...
Tegnap én is bejuttattam egy kölyköt. De csak egy szülője van. Azért úgy kicsit nehezebb, de meg lehet oldani... A főzést pld. elkezdte még azelőtt, hogy megérkezett volna a diri, és mikor végeztek a háznézegetéssel, gyorsan befejezte a főzést. És a gyerek is főzheti a kávét, meg szóval tarthatja (habár az kockázatos kicsit).
Sok szerencsét! -
coRDHA DriLL #21400 Köszi Tudja valaki, hogy lehetne magániskolába "deportálni" a simeket?? -
#21399 Nini! Ezt a házat még én építettem valamikor réges régen. Jó ez a téli verzió. Nem lehetne megcsinálni valahogy, hogy a hóseprésnek ne ilyen cikkcakkos széle legyen? (például terrain painttel) Akkor tökéletes lenne. -
#21398 Dehogynem, jut bőven szidalom és dícséret mindkét egyénnek! A neveltetési "jegyzőkönyv" alapján mindkét jószág "roppant játékos kedvü és nem viseltetik ellenségesen mások irányába", de ez a valós történéseket nem igazán befolyásolja.
Ami még ezeken túl érdekesnek tűnik a játékban: megvan mind a 4 kieg. és igen szépen müxik a teljesség. Ugyanakkor mindig az az érzésem hogy a legfrissebbként felrakot mod valahogy ránehezül a többire és kevésbé érvényesülnek a korábbi kieg.-ek dolgai a játékban. pl.: amióta fennt űl a Pets azóta a wants/fears rendszerben KO.-val vezetnek az erre a körre érvényes kívánságok(ált. 6-ból 3) és félelmek (ált. 3-ból 1). -
#21397 az is... érnek meglepetések...
akkora pofont kapott a simem, hogy csuda :) nem figyeltem eléggé, és véletlenül rossz csókformát választottam. még csak ismerkednek, én meg lesmároltattam vele a csajt. :)
-
Flora2 #21396 Jót nevettem Walter és Pimpőke sztoriján, szerintem engem kifejezetten szórakoztatna, ha nekem lenne ilyen a játékban... Én nem szeretem, amikor minden idilli és mindenki szeret mindenkit, de tudom, ez ízlés dolga. Nem lehet "megszidni őket", amikor bántják egymást, és ezzel kicsit nevelni?